Top 10 Perusahaan Baja Cina 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Top 10 Chinese Perusahaan Baja kang diurutake adhedhasar turnover. Perusahaan-perusahaan Cina iki ngasilake rel baja kanthi kacepetan dhuwur, pipa casing lenga, pipa saluran, otomotif, baja pipa kelas dhuwur, lan baja struktur sing kuwat lan akeh produk baja liyane.

Dhaptar Top 10 Perusahaan Baja Cina

Mangkene dhaptar Top 10 Perusahaan Baja Cina sing diurutake miturut revenue.

10. Baotou Steel (Group) Company

Baotou Steel (Group) Company didegaké ing 1954. Iku salah siji saka 156 proyèk tombol dibangun dening negara sak periode "First Five-Year Plan". Iki minangka proyek baja skala gedhe pisanan sing dibangun dening Republik Rakyat China ing wilayah minoritas.

Sawise luwih saka 60 taun pembangunan, iku wis dadi paling gedhé ing donya rare earth industri basa lan penting wesi lan baja industri basa China. Wis loro perusahaan kadhaptar, "Baogang Steel" lan "North Rare Earth", karo total aset luwih saka 180 milyar yuan lan kadhaptar karyawan saka 48,000 wong.

Baotou Steel ngontrol 1.14 milyar ton sumber daya bijih besi, 1.11 yuta ton logam non-ferrous, lan 1.929 milyar ton sumber daya batu bara. Karakteristik sumber daya simbiosis wesi lan bumi langka ing tambang Bayan Obo wis nggawe ciri khas "baja bumi langka" Baotou.

  • Penghasilan: $ 9.9 milyar
  • Karyawan: 48,000

Produk duwe kaluwihan unik ing ductility, kekuatan dhuwur lan kateguhan, resistance nyandhang, resistance karat, lan drawability, kang migunani Kinerja stamping saka baja otomotif, baja perkakas kluwarga, baja struktural, etc duwe efek khusus, lan bisa ketemu karo syarat kanggo nambah kinerja khusus saka steels kayata nyandhang resistance lan resistance karat, lan digunakake tampi lan ngalembana dening pangguna.

Produk kasebut akeh digunakake ing proyek lan konstruksi utama kayata Railway Berkecepatan Tinggi Beijing-Shanghai, Kereta Api Qinghai-Tibet, Bandara Pudong Shanghai, Sarang Burung, Proyek Tiga Gorges, Jembatan Jiangyin, lan diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing Eropa lan Amerika.

"Group Bumi Langka Utara China", salah siji saka enem klompok bumi langka paling gedhe ing negara kasebut, lan 39 perusahaan afiliasi, minangka pimpinan industri lintas wilayah lan kepemilikan silang sing nggabungake produksi bumi langka, riset ilmiah, perdagangan, lan bahan anyar. . 

9. Xinyu Wesi lan Steel Group

Xinyu Iron and Steel Group Co., Ltd. dumunung ing Kota Xinyu, Provinsi Jiangxi. Xinyu Iron and Steel Group Co., Ltd. minangka perusahaan patungan wesi lan baja sing diduweni negara gedhe.

Xingang Group wis luwih saka 800 varieties lan 3000 specifications saka medium lan heavy plate, panas mbalek kumparan, kadhemen mbalek sheet, kabel rod, thread baja, babak baja, tabung baja (billet), Strip baja lan produk logam.

  • Penghasilan: $ 10.1 milyar

Pangsa pasar kapal lan papan kontainer ana ing ngarep negara. Produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Brasil, Timur Tengah, Korea, Jepang, Asia Tenggara, India lan luwih saka 20 negara lan wilayah.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

8. Kelompok Shougang

Didegaké ing taun 1919 lan kantor pusaté ing Beijing, Shougang Group wis ngalami sajarah saklawasé 100 taun. Kanthi semangat 'pioneering, unremitting lan hardworking', lan dadi 'tanggung jawab banget, inovatif lan anjog', Group terus nulis bab anyar ing ngawula lan mbangun munggah negara kita karo wesi lan baja.

  • Penghasilan: $ 10.2 milyar
  • Karyawan: 90,000
  • Ditetepake: 1919

Saiki, Grup wis berkembang dadi grup perusahaan ukuran gedhe sing fokus ing wesi lan baja lan bebarengan mbukak bisnis ing sumber daya mineral, lingkungan, lalu lintas statis, manufaktur peralatan, konstruksi lan real estate, layanan produktif lan industri jaban rangkah ing lintas- industri, trans-regional, cross-ownership lan cara transnasional.

Wis 600 wholly-mbiayai, nyekeli lan nuduhake tambahan lan 90,000 karyawan; total aset sawijining pangkat No. 2 antarane wesi & baja Enterprises ing China, lan wis kadhaptar ing Top 500 kanggo enem taun consecutive wiwit 2010.

7. Baja Khusus Daye

Daye Special Steel Co., Ltd. (Daye Special Steel kanggo cendhak) dumunung ing Kota Huangshi, Provinsi Hubei. Ing Mei 1993, kanthi persetujuan Komisi Reformasi Hubei, minangka sponsor utama kanggo bagean utama ing produksi lan operasi, Daye Steel Plant, Dongfeng Motor Corporation, lan Xiangyang Automobile Bearing Co., Ltd. disponsori bebarengan kanggo ngunggahake formasi kasebut. saka gedhe Special Steel Company Limited. Ing Maret 1997, Daye Special Steel A saham wis go public ing Shenzhen Stock Exchange.

Produk dominan Daye Special Steels kayata baja gear, baja bantalan, baja pegas, baja alat & mati, baja paduan suhu dhuwur, baja alat kacepetan dhuwur sing kanggo tujuan khusus.

  • Ditetepake: 1993
  • Luwih saka 800 jinis lan 1800 jinis spesifikasi

Ana luwih saka 800 varietas lan 1800 jinis spesifikasi sing bisa nyedhiyakake layanan kanggo mobil, lenga, industri kimia, batu bara, listrik, pabrik mesin, transportasi sepur lan industri liyane, uga maritim, penerbangan, aerospace lan lapangan liyane. Produk kasebut laris ing omah lan ing luar negeri, lan wis diekspor menyang meh 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Iki minangka perusahaan pertama ing China sing nggawe chain mooring baja ukuran gedhe lan katelu sing entuk sertifikasi saka ABS Amerika Serikat, Norway DNV, ing Inggris LR lan masyarakat klasifikasi kondhang internasional liyane.

Ana telung jinis baja bantalan lan baja gear sing menang medali emas nasional amarga kualitas apik lan telung jinis liyane menang Penghargaan Emas Kualitas Nasional.

baja spring Flat karo notches pindho ing sisih siji dianugerahi State Quality Silver Medal; Baja die kadhemen kanthi kekuatan dhuwur, baja die plastik, lan baja cetakan plastik kanthi tahan karat menang Penghargaan Kemajuan Teknologi Nasional.

Read More  10 Perusahaan Baja Paling Top ing Donya 2022

6. Maanshan Iron & Steel Company Limited

Maanshan Iron & Steel Company Limited ("Perusahaan") didegaké tanggal 1 September 1993 lan dianggep déning Negara minangka salah siji saka sangang perusahaan winates saham gabungan pilot sing mbentuk kumpulan pertama perusahaan kadhaptar ing jaban rangkah.

Saham H Perusahaan ditanggepi ing jaban rangkah ing tanggal 20-26 Oktober 1993 lan kadhaptar ing Bursa Efek Hong Kong Limited ("Hong Kong Stock Exchange") tanggal 3 November 1993. Perusahaan ngetokake saham biasa RMB ing pasar domestik sajrone 6 Nopember nganti 25 Desember 1993.

Saham iki kadhaptar ing Bursa Saham Shanghai ("SSE") ing telung klompok ing 6 Januari, 4 April lan 6 September ing taun sabanjuré. Tanggal 13 November 2006, Perusahaan nerbitake obligasi kanthi waran ("Obligasi kanthi Waran") ing SSE.

Proses manufaktur utamane kalebu proyek nggawe wesi, nggawe baja lan proyek rolling baja. Produk utama Perusahaan yaiku produk baja sing ana ing papat kategori utama:

  • pelat baja,
  • bagian baja,
  • rod kabel lan
  • gembong sepur.

Ing tanggal 29 November 2006, obligasi lan waran Perusahaan kacathet ing SSE. Perusahaan iki minangka salah sawijining prodhusèn lan pemasar wesi lan baja paling gedhé ing RRC, lan utamané nggawé lan ngedol produk wesi lan baja.

5. Shandong Iron & Steel Group

Shandong Iron & Steel Group Co., Ltd (SISG) diadegaké tanggal 17 Maret 2008, kanthi ibukutha kadhaptar 11.193 milyar RMB. Perusahaan nandur modhal dening pengawasan aset negara-diduweni lan panitia administrasi saka pamaréntah provinsi shandong kang, Shandong Guohui investasi Limited Company lan Shandong dewan dana keamanan sosial.

Ing pungkasan taun 2020, jumlah karyawan lengkap lan buruh SISG yaiku 42,000 kanthi total aset 368.094 milyar RMB. Peringkat kredit perusahaan peringkat AAA. Ing Agustus 2020, "rejeki" Cina situs ngrilis dhaptar 500 paling dhuwur ing donya, lan Shandong Steel Group peringkat 459. 

  • Total Aset: 368.094 milyar RMB
  • Karyawan: 42,000

Ing 2019, output baja SISG rangking 11 ing donya lan 7 ing China. Rating daya saing lengkap peringkat A + (banget kompetitif) ing perusahaan wesi lan baja China, peringkat 124 ing "500 perusahaan China paling dhuwur ing 2019" lan 45th ing "500 perusahaan manufaktur paling dhuwur ing China ing 2019".

SISG rangking 7 ing antarane 100 perusahaan paling dhuwur lan 100 perusahaan industri paling dhuwur ing Provinsi Shandong ing taun 2019, lan entuk gelar "merek perusahaan baja China sing apik ing taun 2020" lan "perusahaan berjasa ing ulang tahun kaping 40 reformasi lan mbukak industri besi dan baja”.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

4. Angang Group

Angang Group didegaké ing taun 1958 lan kapasitas desain asli 100,000 ton baja saben taun. Sawise 30 taun reformasi lan mbukak-munggah, Angang wis digawe sustainable kinerja pangentukan tanpa mundhut lan dadi sepuluh yuta ton wesi lan baja klompok modern lan mlebu ing ndhuwur Enterprises baja.

  • Penghasilan: $ 14.4 milyar

Angang dodolan income pisanan nyuwil liwat 50 milyar RMB lan tekan 51 milyar ing 2008. Ing taun anyar, ing timbal bener saka Henan Provinsi Government , Angang wis cepet ngrancang lan rampung.

Ing instruksi saka konsep pembangunan ilmiah, Angang wis temen maujud pembangunan intensif lan nyimpen lan rampung 10,000,000 ton baja produksi lengkap. daya ing wilayah pabrik lawas 4.5 kilometer persegi nalika produksi, inovasi, disassembling lan mbangun bebarengan. Jumlah baja saben mu tekan 1480 ton lan koefisien kasedhiyan area unit rangking dhuwur ing omah.

3. Hunan Valin Steel Co., Ltd

Hunan Valin Steel Co., Ltd. (singkatan saham: Valin Steel, kode saham: 000932). Minangka supplier banget sing nyedhiyani pelanggan karo solusi sakabèhé kanggo produk baja, wis wungu kanthi cepet ing owah-owahan pasar unprecedented ing industri baja lan wis dadi salah siji saka ndhuwur sepuluh perusahaan baja ing China.

  • Penghasilan: $ 14.5 milyar

Wiwit listing ing 1999, Valin Steel wis kebak nangkep kesempatan pembangunan industri, gumantung ing pasar ibukutha, njupuk timbal ing ngleksanakake strategi pembangunan internasional, setya kanggo nggawe bisnis baja utama luwih olahan lan kuwat, anjog mangsa karo teknologi, lan nggayuh posisi industri lan posisi produk inti.

2. HBIS Group Steel

  • Penghasilan: $ 42 milyar
  • Karyawan: 127,000

HBIS Steel minangka perusahaan baja Cina paling gedhe nomer 2 ing Dhaptar 10 Perusahaan Baja China.

1. Baosteel Group

Madeg mung dening Baosteel Group tanggal 3 Februari 2000, Baosteel Co., Ltd. minangka anak perusahaan sing dikontrol dening Baosteel Group. Iki kadhaptar kanggo dagang ing Bursa Saham Shanghai tanggal 12 Desember 2000.

  • Penghasilan: $ 43 milyar
  • Ditetepake: 2000

Ing 2012, Baosteel Co., Ltd. entuk total revenue operasi RMB 191.51 milyar kanthi total MediaWiki saka RMB 13.14 milyar. Ing 2012, 22.075 yuta ton wesi lan 22.996 yuta ton wesi diprodhuksi; lan 22.995 yuta ton bahan produk setengah rampung didol. Baosteel Co., Ltd.

rampung tugas dodolan bondho saka stainless steel lan baja khusus uga nuduhake disualekno saka Zhanjiang Iron & Steel ing pasar ibukutha, liwati lan nglengkapi karya repurchases nuduhake diangkah lan karya mati lan imbuhan ing distrik Luojing.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene