Top 10 Perusahaan Teknologi ing saindenging jagad 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Ing kene sampeyan nemokake dhaptar 10 Perusahaan Teknologi Paling Top ing saindenging jagad. Perusahaan Teknologi paling gedhe ing donya duwe revenue saka $ 260 Milyar. Umume perusahaan teknologi paling dhuwur yaiku saka Amerika Serikat diikuti dening China.

Dhaptar Perusahaan Teknologi Paling Top ing Donya

Mangkene dhaptar Perusahaan Teknologi Paling Top ing saindenging jagad sing diurutake adhedhasar dodolan.

1. Apple Inc

Apple Inc minangka Perusahaan Teknologi paling gedhe ing donya adhedhasar revenue. Perusahaan kasebut kalebu dhaptar 10 perusahaan teknologi paling apik ing donya.

  • Revenue: $ 260 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

2. Hon Hai Teknologi

Madeg ing Taiwan taun 1974, Hon Hai Technology Group (Foxconn) (2317:Taiwan) punika produsen elektronik paling gedhe ing donya. Foxconn uga ing panyedhiya solusi teknologi anjog lan terus-terusan nggunakake keahliane ing piranti lunak lan hardware kanggo nggabungake sistem manufaktur sing unik karo teknologi sing berkembang.

Miturut capitalizing ing expertise ing Cloud Computing, Piranti seluler, IoT, Big Data, AI, Jaringan Cerdas, lan Robotika / Otomasi, Grup wis nggedhekake ora mung kapabilitas menyang pangembangan kendaraan listrik, kesehatan digital lan robotika, nanging uga telung teknologi utama -AI, semikonduktor lan komunikasi generasi anyar. teknologi - sing dadi kunci kanggo nyopir strategi pertumbuhan jangka panjang lan papat pilar produk inti: Produk Konsumen, Produk Perusahaan, Produk lan Komponen Komputasi lan Liyane.

  • Revenue: $ 198 Milyar
  • Negara: Taiwan

Perusahaan kasebut wis nggawe pusat R&D lan manufaktur ing pasar liyane ing saindenging jagad sing kalebu China, India, Jepang, Vietnam, Malaysia, Republik Ceko, AS lan liya-liyane. 2nd paling gedhe ing dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya

Kanthi fokus ing riset lan pangembangan, perusahaan duweke luwih saka 83,500 paten. Saliyane ngoptimalake penciptaan nilai kanggo para pelanggan sing kalebu akeh perusahaan teknologi terkemuka ing donya, Foxconn uga darmabakti kanggo juara kelestarian lingkungan ing proses manufaktur lan dadi model praktik paling apik kanggo perusahaan global. 

Read More  Top 10 Perusahaan Pangembangan Piranti Lunak ing AS

Ing taun 2019, Foxconn entuk bathi NT $ 5.34 triliun. Perusahaan iki wis nampa penghargaan internasional lan diakoni wiwit diadegake. Ing taun 2019, perusahaan kasebut rangking kaping 23 ing peringkat Fortune Global 500, kaping 25 ing 100 Perusahaan Digital Paling Top, lan peringkat 143 ing peringkat Forbes saka Majikan Paling Apik ing Donya.

3. Alphabet Inc

Alphabet minangka koleksi bisnis - sing paling gedhe yaiku Google - sing duwe rong segmen: Layanan Google lan Google Cloud. Alphabet Inc minangka perusahaan Teknologi paling gedhe nomer telu ing donya adhedhasar Sales.

  • Revenue: $ 162 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Perusahaan Tech duwe kabeh bisnis non-Google bebarengan minangka Bets Liyane. Bets liyane kalebu teknologi tataran sadurungé sing luwih adoh saka bisnis inti Google. Alphabet Inc minangka salah sawijining perusahaan teknologi paling apik ing donya.

4 Microsoft Corporation

Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) mbisakake transformasi digital kanggo jaman awan sing cerdas lan pinggiran sing cerdas. Misi kanggo nguatake saben wong lan saben organisasi ing planet iki kanggo entuk luwih akeh. 4 paling gedhe ing dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

  • Revenue: $ 126 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Microsoft nuduhake Microsoft Corp. lan afiliasi, kalebu Microsoft Mobile Oy, anak perusahaan saka Microsoft. Microsoft Mobile Oy ngembangake, ngasilake lan nyebarake telpon seluler Nokia X lan piranti liyane.

5. Huawei Investment & Holding Co

Didegaké ing taun 1987, Huawei minangka a panyedhiya global teknologi informasi lan komunikasi (ICT) lan piranti cerdas. 5th paling gedhe ing dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

Read More  Top 10 Perusahaan Pangembangan Piranti Lunak ing AS

Perusahaan Tech wis luwih saka 194,000 karyawan, lan kita operate ing luwih saka 170 negara lan wilayah, nglayani luwih saka telung milyar wong ing saindenging jagad.

  • Revenue: $ 124 Milyar
  • Negara: China

Perusahaan promosiake akses sing padha menyang jaringan; nggawa awan lan intelijen buatan menyang kabeh papat sudhut bumi kanggo nyedhiyani komputasi unggul daya ing ngendi sampeyan butuh, nalika sampeyan butuh; mbangun platform digital kanggo mbantu kabeh industri lan organisasi dadi luwih lincah, efisien, lan dinamis; redefine pengalaman panganggo karo AI, dadi luwih pribadi kanggo wong ing kabeh aspek urip, apa lagi ing omah, ing kantor, utawa ing perjalanan.

Huawei minangka perusahaan swasta sakabehe diduweni dening karyawan sawijining. Liwat Union of Huawei Investment & Holding Co., Ltd., ngleksanakake a Karyawan Skema Kepemilikan Saham sing melu 104,572 karyawan. Mung karyawan Huawei sing layak melu. Ora ana lembaga pemerintah utawa organisasi njaba sing duwe saham ing Huawei.

6. IBM

Salah siji sing paling apik ing dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

  • Revenue: $ 77 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

IBM minangka perusahaan teknologi paling gedhe nomer 6 ing donya adhedhasar dodolan. International Business Machines Corporation minangka perusahaan teknologi multinasional Amerika kanthi kantor pusat ing Armonk, New York, kanthi operasi ing luwih saka 170 negara.

7. Intel Corporation

Didegaké ing 1968, teknologi Intel wis ing jantung terobosan komputasi. Perusahaan iku sawijining pimpinan industri, nggawe teknologi-ganti donya sing ndadekake kemajuan global lan nambah urip.

Perusahaan ngadeg ing ambang sawetara inflections teknologi-kecerdasan buatan (AI), transformasi jaringan 5G, lan munggah saka pinggiran cerdas-sing bebarengan bakal mbentuk masa depan teknologi. Silicon lan piranti lunak nyurung inflections iki, lan Intel ing jantung kabeh.

  • Revenue: $ 72 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat
Read More  Top 10 Perusahaan Pangembangan Piranti Lunak ing AS

Intel Corporation nyiptakake teknologi sing ngubah donya sing nambah urip saben wong ing bumi. Perusahaan kasebut kalebu dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

8. Inc. Inc

Facebook Produk Inc nguatake luwih saka 3 milyar wong ing saindenging jagad kanggo nuduhake ide, menehi dhukungan lan nggawe bedane. Perusahaan iki duwe Kantor ing 80+ kutha ing saindenging Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa, Timur Tengah, Afrika lan Asia Pasifik.

  • Revenue: $ 71 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Perusahaan iki nduweni 17 pusat data global lan Didhukung dening 100% energi terbarukan. 200 yuta+ bisnis Gunakake aplikasi perusahaan kanggo nyambungake karo pelanggan lan tuwuh. Facebook Inc kalebu ing antarane 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya

9. Tencent Nyekel

Tencent didegaké ing Shenzhen, China, ing taun 1998, lan kadhaptar ing Papan Utama Bursa Saham Hong Kong wiwit Juni 2004. Ing antarane dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

Tencent Holdings minangka raksasa layanan Internet China sing adhedhasar ing Shenzhen, Provinsi Guangdong. Iku saingan paling gedhe saka Grup Alibaba, perusahaan e-commerce paling gedhe ing negara. Baidu, Alibaba lan Tencent umume dikenal kanthi jeneng BAT ing China.

  • Revenue: $ 55 Milyar
  • Negara: China

Tencent didegaké ing taun 1998. Kanthi hit layanan jaringan sosial QQ, pangguna aplikasi chatting smartphone WeChat mundhak, nganti 549 yuta ing pungkasan Maret 2015. WeChat saya populer karo wong Tionghoa enom.

10. Cisco Corporation

Perusahaan kasebut kalebu dhaptar 10 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya. Cisco Corporation minangka 10 minangka dhaptar perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya adhedhasar turnover (revenue).

  • Revenue: $ 52 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Dadi, iki minangka dhaptar perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top