Perusahaan Hosting Web Dibagi Paling Top ing Donya 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Iki Dhaptar Perusahaan Hosting Web sing dituduhake paling dhuwur ing Donya. Istilah "hosting bareng" nuduhake omah saka macem-macem situs ing server padha.

Dhaptar Perusahaan Hosting web sing Dibagi Paling Top ing Donya

Dhaptar kasebut adhedhasar pangsa pasar lan jumlah Domain sing Di-host dening Perusahaan. Dadi pungkasane iki dhaptar Perusahaan Hosting sing dituduhake Top ing Donya.

1. Godaddy Inc

Godaddy minangka perusahaan hosting sing paling gedhe lan paling gedhe domain Register panyedhiya layanan adhedhasar pangsa pasar ing donya. GoDaddy Inc. minangka panyedhiya teknologi kanggo bisnis cilik, profesional desain Web lan individu. Perusahaan ngirim produk berbasis awan lan layanan pelanggan pribadi.

Iki ngoperasikake pasar domain, ing ngendi para pelanggan bisa nemokake real estate digital sing cocog karo ide kasebut. Iku nyedhiyakake situs alat bangunan, hosting lan keamanan kanggo mbantu pelanggan mbangun lan nglindhungi kehadiran online. Iki nyedhiyakake aplikasi sing bisa nyambung menyang pelanggan lan ngatur bisnis.

  • Pangsa Pasar Hosting: 17 %

Perusahaan nyedhiyakake alat telusuran, panemuan lan rekomendasi, uga pilihan jeneng domain kanggo usaha. Nyedhiyakake alat produktivitas, kayata e-mail khusus domain, panyimpenan online, invoice, pembukuan lan solusi pembayaran kanggo mbukak usaha, uga produk marketing.

Produk Perusahaan, kalebu GoCentral, bisa nggawe situs web utawa toko online kanggo desktop lan seluler. Produk kasebut didhukung dening a maya platform lan ngaktifake para pelanggan bisa ditemokake online.

2. 1&1 Ionos

1&1 lair ing taun 1988, kanthi tujuan utama supaya teknologi informasi gampang dingerteni lan digunakake kanggo kabeh wong. Komitmen kanggo ngirim produk sing kuat, dipercaya lan aman, 1&1 ngrancang arsitektur pusat data dhewe lan jaringan ekstensif, mbisakake mayuta-yuta klien bisa online, nyiyapake ngarsane web lan njupuk kauntungan saka layanan digital sing luwih canggih.

Read More  Endurance International Group Holdings Inc | EIG

Sawise sukses awal ing Eropa, 1&1 ngluncurake 1&1 Inc. ing 2003 ing Chesterbrook, Pennsylvania. Ing setaun, 1&1 wis nggedhekake tim layanan pelanggan sing berbasis ing AS lan ing Nopember 2004 perusahaan kasebut ana ing antarane sepuluh panyedhiya hosting web paling dhuwur ing Amerika Serikat.

  • Pangsa Pasar: 6 %

Kanggo nglayani pasar sing luwih apik, pusat data gedhe luwih saka 40,000 server ditugasake ing Lenexa, Kansas.1&1 mbantu nguatake posisi pasar AS kanthi ngrampungake pengambilalihan mail.com ing taun 2010.

IONOS minangka hosting web lan mitra awan kanggo bisnis cilik lan menengah. Perusahaan minangka ahli ing IaaS lan nawakake portofolio solusi kanggo ruang digital. Minangka hosting paling gedhe perusahaan ing Eropah, Perusahaan ngatur luwih saka 8 yuta kontrak pelanggan lan dadi tuan rumah luwih saka 12 yuta domain ing pusat data regional kita dhewe ing AS lan Eropa.

Panyedhiya Hosting Situs web 5 paling ndhuwur ing India

3. HostGator

HostGator minangka panyedhiya global hosting web lan layanan sing gegandhengan. Didegake ing kamar asrama ing Florida Atlantic University dening Brent Oxley, HostGator wis berkembang dadi panyedhiya utama Shared, Reseller, VPS, lan hosting web khusus.

  • Pangsa Pasar: 4 %

HostGator kantor pusat ing Houston lan Austin, Texas, kanthi sawetara kantor internasional ing ndonya. Tanggal 21 Juni 2012, Brent Oxley ngumumake yen HostGator dituku dening Ketahanan Internasional Grup.

4 Bluehost

Bluehost minangka perusahaan solusi hosting web sing unggul. Wiwit diadegake ing taun 2003, Bluehost terus-terusan nginovasi cara anyar kanggo ngetrapake misi kita: kanggo nguatake wong supaya bisa nggunakake web kanthi lengkap. +2M situs web ing saindhenging donya lan ndhukung ewu liyane saben dina.

  • Pangsa Pasar Hosting: 3 %
Read More  Endurance International Group Holdings Inc | EIG

Perusahaan nyedhiyakake alat lengkap kanggo mayuta-yuta pangguna ing saindenging jagad supaya sapa wae, pemula utawa profesional, bisa mlebu ing web lan berkembang kanthi paket hosting web kita. Ing 2003 Bluehost layanan hosting didegaké dening Matt Heaton lan Danny Ashworth ing Provo, Utah.

5. Mesin WP

WP Engine minangka platform pengalaman digital WordPress sing unggul. Perusahaan perusahaan teknologi anyar ing persimpangan inovasi lan layanan piranti lunak. WP Engine minangka Perusahaan hosting bareng web paling gedhe nomer 5 ing donya adhedhasar pangsa pasar.

  • Pangsa Pasar Hosting: 2 %

Platform Perusahaan nyedhiyakake merek solusi sing dibutuhake kanggo nggawe situs lan aplikasi sing luar biasa ing WordPress sing bisa ngarahake bisnis luwih cepet. Kabeh iki didorong dening sakumpulan nilai inti sing nuntun kita saben dina.

6. Group Ketahanan Internasional

Didegaké ing taun 1997 minangka BizLand, Perusahaan urip ing dhuwur lan ngisor boom dotcom sadurunge gelembung bledosan. Undeterred, The Brand muncul maneh kanthi jeneng Endurance ing taun 2001 kanthi mung 14 karyawan. Saiki, luwih saka 15 taun sabanjure lan 3,700+ karyawan ing saindenging jagad, The Brand dadi luwih kuwat tinimbang sadurunge.

  • Pangsa Pasar Hosting Web: 2 %

Endurance wis berkembang dadi kulawarga merek internasional sing nyedhiyakake pamilik bisnis cilik karo alat sing dibutuhake kanggo nggawe lan mbangun kehadiran web, ditemokake ing telusuran online, lan nyambungake karo pelanggan liwat media sosial, marketing email, lan liyane.

Intine teknologi Brand yaiku komitmen kanggo nyengkuyung bisnis cilik lan njamin sukses kanthi online. Iki sing pungkasane ngganti urip luwih saka 4.5 yuta pelanggan.

Read More  Endurance International Group Holdings Inc | EIG

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top