Top 10 platform Dagang | Saham CFD Mata Uang Forex

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top 10 Platform Dagang ing saindenging jagad

Dhaptar Top 10 Platform Dagang

Dadi ing ngisor iki dhaptar Top Trading Platforms ing donya adhedhasar Turnover perusahaan

1. Robinhood Markets, Inc

Robinhood Markets minangka perusahaan pialang paling gedhe ing donya adhedhasar turnover. Robinhood didegake kanthi kapercayan manawa saben wong bisa melu ing sistem finansial.

Perusahaan nggawe platform layanan finansial modern kanggo kabeh wong, preduli saka kasugihan, penghasilan utawa latar mburi.

  • Revenue: Luwih saka $ 1 Milyar
  • Pangguna Aktif Saben wulan (MAU) 21.3 yuta

Perusahaan kasebut dadi pionir dagang gratis komisi tanpa akun minimal, menehi akses investor cilik menyang pasar finansial. Akeh pelanggan sing miwiti kanthi kurang, sing asring tegese dagang saham sing luwih cilik.

Tinimbang entuk revenue saka komisi dagang tetep sing, sadurunge Robinhood ngenalake komisi dagang gratis, asring ana saka $ 8 nganti $ 10 saben perdagangan, mayoritas revenue minangka bathi adhedhasar transaksi sing ditampa saka opsi rute, cryptocurrency lan pesenan ekuitas menyang produsen pasar.

2. Grup IG

IG Group minangka pimpinan global ing dagang lan investasi online lan minangka salah sawijining perusahaan pialang paling gedhe ing donya. IG Group diadegaké ing 1974 minangka panyebaran perusahaan totoan pisanan ing donya, lan saiki dadi pimpinan global ing dagang online lan pemenang pirang-pirang penghargaan. 

Perusahaan kanthi operasi ing 20 negara, merek iki ngembangake teknologi, platform, produk lan ijol-ijolan sing paling apik ing donya - mbukak macem-macem kesempatan dagang lan investasi kanggo wong sing ambisius ing saindenging jagad.

  • Revenue: Luwih saka $ 1 Milyar

Perusahaan nyedhiyakake layanan dagang lan investasi kanggo klien ing saindenging jagad, lan duwe operasi ing 20 negara ing saindenging Eropa, Afrika, Asia-Pasifik, Timur Tengah lan Amerika Utara. Kantor pusat perusahaan ana ing Kutha London.

Read More  Plus500 Ltd | Platform dagang

3. GAIN Modal

GAIN Capital didegake ing 1999 kanthi misi sing jelas: nyedhiyakake pedagang kanthi akses murah menyang pasar ijol-ijolan manca. Wiwit saiki, perusahaan ngembangake penawaran produk lan jangkauan global, lan saiki nyedhiyakake 140,000+ Toko lan investor institusi kanthi akses menyang pasar OTC lan ijol-ijolan.

  • Asil: $ 743M

Perusahaan iki saiki dadi bagéan saka StoneX Group Inc. (NASDAQ: SNEX) lan bisnis perusahaan kalebu merek CFD lan FX global FOREX.com lan City Index; lan grup berjangka, sing nyedhiyakake akses menyang perdagangan komoditas lan turunan utama ing donya ing luwih saka 30 ijol-ijolan global.

GAIN Capital berkantor pusat ing Bedminster, New Jersey, lan nduweni kehadiran global kanthi 800+ staf ing Amerika Utara, Eropa lan Asia Pasifik. Perusahaan kasebut duwe telung merek utama ing dagang

  • Forex.com
  • Indeks Kutha
  • Daniels Trading

FOREX.com minangka pimpinan global ing dagang forex lan CFD, setya nyedhiyakake rega sing kompetitif, eksekusi perdagangan sing dipercaya lan alat inovatif kanggo mbantu klien perdagangan pasar global.

Indeks Kutha minangka panyedhiya utama taruhan panyebaran global, dagang FX lan CFD kanthi pengalaman luwih saka 30 taun nyedhiyakake pedagang akses menyang luwih saka 12,000 pasar ing forex, indeks, saham lan komoditas.

Daniels Trading dumunung ing jantung distrik financial Chicago kang. Diadegake dening pedagang komoditas sing misuwur Andy Daniels ing 1995, Daniels Trading dibangun kanthi budaya kepercayaan. Merek kasebut Dumunung ing jantung distrik finansial Chicago, Daniels Trading nawakake individu lan institusi kanthi akses menyang luwih saka 30 ijol-ijolan global liwat akun dagang sing diarahake dhewe lan dibantu broker.

4. Plus500

Plus500CY Limited sah lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus ("CySEC") minangka Perusahaan Investasi Siprus ("CIF").

Read More  eToro Group Limited | Perusahaan Broker

Plus500 minangka panyedhiya utama Contracts for Difference (CFD), ngirim fasilitas dagang ing saham, forex, komoditas, cryptocurrencies, ETF, opsi lan indeks, bebarengan karo teknologi dagang inovatif.

Platform dagang Plus500 ditawakake Plus500CY Ltd. Mulane, Plus500CY Ltd minangka sing ngetokake sekuritas lan adol produk finansial sing diterangake utawa kasedhiya ing iki. situs. Plus500CY Ltd minangka perusahaan sing adhedhasar Siprus kanthi kantor ing Limassol.

  • Asil: $ 655M

Plus500 minangka platform teknologi terkemuka kanggo dagang CFD internasional, nawakake pelanggan luwih saka 2,500 instrumen finansial global sing beda ing luwih saka 50 negara lan ing 32 basa. Plus500 wis listing premium ing
Pasar Utama Bursa Saham London (simbol: PLUS) lan minangka konstituen saka indeks FTSE 250.

Perusahaan kasebut minangka panyedhiya CFD kanthi cepet lan saiki nawakake portofolio luwih saka 2000 instrumen. Plus500CY Ltd minangka anak perusahaan saka Plus500 Ltd; sawijining perusahaan sing kadhaptar ing Pasar Utama London Stock Exchange kanggo Perusahaan Terdaftar, lan kantor pusat ing Haifa.

5. eToro

eToro minangka salah sawijining perusahaan dagang saham paling dhuwur sing mbantu para investor ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut minangka jaringan dagang sosial terkemuka ing donya, kanthi jutaan pangguna pangguna lan macem-macem alat dagang lan investasi sing inovatif.

  • Revenue: $ 605M

eToro minangka platform dagang sosial sing unggul ing donya, nawakake macem-macem alat kanggo nandur modal ing pasar modal lan portofolio karo mata uang kripto, saham, komoditas, ETF lan liya-liyane.

eToro (Eropa) Ltd., Perusahaan Layanan Keuangan sing sah lan diatur dening Komisi Bursa Sekuritas Siprus (CySEC) miturut lisensi # 109/10. eToro (UK) Ltd, Perusahaan Layanan Keuangan sing sah lan diatur dening Financial Conduct Authority (FCA) miturut lisensi FRN 583263.

Read More  FXTM ForexTime Leverage lan Margin miturut Nilai Nosional

eToro AUS Capital Limited diwenehake dening Komisi Sekuritas lan Investasi Australia (ASIC) kanggo nyedhiyakake layanan finansial miturut Lisensi Layanan Keuangan Australia 491139. eToro (Seychelles) Ltd. dilisensi dening Otoritas Jasa Keuangan Seychelles ("FSAS") kanggo nyedhiyakake layanan broker-dealer miturut Lisensi Securities Act 2007 #SD076

6. BinckBank

BinckBank nyedhiyakake layanan kanggo pelanggan pribadi, perusahaan/entitas hukum, lan manajer aset independen. BinckBank nawakake layanan Dagang, Investasi, lan Simpenan, nggunakake platform basis IT Eropa.

BinckBank duwe kantor ing Walanda, Belgium, lan Italia lan nawakake layanan ing merek Binck. BinckBank seneng posisi broker utama Walanda lan Belgia.

  • Asil: $ 228M

Fitur penting saka layanan broker online yaiku platform stabil sing menehi pangguna akses menyang pasar finansial penting, fasilitas dagang profesional, lan alat analisis. Platform online Binck Fundcoach nggampangake wong nandur modal ing dana investasi lan ETF kanthi menehi warta, panemu, kolom, lan informasi dana sing rinci.

Binck Forward, Binck Comfort lan Binck Select minangka produk manajemen discretionary online sing bisa digunakake para pelanggan kanggo ngidini BinckBank nandur modal dhuwit.

7. Markets CMC

Pasar CMC minangka salah sawijining perusahaan dagang sing misuwur ing saindenging jagad lan produk kalebu CFD, Forex, Saham, Crypto, lsp. Perusahaan kasebut duwe pengalaman telung puluh taun ing industri perantara.

  • Asil: $ 154M

Wiwit diluncurake ing taun 1989, platform dagang dadi salah sawijining panyedhiya CFD lan panyedhiya taruhan nyebar ing donya. Antarane pionir industri lan pengalaman 30 taun, sampeyan bisa yakin yen sampeyan dagang karo perusahaan, sampeyan dagang karo para ahli.

Dadi pungkasane iki dhaptar platform Dagang Top ing jagad kanthi produk kaya CFD Stocks Forex Currency.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top