5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa ndeleng babagan Dhaptar 5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2021.

Total pasar addressable kanggo Pasar Freelance global [ekonomi Gig] $ 1.9 triliun ing taun 2020. Pasar freelancer Amerika Serikat kira-kira $750B saben taun sing bakal terus nambah.

Dadi kanggo taun sing bakal teka, Jobs Freelancing nduwe peran utama kanggo lapangan kerja ing saindenging jagad. Saiki umume Perusahaan ing Ekonomi sing dikembangake pindhah menyang nyewa Freelance supaya bisa nyuda biaya.

Dhaptar 5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing donya 2021

Dadi iki Dhaptar 10 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2021.

1. Fiverr International Limited

Fiverr didegake ing 2010 dening para pengusaha sing duwe pengalaman ekstensif nggarap para freelancer lan sing wis nyekseni langsung kepiye proses kasebut bisa nantang. Fiverr minangka pasar global sing nyambungake freelancer lan bisnis kanggo layanan digital.

  • Global Alexa Rank: 520
  • Didegaké: 2010
  • karyawan: 200 - 500
  • Markas: Israel

Kanggo ngatasi masalah kasebut, perusahaan kasebut dadi pionir model Service-as-a-Product ("SaaP") kanggo nggawe pengalaman kaya e-commerce sing on-demand sing nggawe kerja karo freelancer gampang kaya tuku barang ing Amazon. Platform e-commerce unik Fiverr nyedhiyakake freelancer kanthi akses langsung menyang panjaluk global saka para panuku.

Fiverr minangka pasar freelance paling gedhe ing donya. Tinimbang mbuwang akeh wektu lan gaweyan marketing lan penawaran proyek, Fiverr ndadekke pelanggan tanpa gaweyan ing bagean freelancer.

2. Upwork Inc.

Kanthi mayuta-yuta proyek sing dikirim ing Upwork saben taun, profesional independen entuk dhuwit kanthi menehi perusahaan luwih saka 5,000 katrampilan ing luwih saka 70 kategori kerja.

Read More  Upwork Global Inc | Perusahaan Freelance paling gedhe No 1

Crita Upwork diwiwiti luwih saka rong puluh taun kepungkur nalika pimpinan teknologi saka wiwitan Silicon Valley nyadari kanca cedhake ing Athena bakal sampurna kanggo proyek web. Tim kasebut sarujuk yen dheweke minangka pilihan sing paling apik, nanging dheweke prihatin babagan nggarap wong ing tengah-tengah ndonya.

  • Global Alexa Rank: 1190
  • Didegaké: 2013
  • Karyawan: 500 – 1000
  • Markas: Amerika Serikat

Liwat Upwork, bisnis entuk luwih akeh, nyambungake karo profesional sing wis kabukten kanggo nggarap proyek saka pangembangan web lan aplikasi seluler menyang SEO, marketing media sosial, nulis konten, desain grafis, bantuan admin lan ewonan proyek liyane.

Upwork ndadekake cepet, prasaja, lan biaya-efektif kanggo nemokake, nyewa, nggarap, lan mbayar profesional paling apik ing ngendi wae, kapan wae. Upwork minangka salah sawijining pasar freelance sing paling dhuwur.

3. Freelancer Limited

Freelancer.com minangka pasar freelancing lan crowdsourcing paling gedhe ing donya kanthi jumlah pangguna lan proyek. Perusahaan nyambungake luwih saka 48,551,557 majikan lan freelancer ing saindenging jagad saka luwih saka 247 negara, wilayah lan wilayah.

  • Global Alexa Rank: 3704
  • Didegaké: 2010
  • Karyawan: 200 – 500
  • Markas: Australia

Liwat pasar, majikan bisa nyewa freelancer kanggo nindakake pakaryan ing wilayah kayata pangembangan piranti lunak, nulis, entri data lan desain nganti teknik, ilmu, sales lan marketing, accounting lan layanan hukum. Freelancer Limited punika perdagangan ing Australian Securities Exchange miturut ticker ASX:FLN.

Freelancer.com wis entuk sawetara pasar outsourcing kalebu GetAFreelancer.com lan EUFreelance.com (diadegake dening Magnus Tibell ing 2004, Swedia), LimeExchange (bisnis Lime Labs LLC, USA), Scriptlance.com (diadegaké déning Rene Trescases ing 2001, Canada, salah sawijining pionir awal ing freelancing), Freelancer.de Booking Center (Jerman), Freelancer.co.uk (Inggris), Webmaster-talk.com (USA), forum kanggo webmaster, Rent-A-Coder lan vWorker (diadegake dening Ian Ippolito, USA, inovator awal liyane ing ruang pasar lepas).

Read More  Upwork Global Inc | Perusahaan Freelance paling gedhe No 1

4. Toptal

Toptal rangking 33rd ing dhaptar Deloitte's 2015 Technology Fast 500™. Toptal minangka jaringan eksklusif pangembang piranti lunak lepas, perancang, ahli keuangan, manajer produk, lan manajer proyek ing saindenging jagad. perusahaan Top nyewa freelancer Toptal kanggo proyek sing paling penting.

  • Global Alexa Rank: 17,218
  • Didegaké: 2011
  • Karyawan: 1000 – 5000
  • Markas: Amerika Serikat

Perusahaan iki minangka salah sawijining jaringan bisnis, desain, lan bakat teknologi sing paling gedhe, sing disebarake sacara global, siap kanggo ngatasi inisiatif sing paling penting. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining pasar lepas paling dhuwur.

Saben pelamar menyang jaringan Toptal dites lan diuji kanthi ketat. Proses sing selektif banget perusahaan ndadékaké tingkat sukses trial-to-hire 98%.

5. Wong Saben Jam Limited

Didegaké ing 2007 kanthi sesanti prasaja kanggo nyambungake bisnis menyang freelancer lan nguatake wong supaya bisa nggayuh impen kerjane. Isih diduweni lan dipimpin - lan layanan freelance paling dawa ing Inggris - Perusahaan terus nggawe inovasi lan ngembangake komunitas freelance online.

PeoplePerHour diwiwiti ing 2007 kanthi pulpen, pad lan telpon. Akeh sing wis owah wiwit saiki, nanging tujuane tetep padha: nyambungake bisnis menyang komunitas freelancer ahli sing kasedhiya kanggo nyewa saben jam utawa proyek, nyedhiyakake keluwesan kanggo bisa kerja yen cocog karo sampeyan, ing njaba dina 9-5-XNUMX kuna. , lan mbisakake wong urip ngimpi karya.

  • Global Alexa Rank: 18,671
  • Didegaké: 2007
  • Markas: Inggris

Nganti saiki, Perusahaan nyambungake luwih saka 1 yuta bisnis lan freelancer lan mbayar luwih saka £135 yuta kanggo freelancer. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining pasar freelance paling dhuwur.

About Author The

1 mikir babagan "5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2022"

  1. Situs web sing migunani. Kami sedang mencari Lowongan Kerja GRATIS di bidang Accounting, Bookkeeping, Content writing, Translation, Proof Reading, Civil and
    Desain Listrik, desain Web, desain logo, marketing lan sales etc.
    Kita duwe Tim ahli saka macem-macem profesi.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top