10 Perusahaan Konstruksi Ndhuwur ing Donya 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Perusahaan Konstruksi Paling Top ing Donya. Perusahaan Konstruksi paling gedhe ing donya duwe bathi $ 206 Milyar diikuti karo perusahaan konstruksi paling gedhe nomer 2 kanthi Pendapatan $ 123 Milyar.

Dhaptar Perusahaan Konstruksi Top ing Donya

Iki minangka dhaptar Perusahaan Konstruksi Paling Top ing Donya sing diurutake adhedhasar penghasilan.

1. Teknik Konstruksi Negara China

Perusahaan Konstruksi paling gedhé, Didegaké ing 1982, China State Construction Engineering Corporation (sabanjuré "Konstruksi Negara China") saiki dadi grup investasi lan konstruksi global sing nampilake pangembangan profesional lan operasi berorientasi pasar.

China State Construction nindakake aktivitas manajemen bisnis liwat perusahaan umum - China State Construction Engineering Corporation Ltd. (kode saham 601668.SH), lan duwe pitung perusahaan kadhaptar lan luwih saka 100 anak perusahaan sekunder.

  • Omzet: $206 Milyar
  • Didegaké ing 1982

Minangka revenue operasi nambah sepuluh kaping saben rolas taun ing rata-rata, China State Construction weruh Nilai kontrak anyar tekan RMB2.63 triliun ing 2018, lan peringkat 23rd ing Fortune Global 500 lan 44th Brand Finance Global 500 2018. Iki dirating A dening S&P, Moody kang lan Fitch ing 2018, rating kredit paling dhuwur ing industri konstruksi global.

Perusahaan iki minangka salah sawijining perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya. China State Construction wis nindakake bisnis ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing donya, panutup

  • Investasi lan pangembangan (real estate, pembiayaan konstruksi lan operasi),
  • Teknik konstruksi (perumahan lan infrastruktur) uga survey lan
  • Desain (konstruksi ijo, energi konservasi lan perlindungan lingkungan, lan e-commerce).

Ing China, China State Construction perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya wis mbangun luwih saka 90% saka bangunan pencakar langit ing ndhuwur 300m, telung perempat bandara utama, telung perempat pangkalan peluncuran satelit, siji pertiga saka trowongan sarana kutha lan setengah saka nuklir. daya tetanduran, lan siji saka saben 25 Cina urip ing omah dibangun dening China State Construction.

2. China Railway Engineering Group

China Railway Group Limited (dikenal minangka CREC) minangka konglomerat konstruksi sing misuwur ing donya kanthi sejarah luwih saka 120 taun. China Railway Engineering minangka salah sawijining perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

Minangka salah sawijining kontraktor konstruksi lan teknik paling gedhe ing donya, CREC njupuk posisi utama ing konstruksi infrastruktur, manufaktur peralatan industri, riset ilmiah lan konsultasi, pangembangan real estate, pangembangan sumber daya, kepercayaan finansial, perdagangan lan lapangan liyane.

Ing pungkasan taun 2018, CREC wis duwe total aset saka RMB 942.51 milyar lan aset netto RMB 221.98 milyar. Nilai kontrak sing ditandatangani ing taun 2018 berjumlah RMB 1,556.9 milyar, lan pendapatan operasional Perusahaan yaiku RMB 740.38 milyar.

  • Omzet: $123 Milyar
  • 90% saka sepur listrik China
  • Didegaké: 1894

Perusahaan kasebut peringkat 56th ing antarane "Fortune Global 500" ing 2018, taun kaping 13 berturut-turut kadhaptar, nalika ing omah peringkat 13 ing antarane Top 500 Perusahaan Cina.

Sajrone pirang-pirang dekade, Perusahaan wis mbangun luwih saka 2/3 jaringan sepur nasional China, 90% jalur sepur listrik China, 1/8 saka tol nasional lan 3/5 sistem transit rel kutha.

Sajarah CREC bisa ditelusuri ing taun 1894, nalika China Shanhaiguan Manufactory (saiki anak perusahaan CREC) didegaké kanggo gawé rel sepur lan jembatan logam kanggo Peking-Zhangjiakou Railway, proyek sepur pisanan sing dirancang lan dibangun dening wong Tionghoa.

3. China Railway Construction

China Railway Construction Corporation Limited ("CRCC") mung diadegake dening China Railway Construction Corporation tanggal 5 November 2007 ing Beijing, lan saiki dadi perusahaan konstruksi ukuran mega ing administrasi Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset Negara. Dewan Cina (SASAC).

Read More  Top 7 Chinese Construction Company

Tanggal 10 lan 13 Maret 2008, CRCC kadhaptar ing Shanghai (SH, 601186) lan Hong Kong (HK, 1186), kanthi modal kadhaptar gunggung RMB 13.58 milyar. 3 perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya dening Revenue.

  • Omzet: $120 Milyar
  • Ditetepake: 2007

CRCC, salah sawijining klompok konstruksi terintegrasi paling kuat lan paling gedhe ing donya, peringkat 54th ing antarane Fortune Global 500 ing 2020, lan kaping 14 ing antarane China 500 ing 2020, uga nomer 3 ing antarane 250 Kontraktor Global ENR ing 2020, uga salah sawijining kontraktor teknik paling gedhe ing China.

Perusahaan iki nomer telu ing dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya. Bisnis CRCC nyakup proyek

  • Kontrak,
  • konsultasi desain survey,
  • Produksi industri,
  • Pengembangan real estate,
  • Logistics,
  • Perdagangan barang lan
  • Materi uga operasi modal.

CRCC wis dikembangaké utamané saka kontrak construction menyang chain industri lengkap lan lengkap riset ilmiah, planning, survey, desain, construction, pengawasan, pangopènan lan operasi, etc.

Rantai industri sing komprehensif ngidini CRCC nyedhiyakake layanan terpadu siji-mandeg. Saiki CRCC wis ngadegake posisi kepemimpinan ing bidang desain lan konstruksi proyek ing jalur sepur dataran tinggi, sepur kacepetan dhuwur, dalan gedhe, jembatan, terowongan lan lalu lintas ril kutha.

Swara 60 taun kepungkur, perusahaan wis marisi tradhisi apik lan gaya kerja saka korps railway: nindakake dekrit administratif sakcepete, wani ing inovasi lan indomitable.

Ana jinis budaya sing unggul ing CRCC kanthi "ikhlas lan inovasi ing salawas-lawase, kualitas lan karakter bebarengan" minangka nilai inti supaya perusahaan kasebut nduweni kohesi sing kuat, eksekusi lan efektifitas pertempuran. CRCC maju menyang tujuan "pamimpin industri konstruksi China, klompok konstruksi gedhe sing paling kompetitif ing donya".

4. Grup Konstruksi Pasifik

Pacific Construction Group (PCG) iku tenan construction-layanan lengkap dumunung ing jantung Orange County kang nawakake. Perusahaan iki nomer 4 ing dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

  • KONSTRUKSI KOMERSIAL,
  • MANAJEMEN KONSTRUKSI, lan
  • LAYANAN PRE-KONSTRUKSI menyang Pasar California Kidul.

Kepemilikan perusahaan Pacific Construction Group dumadi saka rong mitra sing nggawa pengalaman sing apik kanggo organisasi kasebut. Perusahaan iki nomer 4 minangka dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

Mark Bundy lan Doug MacGinnis wis kerja bareng ing bisnis real estate lan konstruksi wiwit 1983 kanthi pengalaman gabungan luwih saka 55 taun. Dheweke wis ngatur konstruksi luwih saka $ 300 yuta lan 6.5 yuta kaki persegi konstruksi komersial anyar.

  • Omzet: $98 Milyar

Kedalaman pengalaman iki ngidini PCG nglayani para pelanggan kanthi macem-macem cara, saka kelayakan proyek lan identifikasi situs liwat proses konstruksi kunci.

Keanekaragaman bakat lan layanan PCG nyedhiyakake sarana kanggo nyukupi kabutuhan konstruksi unik saben klien kanthi efektif. Kemampuan kanggo nggabungake kombinasi layanan nyepetake wektu pangembangan lan nggawe panggunaan real estate sing paling efisien.

Asil sing dikarepake yaiku para pelanggan ngalami nyeri sirah sing luwih sithik, kepuasan sing luwih gedhe lan tambah tabungan liwat panggunaan proses konstruksi terpadu.

5. China Komunikasi Construction

China Communications Construction Company Limited ("CCCC" utawa "Perusahaan"), sing diwiwiti lan diadegake dening China Communications Construction Group ("CCCG"), digabungake ing 8 Oktober 2006. Saham H dicathet ing Papan Utama Saham Hong Kong. Ijol-ijolan karo kode saham 1800.HK tanggal 15 Desember 2006.

Read More  Top 7 Chinese Construction Company

Perusahaan (kalebu kabeh anak perusahaan kajaba yen isi dibutuhake) minangka grup infrastruktur transportasi milik negara pisanan sing mlebu ing pasar modal jaban rangkah.

Ing tanggal 31 Desember 2009, CCCC duwe 112,719 karyawan lan total aset RMB267,900 yuta (sesuai karo RRC GAAP). Antarane 127 perusahaan pusat sing diatur dening SASAC, CCCC peringkat No.12 ing revenue lan No.14 ing MediaWiki kanggo taun.

  • Omzet: $95 Milyar

Perusahaan lan anak perusahaan (secara kolektif, "Grup") utamane melu desain lan konstruksi infrastruktur transportasi, pengerukan lan bisnis manufaktur mesin abot. Iki kalebu aspek bisnis ing ngisor iki: pelabuhan, terminal, dalan, jembatan, sepur, terowongan, desain lan konstruksi karya sipil, pengerukan modal lan pengerukan reklamasi, crane kontainer, mesin laut abot, struktur baja gedhe lan manufaktur mesin dalan, lan kontrak proyek internasional. , layanan dagang impor lan ekspor.

Iki minangka perusahaan konstruksi lan desain pelabuhan paling gedhe ing China, perusahaan utama ing konstruksi lan desain dalan lan jembatan, perusahaan konstruksi sepur terkemuka, perusahaan pengerukan paling gedhe ing China lan perusahaan pengerukan paling gedhe nomer loro (ing babagan kapasitas pengerukan) ing donya.

Perusahaan iki uga minangka produsen crane kontainer paling gedhe ing donya. Perusahaan saiki duwe 34 anak perusahaan sing diduweni utawa dikontrol. Iki minangka salah sawijining perusahaan konstruksi paling apik ing donya.

6. Perusahaan Konstruksi Daya China

The Power Construction Corporation of China (POWERCHINA) didegaké ing September 2011. POWERCHINA nyedhiyakake layanan lengkap lan lengkap saka perencanaan, investigasi, desain, konsultasi, konstruksi karya sipil nganti layanan instalasi lan manufaktur M&E ing bidang tenaga air, tenaga termal. , energi anyar lan infrastruktur.

Bisnis kasebut uga kalebu real estate, investasi, keuangan, lan layanan O&M. Visi POWERCHINA yaiku dadi perusahaan global paling dhuwur ing babagan energi sing bisa dianyari lan pangembangan sumber daya tenaga air, pemain kunci ing sektor infrastruktur, lan tenaga pendorong tenaga lan tenaga listrik China. banyu industri konservasi, uga minangka peserta penting ing pangembangan lan operasi real estate.

  • Omzet: $67 Milyar

POWERCHINA nduweni layanan EPC sing unggul ing donya ing pangembangan tenaga air, karya banyu, tenaga termal, energi anyar, lan proyek transmisi lan distribusi, saliyane prestasi ing bidang infrastruktur, manufaktur peralatan, real estate lan investasi.

POWERCHINA nduweni kapasitas konstruksi kelas donya, kalebu kapasitas taunan 300 yuta m3 bumi lan nglereni watu, 30 yuta m3 saka panggonan beton, 15,000 MW saka instalasi unit turbin-generator, 1-juta-ton karya fabrikasi logam, 5 -juta m3 grouting pondasi uga 540,000 m3 konstruksi tembok kedap.

POWERCHINA nduweni teknologi paling canggih ing teknik lan konstruksi bendungan, instalasi unit generator turbin, desain pondasi, investigasi lan konstruksi gua bawah tanah sing luwih gedhe, investigasi, teknik lan perawatan lereng bumi / watu sing dhuwur, pengerukan lan hidrolik. ngisi karya, konstruksi landasan pacu ing bandara, desain lan konstruksi pembangkit listrik termal lan hidro, desain lan instalasi jaringan listrik, lan peralatan sing gegandhengan lan mesin hidrolik.

POWERCHINA uga nduweni kapasitas inovasi ilmiah lan teknologi kelas siji ing tenaga hidro, tenaga termal, lan transmisi lan transformasi daya. Ing pungkasan Januari 2016, POWERCHINA duwe total aset USD 77.1 milyar lan 210,000 karyawan. Iki rangking pisanan ing bidang konstruksi tenaga, lan minangka kontraktor teknik tenaga paling gedhe ing donya.

Read More  Top 7 Chinese Construction Company

7. Konstruksi Vinci

Konstruksi VINCI, pemain global lan grup bangunan lan teknik sipil Eropa sing unggul, makaryakke luwih saka 72,000 wong lan kalebu 800 perusahaan sing makarya ing limang bawana. Antarane dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

  • Omzet: $55 Milyar

Iku ngrancang lan mbangun struktur lan infrastruktur sing ngatasi masalah sing diadhepi ing donya saiki - transisi ekologis, pertumbuhan populasi lan panjaluk omah, mobilitas, akses menyang perawatan kesehatan, banyu lan pendidikan, lan fasilitas rekreasi lan ruang kerja anyar.

VINCI Construction marshal keahliane, drive inovatif lan keterlibatan tim kanggo ndhukung pelanggan ing donya ganti. Perusahaan iki nomer 7 ing dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

8. ACS Construction Group

ACS Construction Group kawangun luwih saka 20 taun kepungkur kanggo break wates lan mbangun kaunggulan. Perusahaan nindakake iki kanthi dadi bisnis sing paling dhisik. Mayoritas tim dipunginaake langsung dening perusahaan.

  • Omzet: $44 Milyar

ACS Construction nawakake desain lan tim mbangun sing berpengalaman kanggo pambangunan struktur, gudang lan unit industri ing Inggris. ACS Construction Group unik amarga langsung makaryakke 80% tenaga kerja. Perusahaan kasebut kalebu 10 perusahaan Konstruksi paling dhuwur ing Donya.

9. Bouygues

Minangka pimpinan tanggung jawab lan setya ing construction sustainable, Bouygues Construction ndeleng inovasi minangka sumber utami saka nilai tambah: iki "inovasi bareng" sing mupangati para pelanggan ing wektu sing padha nambah produktivitas lan kahanan kerja 58 149 karyawan.

  • Omzet: $ 43 Milyar

Ing 2019, Bouygues Construction ngasilake dodolan € 13.4 milyar. Antarane dhaptar perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

Wiwit jaman wiwitan saka Grup Bouygues, Konstruksi Bouygues wis berkembang liwat pirang-pirang proyek inovatif, loro ing omah ing France lan ing akeh lokasi internasional. Kemampuan kanggo nggunakake keahliane kanggo ngrampungake tantangan sing saya ambisius nemtokake identitas klompok sing ora nate mandheg.

10. Daiwa House Industry

Daiwa House Industry didegake ing 1955 kanthi basis misi perusahaan kanggo menehi kontribusi kanggo "industrialisasi konstruksi." Produk pisanan sing dikembangake yaiku Pipe House. Iki diterusake dening Midget House, ing antarane produk anyar liyane, mbukak dalan menyang omah prefabrikasi pisanan ing Jepang.

Wiwit iku, Perusahaan wis ngembangake macem-macem operasi, kalebu Omah Keluarga Tunggal, bisnis inti, Omah Sewa, Kondominium, Fasilitas Komersial, lan bangunan panggunaan bisnis umum.

  • Omzet: $ 40 Milyar

Daiwa House Industry nganti saiki nyedhiyakake luwih saka 1.6 yuta omah (omah siji-kulawarga, omah sewa, lan kondominium), luwih saka 39,000 fasilitas komersial, lan fasilitas perawatan medis lan perawat luwih saka 6,000.

 Sajrone wektu iki, kita terus-terusan ngelingi pangembangan produk lan nyedhiyakake layanan sing migunani lan bakal nggawa kabungahan kanggo para pelanggan. Kanthi tansah dadi perusahaan sing penting kanggo masyarakat, kita wis berkembang dadi perusahaan perusahaan utama sing saiki.

Saiki, minangka klompok sing makarya kanggo nggawe nilai kanggo individu, komunitas lan gaya urip wong, kita kudu ngembangake basis sing kuat kanggo pertumbuhan sing stabil lan terus-terusan kanggo nanggepi kabutuhan masyarakat sing terus-terusan.

Ing Jepang lan ing negara-negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata AS lan negara-negara ASEAN, kita wis miwiti nggawe pondasi sing bakal nggampangake pangembangan bisnis kanthi tujuan menehi kontribusi kanggo komunitas lokal.


Dadi, iki minangka dhaptar 10 perusahaan konstruksi paling gedhe ing donya.

Informasi terkait

1 komentar

  1. Perusahaan Konstruksi Jaipur minangka salah sawijining perusahaan infrastruktur industri sing paling cepet berkembang lan dikagumi ing India. Kita kudu duwe keahlian kanggo ngrampungake proyek omah lan komersial sing gedhe lan akeh. Kita nyedhiyakake solusi turnkey kanggo omah, komersial, perhotelan, lansekap, desain patung.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene