Dhaptar Perusahaan Top ing Belgia 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Perusahaan Top ing Belgia sing diurutake adhedhasar Hasil. Total revenue saka ana perusahaan ndhuwur luwih saka $100 milyar lan perusahaan nomer 1 duwe bathi luwih saka $50 milyar lan ana jurang gedhe antarane perusahaan nomer 1 lan nomer 2. ing ngisor iki dhaptar

Dhaptar Top 8 Perusahaan ing Belgia

Dadi iki Dhaptar 8 Perusahaan Paling Top ing Belgia sing diurutake adhedhasar Pendapatan.

8. Sofina

  • Penghasilan: $ 216 yuta

Diadegake luwih saka 120 taun kepungkur minangka konglomerat teknik, Sofina saiki dadi perusahaan investasi kadhaptar kanthi kepemilikan ekuitas ing Eropa, Amerika Serikat lan Asia, lan ing pirang-pirang sektor kanthi fokus khusus ing konsumen lan Toko, transformasi digital, pendidikan lan kesehatan.

7. UCB

  • Penghasilan: $ 5,500 yuta

Perusahaan biopharma global, fokus ing neurologi lan imunologi. Total revenue perusahaan mundhak dadi € 5.3 milyar ing 2020. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 7,600 wong ing kabeh patang pojok ndonya, sing diilhami dening pasien lan didorong dening ilmu pengetahuan.

6. Colruyt

  • Penghasilan: $ 10,800 yuta

Colruyt, perusahaan kulawarga saka Lembeek ing Flemish Brabant, pisanan muncul udakara 80 taun kepungkur. Saiki, perusahaan wis berkembang saka perusahaan cilik dadi kulawarga perusahaan: Colruyt Group.

Colruyt Group kasusun saka luwih saka patang puluh merek kanggo individu lan bisnis. Perusahaan iki paling misuwur ing eceran panganan, nanging perusahaan kasebut uga aktif ing non-pangan lan bahan bakar, grosir lan layanan panganan.

5. Kelompok Ageas

  • Penghasilan: $ 12,400 yuta

Ageas, mitra utama ing Asuransi Ing endi wae Ageas makaryakke ing saindhenging donya iku nglakoni karo goal penting ing atine: kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi tentrem atine nalika padha mbutuhake paling.

Minangka perusahaan asuransi lan "Pendukung uripmu”peran perusahaan kanggo bantuan pelanggan ing saben tataran urip kanggo nyuda risiko sing ana gandhengane karo properti, korban jiwa, urip lan pensiun.

Perusahaan kasebut minangka pemain nomer 1 ing pasar asuransi jiwa lan nomer 2 ing Non-Life, AG Insurance minangka pimpinan pasar cetha ing pasar insurance Belgian. Meh 1 saka 2 rumah tangga Belgia dadi pelanggan Asuransi AG.

Produk disesuaikan karo kabutuhan individu lan perusahaan liwat segmen pasar sing beda-beda sing kalebu: Life Retail lan SME, Karyawan Wuku lan Non-Urip. 3 yuta pelanggan duwe akses menyang macem-macem produk asuransi liwat luwih saka 4,000 makelar independen uga cabang mitra distribusi bancassurance, BNP Paribas Fortis, Fintro lan bpost bank/bpost banque.

Liwat anak perusahaan AG Real Estate, klompok ngatur portofolio macem-macem real estate aset regane watara 5.5 milyar euro, nggawe grup real estate pribadi paling gedhe ing Belgia.

4. Solvay

  • Penghasilan: $ 12,600 yuta

Solvay minangka perusahaan ilmu pengetahuan sing teknologi nggawa keuntungan kanggo akeh aspek urip saben dina. Ikatan perusahaan karo pelanggan lan mitra kanggo ngatasi megatrends saiki lan sesuk.

Minangka pimpinan global ing Bahan, Kimia lan Solusi, Solvay nggawa kemajuan ing bidang pesawat, mobil, baterei, piranti cerdas lan medis, banyu lan perawatan udara, kanggo ngatasi tantangan industri, sosial lan lingkungan sing kritis. 

3. KBC Group

  • Penghasilan: $ 14,900 yuta

KBC Group Dibentuk ing taun 1998 sawisé penggabungan loro Belgia bank-bank (Kredietbank lan CERA Bank) lan perusahaan asuransi Belgia (ABB Insurance). Kegiatan Principal perusahaan kalebu asuransi bank terpadu lan duwe Klien 12 yuta.

Pasar inti Perusahaan: Belgia, Republik Ceko, Slovakia, Hongaria, Bulgaria lan Irlandia. Uga saiki, nganti winates, ing negara liya. Jaringan: ca. 1 300 cabang bank, sales insurance liwat agen dhewe lan saluran liyane, macem-macem saluran elektronik. Perusahaan duwe a karyawan saka 41 000.

S.NOCOMPANYAsil yuta
1Anheuser-Busch InBev$52,300
2Umicore$19,600
3Grup KBC$14,900
4Solvay$12,600
5Ageas$12,400
6Colruyt$10,800
7UCB$5,500
8Sofina$216
Dhaptar 8 Perusahaan Paling Top ing Belgia 2021

2. Umicore

  • Penghasilan: $ 19,600 yuta

Umicore minangka grup teknologi bahan lan daur ulang global. Perusahaan nyuda emisi mbebayani, daya kendaraan lan teknologi mbesuk, lan menehi urip anyar kanggo logam bekas.

Materi lan layanan perusahaan nyedhiyakake solusi lestari sesuk kanggo mobilitas lan daur ulang sing resik. Perusahaan iki unik kanggo nawakake teknologi material kanggo kabeh jinis platform kendaraan lan nawakake solusi loop tertutup sing efisien lan ramah lingkungan.

1. Anheuser-Busch InBev

  • Penghasilan: $ 52,300 yuta

Anheuser-Busch InBev punika perusahaan paling gedhe ing Belgia kanthi revenue lan ibukutha pasar. Dadi ing ngisor iki Dhaptar pungkasan perusahaan paling dhuwur ing Belgia adhedhasar revenue turnover.

Dhaptar perusahaan Top ing Belgia

Mangkene dhaptar lengkap Perusahaan Top ing Belgia sing diurutake adhedhasar Total dodolan (Revenue).

S.NOPerusahaan (Belgia)Total SalesSektor (Belgia)
1AB INBEV$ 50,318 YutaOmbenan: Alkohol
2UMICORE$ 25,340 YutaLogam/Mineral liyane
3KBC GROEP NV$ 14,643 YutaBank Regional
4SOLVAY$ 11,886 YutaKimia: Khusus
5AGEAS$ 11,805 YutaAsuransi Multi Line
6COLRUYT$ 11,672 YutaEceran Pangan
7GBL$ 7,808 YutaKonglomerat Keuangan
8PROXIMUS$ 6,660 YutaTelekomunikasi Utama
9UCB$ 6,542 YutaFarmasi: Mayor
10GREENYARD$ 5,190 YutaPanganan: Major Diversified
11BPOST$ 5,035 YutaLayanan Komersial Aneka
12ACKERMANS V. HAAREN$ 4,784 YutaTeknik & Konstruksi
13BEKAERT$ 4,616 YutaMetal Fabrication
14D'IETEREN GROUP$ 4,060 YutaToko Khusus
15CFE$ 3,942 YutaTeknik & Konstruksi
16GROUP TELENET$ 3,151 YutaTelekomunikasi Utama
17ECONOCOM GROUP$ 3,131 YutaLayanan Teknologi Informasi
18AZELIS GROUP NV$ 2,720 YutaKonglomerat Keuangan
19GROUP ELIA$ 2,704 YutaUtilitas Listrik
20PICANOL$ 2,678 YutaMesin Mesin
21BQUE NAT. BELGIK$ 2,556 YutaBank Regional
22GROUP ONTEX$ 2,553 YutaPerawatan Rumah Tangga / Pribadi
23TESSENDERLO GROUP$ 2,126 YutaKimia: Diversifikasi Utama
24AGFA-GEVAERT$ 2,091 YutaElektronik/Perkakas
25SEMEN TITAN$ 1,966 YutaBahan Bangunan
26ORANGE BELGIUM$ 1,609 YutaTelekomunikasi Nirkabel
27EURONAV$ 1,321 YutaPengiriman Laut
28CENERGI$ 1,111 YutaKonglomerat Keuangan
29REKTIKEL$ 1,014 YutaSpesialisasi Industri
30BARCO$ 942 YutaPeralatan/Instrumen Elektronik
31TER BEKE$ 878 YutaPanganan: Daging / Iwak / Susu
32LOTUS BAKERIES$ 812 YutaPanganan: Khusus/Permen
33DECEUNINCK$ 786 YutaProduk Bangunan
34FLUXYS BELGIUM$ 719 YutaPipa Minyak & Gas
35BALTA GROUP$ 687 YutaPerabotan Omah
36FAGRON$ 680 YutaDistributor medis
37MELEXIS$ 621 Yutasemikonduktor
38FLORIDIENNE$ 458 YutaKimia: Khusus
39RESILUX$ 457 YutaSpesialisasi Industri
40IMMOBEL$ 446 YutaPangembangan Real Estate
41APLIKASI ION BEAM$ 382 YutaSpesialisasi Medis
42SHURGARD$ 332 YutaPangembangan Real Estate
43SPADEL$ 326 YutaOmbenan: Non-Alkohol
44ROULARTA$ 314 YutaPenerbitan: Buku/Majalah
45EXMAR ORD.$ 306 YutaPengiriman Laut
46JENSEN-GROUP$ 300 YutaProduk Listrik
47SIPEF$ 294 YutaTetanèn Komoditas / Penggilingan
48ROSE$ 248 YutaKimia: Pertanian
49MIKO$ 239 YutaManufaktur Maneka warna
50CIE BOIS SAUVAGE$ 235 YutaManajer Investasi
51KINEPOLIS GROUP$ 216 YutaWayang/Hiburan
52KAMPINE$ 204 YutaKimia: Khusus
53VAN DE VELDE$ 186 YutaBusana / Footwear
54ATENOR$ 161 YutaPangembangan Real Estate
55KONSTRUKSI MOURY$ 157 YutaTeknik & Konstruksi
56GIMV$ 148 YutaManajer Investasi
57EVS BROADC.EQUIPM.$ 108 YutaHardware Pengolahan Komputer
58SOFINA$ 104 YutaManajer Investasi
59UNIFIEDPOST GROUP SA/NV$ 84 YutaLayanan Teknologi Informasi
60CO.BR.HA (D)$ 81 YutaOmbenan: Alkohol
61GROUP SMARTPHOTO$ 75 YutaToko Khusus
62LINGKUNGAN ABO GROUP$ 60 YutaUtilitas Listrik
63BIOKARTIS$ 53 YutaSpesialisasi Medis
64SCHEERD.V KERCHOVE$ 51 YutaBahan Bangunan
65PAYTON PLANAR MAGNETIK$ 47 YutaProduk Listrik
66ARGENX SE$ 45 YutaFarmasi: Liyane
67VGP$ 38 YutaPangembangan Real Estate
68TEXAF$ 29 YutaKonglomerat Keuangan
69TINC COMM VA$ 28 YutaManajer Investasi
70HYBRID SOFTWARE GROUP PLC$ 28 YutaLayanan Teknologi Informasi
71IEP INVESTASI$ 25 YutaMesin Mesin
72AKENTIS$ 24 YutaPangembangan Real Estate
73GUNUNG$ 22 YutaMesin Mesin
74CRESCENT$ 22 YutaKomunikasi Komputer
75MDXHEALTH$ 20 YutaBioteknologi
76TEKNOLOGI KEYWARE$ 16 YutaPaket Software
77QUESTFOR GR-PRICAF$ 13 YutaManajer Investasi
78MITHRA$ 11 YutaFarmasi: Liyane
79NEUFCOUR-FIN.$ 7 YutaPangembangan Real Estate
80INCLUSIO SA/NV$ 6 YutaPangembangan Real Estate
81BANIMMO A$ 4 YutaKonglomerat Keuangan
82OXURION$ 3 YutaFarmasi: Mayor
83SOFTIMAT$ 1 YutaPangembangan Real Estate
84TERAPEUTIKA TULANG$ 1 YutaBioteknologi
85MEDIS SEQUANA$ 1 YutaSpesialisasi Medis
86ACACIA PHARMA$ 0 YutaFarmasi: Mayor
87HYLORIS$ 0 YutaFarmasi: Mayor
88BELUGA$ 0 YutaManajer Investasi
89NYXOAH SA$ 0 YutaSpesialisasi Medis
90KBC ANCORA ORD$ 0 YutaManajer Investasi
91CELYAD ONCOLOGY$ 0 YutaBioteknologi
Dhaptar perusahaan Top ing Belgia

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene