Daftar Perusahaan Iceland (perusahaan Gas Minyak Pharma)

Kaca kiyé nembé diowahi jam 20, tanggal 2022 September 08

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar dhaptar perusahaan Iceland (Perusahaan gas minyak farmasi dll) sing diurutake adhedhasar total Penghasilan (Penjualan). Marel punika Perusahaan paling gedhe ing Islandia kanthi Total Revenue $ 1,499 Yuta ngiring dening hagar.

Dhaptar dhaptar perusahaan Iceland (perusahaan gas minyak farmasi dll)

Dadi iki dhaptar dhaptar perusahaan Iceland ( Pharmaceutical gas lenga etc) adhedhasar total dodolan.

S.NOperusahaan IcelandIndustryTotal SalesSektorUtang kanggo Equity Bali ing Ekuitas Simbol SimpenanMargin Operasi EBITDAkaryawan
1MAREL HF.Mesin Mesin$ 1,499 YutaProduksi Produsen0.310%MAREL10.4%$ 244 Yuta
2HAGAR HF.Food Toko$ 944 YutaPerdagangan Eceran0.816%HAGA4.6%$ 78 Yuta2469
3EIMSKIPAFELAG ISLANDS HF.Pengiriman Laut$ 808 Yutatransportasi1.011%IM6.0%$ 113 Yuta1611
4FESTI HF.Toko Khusus$ 676 YutaPerdagangan Eceran1.113%FESTI4.9%$ 59 Yuta
5ARION BANK HF.Staff Banks$ 627 YutaFinance2.315%ARION38.1%776
6ISLANDSBANKI HF.Bank Regional$ 529 YutaFinance2.311%ISB32.2%
7ICELAND SEAFOOD INTERNASIONAL HF.Distributor Pangan$ 448 YutaLayanan Distribusi1.46%ICESEA2.7%$ 17 Yuta677
8ICELANDAIR GROUP HF.Airlines$ 403 Yutatransportasi2.0-52%ICEAIR-38.9%- $ 51 yuta
9BRIM HF.Tetanèn Komoditas / Penggilingan$ 354 YutaIndustri Proses0.814%BRIM16.8%$ 92 Yuta
10SKELJUNGUR HF.Pemurnian Minyak / Pemasaran$ 323 YutaMineral Energi1.18%Bedane408
11SIMIN HF.Telekomunikasi Utama$ 230 YutaKomunikasi1.010%SIMINN17.1%$ 80 Yuta
12HAMPIÃ JAN HF.Konglomerat Industri$ 196 YutaProduksi Produsen0.713%HAMP13.5%$ 37 Yuta
13SILDARVINNSLAN HF.Panganan: Daging / Iwak / Susu$ 195 YutaKonsumen Non-Sustainable0.3SVN
14VATRYGGINGAFELAG ISLANDS HF.Broker Asuransi/Layanan$ 175 YutaFinance0.248%Ndeleng40.9%
15SYN HF.Telekomunikasi Utama$ 163 YutaKomunikasi1.7-2%ANAK1.4%$ 47 Yuta
16SJOVA-ALMENNAR TRYGINGAR HF.Asuransi Jiwa/Kesehatan$ 160 YutaFinance0.148%SJOVA48.7%
17ORIGO HF.Layanan Teknologi Informasi$ 134 YutaLayanan Teknologi0.310%origo3.6%$ 12 Yuta
18SLATURFELAG SUÃ URLANDS SVF.Panganan: Major Diversified$ 89 YutaKonsumen Non-Sustainable0.6-2%SFS_B1.0%$ 5 Yuta
19KVIKA BANKI HF.Investasi Bank / Broker$ 84 YutaFinance0.814%KVIKA32.7%160
20REITIR FASTEIGNAFELAG HFAmanah Investasi Real Estate$ 84 YutaFinance1.714%REITIR65.5%$ 59 Yuta23
21REGINN HF.Pangembangan Real Estate$ 76 YutaFinance1.911%REGINN68.2%$ 55 Yuta56
22EIK FASTEIGNAFELAG HFPangembangan Real Estate$ 65 YutaFinance1.813%EIK62.4%$ 42 Yuta34
23KALDALON HF.Pangembangan Real Estate$ 0 YutaFinance0.38%KALD
Dhaptar perusahaan Iceland (perusahaan gas minyak farmasi dll)

Dadi pungkasane iki dhaptar perusahaan Top Islandia kanthi total Penjualan (Revenue) (perusahaan gas minyak farmasi dll)

dhaptar perusahaan Top ing Iceland, dhaftar perusahaan Iceland (perusahaan lenga Pharmaceutical etc) engineering Tour Company, Revenue Industry wicaksana.

Marel - Perusahaan paling gedhe ing Islandia

Marel minangka pimpinan global kanggo ngowahi cara pangolahan panganan. Perusahaan ndhukung produksi panganan sing berkualitas, aman lan terjangkau kanthi nyedhiyakake piranti lunak, layanan, sistem lan solusi kanggo industri pangolahan iwak, daging lan unggas.

Keberlanjutan minangka inti bisnis kita, solusi terobosan kita nyuda sampah nalika nambah asil lan nggawe nilai ekonomi. Kanthi jaringan luwih saka 7,000 wong ing luwih saka 30 negara.

gawe

Hagar minangka pengecer utama ing pasar Islandia lan ngoperasikake 38 toko ing 2 rantai toko sembako uga 2 gudang. Salajengipun Hagar makaryakaken liwat stasiun gas Olís 26 ing saindhenging negara, uga 43 stasiun ÓB.

Perusahaan Hagar kabeh dioperasikake minangka bisnis individu lan mulane duwe model lan budaya operasi sing beda-beda. Aktivitas inti Hagar ana ing sektor Grosir lan perusahaan duweni loro pengecer grosir paling gedhe ing negara, Hagkaup lan Bónus, uga perusahaan layanan dhukungan ing bidang tuku lan distribusi.

Kajaba iku, Hagar ngoperasikake divisi produk khusus ing Hagkaup lan toko sandhangan ZARA ing Smáralind.

dhaptar perusahaan Top ing Islandia, dhaptar perusahaan Iceland (perusahaan gas minyak farmasi dll) Perusahaan Tur teknik, Industri Revenue

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene