Dhaftar Top 13 Swiss adhedhasar Pharmaceutical Company

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 09

Dhaftar Top Swiss Based Perusahaan Farmasi sing diurutake adhedhasar total Revenue ing taun anyar. Roche paling gedhe Perusahaan Farmasi ing Swiss kanthi Pendapatan $ 66 Milyar ing taun kepungkur banjur Novartis lan Vifor.

Roche - Paling gedhé Perusahaan farmasi ing Swiss: Sadawaning sajarah 125-taun, Roche wis thukul dadi salah siji saka perusahaan bioteknologi paling gedhe ing donya, uga panyedhiya anjog diagnostik in-vitro lan supplier global solusi inovatif transformative antarane wilayah penyakit utama.

Dhaptar Perusahaan Farmasi Berbasis Swiss Ndhuwur

Dadi iki Dhaptar Top Swiss Based Pharmaceutical Perusahaan miturut total Penjualan (Revenue).

S.NODescriptionTotal Revenue karyawanRasio Utang-kanggo-Ekuitas Bali ing Ekuitas Simbol Simpenan
1Roche $ 65,980 Yuta1014650.440.4RO
2NOVARTIS $ 51,668 Yuta1057940.617.3NOVN
3VIFOR $ 1,930 Yuta26000.25.9VIFN
4SIEGFRIED $ 956 Yuta25000.913.9SFZN
5BACHEM $ 455 Yuta15290.321.3BANB
6BASILEA $ 144 Yuta150-2.9BSLN
7IDORSIA $ 81 Yuta5.5-237.9IDEA
8COSMO PHARM $ 74 Yuta2650.5-2.8COPN
9SANTHERA $ 17 Yuta915.2-1316.2SANN
10SPEKSI N$ 16 Yuta52-1.6-347.9SPEX
11EVOLVA N$ 9 Yuta650.1-29.1EVE
12NEWRON PHARMA N$ 6 Yuta3.1-110.5NWN
13ADDEX N$ 4 Yuta270.0-89.8ADXN
Top Swiss Dhaftar Perusahaan Pharmaceutical

Novartis - Perusahaan Swiss Pharma paling gedhé kaloro

Novartis digawe ing taun 1996 liwat penggabungan Ciba-Geigy lan Sandoz. Novartis lan perusahaan-perusahaan leluhure wiwit luwih saka 250 taun, kanthi sejarah ngembangake produk inovatif.

Novartis reimagining medicine kanggo nambah lan ngluwihi gesang wong. Minangka perusahaan obat-obatan global sing misuwur, perusahaan kasebut nggunakake ilmu pengetahuan lan teknologi digital sing inovatif kanggo nggawe perawatan transformatif ing wilayah sing mbutuhake medis. Ing upaya kanggo golek obat-obatan anyar, perusahaan terus-terusan rangking ing antarane jagad perusahaan ndhuwur nandur modal ing riset lan pangembangan.

Produk Novartis tekan meh 800 yuta wong ing saindenging jagad lan kita nemokake cara inovatif kanggo nggedhekake akses menyang perawatan paling anyar. Udakara 110,000 wong saka luwih saka 140 warga negara kerja ing Novartis ing saindenging jagad.

Vifor Pharma Kab

Vifor Pharma Group minangka perusahaan pharmaceutical global. Tujuane dadi pimpinan global babagan kekurangan zat besi lan nefrologi kanthi fokus ing penyakit langka. Perusahaan kasebut minangka mitra pilihan kanggo obat-obatan lan solusi fokus pasien sing inovatif.

Vifor Pharma Group ngupayakake nulungi pasien ing saindenging jagad kanthi penyakit sing abot lan kronis supaya bisa urip luwih apik lan luwih sehat.

Bachem

Bachem didegaké ing 1971 dening Peter Grogg minangka Bachem Feinchemikalien AG karo rong karyawan ing Liestal cedhak Basel kanthi fokus ing sintesis peptida. Ing taun 1977, Bachem pindhah menyang Bubendorf kanthi wolung karyawan lan ing taun 1978 ngasilake peptida kanggo digunakake ing obat miturut pedoman GMP kanggo pisanan. Antarane 1981 lan 1991, Bachem ping telu kapasitas produksi sawijining, nalika jumlah karyawan kanggo 150. Ing 1995, fasilitas, kalebu departemen kontrol kualitas, ditambahi kanggo total 168,000 sq. ft (15,600 m2). Jumlah karyawan mundhak dadi 190.

Ekspansi menyang pasar non-Eropa diwiwiti kanthi ngadegake Bachem Bioscience, Inc. ing Philadelphia, AS, ing taun 1987. Kanggo nguatake kehadirane ing Eropa, Bachem mbukak pusat penjualan lan pemasaran ing Jerman ing taun 1988 lan ing France ing 1993. Ing 1996, iku angsal Produsèn paling gedhé kaloro peptida, Bachem California ing Torrance, USA, bebarengan karo anak perusahaan ing Jerman lan Inggris.

Bachem dadi publik tanggal 18 Juni 1998. Saham kasebut kadhaptar ing Bursa Saham Swiss. Grup kasebut entuk dodolan 96 yuta CHF lan nyambut gawe 331 wong ing saindenging jagad. Ing taun 1999, Bachem ndarbeni Peninsula Laboratories, Inc., adhedhasar ing San Carlos, California, lan anak perusahaan ing Inggris, sing digabung karo Bachem UK - asline anak perusahaan Bachem Inc. ing California ing taun 2000.

Akuisisi Sochinaz SA, pabrikan khusus saka Swiss (Vionnaz) kanggo bahan farmasi aktif ing taun 2001, nguatake keahlian Bachem lan nggedhekake maneh kemampuan manufaktur. Jumlah kepala Grup ing wektu iki mundhak dadi 500 karyawan lan dodolan nganti 141,4 yuta CHF.

Dadi pungkasane iki Dhaptar Perusahaan Farmasi Berbasis Swiss Top adhedhasar dodolan ing taun anyar.

Waca Luwih lengkap babagan Perusahaan Pharma paling dhuwur ing India.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top