Ndhuwur 5 Native Ads Network dening Market Share

Kaca kiyé nembé diowahi jam 16, tanggal 2024 Juni 07

Ing kene sampeyan bakal ngerti babagan Dhaptar jaringan iklan pribumi Top ing donya sing diurutake adhedhasar pangsa Pasar. Native Advertising minangka salah sawijining Platform pariwara sing paling cepet berkembang ing donya. Perusahaan pariwara asli paling gedhe duwe pangsa pasar 23.5%.

apa iklan native? [Netepake pariwara asli]

Native Advertising mbantu pengiklan nemokake konten sing relevan kanthi online, cocog karo crita berita, artikel, blog, video, aplikasi, produk lan konten liyane.

Dadi iki dhaptar Top 5 platform iklan asli paling apik ing donya.

Dhaptar jaringan iklan pribumi Top ing donya

Dhaptar kasebut adhedhasar Top 1 Million situs nggunakake Advertising native. Dhaptar iki disusun ing nomer situs nggunakake teknologi lan uga pangsa pasar

1. TripleLift Native Advertising

Didegaké ing Taun 2012. TripleLift mimpin iklan programmatic generasi sabanjure. TripleLift minangka perusahaan teknologi sing bosok ing persimpangan kreatif lan media. Misi kanggo nggawe pariwara luwih apik kanggo kabeh wong - pamilik konten, pengiklan lan konsumen - kanthi nggawe maneh penempatan iklan siji-sijine.

Kanthi sumber inventaris langsung, macem-macem lini produk, lan kreatif sing dirancang kanggo skala nggunakake Visi Komputer sing dipatenake teknologi, TripleLift nyopir iklan programmatic generasi sabanjure saka desktop menyang televisi.

Triplelift ana ing dhaptar jaringan iklan asli paling dhuwur ing donya adhedhasar pangsa pasar. Ing ngisor iki layanan lan Produk sing ditawakake iklan TripleLift Native. Perusahaan paling gedhe ing dhaptar Top 5 Native Ads Network in the World.

  • In-Feed Native
  • OTT
  • Isi Branded
  • Branded Video
  • Video In-Stream
  • tampilan
Read More  5 Jaringan Iklan Video Paling Top ing Donya

TripleLift minangka perusahaan teknologi sing bosok ing persimpangan kreatif lan media. Perusahaan kasebut minangka pimpinan iklan programmatic generasi sabanjure kanthi nggawe maneh penempatan iklan siji-sijine - nggawe jagad sing kreatif cocog karo kabeh pengalaman konten ing desktop, seluler lan video.

  • Situs web: 17300
  • Pangsa Pasar: 23.5%
  • Ukuran perusahaan: 201-500 karyawan
  • Markas: New York, New York

Ing Januari 2020, TripleLift nyathet patang taun wutah berturut-turut luwih saka 70 persen, lan ing 2019 nambah luwih saka 150 proyek ing lokasi ing Amerika Utara, Eropa, lan Asia Pasifik. TripleLift minangka Business Insider Hottest AdTech Company, Inc. Magazine 5000, Crain's New York Fast 50, lan Deloitte Technology Fast 500.

2. Taboola Native Advertising

Taboola mbantu wong nemokake konten sing relevan kanthi online, cocog karo crita berita, artikel, blog, video, aplikasi, produk lan konten liyane. Taboola minangka salah sawijining dhaptar jaringan iklan pribumi paling dhuwur ing donya.

Teknologi Perusahaan nggunakake algoritma machine-learning kanggo nganalisa atusan sinyal sing njupuk persis apa jenis konten sing paling mungkin ditindakake saben individu. Salah sawijining platform pariwara asli paling gedhe ing donya.

  • #1 Platform Discovery ing saindenging jagad
  • 1.4Billion pangguna Unik saben sasi
  • 10,000+ penerbit lan merek Premium
  • 1,000+ Karyawan ing 18 kantor global
  • 44.5% saka populasi Internet ing donya tekan
  • 50X Data luwih saka kabeh buku ing perpustakaan umum NY

Perusahaan nindakake luwih saka 450 milyar kaping sasi kanggo luwih saka siji milyar pangguna unik. Wiwit 2007, Perusahaan wis berkembang dadi platform panemuan utama ing web mbukak, nglayani kombinasi merek top ing donya lan penerbit global sing paling dihormati.

  • Situs web: 10900
  • Pangsa Pasar: 15%
Read More  5 Jaringan Iklan Video Paling Top ing Donya

Taboola, saiki luwih saka 1,400 wong ing saindenging jagad, kantor pusat ing New York City kanthi kantor ing Mexico City, São Paulo, Los Angeles, London, Berlin, Madrid, Paris, Tel Aviv, New Delhi, Bangkok, Beijing, Shanghai, Istanbul, Seoul, Tokyo, lan Sydney, lan digunakake dening ewonan perusahaan kanggo mbantu luwih saka milyar wong ing saindenging jagad nemokake apa sing menarik lan anyar nalika dheweke siyap ngalami pengalaman anyar.

3. Otak njaba

Yaron Galai lan Ori Lahav ngedegake Outbrain ing taun 2006 kanggo ngatasi masalah penerbit nalika niru pengalaman cetak kanggo ngowahi kaca kanggo nemokake artikel utawa produk sabanjure ing web. Outbrain minangka nomer 4 ing dhaptar jaringan iklan asli paling dhuwur ing donya.

Keahlian lan inovasi sing dikembangake sajrone pirang-pirang taun ndadekake Outbrain dadi pusat inovasi panemuan feed lan terus mimpin kemajuan sing nambah cara konten, ing kabeh format, lan kabeh piranti, ditemokake.

  • Situs web: 6700
  • Pangsa Pasar: 9.1%
  • Didegaké: 2006

Teknologi feed Outbrain nguatake perusahaan lan penerbit media kanggo saingan karo kebon tembok babagan akuisisi, keterlibatan, lan retensi pamirsa. Outbrain mbantu merek lan agensi nyambungake karo siji-katelu konsumen ing donya sing melu konten ing web sing mbukak. Outbrain minangka salah sawijining platform pariwara asli paling apik ing donya.

4. Adblade

Diluncurake ing Januari 2008, Adblade wis mbangun bisnis ing unit iklan unik, lan penempatan premium sing ngidini pengiklan merek lan penerbit paling dhuwur bisa sukses ing pasar online sing rame.

Adblade minangka divisi saka Adiant, perusahaan teknologi media digital sing nduweni komitmen kanggo ngirim solusi iklan paling inovatif kanggo penerbit lan pengiklan sing paling apik. Perusahaan iki nomer 2 paling gedhe ing dhaptar platform iklan pribumi Top ing donya.

  • Situs web: 10700
  • Pangsa Pasar: 14.9%
Read More  5 Jaringan Iklan Video Paling Top ing Donya

Adblade minangka Platform Iklan Gaya Konten Paling Inovatif ing Web. Adblade minangka platform iklan gaya konten sing paling inovatif, ngidini para pengiklan nggayuh luwih saka 300 yuta pangguna unik saben wulan ing atusan situs merek paling dhuwur kanthi jaminan keamanan merek.

Adblade nawakake kombinasi unggul saka unit iklan eksklusif sing inovatif, skala gedhe, distribusi liwat penerbit tingkat ndhuwur sing dipilih, uga fitur unik sing menehi kapercayan marang pengiklan kanggo ngluncurake kampanye merek lan tanggapan langsung.

Perusahaan Hosting Web Paling Top ing Donya

5. MGID

Madeg ing taun 2008, MGID wis tuwuh dadi 600+ karyawan, sing makarya metu saka
11 kantor global. Mgid minangka salah sawijining dhaptar platform pariwara asli paling apik ing donya.

Perusahaan partner karo klien saka luwih saka 200 negara, nalika ndhukung luwih saka 70 basa beda. Antarane platform pariwara pribumi ndhuwur ing Asia.

  • 600+ karyawan ing ndonya
  • 70 + basa didhukung
  • 200+ negara lan wilayah sing dilindhungi
  • Pangadeg: 2008

Kanthi MGID, Pengiklan entuk akses menyang 32,000+ penerbit lan 185+ milyar tayangan saben wulan. Perusahaan iki nomer 5 ing Dhaptar perusahaan iklan pribumi paling gedhe ing Donya. MGID minangka nomer 5 ing dhaptar jaringan iklan asli paling dhuwur ing donya.

Dadi pungkasane iki dhaptar Top 5 Native Ads Network ing Donya.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene