10 Perusahaan Farmasi Umum ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Top 10 Generik Perusahaan Farma ing Donya.

Dhaptar 10 Perusahaan Farmasi Umum ing Donya

Iki Dhaptar 10 Perusahaan Farmasi Umum ing Donya sing diurutake adhedhasar dodolan umum.

1. Milan Perusahaan Farmasi

Mylan punika global perusahaan farmasi setya nyetel standar anyar babagan kesehatan lan nyedhiyakake akses 7 milyar wong menyang obat berkualitas tinggi. Mylan produsen obat generik paling gedhe ing donya.

  • Portofolio produk: luwih saka 7,500 produk
  • Pasar: luwih saka 165 negara

Umum perusahaan farmasi nawakake portofolio luwih saka 7,500 produk, kalebu obat generik resep, obat generik merek, jeneng merek lan biosimilar, uga obat sing over-the-counter (OTC).

  • Penjualan Umum: $ 10.8 Milyar
  • karyawan: 35,000

Perusahaan pasar produk ing luwih saka 165 negara lan wilayah, lan perusahaan duwe 35,000 tenaga kerja kuat sing darmabakti kanggo nggawe kesehatan sing luwih apik kanggo donya sing luwih apik.

2. Teva Pharmaceuticals

Teva Pharmaceuticals didegake ing taun 1901, panyedhiya kesehatan bebarengan karo pasien lan pengasuh wis nggunakake produk generik lan inovatif sing bisa diakses. Saiki, portofolio Perusahaan udakara 3,500 produk minangka salah sawijining perusahaan farmasi paling gedhe ing saindenging jagad.

  • Penjualan Umum: $ 9 Milyar

Saklawasé 200 yuta wong ing 60 negara entuk manfaat saka salah sawijining obat kualitas Teva saben dina. The Generic Pharma Company nandur modal ing riset lan pangembangan obat-obatan umum lan biofarmasi, nindakake warisan luwih saka seabad kanggo nemokake cara anyar kanggo mbantu pasien nambah urip.

Iki nemtokake nilai minangka perusahaan lan menehi ciri carane perusahaan nindakake bisnis lan pendekatan obat. Teva ing 2nd dhaptar produsen obat generik paling dhuwur ing donya.

3. Novartis International

Novartis digawe ing taun 1996 liwat penggabungan Ciba-Geigy lan Sandoz. Novartis lan perusahaan-perusahaan leluhure wiwit luwih saka 250 taun, kanthi sejarah ngembangake produk inovatif.

  • Penjualan Umum: $ 8.6 Milyar
Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

Novartis rangking #4 ing Fortune Magazine's Most Admired Companies Industri Farmasi dhaptar. Digawe saka rong unit bisnis - Novartis Pharmaceuticals sing kalebu 

  • Novartis Gene Therapies, lan 
  • Novartis Onkologi

Sandoz minangka pimpinan global babagan obat-obatan umum lan biosimilars sing dadi perintis pendekatan novel kanggo mbantu wong ing saindenging jagad ngakses obat-obatan berkualitas tinggi.

Portofolio Produk Global Novartis lan Pipeline Klinis ana ing 155 Negara ing ngendi produk kasedhiya lan 200+ Proyek ing pipa klinis. Perusahaan kasebut kalebu 50 merek obat lan umum.

4. Sun Pharmaceutical Industries Ltd

Iki minangka perusahaan farmasi multinasional India sing kantor pusat ing Mumbai, Maharashtra sing nggawe lan adol formulasi farmasi lan bahan farmasi aktif (API) utamane ing India lan Amerika Serikat.

  • Penjualan Umum: $ 4 Milyar

Perusahaan Generic Pharma nawakake formulasi ing macem-macem bidang terapeutik, kayata kardiologi, psikiatri, neurologi, gastroenterologi, lan diabetes. Uga nyedhiyakake API kayata warfarin, carbamazepine, etodolac, lan clorazepate, uga anti-kanker, steroid, peptida, hormon seks, lan zat sing dikontrol.

5. Pfizer

Pfizer minangka perusahaan biofarmasi basis riset terkemuka. Perusahaan minangka perusahaan farmasi multinasional Amerika sing kantor pusat ing New York City. Iki minangka salah sawijining perusahaan farmasi paling gedhe ing donya lan peringkat No.

  • Penjualan Umum: $ 3.5 Milyar

Perusahaan ngetrapake ilmu pengetahuan lan sumber daya global kanggo menehi terapi inovatif sing nambah lan ningkatake urip kanthi nyata. Salah siji saka 50 merek obat lan umum.

Saben dina, kanca-kanca Pfizer kerja ing pasar sing maju lan berkembang kanggo ningkatake kesejahteraan, pencegahan, perawatan lan obat-obatan sing nantang penyakit sing paling diwedeni ing jaman saiki. 5th ing dhaptar umum ndhuwur perusahaan pharmaceutical ing globe.

6. Fresenius Medical Care

Fresenius Medical Care minangka panyedhiya produk lan layanan utama ing donya kanggo wong sing gagal ginjel kronis. Udakara 3.5 yuta pasien ing saindenging jagad sing nandhang penyakit iki rutin ngalami perawatan dialisis. Dialisis minangka prosedur ngresiki getih sing nylametake nyawa sing ngganti fungsi ginjel yen gagal ginjel.

  • Penjualan Umum: $ 3.2 Milyar
Read More  Industri Farmasi Global | Pasar 2021

The Generic Pharma Company ngurus luwih saka 347,000 pasien ing jaringan global luwih saka 4,000 klinik dialisis. Antarane dhaptar perusahaan farmasi umum paling dhuwur ing donya.

Ing wektu sing padha, perusahaan ngoperasikake 45 situs produksi ing luwih saka 20 negara, kanggo nyedhiyakake produk dialisis kayata mesin dialisis, dialisis lan barang-barang sing ana gandhengane.

7. Apotek Ambon

Didegaké ing 1986 dening Pak PV Ramprasad Reddy, Pak K. Nityananda Reddy lan klompok cilik saka profesional Highly setya, Aurobindo Pharma lair saka sesanti. Perusahaan wiwit operasi ing 1988-89 karo a unit tunggal manufaktur Semi-Synthetic Penicillin (SSP) ing Pondicherry. 

  • Penjualan Umum: $ 2.3 Milyar

Aurobindo Pharma dadi perusahaan publik ing taun 1992 lan kadhaptar saham ing bursa saham India ing taun 1995. Saliyane dadi pimpinan pasar ing Penisilin Semi-Sintetis, Generic Pharma nduweni kehadiran ing segmen terapi utama kayata neurosains, kardiovaskular, anti-retroviral, anti-diabetes, gastroenterologi, lan antibiotik, lan liya-liyane.

Perusahaan Farmasi sing terintegrasi ing India, Aurobindo Pharma kalebu ing antarane 2 perusahaan paling dhuwur ing India babagan bathi gabungan. Aurobindo ngekspor menyang luwih saka 150 negara ing ndonya kanthi luwih saka 90% bathi saka operasi internasional.

8. Lupin

Lupin minangka perusahaan farmasi global sing nawakake macem-macem produk kayata Formulasi Bermerek & Generik, Produk Bioteknologi, Bahan Farmasi Aktif (API) lan Spesialisasi. Perusahaan duwe total dodolan Rs 16718 Crs. Lupin kelas donya fasilitas manufaktur nyebar ing India, Jepang, AS, Meksiko, lan Brasil.

  • Penjualan Umum: $ 2.2 Milyar

Lupin minangka pemain penting ing bidang terapi Ginekologi, Kardiovaskular, Diabetologi, Asma, Pediatrik, Sistem Saraf Pusat (CNS), Gastro-Intestinal (GI), Anti-Infektif (AI) lan Obat Anti-Inflamasi Non-Steroidal (NSAIDs). ).

Lupin uga nduweni posisi kepemimpinan global ing segmen Anti-TB lan Cephalosporins. Kanthi ngarsane ing liwat negara 100, Lupin nawakake obat-obatan sing berkualitas tinggi nanging terjangkau kanggo sawetara penyakit sing paling kronis sing ngatasi kabutuhan sing ora bisa ditindakake ing pirang-pirang bagean ing jagad iki.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

Top 10 Perusahaan Pharma ing India

9. Aspen Pharma

Farmasi Umum Kanthi warisan 160 taun, Aspen minangka perusahaan farmasi multinasional khusus global lan merek sing ana ing pasar berkembang lan maju kanthi kira-kira 10 000 karyawan ing 70 operasi bisnis sing mapan ing 55 negara.

Perusahaan Generic Pharma nambah kesehatan pasien ing luwih saka 150 negara liwat produk sing berkualitas lan terjangkau. Segmen bisnis utama Generic Pharma Company yaiku Pabrikan lan Farmasi Komersial sing kalebu Merek Regional lan Merek Fokus Steril sing kalebu produk Anesthetics lan Thrombosis.

  • Penjualan Umum: $ 2 Milyar

Kapabilitas manufaktur Perusahaan nyakup macem-macem jinis produk kalebu injeksi, dosis padat oral, cairan, semi-padat, steril, biologi lan bahan farmasi aktif.

The Generic Pharma Company ngoperasikake fasilitas manufaktur 23 ing 15 situs lan kita duwe persetujuan manufaktur internasional saka sawetara lembaga regulasi global sing paling ketat kalebu, antara liya, Administrasi Pangan lan Narkoba Amerika Serikat, Administrasi Barang Terapeutik Australia lan Direktorat Eropa kanggo Kualitas Obat.

10. Amneal Pharmaceuticals, Inc

Amneal Pharmaceuticals, Inc. (NYSE: AMRX) minangka perusahaan farmasi khusus terpadu sing didhukung dening bisnis generik AS sing kuat lan bisnis merek sing berkembang. Bebarengan, tim kerja kanggo mbangun salah sawijining perusahaan farmasi sing paling dinamis ing industri kanthi cepet.

  • Penjualan Umum: $ 1.8 Milyar

Perusahaan iki Generic Pharma fokus kanggo ngirim asil sing nyukupi kabutuhan medis sing penting, nggawe obat-obatan berkualitas luwih gampang diakses lan luwih terjangkau, lan menehi solusi kanggo tantangan kesehatan sesuk. Ing antarane produsen obat generik paling dhuwur ing donya.

Dadi, iki minangka dhaptar produsen Farmasi obat umum paling apik ing saindenging jagad.

About Author The

4 pikirane babagan "10 Perusahaan Farmasi Umum Paling Top ing Donya"

  1. Supratim Bhattacharjee

    Hei matur nuwun kanthi sanget kanggo nulis blog informatif sing ditetepake kanthi apik. Pancen apik banget kanggo ndeleng wong-wong sing entuk kawruh babagan kesehatan sing penting ing internet lan matur nuwun kanggo wong-wong kaya sampeyan sing wis nyedhiyakake kene kanggo kita kanthi cara sing paling ngerti.

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top