7 Perusahaan Ponsel Paling Top ing Donya 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa ndeleng Dhaptar 7 Perusahaan Ponsel Paling Top ing saindenging jagad [Dhaptar perusahaan ponsel paling gedhe] ing taun 2020 adhedhasar total Pangsa Pasar Pengiriman Smartphone Global.

Top 3 perusahaan Mobile duwe luwih saka 50% pangsa pasar ponsel ing donya. Perusahaan adol seluler paling gedhe ing donya duwe pangsa pasar luwih saka 20%. Dadi iki dhaptar jeneng perusahaan seluler 10 paling ndhuwur ing donya 2022.

Dhaptar Perusahaan Ponsel Paling Top ing Donya

Iki minangka dhaptar perusahaan adol Ponsel paling gedhe ing donya sing diurutake adhedhasar pangsa pasar ing taun anyar.

1. Huawei

Didegake ing taun 1987, Huawei minangka panyedhiya informasi lan komunikasi global teknologi (ICT) infrastruktur lan piranti pinter. Huawei minangka perusahaan adol seluler paling gedhe ing donya. Perusahaan duwe luwih saka 194,000 karyawan, lan perusahaan beroperasi ing luwih saka 170 negara lan wilayah, nglayani luwih saka telung milyar wong ing saindenging jagad.

Visi lan misi Perusahaan yaiku nggawa digital menyang saben wong, omah lan organisasi kanggo jagad sing cerdas lan lengkap. Iku perusahaan seluler paling gedhe ing donya.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 20%
  • Karyawan: 1,94,000

Kanggo tujuan iki, Perusahaan nyurung konektivitas ing endi-endi lan ningkatake akses sing padha menyang jaringan; nggawa maya lan intelijen buatan kanggo kabeh patang sudhut bumi kanggo nyedhiyakake komputasi sing unggul daya ing ngendi sampeyan butuh, nalika sampeyan butuh; mbangun platform digital kanggo mbantu kabeh industri lan organisasi dadi luwih lincah, efisien, lan dinamis; redefine pengalaman pangguna karo AI, dadi luwih pribadi kanggo wong ing kabeh aspek urip, apa lagi ing ngarep, ing kantor, utawa ing perjalanan.

Huawei minangka perusahaan swasta sing diduweni kabeh karyawan. Liwat Union of Huawei Investment & Holding Co., Ltd., Perusahaan ngleksanakake an Karyawan Skema Kepemilikan Saham sing melu 104,572 karyawan. Mung karyawan Huawei sing layak melu. Ora ana lembaga pemerintah utawa organisasi njaba sing duwe saham ing Huawei. Iki minangka perusahaan seluler nomer 1 ing donya 2022 kanthi pangsa pasar kiriman seluler.

2. samsung mobile

Minangka pimpinan pasar industri seluler global, Perusahaan ngupayakake nyedhiyakake pengalaman pangguna anyar lan beda liwat inovasi kanthi tujuan. Warisan bangga Samsung sajrone riset lan pangembangan Galaxy luwih saka sepuluh taun wis nggawe teknologi inovatif kayata smartphone sing bisa dilipat, Galaxy 5G, Internet of Things, uga Samsung Knox, Samsung Pay, Samsung Health lan Bixby.

Mbangun teknologi, smartphone, piranti sing bisa dipakai, tablet lan PC bakal nggawe kategori produk anyar, ngluncurake jaman anyar fungsionalitas seluler lan pengalaman pangguna sing luar biasa kanggo maju industri. Iki minangka perusahaan seluler nomer 1 ing donya 2022.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 20%

Adhedhasar pengalaman karo smartphone 5G pisanan ing donya, Galaxy S10 5G, Perusahaan nawakake macem-macem produk Galaxy 5G ing taun 2020 kanggo nyakup ora mung produk premium, nanging uga ing jajaran smartphone sing luwih jembar, supaya bisa nyukupi kabutuhan sing terus-terusan. macem-macem lan akeh pelanggan lan nawakake teknologi paling anyar kanggo luwih akeh wong.

Perusahaan kasebut uga ngluncurake Galaxy Fold lan Galaxy Z Flip kanthi faktor bentuk sing bisa dilipat, nyorot kepemimpinan kanthi terus-terusan nggawa teknologi pisanan lan paling apik ing donya menyang pasar kanggo inovasi sing migunani.

Liwat upaya kasebut lan kanthi nggunakake kekuwatan 5G, AI lan keamanan seluler, lan liwat kolaborasi terbuka, Perusahaan dadi pionir generasi anyar pengalaman immersive, cerdas lan aman sing bisa tekan ing saben piranti, platform lan merek, nalika mbangun masa depan sing lestari. .

Perusahaan Seluler Paling Top ing Donya 2020
Perusahaan Ponsel Paling Top ing Donya 2020

3. Manzana

Apple minangka perusahaan ponsel paling gedhe nomer telu adhedhasar pangsa pasar. Telpon Apple Mobile minangka Telpon Smart Premium paling dhuwur ing donya lan merek perusahaan kasebut unik sing dibandhingake karo Merek Telpon Smart Liyane. Iki minangka salah sawijining dhaptar jeneng perusahaan seluler 3 paling ndhuwur ing donya 10.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 14%

Apple Smart Phone minangka perusahaan ponsel paling gedhe ing dhaptar adhedhasar kapitalisasi pasar lan Penjualan liwat Ponsel. Perusahaan minangka salah sawijining perusahaan ponsel paling apik adhedhasar Antarmuka pangguna.

4. Xiaomi

Xiaomi Corporation [perusahaan ponsel Cina] didegaké ing April 2010 lan kadhaptar ing Papan Utama Bursa Saham Hong Kong tanggal 9 Juli 2018. Xiaomi minangka perusahaan internet kanthi smartphone lan hardware cerdas sing disambungake karo platform IoT ing inti.

Kanthi sesanti dadi kanca karo pangguna lan dadi "perusahaan sing paling keren" ing atine para pangguna, Xiaomi duwe komitmen kanggo inovasi sing terus-terusan, kanthi fokus sing ora owah ing kualitas lan efisiensi. Saiki, produk Xiaomi saiki ana ing luwih saka 90 negara lan wilayah ing saindenging jagad lan duwe pijakan utama ing pirang-pirang pasar.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 10%

Perusahaan terus-terusan nggawe produk sing apik tenan kanthi rega sing jujur ​​supaya kabeh wong ing saindenging jagad seneng urip sing luwih apik liwat teknologi sing inovatif. Xiaomi saiki dadi merek smartphone paling gedhe nomer papat ing donya, lan wis nggawe platform IoT konsumen paling gedhe ing donya, kanthi luwih saka 213.2 yuta piranti cerdas (ora kalebu smartphone lan laptop) sing disambungake menyang platform kasebut.

5. Oppo

Produsen lan inovator piranti pinter sing misuwur ing donya. Minangka salah sawijining merek pertama sing ngluncurake seluler 5G sacara global, OPPO terus-terusan nggarap teknologi visioner ing telapak tangan sampeyan. Saiki, OPPO wis ngajokake luwih saka 2,700 paten lan pangisi daya lampu kilat VOOC digunakake ing luwih saka 145,000,000 smartphone ing saindenging jagad.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 9%

Kanthi kacepetan sing durung tau ana sadurunge lan meh ora ana latensi jaringan, 5G minangka lompatan gedhe kanggo piranti sing nyambung menyang internet. OPPO minangka nomer 5 ing Dhaptar 10 perusahaan paling adol seluler ing donya.

OPPO minangka perusahaan ponsel Cina sing paling ngarep nyedhiyakake teknologi sing luar biasa iki ing saben pangguna ing saindenging jagad. Oppo minangka nomer 5 ing dhaptar dhaptar perusahaan ponsel paling gedhe.

6. vivo

vivo minangka produsen smartphone global kanthi fasilitas produksi lan pusat R&D ing China (Dongguan, Shenzhen, Nanjing, Beijing, Hangzhou lan Chongqing), India, Indonesia lan Amerika Serikat (San Diego).

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 8%

Sajrone pirang-pirang taun, vivo perusahaan ponsel Cina wis ngembangake pasar smartphone, kanthi ana ing China, India lan Asia Tenggara (Indonesia, Malaysia, Vietnam, Thailand, Myanmar lan Filipina). Perusahaan nomer 6 paling gedhe ing dhaptar perusahaan ponsel.

Ing 2017, vivo bakal luwih nggedhekake wilayah kaya Hong Kong, Macau, Taiwan, Asia Tenggara, Asia Kidul uga Timur Tengah. Perusahaan iki nomer 6 ing dhaptar 10 perusahaan adol seluler paling dhuwur ing donya.

Maca liyane babagan Top perusahaan Mobile India

7. Lenovo

Crita diwiwiti luwih saka telung puluh taun kepungkur kanthi tim sewelas insinyur ing China. Saiki, Perusahaan minangka klompok pemikir lan inovator sing maneka warna ing luwih saka 180 negara, terus-terusan mbayangake teknologi kanggo nggawe jagad luwih menarik lan ngrampungake tantangan global sing angel.

Perusahaan wis darmabakti kanggo ngowahi pengalaman pelanggan karo teknologi-lan carane iku, lan padha, sesambungan karo donya sak. Perusahaan kasebut diarani Transformasi Cerdas. Lenovo nyetel panggung kanggo apa sing bisa ditindakake kanthi teknologi sing dibentuk dening Augmented Intelligence, sing bisa nambah lan ningkatake kemampuan manungsa.

  • Pangsa Pasar Kiriman Seluler: 3%
  • Asil: $43B

Perusahaan duwe sejarah asil sing wis kabukten kanthi asil $43B, atusan yuta pelanggan, lan papat piranti sing didol saben detik. Lenovo minangka nomer 7 ing dhaptar 10 perusahaan adol seluler paling dhuwur ing donya.

Dadi, iki minangka dhaptar jeneng perusahaan seluler 10 paling ndhuwur ing donya 2022.

Informasi terkait

KOMUNITAS 2

  1. Aku pengin ngucapake matur nuwun sing gedhe kanggo nuduhake kiriman iki amarga ngemot kabeh kawruh sing penting sing dakkarepake. Sawise ngliwati umume situs web, mbuktekake dadi sing paling apik. Matur nuwun sepisan maneh.

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene