10 Perusahaan Farmasi Paling Top ing Donya 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene Sampeyan bisa Deleng Dhaptar Perusahaan Farmasi Top 10 ing Donya. Global pasar pharmaceutical samesthine kanggo tuwuh ing tingkat taunan 3-6% ing taun teka, karo beluk care mbuwang sik njongko 50% ing 2023 ing pasar paling maju.

Iki minangka dhaptar 10 Perusahaan Farmasi Paling Top ing Donya.

Dhaptar 10 Perusahaan Farmasi Paling Top ing Donya

Dadi iki dhaptar 10 Perusahaan Farmasi ing Donya. Daftar perusahaan farmasi miturut pangsa pasar pharma.

10. Sanofi

Sanofi minangka pimpinan kesehatan global lan salah sawijining perusahaan pharmaceutical paling apik. Perusahaan Primary Care lan Specialty Care GBUs fokus khusus ing pasar diwasa. Merek kasebut kalebu ing antarane 20 perusahaan farmasi global paling dhuwur.

Sanofi's Vaccines GBU nduweni keahlian sing kuat babagan influenza, polio/pertussis/Hib, booster lan meningitis. Pipa kasebut kalebu calon vaksin kanggo virus respiratory syncytial sing bisa nyebabake infeksi paru-paru sing abot ing bocah-bocah.

  • Omzet: $ 42 Milyar

GBU Consumer Healthcare nyedhiyakake solusi perawatan diri ing papat kategori utama: alergi, batuk lan kadhemen; nyeri; kesehatan pencernaan; lan nutrisi. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining merek farmasi global paling dhuwur.

9. GlaxoSmithKline plc

Perusahaan kasebut duwe telung bisnis global sing nemokake, ngembangake lan ngasilake obat-obatan, vaksin lan produk kesehatan konsumen sing inovatif. Saben dina, merek mbantu ningkatake kesehatan mayuta-yuta wong ing saindenging jagad. Salah siji saka 10 perusahaan farmasi onkologi paling dhuwur.

  • Omzet: $ 43 Milyar

Bisnis Pharmaceuticals perusahaan wis portofolio sing godhongé amba saka inovatif lan
obatan ditetepake ing ambegan, HIV, immuno-inflammation lan onkologi.
Merek iki nguatake pipa R&D liwat fokus ing imunologi, manungsa
genetika lan teknologi canggih kanggo mbantu kita ngenali obat-obatan anyar transformasional kanggo pasien.

GSK minangka perusahaan vaksin paling gedhe ing donya kanthi revenue, ngirim vaksin
sing nglindhungi wong ing kabeh tahapan urip. Perusahaan R&D fokus ing pangembangan
vaksin nglawan penyakit infèksius sing nggabungake kabutuhan medis sing dhuwur lan potensial pasar sing kuwat.

8. Merck

Kanggo 130 taun, Merck (dikenal minangka MSD ing njaba AS lan Canada) wis nyipta kanggo urip, nggawa obat-obatan lan vaksin kanggo akeh penyakit sing paling tantangan ing donya kanggo nggayuh misi kita kanggo nylametake lan nambah urip. Perusahaan nomer 8 paling gedhe ing dhaptar Top 10 Perusahaan Farmasi.

  • Omzet: $ 47 Milyar

Perusahaan kasebut kepengin dadi perusahaan biofarmasi intensif riset utama ing donya lan perusahaan farmasi paling apik. Merek kasebut nuduhake komitmen kanggo pasien lan kesehatan populasi kanthi nambah akses menyang perawatan kesehatan liwat kabijakan, program lan kemitraan sing adoh.

Read More  10 Perusahaan Farmasi Umum ing Donya

Saiki, merek kasebut terus dadi pimpinan riset kanggo nyegah lan ngobati penyakit sing ngancam wong lan kewan - kalebu kanker, penyakit infèksius, kayata HIV lan Ebola, lan penyakit kewan sing muncul.

7. Novartis

Salah siji saka 10 Perusahaan Farmasi Paling Top Novartis Pharmaceuticals nggawa obat-obatan inovatif menyang pasar kanggo ningkatake asil kesehatan kanggo pasien lan menehi solusi kanggo panyedhiya kesehatan sing nambani. Novartis paling dhuwur ing antarane dhaptar perusahaan farmasi.

  • Omzet: $ 50 Milyar

AveXis saiki Novartis Gene Therapies. Novartis Gene Therapies darmabakti kanggo ngembangake lan komersialisasi terapi gen kanggo pasien lan kulawarga sing rusak amarga penyakit genetik neurologis sing langka lan ngancam nyawa. Novartis minangka nomer 7 ing dhaptar 20 perusahaan farmasi global paling dhuwur.

6. Pfizer

Perusahaan ngetrapake ilmu pengetahuan lan sumber daya global kanggo nggawa terapi kanggo wong sing nambah lan ningkatake urip kanthi signifikan liwat panemuan, pangembangan, pabrik lan distribusi produk kesehatan, kalebu obat-obatan lan vaksin sing inovatif.

  • Omzet: $ 52 Milyar

Perusahaan kasebut kerja ing pasar sing maju lan berkembang kanggo ningkatake kesejahteraan, pencegahan, perawatan lan obat sing nantang penyakit sing paling diwedeni ing jaman saiki. Pfizer minangka nomer 6 ing dhaptar 20 perusahaan farmasi global paling dhuwur.

Merek kasebut kolaborasi karo panyedhiya kesehatan, pamrentah lan komunitas lokal kanggo ndhukung lan nggedhekake akses menyang perawatan kesehatan sing dipercaya lan terjangkau ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut kalebu merek farmasi global Top.

5. Bayer

Grup Bayer dikelola minangka perusahaan ilmu urip kanthi telung divisi - Farmasi, Kesehatan Konsumen lan Ilmu Tanaman, sing uga nglaporake segmen. Fungsi Ngaktifake ndhukung bisnis operasional. Ing taun 2019, Grup Bayer kalebu 392 perusahaan gabungan ing 87 negara.

  • Omzet: $ 52 Milyar

Bayer minangka perusahaan Life Science kanthi sejarah luwih saka 150 taun lan kompetensi inti ing bidang perawatan kesehatan lan tetanèn. Kanthi produk sing inovatif, merek kasebut menehi kontribusi kanggo nemokake solusi kanggo sawetara tantangan utama ing jaman saiki.

Divisi Pharmaceutical fokus ing produk resep, utamane kanggo kardiologi lan perawatan kesehatan wanita, lan babagan terapi khusus ing bidang onkologi, hematologi lan oftalmologi.

Divisi kasebut uga kalebu bisnis radiologi, sing pasar peralatan pencitraan diagnostik bebarengan karo agen kontras sing dibutuhake. Bayer minangka salah sawijining 10 perusahaan farmasi onkologi paling dhuwur.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

Waca liyane Perusahaan Farmasi Umum paling dhuwur ing saindenging jagad

4. Roche Group

Roche minangka salah sawijining perusahaan pisanan sing nggawa perawatan sing ditargetake kanggo pasien lan perusahaan farmasi sing paling apik. Kanthi kekuatan gabungan ing obat-obatan lan diagnostik, perusahaan kasebut luwih dilengkapi tinimbang perusahaan liyane kanggo luwih nyopir kesehatan pribadi. 4 paling gedhe ing dhaptar Top 10 Perusahaan Farmasi.

  • Omzet: $ 63 Milyar

Rong pertiga proyek Riset lan Pangembangan lagi dikembangake kanthi diagnostik pendamping. Perusahaan kasebut wis dadi pimpinan riset lan perawatan kanker luwih saka 50 taun, kanthi obat-obatan kanggo payudara, kulit, usus besar, ovarium, paru-paru lan akeh kanker liyane. Perusahaan kasebut kalebu merek farmasi global Top.

Merek kasebut minangka nomer 1 ing bioteknologi kanthi 17 biofarmasi ing pasar. Swara setengah saka senyawa ing pipa produk minangka biofarmasi, ngidini kita ngirim terapi sing luwih apik. Perusahaan kasebut kalebu ing dhaptar 10 Perusahaan Farmasi Paling Top.

3. Sinopharm

China National Pharmaceutical Group Co., Ltd. (Sinopharm) iku sawijining klompok kesehatan gedhe langsung ing sangisore aset Komisi Pengawasan lan Administrasi (SASAC) Dewan Negara, kanthi 128,000 karyawan lan rantai lengkap ing industri sing kalebu R&D, manufaktur, logistik lan distribusi, Toko chain, kesehatan, layanan engineering, pameran lan konferensi, bisnis internasional lan layanan financial.

Sinopharm duweni luwih saka 1,100 anak perusahaan lan 6 perusahaan sing kadhaptar. Sinopharm wis mbangun jaringan logistik lan distribusi nasional kanggo obat-obatan lan piranti lan peralatan medis, kalebu 5 hub logistik, luwih saka 40 pusat tingkat provinsi lan luwih saka 240 situs logistik tingkat kotamadya.

  • Omzet: $ 71 Milyar

Kanthi netepake sistem layanan medis sing cerdas, Sinopharm nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo luwih saka 230,000 klien perusahaan. Sinopharm duweni lembaga riset farmasi terapan lan lembaga desain teknik, loro-lorone njupuk posisi utama ing China.

Loro Akademisi Akademi Teknik Cina, 11 lembaga R&D nasional, 44 pusat teknologi tingkat provinsi lan luwih saka 5,000 ilmuwan wis nggawe prestasi sing luar biasa. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining perusahaan farmasi sing paling apik.

Sinopharm uga dadi ketua nyetel luwih saka 530 kritéria teknis nasional, ing antarané vaksin EV71, obat anyar kategori pisanan ing China kanthi Sinopharm nyekel hak properti intelektual sing lengkap, nyuda morbiditas penyakit tangan-mlaku-lan tutuk ing antarane bocah-bocah Cina. R&D lan peluncuran sIPV njamin kemajuan program imunisasi nasional kanggo polio.

2. Johnson & Johnson

Johnson & Johnson lan anak perusahaan (Perusahaan) duwe kira-kira 132,200 karyawan ing saindenging jagad sing melu riset lan pangembangan, nggawe lan adol macem-macem produk ing bidang perawatan kesehatan. 2nd ing dhaptar Top 10 Perusahaan Farmasi

  • Omzet: $ 82 Milyar
Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

Johnson & Johnson minangka perusahaan induk, kanthi perusahaan operasi sing nindakake bisnis ing meh kabeh negara ing donya. Fokus utama Perusahaan yaiku produk sing ana gandhengane karo kesehatan lan kesejahteraan manungsa. Johnson & Johnson digabungake ing Negara Bagian New Jersey ing taun 1887.

Iki minangka salah sawijining 10 perusahaan farmasi onkologi paling dhuwur. Perusahaan kasebut nyedhiyakake telung segmen bisnis: Konsumen, Farmasi lan Piranti Medis. Segmen Farmasi fokus ing enem wilayah terapeutik:

  • Imunologi (contone, rheumatoid arthritis, penyakit radang usus lan psoriasis),
  • Penyakit Infèksius (contone, HIV/AIDS),
  • Neuroscience (contone, gangguan swasana ati, gangguan neurodegeneratif lan skizofrenia),
  • Onkologi (contone, kanker prostat lan keganasan hematologis),
  • Kardiovaskular lan Metabolisme (contone, trombosis lan diabetes) lan
  • Hipertensi Pulmonal (contone, Hipertensi Arteri Pulmonal).

Obat-obatan ing bagean iki disebarake langsung menyang pengecer, grosir, rumah sakit lan profesional perawatan kesehatan kanggo nggunakake resep. Perusahaan kasebut minangka perusahaan farmasi paling gedhe nomer loro ing donya.

1. Sumber Daya China

China Resources (Holdings) Co., Ltd. ("CR" utawa "China Resources Group") minangka perusahaan induk macem-macem sing kadhaptar ing Hong Kong. CR pisanan diadegaké minangka "Liow & Co." ing Hong Kong taun 1938, lan banjur direstrukturisasi lan diganti jeneng dadi China Resources Company ing taun 1948.

Ing taun 1952, tinimbang dadi afiliasi karo Kantor Umum Komite Pusat CPC, nanging ana ing sangisore Departemen Perdagangan Pusat (saiki dikenal minangka Departemen Perdagangan). China Resources minangka perusahaan pharmaceutical paling gedhe ing donya miturut Revenue.

Ing taun 1983, iki maneh direstrukturisasi dadi China Resources (Holdings) Co., Ltd. Ing Desember 1999, CR ora ana hubungane maneh karo Kementerian Perdagangan Luar Negeri lan Kerjasama Ekonomi, lan ana ing manajemen negara. Ing taun 2003, ing sangisoré pengawasan langsung SASAC, dadi salah sawijining perusahaan utama negara. 

  • Omzet: $ 95 Milyar

Ing China Resources Group ana limang area bisnis, kalebu produk konsumen, kesehatan, layanan energi, konstruksi lan operasi kutha, teknologi lan keuangan, pitung unit bisnis strategis utama, 19 kelas-1 MediaWiki pusat, kira-kira 2,000 entitas bisnis, lan luwih saka 420,000 karyawan.

Ing Hong Kong, ana pitung perusahaan kadhaptar ing CR, lan CR Land minangka konstituen HSI. Sumber daya China minangka perusahaan Farmasi paling gedhe ing saindenging jagad kanthi pangsa pasar.

Top 10 Perusahaan Farmasi ing Donya
Top 10 Perusahaan Farmasi ing Donya

Dadi, iki minangka dhaptar perusahaan farmasi paling dhuwur.

About Author The

2 pikirane babagan "Perusahaan Farmasi 10 Paling Top ing Donya 2022"

  1. ShinePro Life Sciences Pvt. Ltd

    Posting blog sing apik.Tips sing migunani lan informatif. Aku seneng matur nuwun kanggo nuduhake informasi iki karo kita

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top