Top 10 Perusahaan Konstruksi Paling Gedhe ing Timur Tengah

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 12

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar Top 10 Paling gedhe Perusahaan Konstruksi ing Timur Tengah kang diurutake adhedhasar total dodolan (Revenue).

Dhaptar Top 10 Construction paling gedhe Perusahaan ing Timur Tengah

Dadi ing ngisor iki dhaptar 10 Perusahaan Konstruksi Paling gedhe ing Timur Tengah adhedhasar total Pendapatan (sales).

Dadi pungkasane iki dhaptar Top 10 Perusahaan Konstruksi Paling gedhe ing Timur Tengah adhedhasar total dodolan ing taun anyar.

Konstruksi Orascom

Orascom Construction PLC minangka kontraktor rekayasa lan konstruksi global terkemuka kanthi jejak sing nutupi Timur Tengah, Afrika lan Amerika Serikat lan operasi sing nyakup sektor infrastruktur, industri lan komersial. Grup kasebut duwe 50% saka Grup BESIX, ngembangake lan nandur modal ing kesempatan infrastruktur, lan duwe portofolio manajemen bahan bangunan lan fasilitas.

  • 200+ Proyek sing mlaku
  • 38 Peringkat Kontraktor Int'l ENR
  • 20+ Negara dijamin
  • 65K karyawan sak ndonya

Ing FY 2020, Grup ngasilake bathi gabungan $ 3.4 milyar lan bathi pro forma kalebu 50% saham ing BSIX $ 5.0 milyar.

S.NOPerusahaan Konstruksi Timur tengahTotal SalesNegaraUtang kanggo EquitySimbol Simpenan
1ORASCOM KONSTRUKSI PLC$ 3,389 YutaUni Emirat Arab0.3ORAS
2SHIKUN & BINUI$ 2,050 YutaIsrael3.0SKBN
3ZAMIL INDUSTRIAL INVESTMENT CO.$ 902 YutaSaudi Arabia1.82240
4NASS CORPORATION BSC$ 375 YutaBahrain0.7NASS
5LUZON GROUP$ 342 YutaIsrael1.7LUZN
6MIVNE$ 327 YutaIsrael0.7MVNE
7ORON GROUP$ 273 YutaIsrael3.3ORON
8LEVINSTEIN ENG$ 206 YutaIsrael0.7Lévi
9BIG$ 188 YutaIsrael1.9BIG
10LESICO$ 187 YutaIsrael0.6LSCO
11LUDAN$ 166 YutaIsrael1.3LUDN
12GROUP YAACOBI$ 130 YutaIsrael0.8YAAC
13ELMOR$ 123 YutaIsrael0.2ELMR
14ZAHRAT AL WAHA FOR TRADING CO.$ 113 YutaSaudi Arabia0.73007
15BARAN$ 113 YutaIsrael0.8BRAN
16NEXTCOM$ 111 YutaIsrael0.9NXTM
17ROTSHTEIN$ 96 YutaIsrael3.0ROTS
18KONSULTAN RIMON &$ 79 YutaIsrael1.3RMON
19ARRIYADH DEVELOPMENT CO.$ 63 YutaSaudi Arabia0.04150
20KONTRAK UMUM GIZA$ 61 YutaMesir0.7GGCC
21ELSAEED CONTRACTING & REAL ESTATE INVESTASI COMPANY SCCD$ 53 YutaMesir0.3UEGC
22MEKDAM HOLDING GROUP QPSC$ 40 YutaQatar0.3MKDM
23PERUSAHAAN UMUM REKLAMASI, PEMBANGUNAN & REKONSTRU TANAH$ 7 YutaMesir-0.4AALR
24AL-BAHA INVESTMENT AND DEVELOPMENT CO.$ 3 YutaSaudi Arabia0.44130
25AL FANAR KONTRAK KONSTRUKSI PERDAGANGAN IMPOR lan EKSPOR CO$ 1 YutaMesir0.0FNAR
26PHARAOH TECH FOR CONTROL lan SISTEM KOMUNIKASIKurang saka 1MMesir0.2PTCC
27BONUS BIOGROUPKurang saka 1MIsrael0.1apik
28BRENMILLERKurang saka 1MIsrael1.5BNRG
ndhuwur 10 perusahaan construction paling gedhe ing wétan tengah

Shikun & Binui

Shikun & Binui punika infrastruktur anjog Israel lan perusahaan real estate - perusahaan global sing makaryakke liwat anak perusahaan ing Israel lan ing saindenging jagad.

Aktif ing luwih saka 20 negara ing patang bawana, Shikun & Binui melu ing macem-macem lapangan, kalebu infrastruktur, pangembangan real estate, energi, lan konsesi.

Zamil Industrial Kab

Didegake ing 1998 lan kantor pusat ing Dammam, Arab Saudi, Zamil Industrial Investment Company ('Zamil Industrial') minangka grup bisnis utama sing melu ngembangake solusi desain lan teknik inovatif kanggo digunakake ing industri konstruksi.

Uga produsen lan pabrik bahan konstruksi, Zamil Industrial ngetrapake keunggulan teknik liwat macem-macem produk lan layanan: bangunan baja sing wis direkayasa, struktur baja, AC lan sistem kontrol iklim sing dirancang kanggo macem-macem komersial, industri lan aplikasi omah, telekomunikasi lan menara transmisi, peralatan proses, produk bangunan beton pracetak, fiberglass lan insulasi wol rock, pipa sing wis diisolasi, pangopènan lan ndandani peralatan HVAC, pangopènan lan pamriksan proyek industri, sistem otomatisasi bangunan, sistem keamanan lan perlindungan, solusi proyek turnkey, lan solar daya proyèk.

Zamil Industrial makaryakke luwih saka 9,000 wong ing 55 negara lan entuk udakara 25% saka bathi saka njaba Arab Saudi. Produk Zamil Industrial didol ing luwih saka 90 negara ing ndonya, lan perusahaan ngoperasikake fasilitas manufaktur ing Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Mesir, India, lan Vietnam.

Saham Zamil Industrial aktif didagang ing Bursa Saham Saudi (Tadawul). Perusahaan uga nawakake layanan instalasi lan degdegan sing menang penghargaan.

Top 10 Perusahaan Konstruksi ing India

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top