eToro Group Limited | Perusahaan Broker

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

eToro Group Limited minangka perusahaan pialang sing didegake ing taun 2007 kanthi visi mbukak pasar modal. Jaringan investasi sosial nawakake pangguna pilihan aset kanggo nandur modal saka ekuitas pecahan tanpa komisi menyang aset crypto,
lan pilihan saka carane nandur modal.

Pangguna bisa dagang langsung dhewe, nandur modal ing portofolio pinter, utawa niru strategi investasi investor sukses ing platform tanpa biaya tambahan kanthi klik tombol sing gampang.

Profil eToro Group Limited

eToro minangka platform investasi multi-aset sing menehi kekuwatan kanggo nambah kawruh lan kasugihan minangka bagean saka komunitas investor sukses global. eToro didegake ing 2007 kanthi visi mbukak pasar global supaya kabeh wong bisa dagang lan nandur modal kanthi cara sing gampang lan transparan.

Sejarah Etoro Group Ltd
Sejarah Etoro Group Ltd

Saiki, eToro minangka komunitas global luwih saka 20 yuta pangguna pangguna sing nuduhake strategi investasi; lan sapa wae bisa ngetutake pendekatan saka wong-wong sing paling sukses. Amarga kesederhanaan platform pangguna bisa gampang tuku, nahan lan adol aset, ngawasi portofolio kanthi nyata, lan transaksi.
kapan padha arep.

FinTech Acquisition Corp. Sajarah rega saham

FinTech Acquisition Corp. V minangka perusahaan akuisisi tujuan khusus sing dipimpin dening Betsy Z. Cohen minangka Ketua Dewan, Daniel G. Cohen, minangka Chief Executive Officer lan James J. McEntee, III minangka Presiden sing dibentuk kanggo tujuan gabung menyang penggabungan. , bursa saham modal, akuisisi aset, tuku saham, reorganisasi utawa kombinasi bisnis sing padha karo siji utawa luwih bisnis, kanthi fokus ing industri teknologi finansial.

Read More  FXTM ForexTime Leverage lan Margin miturut Nilai Nosional

Perusahaan kasebut ngunggahake $250,000,000 ing penawaran umum perdana ing Desember 2020 lan kadhaptar ing NASDAQ ing sangisore simbol "FTCV".

eToro Group Ltd minangka platform investasi multi-aset sing nguatake wong kanggo nambah kawruh lan kasugihan minangka bagéan saka komunitas global investor sukses, lan FinTech Acquisition Corp. V (NASDAQ: FTCV) (“FinTech V”), a publicly- didol
perusahaan akuisisi tujuan khusus, ngumumake dina iki yen dheweke wis mlebu perjanjian kombinasi bisnis sing definitif.

Sawise nutup transaksi kasebut, perusahaan gabungan bakal beroperasi minangka eToro Group Ltd. lan samesthine bakal kadhaptar ing NASDAQ. Platform global sing diatur ing Inggris, Eropa, Australia, AS lan Gibraltar

eToro Revenue lan kedhaftar

Ing taun 2020, eToro nambahake luwih saka 5 yuta pangguna pangguna anyar lan ngasilake bathi reged $605 yuta, sing nuduhake wutah taun-taun 147%. Momentum nyepetake ing 2021 amarga investor generasi anyar nemokake pasar global. Ing 2019, registrasi saben wulan rata-rata 192,000.

  • Nilai ekuitas kira-kira $ 10.4 milyar
  • Pendapatan reged saka $ 605 yuta
  • jaringan investasi sosial anjog ing donya karo luwih saka 20 yuta kedhaftar sing kedhaftar saka luwih saka 100 negara.
eToro Group Limited Brokerage Company Mirit
eToro Group Limited Brokerage Company Mirit

Ing taun 2020, sing dadi 440,000, lan ing Januari 2021 mung eToro nambah luwih saka 1.2 yuta pangguna pangguna anyar menyang jaringan sosial. Ing taun 2019, eToro nindakake rata-rata 8 yuta perdagangan saben wulan. Jumlah kasebut mundhak dadi 27 yuta ing 2020, lan ing Januari 2021 mung eToro ndeleng luwih saka 75 yuta perdagangan sing ditindakake ing platform eToro.

eToro saiki duwe luwih saka 20 yuta pangguna sing wis kadhaptar lan komunitas sosial kanthi cepet berkembang amarga pasar sing bisa diatasi sing akeh, lan akeh, sing didhukung dening tren sekuler kayata tuwuhing platform kasugihan digital lan mundhake Toko partisipasi. eToro uga minangka salah sawijining platform sing diatur pisanan sing nawakake aset crypto lan duwe posisi sing apik kanggo entuk manfaat saka adopsi crypto mainstream.

Read More  Top 10 platform Dagang | Saham CFD Mata Uang Forex

Sing duwe eToro ekuitas, kalebu investor saiki lan karyawan saka tenan, bakal tetep investor paling gedhe ing perusahaan gabungan nahan kira-kira 91% kepemilikan sanalika sawise kombinasi bisnis (assuming ora nebus dening FinTech V kang stockholders).

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top