Grup Volkswagen | Dhaptar Anak Perusahaan Brand Milik 2024

Kaca kiyé nembé diowahi jam 16, tanggal 2024 Juni 07

Volkswagen minangka induk perusahaan Volkswagen Group. Iki ngembangake kendaraan lan komponen kanggo merek Grup, nanging uga ngasilake lan ngedol kendaraan, utamane mobil penumpang lan kendaraan komersial entheng kanggo merek Volkswagen Passenger Cars lan Volkswagen Commercial Vehicles.

Mangkene dhaptar merek grup Volkswagen sing diduweni dening Grup kasebut.

  • AUDI,
  • KURSI,
  • ŠKODA AUTO
  • porsche,
  • TRATON,
  • Layanan Keuangan Volkswagen,
  • Volkswagen Bank GmbH lan akeh perusahaan liyane ing Jerman lan luar negeri.

Ing kene sampeyan nemokake Dhaptar perusahaan sing diduweni dening Volkswagen Group.

Volkswagen Group

Grup Volkswagen minangka salah sawijining klompok multibrand terkemuka ing industri otomotif. Kabeh merek ing Divisi Otomotif - kajaba merek Volkswagen Passenger Cars lan Volkswagen Commercial Vehicles - minangka entitas legal independen.

Divisi Otomotif kalebu Mobil Penumpang, Kendaraan Komersial lan Power Area bisnis engineering. Area Bisnis Mobil Penumpang ateges nggabungake merek mobil penumpang Volkswagen Group lan merek Volkswagen Commercial Vehicles.

Grup Volkswagen kasusun saka rong divisi:

  • Divisi Otomotif lan
  • Divisi Layanan Keuangan.

Kanthi merek, merek grup Volkswagen saiki ana ing kabeh pasar sing relevan ing saindenging jagad. Pasar dodolan utama saiki kalebu Eropa Kulon, China, Amerika Serikat, Brasil, Rusia, Meksiko lan Poland.

Aktivitas Divisi Layanan Keuangan kalebu pembiayaan dealer lan pelanggan, leasing kendaraan, kegiatan perbankan langsung lan asuransi, manajemen armada lan penawaran mobilitas.

Ing ngisor iki dhaptar perusahaan sing diduweni dening Volkswagen Group.

Brands diduweni dening volkswagen
Brands diduweni dening volkswagen

Divisi Otomotif saka Volkswagen Group

Divisi Otomotif kalebu ing

  • Mobil Penumpang,
  • Kendaraan komersial lan
  • Area bisnis Teknik Tenaga Listrik.

Kegiatan Divisi Otomotif kalebu utamane pangembangan kendaraan lan mesin, produksi lan adol

  • mobil penumpang,
  • kendaraan komersial ringan,
  • truk,
  • bis lan motor,
  • bagean asli,
  • mesin diesel gedhe,
  • mesin turbo,
  • unit gear khusus,
  • komponen propulsi lan
  • bisnis sistem testing.

Solusi mobilitas ditambahake kanthi bertahap ing kisaran kasebut. Merek Ducati dialokasikan kanggo merek Audi lan kanthi mangkono menyang Area Bisnis Mobil Penumpang.

Area Bisnis Mobil Penumpang [ Mobil Penumpang Volkswagen ]

Volkswagen Passenger Cars mlebu jaman anyar lan nampilake gambar sing luwih modern, manungsa lan luwih asli. Golf generasi kaping wolu diluncurake lan ID.3 kabeh listrik ngrayakake perdana ing donya.

  • Total - 30 yuta Passat diprodhuksi
Pangiriman Mobil Penumpang Volkswagen miturut Pasar ing saindenging jagad
Pangiriman Mobil Penumpang Volkswagen miturut Pasar ing saindenging jagad

Mobil Penumpang Volkswagen

Merek Volkswagen Passenger Cars ngirim 6.3 yuta (+0.5%) kendaraan ing saindenging jagad ing taun fiskal 2019. Ing ngisor iki dhaptar merek grup Volkswagen.

  • Mobil Penumpang Volkswagen
  • Audi
  • KODA
  • SEAT
  • Bentley
  • Otomotif Porsche Kab
  • Kendaraan Komersial Volkswagen
  • liyane

Dhaptar merek lan anak perusahaan sing diduweni dening Volkswagen

Dadi ing ngisor iki Daftar Merek lan Anak Perusahaan sing Diduweni dening Grup Volkswagen.

Merk Audi Kab

Audi ngetutake fokus strategis lan terus-terusan ngupayakake mobilitas premium sing lestari. E-tron bertenaga listrik minangka puncak serangan produk 2019. Ing taun 2019, Audi ngembangake jangkauan kendharaan lan ngrayakake luwih saka 20 peluncuran pasar. Puncak taun iki yaiku introduksi pasar Audi e-tron.

Audi DELIVERY BY MARKET
Audi DELIVERY BY MARKET

Merek Audi ngirim total 1.9 yuta kendaraan menyang pelanggan ing taun 2019. SUV listrik kabeh diluncurake ing Eropa, China lan AS. Kendaraan kasebut nduweni interior berkualitas tinggi lan dikempalken karo sorotan teknologi. Kabeh-listrik Q2L e-tron debut ing pasar Cina. Kanthi kendaraan konsep kayata

  • konsep e-tron GT,
  • konsep e-tron Q4,
  • AI: TRAIL,
  • AI: ME lan liyane,.
Read More  Dhaptar perusahaan mobil Eropa Top (Truk Mobil dll)

Audi nampilake potensial luwih ing e-mobilitas lan intelijen buatan. Ing taun 2025, Audi ngrancang nggawa luwih saka 30 model listrik menyang pasar, kalebu 20 kanthi drive listrik murni. Audi ngasilake 1.8 (1.9) yuta unit ing saindenging jagad. Lamborghini ngasilake total 8,664 (6,571) kendaraan ing taun 2019.

Audi kanthi mangkono ngetutake fokus strategis lan terus-terusan ngupayakake mobilitas premium sing lestari. Saliyane model listrik, kendaraan Audi sing ditampilake ing taun 2019 kalebu generasi kaping papat saka laris A6 lan RS 7 Sportback dinamis.

Top 10 Perusahaan Otomotif ing Donya

Merk Skoda

ŠKODA nampilake kendaraan anyar kanthi drive alternatif ing taun 2019, kalebu model G-Tec CNG. Kanthi Citigoe iV, model produksi kabeh-listrik pisanan, ŠKODA mlebu ing jaman e-mobilitas. Merek ŠKODA ngirim 1.2 (1.3) yuta kendaraan ing saindenging jagad ing taun 2019. China tetep dadi pasar individu paling gedhe.

Skoda DELIVERY BY MARKET
Skoda DELIVERY BY MARKET

SEAT Merk

SEAT bisa ndeleng maneh taun sukses nalika nampilake model produksi kabeh-listrik pisanan, Mii electric. Kendaraan adhedhasar MEB wis ana ing blok wiwitan. SEAT ngirim solusi "Digawe ing Barcelona" kanggo nggawe mobilitas gampang.

Ing SEAT, taun 2019 kabeh babagan elektrifikasi model: merek Spanyol nggawa model produksi kabeh-listrik pisanan, Mii electric, menyang pasar ing periode laporan. Didhukung dening motor listrik 61 kW (83 PS), model kasebut cocog kanggo lalu lintas kutha kanthi kinerja dinamis lan desain sing seger. Baterei nduweni jangkauan nganti 260 km.

SEAT Markets ing donya
SEAT Markets ing donya

SEAT menehi pratandha saka kendaraan listrik liyane kanthi mobil konsep el-Born. Adhedhasar Modular Electric Drive Toolkit, model iki nyengsemaken karo interior loman, nawakake loro kepraktisan lan fungsi, uga sawetara nganti 420 km.

Tarraco FR, uga ditampilake ing taun 2019, minangka kendaraan paling kuat ing jajaran model kanthi powertrain modern sing kalebu mesin bensin 1.4 TSI sing ngasilake 110 kW (150 PS) lan motor listrik 85 kW (115 PS). Total output sistem yaiku 180 kW (245 PS).

Bentley Brand Kab

Merek Bentley ditetepake kanthi eksklusivitas, keanggunan lan kekuwatan. Bentley ngrayakake acara khusus ing 2019: mengeti 100th merek kasebut. Pangiriman rekaman sing digayuh ing taun mengeti sebagian amarga popularitas Bentayga. Merek Bentley ngasilake revenue dodolan € 2.1 milyar ing 2019.

Pasar Donya Bentley
Pasar Donya Bentley

Bentley ngrayakake acara khusus iki kanthi macem-macem model khusus, kalebu Continental GT Number 9 Edition dening Mulliner, sing mung diprodhuksi 100 kendaraan. Bentley uga miwiti debut Continental GT Convertible 467 kW (635 PS) sing kuat ing taun 2019, sing cepet saka 0 nganti 100 km / jam mung 3.8 detik.

467 kW (635 PS) Bentayga Speed ​​lan hibrida Bentayga ditambahake ing 2019. Kanthi emisi CO2 gabungan mung 75 g/km, hibrida kasebut nggawe pernyataan sing kuat babagan efisiensi ing segmen mewah. Ing taun fiskal 2019, merek Bentley ngasilake 12,430 kendaraan. Iki mundhak 36.4% saben taun.

Merk Porsche Kab

Porsche electrifying - Taycan kabeh-listrik nandhani wiwitan jaman anyar kanggo produsen mobil olahraga. Kanthi 911 Cabriolet anyar, Porsche ngrayakake nyopir ing ndhuwur. Eksklusivitas lan panriman sosial, inovasi lan tradisi, kinerja lan kegunaan saben dinten, desain lan fungsionalitas - iki minangka nilai merek pabrikan mobil olahraga Porsche.

  • Taycan Turbo S,
  • Taycan Turbo lan
  • Model Taycan 4S
Read More  Dhaptar Perusahaan Mobil Jerman Top 2023

Ing seri anyar ana ing pojok nglereni saka Porsche E-Performance lan antarane model produksi mobil olahraga paling kuat. Turbo S versi paling ndhuwur Taycan bisa ngasilake nganti 560 kW (761 PS). Akselerasi saka 0 nganti 100 km/jam mung 2.8 detik lan jarak tempuh nganti 412 km.

Pasar Porche ing donya
Pasar Porche ing donya

Porsche uga nampilake Cabriolet 911 anyar ing taun 2019, nerusake tradhisi nyopir ing ndhuwur. Mesin twin-turbo 331 kW (450 PS) nyedhiyakake kecepatan paling dhuwur luwih saka 300 km/jam, lan akselerasi 0 nganti 100 km/jam kurang saka 4 detik. Produk anyar liyane kalebu 718 versi Touring saka

  • Boxster lan Cayman uga ing
  • Macan S lan Macan Turbo.

Porsche nambah kiriman menyang pelanggan kanthi 9.6% ing taun fiskal 2019 dadi 281 ewu mobil olahraga. China, ngendi Porsche adol 87 ewu kendaraan tetep pasar individu paling gedhé. Pendapatan dodolan Porsche Automotive mundhak 10.1% dadi €26.1 (23.7) milyar ing taun fiskal 2019.

Area Bisnis Kendaraan Komersial

Minangka produsen kendaraan komersial entheng, Volkswagen Commercial Vehicles nggawe owah-owahan dhasar lan lestari babagan cara distribusi barang lan layanan ing kutha-kutha kanggo ningkatake kualitas urip, utamane ing wilayah kutha.

Pasar Kendaraan Komersial Volkswagen ing Donya
Pasar Kendaraan Komersial Volkswagen ing Donya

Merek iki uga pimpinan Volkswagen Group ing nyopir otonom uga ing layanan kayata Mobility-as-a-Service lan Transport-as-a-Service.

Kanggo solusi kasebut, Volkswagen Commercial Vehicles ngrancang ngembangake kendharaan khusus kayata robo-taxis lan robo-van supaya jagad sesuk tetep obah kanthi kabeh syarat kanggo mobilitas sing resik, cerdas lan lestari.

  • Kendaraan lan Layanan Scania
  • Kendaraan Komersial MAN

Transporter 6.1 - versi van paling laris sing didesain ulang kanthi teknis - diluncurake ing pasar ing 2019. Kendaraan Komersial Volkswagen bakal dadi merek terkemuka Grup kanggo nyopir otonom.

TRATON GROUP

Kanthi merek MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus lan RIO, TRATON SE ngarahake dadi juara global industri kendaraan komersial lan nyopir transformasi sektor logistik. Misi kasebut yaiku nggawe maneh transportasi kanggo generasi sing bakal teka: "Transforming Transportation"

Pasar TRATON GROUP ing Donya
Pasar TRATON GROUP ing Donya

Scania merek Swedia

Brand Swedia Scania nderek nilai "Pelanggan pisanan", "Respect kanggo individu", "Eliminasi sampah", "Tekad", "Roh Tim" lan "Integritas". Ing 2019, Scania's R 450 truk menang penghargaan "Truk Ijo 2019" minangka kendaraan komersial paling irit bahan bakar lan ramah lingkungan ing kelase.

Scania nampilake kendaraan konsep kutha NXT baterei-listrik anyar. NXT nawakake tingkat keluwesan sing dhuwur lan bisa ngalih saka ngirim barang ing wayah awan menyang ngumpulake sampah ing wayah wengi, umpamane. Kendaraan konsep otonom AXL minangka solusi ngarep liyane sing digunakake ing tambang.

Pasar Scania ing Donya
Pasar Scania ing Donya

Ing wulan Oktober, ing pameran dagang internasional FENATRAN ing Brasil, Scania menangaké hadiah "Truck of the Year" kanggo pasar Amerika Latin. Scania Citywide anyar, bis kutha kabeh-listrik pisanan ing produksi seri, menang penghargaan ing Busworld. Kendaraan lan Layanan Scania ngasilake bathi dodolan € 13.9 (13.0) milyar ing taun fiskal 2019.

Merk MAN

MAN makarya kanthi intensif ing 2019 kanggo sukses peluncuran truk generasi anyar, sing ditindakake ing Februari 2020. MAN Lion's City dadi juara ing kategori "Safety Label Bus" ing Busworld Awards 2019.

Read More  Top 10 Aftermarket Auto Parts Company

Ing Amerika Kidul, MAN Commercial Vehicles diakoni ing taun 2019 minangka salah sawijining majikan paling apik ing Brasil kanthi merek Volkswagen Caminhões e Ônibus. Wiwit kisaran Pangiriman anyar diluncurake ing 2017, luwih saka 25,000 kendaraan wis diprodhuksi. Produksi truk Constellation ngliwati tandha 240,000 kendaraan ing taun 2019.

Ing produksi bis uga, Volkswagen Caminhões e Ônibus nandheske posisi sing kuwat, kanthi luwih saka 3,400 Volksbus dikirim minangka bagéan saka program "Caminho da Escola" (rute menyang sekolah). Ana 430 bus liyane kanggo ndhukung proyek sosial. Didorong dening volume sing luwih dhuwur, revenue dodolan ing MAN Commercial Vehicles mundhak dadi €12.7 milyar ing 2019.

Volkswagen Group China

Ing China, pasar individu paling gedhe, Volkswagen ngadeg ing taun 2019 ing tengah pasar sakabèhé sing lembab. Bebarengan karo usaha patungan, kita nganakake pangiriman stabil lan entuk pangsa pasar. Iki utamané sukses kampanye SUV: karo

  • Teramont,
  • Tacqua,
  • Tayron lan
  • Tharu models, ing
  • Merk Volkswagen Passenger Cars

nawakake pilihan akeh SUV diprodhuksi lokal, kang ditambah karo produk SUV impor kayata Touareg. Kendaraan liyane kayata Audi Q2 L e-tron, model Q5 lan Q7 uga ŠKODA Kamiq lan Porsche Macan nambahi jajaran SUV sing atraktif.

Ing taun 2019, Volkswagen ngedegake sub-merek JETTA ing pasar China, saéngga nambah jangkoan pasar. JETTA duwe model kulawarga lan jaringan dealer dhewe. Merek JETTA fokus utamane ing pelanggan enom Cina sing ngupayakake mobilitas individu - mobil dhewe sing pisanan. JETTA diluncurake kanthi sukses ing taun laporan kanthi SUV VS5 lan VA3 saloon.

Minangka pembalap mobilitas global, pasar otomotif Cina minangka pusat penting kanggo kampanye listrik Volkswagen. Pra-produksi ID. model diwiwiti ing tanduran SAIC VOLKSWAGEN anyar ing Anting ing taun Reporting. Pabrik iki dibangun khusus kanggo ngasilake kendaraan listrik kabeh adhedhasar Modular Electric Drive Toolkit (MEB). Produksi seri kanthi kapasitas taunan 300,000 kendaraan bakal diwiwiti ing Oktober 2020

Bebarengan karo pabrik FAW-Volkswagen ing Foshan, iki bakal njupuk kapasitas produksi mangsa kanggo kira-kira 600,000 kendaraan listrik basis MEB saben taun. Ing taun 2025, direncanakake nambah produksi lokal ing China dadi 15 model MEB saka macem-macem merek. Ing taun nglaporake, Volkswagen Group China wis bisa nawakake pelanggan China 14 model listrik.

Ing taun 2019, merek grup Volkswagen nggabungake kapasitas riset lan pangembangan Cina saka merek Volkswagen lan Audi lan Grup kasebut ing struktur anyar. Iki bakal ngasilake efek sinergi, nambah kerjasama antarane merek lan nguatake pangembangan teknologi lokal. Luwih saka 4,500 karyawan ing China makarya ing riset lan pangembangan ing solusi mobilitas kanggo mangsa.

Ing pasar Cina, merek Volkswagen Group nawakake luwih saka 180 model sing diimpor lan diproduksi sacara lokal saka

  • Mobil Penumpang Volkswagen,
  • Audi,
  • ŠKODA,
  • porsche,
  • Bentley,
  • Lamborghini,
  • Kendaraan Komersial Volkswagen,
  • MANUNGSA,
  • Scania lan
  • Merk Ducati.

Perusahaan ngirim 4.2 (4.2) yuta kendaraan (kalebu impor) menyang pelanggan ing China ing 2019. T-Cross, Tayron, T-Roc, Tharu, Bora, Passat, Audi Q2, Audi Q5, ŠKODA Kamiq, ŠKODA Karoq lan Porsche Model Macan utamané misuwur.

Top 10 Perusahaan Manufaktur Mobil ing India

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene