Perusahaan Laptop Paling apik ing donya 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene Sampeyan bisa nemokake Dhaptar Perusahaan Laptop Paling Apik ing Donya. 3 Merek Laptop Paling Top duwe pangsa pasar luwih saka 70% pangsa Pasar Laptop lan perusahaan nomer siji duwe pangsa pasar Luwih saka 25%.

Daftar Perusahaan Laptop Paling Apik ing Donya

Mangkene dhaptar Perusahaan Laptop Paling Top ing Donya sing diurutake adhedhasar pangsa pasar ing Donya.

1. HP [Hewlett-Packard]

HP minangka panyedhiya global komputasi pribadi lan piranti akses liyane lan perusahaan laptop paling apik, produk pencitraan lan percetakan, lan teknologi, solusi lan layanan sing gegandhengan. HP minangka merek laptop nomer 1 ing donya kanthi pangsa pasar.

Perusahaan adol menyang konsumen individu, usaha cilik lan menengah ("UKM") lan perusahaan gedhe, kalebu pelanggan ing sektor pemerintah, kesehatan lan pendidikan.

Segmen Sistem Pribadi nawakake komputer desktop lan notebook komersial lan konsumen ("PC"), stasiun kerja, klien tipis, piranti mobilitas komersial, Toko sistem point-of-sale ("POS"), tampilan lan aksesoris, piranti lunak, dhukungan lan layanan liyane sing gegandhengan.

Sistem Pribadi nawakake komputer desktop lan notebook komersial lan konsumen, stasiun kerja, klien tipis, piranti mobilitas komersial, Toko Sistem POS, tampilan lan aksesoris liyane sing gegandhengan, piranti lunak, dhukungan lan layanan.

  • Pangsa pasar: 26.4%

Kelompok notebook komersial, desktop komersial, layanan komersial, piranti mobilitas komersial, sing bisa dicopot lan konversi komersial, stasiun kerja, Toko Sistem POS lan klien tipis menyang PC komersial lan notebook konsumen, desktop konsumen, layanan konsumen lan bisa dicopot konsumen menyang PC konsumen nalika njlentrehake kinerja ing pasar kasebut.

Sistem kasebut kalebu HP Spectre, HP Envy, HP Pavilion, HP Chromebook, HP Stream, Omen dening garis HP notebook lan hibrida lan HP Envy, desktop HP Pavilion lan garis kabeh-ing-siji, lan Omen dening desktop HP.

PC komersial lan konsumen njaga sistem multi-operasi, strategi multi-arsitektur nggunakake Microsoft Windows, Google Chrome, sistem operasi Android lan biasane nggunakake prosesor saka Intel Corporation ("Intel") lan Advanced Micro Devices, Inc. ("AMD") .

PC komersial dioptimalake kanggo digunakake dening perusahaan, sektor publik sing kalebu pendhidhikan, lan pelanggan SMB, kanthi fokus ing desain sing kuat, keamanan, layanan, konektivitas, linuwih lan bisa diatur ing lingkungan jaringan lan basis awan.

PC komersial kalebu garis notebook HP ProBook lan HP EliteBook, sing bisa dikonversi, lan sing bisa dicopot, garis HP Pro lan HP Elite desktop bisnis lan kabeh-ing-siji, sistem POS ritel, Klien HP Thin, PC Tablet HP Pro lan HP. notebook, desktop lan sistem Chromebook.

PC komersial uga kalebu workstations sing dirancang lan dioptimalake kanggo kinerja dhuwur lan lingkungan aplikasi nuntut kalebu workstation Z desktop, Z all-in-ones lan Z mobile workstations.

2. Lenovo

Kisah Lenovo diwiwiti luwih saka telung dekade kepungkur kanthi tim sewelas insinyur ing China lan perusahaan laptop paling apik. Saiki, perusahaan kasebut minangka klompok pemikir lan inovator sing maneka warna ing luwih saka 180 negara, terus-terusan ngrancang teknologi kanggo nggawe jagad luwih menarik lan ngrampungake tantangan global sing angel.

  • Pangsa pasar: 21.4%

Perusahaan darmabakti kanggo ngowahi pengalaman pelanggan karo teknologi. Perusahaan duwe sejarah asil sing wis kabukten kanthi asil $43B, atusan yuta pelanggan, lan papat piranti sing didol saben detik.

3. Dell

Dell menehi tenaga kerja saiki apa sing dibutuhake kanggo nyambung, ngasilake, lan kolaborasi kanthi aman; ngendi wae ing sembarang wektu lan perusahaan laptop paling apik.

  • Pangsa pasar: 14.8%

Desktop, laptop, 2-in-1 lan klien tipis sing menang penghargaan; workstation kuat lan piranti nggronjal digawe kanggo lingkungan specialized, uga monitor, docking lan solusi keamanan endpoint lan layanan, buruh njaluk persis apa padha kudu bisa cara padha arep.

4. Asus

ASUS minangka piranti keras komputer multinasional lan konsumen berbasis Taiwan perusahaan elektronik sing diadegaké ing 1989 lan salah siji saka perusahaan laptop paling apik ing donya. Darmabakti kanggo nggawe produk kanggo urip cerdas saiki lan sesuk, ASUS minangka motherboard lan merek game nomer 1 ing donya uga vendor notebook konsumen telu paling dhuwur.

ASUS dadi misuwur ing Amerika Utara nalika ngrevolusi industri PC ing taun 2007 nganggo Eee PC™.

Pangsa pasar: 9%

Saiki, perusahaan kasebut dadi perintis tren seluler anyar nganggo seri ASUS ZenFone™, lan kanthi cepet ngembangake produk realitas virtual lan ditambah uga piranti IOT lan teknologi robotika. Paling anyar, ASUS ngenalake Zenbo, robot omah cerdas sing dirancang kanggo menehi pitulungan, hiburan, lan kanca kanggo kulawarga.

Ing taun 2015 lan 2016, majalah Fortune ngakoni ASUS minangka salah sawijining Perusahaan Paling Dikagumi ing Donya, lan sajrone patang taun kepungkur, Interbrand nduwe peringkat merek internasional ASUS Taiwan sing paling terkenal.

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 17,000 karyawan, kalebu tim R&D kelas donya. Didorong dening inovasi lan komitmen kanggo kualitas, ASUS menangake 4,385 penghargaan lan entuk kira-kira US $ 13.3 milyar ing taun 2016.

5. Baja

Acer diatur dadi rong bisnis utama. Iki kalebu Bisnis Inti Anyar, sing darmabakti kanggo riset, desain, pemasaran, adol, lan dhukungan produk IT, lan Bisnis Penciptaan Nilai Anyar, sing kalebu Build Your Own. Cloud (BYOC™) lan operasi e-Business.

  • Pangsa pasar: 7.7%

Preduli saka wilayah fokus sing béda, loro klompok iki makarya menyang misi umum kanggo break alangan antarane wong lan teknologi. Ing wektu sing padha, loro klompok kasebut uga ngupayakake visi bareng sing ana ing konsep BeingWare.

Konsep kasebut ditemtokake dening model bisnis vertikal kanthi piranti sing disambungake kanthi cerdas lan didhasarake ing aspirasi Acer kanggo nggawe Internet of Beings (IoB), yaiku jaringan manungsa-sentris adhedhasar intelijen kolektif lan nilai tambah kanggo nggawe swarms piranti cerdas. luwih migunani.

merek laptop sing paling apik ing donya?

Adhedhasar pangsa pasar lan kiriman HP minangka merek Laptop paling apik ing donya.

About Author The

6 pikirane babagan "Perusahaan Laptop Paling Apik ing Donya 2021"

  1. Kiriman sing luar biasa iki saka sampeyan. Aku pancene lan saestu seneng maca kiriman sing apik tenan iki. Sampeyan wis kesengsem tenan aku dina iki. Muga-muga sampeyan bakal terus nglakoni!

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top