7 Perusahaan Kimia Ndhuwur ing Donya 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa ndeleng Dhaptar Perusahaan Kimia Paling Top ing Donya 2021. Perusahaan kimia paling gedhe ing saindenging jagad duwe bathi $ 71 Milyar diikuti karo perusahaan kimia paling gedhe nomer 2 kanthi bathi $ 66 Milyar.

Dhaptar Perusahaan Kimia Paling Top ing Donya

Dadi ing ngisor iki dhaptar Industri Kimia Top ing donya adhedhasar Turnover.

1. Grup BASF

Perusahaan kimia paling gedhe ing donya The BASF Group duwe 11 divisi sing dikumpulake dadi enem segmen adhedhasar model bisnis lan perusahaan kimia terkemuka. Divisi kasebut tanggung jawab operasional lan diatur miturut sektor utawa produk. Dheweke ngatur 54 unit bisnis global lan regional lan ngembangake strategi kanggo 76 unit bisnis strategis.

Unit regional lan negara Perusahaan makili BASF sacara lokal lan ndhukung pertumbuhan divisi operasi kanthi cedhak karo pelanggan. Kanggo tujuan laporan keuangan, kita ngatur divisi regional dadi papat wilayah: Eropa; Amerika Utara; Asia Pasifik; Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah lan industri kimia paling gedhe.

  • Total Penjualan: $ 71 Milyar
  • 54 bisnis global lan regional

Wolung unit global mbentuk pusat perusahaan sing ramping. Pusat perusahaan tanggung jawab kanggo pamrentahan ing saindenging klompok lan ndhukung Dewan Direksi Eksekutif BASF ing kemudi perusahaan kanthi wutuh. Papat unit layanan lintas-fungsi global nawakake layanan kanggo situs individu utawa global kanggo unit bisnis BASF Group.

Perusahaan telu divisi riset global ditindakake saka wilayah utama - Eropa, Asia Pasifik lan Amerika Utara: Riset Proses & Teknik Kimia (Ludwigshafen, Jerman), Riset Material & Sistem Lanjut (Shanghai, China) lan Riset Bioscience (Research Triangle Park, North Carolina). Bebarengan karo unit pangembangan ing divisi operasi, padha dadi inti saka Know-How Verbund global.

BASF nyedhiyakake produk lan layanan kanggo sekitar 100,000 pelanggan saka macem-macem sektor ing meh kabeh negara ing donya lan perusahaan kimia paling gedhe. Portofolio pelanggan kalebu saka pelanggan global utama lan bisnis ukuran medium nganti konsumen pungkasan.

Read More  Top 10 Perusahaan Kimia Cina 2022

2. ChemChina

ChemChina minangka perusahaan milik negara sing diadegake adhedhasar perusahaan sing afiliasi karo mantan Menteri Industri Kimia China lan salah sawijining perusahaan kimia paling gedhe ing donya. Rangking 164 ing dhaptar "Fortune Global 500" lan minangka perusahaan kimia paling gedhe ing China. Wis 148,000 karyawan,87,000 sing kerja ing jaban rangkah lan perusahaan kimia terkemuka.

  • Total Penjualan: $ 66 Milyar
  • Karyawan: 148,000
  • Basis R&D ing 150 negara

Berorientasi strategis menyang "Ilmu Anyar, Masa Depan Anyar", ChemChina ngoperasikake enem sektor bisnis sing kalebu bahan kimia anyar lan bahan kimia khusus, agrokimia, pangolahan minyak lan produk olahan, narik & produk karet, peralatan kimia, lan desain R&D.

Berkantor pusat ing Beijing, ChemChina duwe basis produksi lan R&D ing 150 negara lan wilayah ing saindenging jagad, lan duwe jaringan pemasaran lengkap. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining industri kimia paling dhuwur.

ChemChina ngoperasikake pitung perusahaan khusus, papat unit afiliasi langsung, 89 perusahaan produksi lan operasi, sangang perusahaan kadhaptar, 11 anak perusahaan ing luar negeri, lan 346 lembaga R&D, ing antarane 150 ana ing luar negeri.

3. Dow Inc

Dow Inc. digabungake tanggal 30 Agustus 2018, miturut hukum Delaware, kanggo dadi perusahaan induk kanggo The Dow Chemical Company lan anak perusahaan gabungan ("TDCC" lan bebarengan karo Dow Inc., "Dow" utawa "Perusahaan") .

  • Total Penjualan: $ 43 Milyar
  • Karyawan: 36,500
  • Situs Produksi: 109
  • Negara karo Manufaktur: 31

Dow Inc. ngoperasikake kabeh bisnis liwat TDCC, anak perusahaan sing diduweni kabeh, sing digabungake ing 1947 miturut hukum Delaware lan minangka penerus perusahaan Michigan, kanthi jeneng sing padha, sing diatur ing 1897.

Portofolio Perusahaan saiki kalebu enem bisnis global sing diatur ing bagean operasi ing ngisor iki:

  • Packaging & Plastik Khusus,
  • Intermediate Industri & Infrastruktur lan
  • Performance Materials & Coatings.
Read More  Top 10 Perusahaan Kimia Cina 2022

Portofolio bisnis plastik, perantara industri, lapisan lan silikon Dow nyedhiyakake macem-macem produk lan solusi adhedhasar ilmu pengetahuan sing beda-beda kanggo para pelanggan ing segmen pasar kanthi pertumbuhan dhuwur, kayata kemasan, infrastruktur lan perawatan konsumen.

Dow ngoperasikake 109 situs manufaktur ing 31 negara lan makaryakke udakara 36,500 wong. Kantor eksekutif utama Perusahaan dumunung ing 2211 HH Dow Way, Midland, Michigan 48674.

4. LyondellBasell Industries

LyondellBasell mimpin industri ing prodhuksi bahan kimia dhasar kalebu etilena, propylene, propylene oxide, etilena oksida, tersier butil alkohol, metanol, asam asetat lan turunan lan perusahaan kimia paling apik.

  • Total Penjualan: $ 35 Milyar
  • Adol Produk ing 100 negara

Bahan kimia sing diasilake perusahaan minangka blok bangunan kanggo macem-macem produk sing ningkatake urip modern, kalebu bahan bakar, cairan otomotif, perabotan lan barang-barang rumah tangga, lapisan, adhesive, pembersih, kosmetik lan produk perawatan pribadi.

LyondellBasell (NYSE: LYB) minangka salah sawijining perusahaan plastik, kimia lan penyulingan paling gedhe ing donya. LyondellBasell adol produk menyang luwih saka 100 negara lan minangka produser senyawa polipropilena paling gedhe ing donya lan pemberi lisensi teknologi poliolefin paling gedhe. 

Ing taun 2020, LyondellBasell dijenengi ing dhaptar Fortune Magazine saka "Perusahaan Paling Dikagumi ing Donya" kanggo taun kaping telu berturut-turut lan industri kimia paling dhuwur lan perusahaan kimia terkemuka. 

5. Mitsubishi Chemical Holdings

Mitsubishi Chemical Holdings Group minangka grup Majar Chemical Jepang lan nawakake macem-macem Produk lan solusi ing telung domain bisnis-Produk Kinerja, Bahan Industri lan perawatan kesehatan.

  • Total Penjualan: $ 33 Milyar

Perusahaan grup Mitsubishi minangka salah sawijining pimpinan ing saindenging jagad ing macem-macem lapangan, ing Jepang lan ing saindenging jagad. Perusahaan iki nomer 5 ing dhaptar 20 perusahaan kimia paling dhuwur.

Patang generasi presiden Mitsubishi - liwat dedikasi kanggo diversifikasi lan kontribusi kanggo masyarakat - mbantu nggawe dhasar sing kuat kanggo perusahaan grup Mitsubishi kanggo nggedhekake ruang lingkup bisnis menyang kabeh pojok industri lan layanan.

Read More  Top 10 Perusahaan Kimia Cina 2022

6. Lindhu

Linde minangka perusahaan gas lan teknik industri global kanthi dodolan 2019 $ 28 milyar (€25 milyar) lan perusahaan kimia paling gedhe. Perusahaan manggon ing misi saka nggawe donya kita luwih produktif saben dina kanthi nyediakake solusi, teknologi lan layanan bermutu tinggi sing ndadekake para pelanggan luwih sukses lan mbantu njaga lan nglindhungi planet.  

Perusahaan nglayani macem-macem pasar pungkasan kalebu bahan kimia & panyulingan, panganan & omben-omben, elektronik, kesehatan, manufaktur lan logam utama. Linde minangka nomer 6 minangka dhaptar industri kimia paling dhuwur.

Total Penjualan: $ 29 Milyar

Gas industri Linde digunakake ing aplikasi sing ora kaetung, saka oksigen sing nylametake nyawa kanggo rumah sakit nganti gas kemurnian & khusus kanggo manufaktur elektronik, hidrogen kanggo bahan bakar sing resik lan liya-liyane. Linde uga ngirim solusi pangolahan gas paling canggih kanggo ndhukung ekspansi pelanggan, perbaikan efisiensi lan pengurangan emisi.

7. Shenghong Holding Group

ChengHong holding group co., LTD. Iku klompok perusahaan tingkat negara gedhe, didegaké ing 1992, dumunung ing history.the ing Suzhou. Pembentukan klompok petrokimia, textile, energi, real estate, hotel limang perusahaan klompok industri lan perusahaan kimia paling apik.

  • Total Penjualan: $ 28 Milyar
  • Didegaké: 1992
  • 138 paten sah

Kanthi riset lan pangembangan, produksi, investasi, perdagangan, Group wis dirating minangka "perusahaan model inovasi teknologi nasional", "unit majeng nasional ekonomi bunder", "rencana obor nasional kunci perusahaan teknologi tinggi", "industri tekstil nasional kolektif majeng". ": "China merek dagang kondhang" judhul.

Ing 2016, 500 perusahaan paling dhuwur ing China, 169 perusahaan swasta 500 paling ndhuwur ing China. Perusahaan iki kalebu ing antarane 20 perusahaan kimia paling dhuwur ing ndonya lan perusahaan kimia paling apik.

Industri kimia klompok ndhukung konsep "inovasi teknologi serat", tingkat diferensiasi produk serat 85%, lan output taunan 1.65 yuta ton filamen poliester fungsional diferensial bisa dadi pimpinan industri global.

Waca liyane Top 10 Perusahaan Kimia ing India

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top