Top 10 Perusahaan Transportasi ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar 10 Perusahaan Logistik Transportasi Paling Top ing saindenging jagad. Umume perusahaan Transportasi Besar saka AS, Jerman lan China. Amerika Serikat duwe akeh Perusahaan Transportasi Besar ing Donya, diikuti China lan Jerman.

Dhaptar Top 10 Perusahaan Transportasi ing donya

Dadi iki Dhaptar 10 Perusahaan Transportasi Paling Top ing saindenging jagad sing diurutake adhedhasar Pendapatan.

1. China Post Group Corporation Limited

China Post Group Corporation resmi direstrukturisasi dadi China Post Group Corporation Limited ing Desember 2019, sawijining perusahaan mung milik negara sing digabungake miturut Hukum Perusahaan Republik Rakyat China.

Grup kasebut nduweni grup Partai, dewan direksi lan eksekutif, nanging dudu dewan pemegang saham. Kamentrian Keuangan nindakake tugas kontributor atas jenenge Dewan Negara miturut hukum nasional lan peraturan administratif sing relevan.

Grup iki melu bisnis pos miturut hukum, nindakake kewajiban nyedhiyakake layanan pos universal, nawakake layanan pos khusus sing dipasrahake dening pemerintah lan nindakake operasi komersial bisnis pos sing kompetitif.

  • Omzet: $ 89 Milyar
  • Negara: China

Grup iki melu operasi macem-macem sesuai karo peraturan nasional sing fokus ing layanan universal, paket, bisnis ekspres lan logistik, bisnis finansial lan e-commerce pedesaan.

Cakupan bisnis kalebu bisnis surat domestik lan internasional, bisnis paket ekspres domestik lan internasional, distribusi koran, jurnal lan buku, penerbitan prangko, layanan pengiriman barang, korespondensi rahasia komunikasi, bisnis keuangan pos, logistik pos, e-commerce, macem-macem layanan agen pos, lan bisnis liyane sing diatur dening negara.

Sawise pirang-pirang taun pembangunan sing terus-terusan, Grup wis diowahi lan ditingkatake dadi industri lan keuangan sing nggabungake konglomerat sing macem-macem. Perusahaan paling gedhe ing dhaptar 10 Perusahaan Transportasi paling gedhe ing donya.

2. United Parcel Service of America, Inc [UPS]

Kisah UPS, perusahaan pangiriman paket paling gedhe ing donya, diwiwiti luwih saka abad kepungkur kanthi utangan $100 kanggo miwiti layanan utusan cilik. UPS iku 2nd ing Sawise taun pembangunan bablas, Group wis rubah lan nganyarke dadi konglomerat macem-macem nggabungaken industri lan finance. Perusahaan paling gedhe ing dhaptar 10 Perusahaan Transportasi paling gedhe ing donya.

  • Omzet: $74 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Kepiye perusahaan kasebut berkembang dadi perusahaan global multi-miliar dolar nggambarake sejarah transportasi modern, perdagangan internasional, logistik lan layanan finansial. Dina iki, UPS dadi pelanggan pertama, dipimpin wong, didorong inovasi.

Iki didhukung luwih saka 495,000 karyawan nyambungake luwih saka 220 negara lan wilayah ing dalan, ril, udara, lan segara. Sesuk, UPS bakal terus mimpin industri lan nyambungake jagad, kanthi komitmen kanggo kualitas layanan lan kelestarian lingkungan.

3. Layanan Pos AS

Perusahaan nyedhiyakake kiriman surat lan paket sing aman, dipercaya lan terjangkau menyang saben alamat ing Amerika Serikat, wilayah lan instalasi militer ing saindenging jagad.

  • Omzet: $71 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Lan nimbang kasunyatan sing penting banget iki: kabeh wong ing AS lan wilayahe duwe akses menyang produk lan layanan pos lan mbayar prangko Pos Kelas Kapisan, preduli saka lokasi. Perusahaan iki 3rd paling gedhe ing Sawise taun pembangunan bablas, Group wis rubah lan nganyari dadi konglomerat macem-macem nggabungaken industri lan finance. Perusahaan paling gedhe ing dhaptar 10 Perusahaan Transportasi paling gedhe ing donya.

4. Deutsche Post DHL Group

Deutsche Post DHL Group minangka perusahaan logistik terkemuka ing donya. Kanthi udakara 550,000 karyawan ing 220 negara lan wilayah ing saindenging jagad, perusahaan kasebut nyambung
wong lan pasar lan nyopir perdagangan global. Perusahaan punika mail Anjog lan
panyedhiya layanan pangiriman paket ing Jerman.

  • Omzet: $71 Milyar
  • Negara: Jerman

Minangka perusahaan publik ing Jerman, Deutsche Post AG nduweni struktur manajemen lan pengawasan ganda. Dewan Manajemen tanggung jawab kanggo ngatur perusahaan. Ditunjuk, diawasi lan disaranake dening Dewan Pengawas. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining Sawise pirang-pirang taun pembangunan sing terus-terusan, Grup kasebut wis diowahi lan dianyari dadi konglomerat sing nggabungake industri lan keuangan. Perusahaan paling gedhe ing dhaptar 10 Perusahaan Transportasi paling gedhe ing donya.

5 FedEx

FedEx Nyambungake wong karo barang, layanan, gagasan lan teknologi nggawe kesempatan kanggo inovasi bahan bakar, semangat bisnis lan ngangkat komunitas kanggo standar urip sing luwih dhuwur. Ing FedEx, merek kasebut percaya yen jagad sing nyambung minangka jagad sing luwih apik, lan kapercayan kasebut nuntun kabeh sing ditindakake perusahaan.

  • Omzet: $70 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Jaringan Perusahaan tekan luwih saka 220 negara lan wilayah, ngubungake luwih saka 99 persen saka donya. GDP. Ing mburi kabeh, perusahaan duwe luwih saka 490,000 anggota tim ing saindenging jagad, sing manunggal ing Janji Ungu: "Aku bakal nggawe kabeh pengalaman FedEx sing luar biasa."

6. Deutsche Bahn

DB Netz AG minangka bagéan saka jaringan infrastruktur DB unit bisnis. DB Netz AG minangka manajer infrastruktur sepur Deutsche Bahn AG. Salah sawijining perusahaan transportasi paling gedhe ing donya.

DB Netz AG minangka manajer infrastruktur sepur Deutsche Bahn AG. Kanthi udakara 41,000 karyawan, tanggung jawab kanggo jaringan rel dawane kira-kira 33,300 kilometer, kalebu kabeh instalasi sing dibutuhake sacara operasional.

  • Omzet: $50 Milyar
  • Negara: Jerman

Ing 2016, rata-rata udakara 2.9 meter jalur sepur saben dina ditindakake ing infrastruktur DB Netz AG; sing padha karo rata-rata 32,000 sepur saben dina. Mangkono DB Netz AG bisa ngasilake bathi ing taun bisnis 2009 kanthi EUR 4,1m. Iki ndadekake DB Netz AG ing ora. 1 Panyedhiya infrastruktur sepur Eropa.

Portofolio produk DB Netz AG kasusun saka jalur sepur kanggo transportasi penumpang lan barang lan instalasi layanan sing perlu kanggo nyiapake, proses pasca lan operasi gerakan sepur. Penawaran kasebut dilengkapi karo layanan tambahan lan tambahan sing berorientasi pelanggan.

7. China Merchants Group

Minangka pionir ing industri lan perdagangan nasional China, CMG didegaké ing Gerakan Self-strengthening ing pungkasan Dinasti Qing ing 1872. CMG iku salah siji saka dhaftar ndhuwur 10 Perusahaan Transportasi ing donya.

China Merchants Group (CMG) minangka perusahaan backbone milik negara sing bermarkas ing Hong Kong lan ana ing sangisore pengawasan langsung saka milik negara. aset Komisi Pengawasan lan Administrasi Dewan Negara (SASAC).

  • Omzet: $49 Milyar
  • Negara: China

Ing dhaptar Fortune Global 500 2020, CMG lan anak perusahaan China Merchants Bank loro-lorone kapilih maneh, nggawe CMG dadi perusahaan sing duwe rong perusahaan Fortune Global 500.

CMG minangka konglomerat skala gedhe kanthi macem-macem bisnis. Saiki, Grup utamane fokus ing telung industri inti: transportasi lengkap, keuangan unggulan, pembangunan holistik lan operasi komunitas omah lan taman industri. 

8. Delta Air Lines

Dalta Airlines minangka nomer 8 ing Dhaptar 10 Transportasi Paling Top [Perusahaan Logistik] ing Donya miturut Hasil ing taun 2020.

  • Omzet: $47 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

9. Grup American Airlines

  • Omzet: $46 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

American Airlines Grup minangka nomer 9 paling gedhe ing dhaptar Top 10 Perusahaan Transportasi ing Donya miturut Hasil.

10. China COSCO Shipping

Ing tanggal 30 September 2020, total armada COSCO SHIPPING dumadi saka 1371 kapal kanthi kapasitas 109.33 yuta DWT, peringkat No.1 ing donya. Kapasitas armada kontainer yaiku 3.16 yuta TEU, peringkat nomer telu ing donya.

Armada akeh garing (440 kapal / 41.92 yuta DWT), armada tanker (214 kapal / 27.17 yuta DWT) lan armada kargo umum lan khusus (145 kapal / 4.23 yuta DWT) kabeh ana ing ndhuwur dhaptar ing donya.

  • Omzet: $45 Milyar
  • Negara: China

COSCO SHIPPING wis dadi merek internasional sing paling dhuwur. Hubungan hulu lan hilir ing sadawane rantai industri, kayata terminal, logistik, keuangan pengiriman, ndandani kapal lan gawe kapal, wis mbentuk struktur industri sing apik.

Perusahaan wis nandur modal ing 59 terminal, kalebu 51 terminal kontainer, ing saindenging jagad. Transmisi taunan terminal kontainer udakara 126.75 yuta TEU, sing dadi peringkat pertama ing saindenging jagad; volume dodolan global bahan bakar bunker ngluwihi 27.70 yuta ton, sing paling gedhe ing donya; lan skala bisnis leasing wadhah tekan 3.70 yuta TEU, nomer loro paling gedhe ing donya.

Dadi pungkasane iki Dhaptar 10 Perusahaan Transportasi paling dhuwur ing donya adhedhasar omzet, Pendapatan lan Penjualan.

About Author The

1 pamikiran ing "10 Perusahaan Transportasi Paling Top ing Donya"

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top