Daftar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 10

Dhaptar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah sing diurutake adhedhasar Penjualan (Total Pendapatan) ing taun kepungkur.

Perusahaan Minyak lan Gas paling gedhe ing Timur Tengah

SAUDI ARABIAN OIL punika Perusahaan Minyak lan Gas paling gedhe ing Timur Tengah kanthi revenue $ 2,29,793 Yuta ngiring dening RABIGH REFINING lan PETROCHEMICAL, BAZAN, QATAR FUEL QPSC, PAZ OIL.

Dhaptar perusahaan minyak lan gas Timur Tengah Top miturut Revenue

Dadi ing ngisor iki dhaptar perusahaan minyak lan gas timur tengah Top miturut Revenue (Total Sales) kanthi utang kanggo ekuitas lan Simbol saham.

S.NOing sisih wétan perusahaan minyakTotal RevenueNegara Sektor IndustriUtang kanggo EquitySimbol Simpenan
1SAUDI ARABIAN OIL CO.$ 2,29,793 YutaSaudi ArabiaMinyak Integrasi0.42222
2RABIGH REFINING AND PETROCHEMICAL CO.$ 5,830 YutaSaudi ArabiaPemurnian Minyak / Pemasaran6.62380
3BAZAN$ 4,353 YutaIsraelPemurnian Minyak / Pemasaran1.3ORL
4QPSC BAHAN BAKAR QATAR$ 3,638 YutaQatarPemurnian Minyak / Pemasaran0.0QFLS
5lenga PAZ$ 2,473 YutaIsraelPemurnian Minyak / Pemasaran1.7PZOL
6DELEK GROUP$ 2,078 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas4.1DLEKG
7DOR ALON$ 973 YutaIsraelPemurnian Minyak / Pemasaran2.8DRAL
8DELEK DRILL L$ 819 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas2.9DEDR.L
9Perusahaan ALEXANDRIA MINERAL OILS$ 649 YutaMesirPemurnian Minyak / Pemasaran0.0AMOC
10ISRAMCO L$ 368 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas1.4ISRA.L
11TAMAR PET$ 227 YutaIsraelMinyak Integrasi2.6TMRP
12RASIO L$ 174 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas3.5RATI.L
13GAS ALON$ 50 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas1.1ALGS
14NAVITAS PTRO L$ 46 YutaIsraelMinyak Integrasi1.0NVPT.L
15COHEN DEV$ 14 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas0.0CDEV
16PETROTX$ 9 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas1.1PTX
17MODINI L$ 2 YutaIsraelProduksi Minyak & Gas0.7MDIN.L
18GIVOT Lkurang saka 1 MIsraelProduksi Minyak & Gas-0.8GIVO.L
19ISRAEL OP Lkurang saka 1 MIsraelProduksi Minyak & Gas0.0ISOP.L
20GLOB EXPLORkurang saka 1 MIsraelProduksi Minyak & Gas0.1GLEX.L
21SAUDI ARABIA REFINERIES CO.kurang saka 1 MSaudi ArabiaPemurnian Minyak / Pemasaran0.02030
22LAPIDOT HEL Lkurang saka 1 MIsraelProduksi Minyak & Gas0.0LPHL.L
23ILD renewalkurang saka 1 MIsraelProduksi Minyak & Gas-2.2ILDR
24RATIO BENSIN Lkurang saka 1 MIsraelMinyak Integrasi0.0RTPT.L
Daftar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah miturut omzet penjualan

Perusahaan minyak Timur Tengah paling gedhe saka Arab Saudi lan umume perusahaan kasebut saka Israel.

Read More  Perusahaan Minyak lan Gas Utama ing Rusia (Daftar Perusahaan Minyak Rusia)

Minyak Arab Saudi

Minyak Arab Saudi minangka produser utama energi lan bahan kimia sing nyurung perdagangan global lan ningkatake urip saben dinane wong ing ndonya kanthi terus ngirim pasokan energi sing ora diganggu menyang jagad iki.

Rabigh Refining & Petrokimia

Rabigh Refining & Petrochemical – Company (Petro Rabigh) didegaké ing taun 2005 minangka usaha patungan antara Saudi Aramco lan Sumitomo Chemical. Pabrik iki regane kira-kira US $10 milyar (25% didanai dening masyarakat lan sisane padha karo Saudi Aramco lan Sumitomo Chemical) lan asline ngasilake 18.4 yuta ton saben taun (mtpa) produk basis minyak bumi lan 2.4 mtpa etilena lan turunan adhedhasar propylene.

Produk Petro Rbigh digunakake ing produk pungkasan kayata plastik, deterjen, pelumas, resin, pendingin, anti beku, Paint, karpet, tali, sandhangan, sampo, interior mobil, lem epoksi, insulasi, film, serat, peralatan rumah tangga, packaging, lilin, pipa lan akeh aplikasi liyane.

Petro Rabigh II minangka proyek ekspansi kanthi regane US $ 9 milyar sing tekan produksi lengkap ing 4th Quarter 2017 lan nyedhiyakake macem-macem produk anyar kanthi nilai tambah dhuwur, sawetara sing eksklusif kanggo Kerajaan Arab Saudi lan Timur Tengah.

Dadi pungkasane iki dhaptar Perusahaan Minyak & Gas paling gedhe ing Timur Tengah.

perusahaan minyak paling gedhe ing timur tengah, Daftar Perusahaan Minyak & Gas ing Timur Tengah, eksplorasi minyak lan gas, SAUDI ARABIAN OIL paling gedhe.

Daftar Perusahaan Minyak lan Gas ing India.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene