Dhaptar 37 Perusahaan Pangan lan Minuman ing Vietnam

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 09

MASAN GROUP CORPORATION minangka panganan paling gedhe lan Perusahaan Minuman ing Vietnam kanthi Total Penjualan $ 3,345 Yuta disusul dening VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK.

Dhaftar Pangan lan Perusahaan Minuman ing Vietnam

dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Pangan lan Minuman ing Vietnam sing diurutake adhedhasar total Revenue (sales).

S.NOPerusahaan ing VietnamSektor | IndustriTotal Pendapatan (FY)karyawanBali ing EkuitasRasio Utang-kanggo-EkuitasMargin Operasi Simbol Simpenan
1MASAN GROUP CORPORATIONPanganan: Khusus/Permen$ 3,345 Yuta37285 11%1.9 6%MSN
2VIET NAM DAIRY PRODUCTS JOINT STOCK COMPANYPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 2,584 Yuta9361 31%0.3 19%Vnm
3MASAN CONSUMER CORPORATIONPanganan: Major Diversified$ 1,011 Yuta 35%0.5MCH
4MINH PHU SEAFOOD CORPPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 621 Yuta13038 14%0.7 5%MPC
5KIDO GROUP CORPORATIONPanganan: Khusus/Permen$ 361 Yuta3232 8%0.5 5%KDC
6Perusahaan VINH HOAN CORPORATIONPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 305 Yuta 14%0.3 10%HCV
7IDI INTERNATIONAL DEVELOPMENT AND INVESTMENT CORPORATIONPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 276 Yuta 3%1.3 4%ID
8SAO TA FOODS JOINT STOCK COMPANYPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 191 Yuta4036 21%0.5 5%FMC
9Perusahaan NAM VIET CORPORATIONPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 149 Yuta 7%0.9 6%ANV
10INVESTASI TRAVEL lan SEAFOOD DEVELOPMENT CORPORATIONPanganan: Khusus/Permen$ 94 Yuta 7%1.1 4%DAT
11CA MAU GROUP JOINT STOCK COMPANYPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 62 Yuta918 11%0.7 7%CMX
12HAI HA CONFECTIONAPanganan: Khusus/Permen$ 61 Yuta 8%1.0 1%HHC
13Perusahaan BIBICA CORPORATIONPanganan: Khusus/Permen$ 53 Yuta1112 4%0.0 4%BBC
14NAFOODS GROUP JOINT STOCK COMPANYPanganan: Khusus/Permen$ 52 Yuta 10%0.7 7%NAF
15KIEN HUNG JSCPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 51 Yuta 26%1.2 6%KHS
16PANGAN SAFOCO JPanganan: Khusus/Permen$ 47 Yuta 35%0.0 6%SAF
17OCEAN GROUP JOINT STOCK COMPANY.Food Toko$ 39 Yuta1139 20%0.1 10%OGC
18HALONG PANGAN KALENGPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 32 Yuta 19%1.0 4%SAGET
19AN GIANG PERIKANANPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 30 Yuta1906- 416%-7.9AGF
20TRANG CORPORATIONPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 29 Yuta 1%1.7 2%TFC
21BAO NGOC INVESTMENPanganan: Khusus/Permen$ 26 Yuta 33%0.9 7%BNA
22PERIKANAN BAC LIEUPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 23 Yuta- 4%1.3 0%BLF
23TEKNIK – AGRIKULTUR SUPPLYING STOCK JOINT COMPANYDistributor Pangan$ 20 Yuta 7%0.1 2%TSC
24LONG AN PENGOLAHAN PANGAN EKSPOR COMPANY STOCKPanganan: Khusus/Permen$ 18 Yuta166 26%0.6 12%BALANG
25SUNSTAR INVESTMENT STOCK COMPANYPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 16 Yuta 1%0.2 3%SJF
26SEAFOOD JOINT STOCK CO NO.4Panganan: Daging / Iwak / Susu$ 15 Yuta56- 15%5.5- 3%TS4
27BENTRE AQUAPRODUCT IMPOR lan EKSPOR PERUSAHAAN SAHAM GABUNGANPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 14 Yuta 5%0.3 2%Wiwit
28SA GIANG IMPORTPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 13 Yuta521 18%0.2 8%SGC
29EGO VIETNAM INVESTASIPanganan: Major Diversified$ 9 Yuta- 4%0.0- 7%HKT
30PENGEMBANGAN DAN INVESTASI PERDAGANGAN LUAR NEGERIPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 8 Yuta224 4%0.0- 1%FDC
31CHUONG DUONG BEVERAGES JOINT STOCK COMPANYOmbenan: Non-Alkohol$ 7 Yuta268- 18%1.1- 14%SCD
32PERUSAHAAN SAHAM GABUNGAN PERIKANAN MEKONGPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 5 Yuta329- 6%0.0- 17%Aam
33VIETNAM NATL UMUM EXP-IMP JSC 1Distributor Pangan$ 5 Yuta161-2.8 7%TH1
34MODAL MINH KHANGPanganan: Khusus/Permen$ 5 Yuta 0%0.0 1%CTP
35INVESTASI PERDAGANGAN PERIKANANPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 4 Yuta- 6%0.5ICF
36SAIGON SEAPRODUCTS EKSPOR IMPOR JSPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 2 Yuta120.0- 9%SSN
37NGO QUEEN PROCESSING EKSPORPanganan: Daging / Iwak / Susu$ 1 Yuta126-7.7 1%NGC
Perusahaan Pangan lan Minuman ing Vietnam (Dhaptar)

Perusahaan Panganan lan Minuman Paling Top ing Vietnam

Dadi iki dhaptar Perusahaan Panganan lan Minuman ing Vietnam.

Masan Group Corporation

Masan Group Corporation digabungake ing November 2004 kanthi jeneng Ma San Shipping Corporation. Perusahaan iki resmi ganti jeneng dadi Ma San Group Corporation ing Agustus 2009 lan sukses kadhaptar ing Bursa Saham Ho Chi Minh tanggal 5 November 2009.

Jeneng perusahaan resmi diganti dadi Masan Group Corporation ing Juli 2015 supaya konsisten karo merek lan praktik perusahaan. Nalika entitas kadhaptar kasebut resmi digabung ing taun 2004, Masan, liwat pemegang saham mayoritas lan bisnis operasi dhasar lan perusahaan sadurunge, wis ana minangka grup bisnis wiwit taun 1996.

Perusahaan kasebut minangka perusahaan induk sing ngontrol kapentingan ekonomi ing The CrownX, Masan MEATLife ("MML") lan Masan High-Tech Materials ("MSR"), sing nuduhake kapentingan ekonomi masing-masing 84.93%, 78.74% lan 86.39%. 30 Juni 2021. CrownX minangka cabang ritel konsumen terpadu Masan sing nggabungake kapentingan ing Masan Consumer Holdings lan VCM Services and Trading Development JSC. Persentase kepemilikan gabungan saka modal charter Techcombank yaiku 20% ing tanggal 30 Juni 2021.

Vinamilk

Vinamilk saiki ngoperasikake papat perusahaan susu, yaiku Vietnam Dairy Cow One-Member Company Limited ("Vietnam Dairy Cow") (nyekel 100% modal charter), Thong Nhat Thanh Hoa Dairy Cow One-Member Company Limited ("Thong Nhat Thanh Hoa Sapi Perah") (nyekel 100% modal charter), Lao-Jagro Development XiengKhouang Company Limited ("Lao-Jagro") (nyekel 85.54% saka modal charter) lan Moc Chau Dairy Cattle Breeding Joint Stock Company ("Moc Chau Milk" ) (nyepeng 47.11% hak pilih).

Kegiatan utama perusahaan kasebut yaiku mbangun, ngoperasikake, ngatur lan ngembangake sistem peternakan susu ing Vietnam lan Laos.

Ing tanggal 31 Desember 2021, ing Vietnam, Vinamilk duwe total 14 peternakan susu kanthi jumlah luwih saka 160,000 ekor sapi. Utamane, Sapi Perah Vietnam ngatur 11 peternakan kanthi total komplotan 26,000 ekor sapi lan Thong Nhat Thanh Hoa Dairy Cow ngatur loro peternakan kanthi 8,000 ekor sapi.

Perusahaan Lao-Jagro mbangun kompleks peternakan pisanan kanggo Tahap I kanthi skala total 24,000 ekor sapi. Susu Moc Chau saiki duwe luwih saka 2,000 sapi perah ing peternakan lan 25,000 sapi ing sangisore 600 petani perah lan telung pusat breeding utama. Kajaba iku, perusahaan Lao-Jagro mbangun komplek peternakan pertama tahap I kanthi skala total 24,000 kewan, samesthine bakal dioperasi ing taun 2023.


About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top