27 Daftar perusahaan Lithuania paling gedhe (Perusahaan ing Lithuania)

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar perusahaan Lithuania paling gedhe (Perusahaan ing Lithuania) sing diurutake adhedhasar Total Revenue. IGNITIS GRUPE yaiku perusahaan paling gedhe ing Lithuania kanthi bathi $ 1,215 Yuta ing taun kepungkur, diikuti LINAS AGRO GROUP lan TELIA LIETUVA.

Dhaptar perusahaan Lithuania paling gedhe

Dadi iki Daftar Perusahaan paling gedhe ing Lithuania sing diurutake adhedhasar total Penjualan (Revenue) ing taun kepungkur.

S.NOPerusahaan LithuaniaSalesIndustrykaryawanSektorUtang kanggo EquityBali ing EkuitasSimbol Simpenan
1IGNITIS GRUPE$ 1,215 YutaAlternatif Power Generasi3836Utilities0.79.7%IGN1L
2LINAS AGRO GROUP$ 942 YutaTetanèn Komoditas / Penggilingan2102Industri Proses1.510.6%LNA1L
3TELIA LIETUVA$ 398 YutaTelekomunikasi Utama2161Komunikasi0.718.5%TEL1L
4ROKISKIO SURIS$ 211 YutaPanganan: Daging / Iwak / SusuKonsumen Non-Sustainable0.20.7%RSU1L
5LITGRID$ 206 YutaUtilitas Listrik308Utilities0.313.6%LGD1L
6ZEMAITIJOS PIENAS$ 182 YutaPanganan: Daging / Iwak / Susu1418Konsumen Non-Sustainable0.18.4%ZMP1L
7PIENO ZVAIGZDES$ 171 YutaPanganan: Daging / Iwak / SusuKonsumen Non-Sustainable0.912.7%PZV1L
8APRANGA$ 170 YutaBusana / Footwear Toko1956Perdagangan Eceran0.811.0%APG1L
9SIAULIU BANKAS$ 130 Yutaregional Banks756Finance1.814.3%SAB1L
10GRIGEO$ 130 YutaPulp & Kertas859Industri Proses0.118.2%GRG1L
11VILKYSKIU PIENINE$ 121 YutaPanganan: Daging / Iwak / Susu830Konsumen Non-Sustainable0.713.0%VLP1L
12VILNIAUS BALDAI$ 99 YutaPerabotan Omah923Durasi Konsumen2.0-13.8%VBL1L
13AUGA GROUP$ 83 YutaKomoditas Pertanian/Penggilingan1236Industri Proses1.02.5%AUG1L
14KLAIPEDOS NAFTA$ 80 YutaLayanan / Peralatan Oilfield411Jasa Industri2.6-25.5%KNF1L
15PANEVEZIO STATYBOS TRESTAS$ 75 YutaTeknik & Konstruksi879Jasa Industri0.522.2%PTR1L
16GRID AMBER$ 52 YutaDistributor Gas KabUtilities0.812.2%AMG1L
17KAUNO ENERGIJA$ 42 YutaUtilitas Listrik365Utilities0.46.1%KNR1L
18NOVATURAS$ 33 YutaLayanan Konsumen Liyane119Layanan Pelanggan0.6-1.3%NTU1L
19AGRO BARAT TIMUR$ 29 YutaDistributor GrosirLayanan Distribusi0.436.1%EWA1L
20SNAIGE$ 29 YutaElektronik/Perkakas528Durasi Konsumen2.0-12.4%SNG1L
21UTENOS TRIKOTAZAS$ 28 YutaBusana / Footwear1081Konsumen Non-Sustainable0.6-19.0%UTR1L
22INVALDA INVL$ 20 YutaInvestasi Trust / Reksa Dana537aneka0.026.5%IVL1L
23LINAS$ 14 YutaTextilesIndustri Proses0.114.7%LNS1L
24INVL BALTIK REAL ESTATE$ 4 YutaPangembangan Real Estate9Finance0.414.9%INR1L
25NEO FINANCE$ 2 YutaKeuangan / Sewa / LeasingFinance3.6%NEOFI
26INVL BALTIK FARMLAND$ 1 YutaPangembangan Real Estate2Finance0.06.9%INL1L
27TEKNIK INVL$ 0 YutaPaket SoftwareLayanan Teknologi0.018.1%INC1L
Daftar perusahaan Lithuania paling gedhe (Perusahaan ing Lithuania)

perusahaan manufaktur ing Lituania, perusahaan piranti lunak ing lithuania, perusahaan software ing lithuania, perusahaan mbukak ing lithuania, perusahaan ballet lithuanian.

perusahaan fintech ing lithuania, Daftar perusahaan Lithuania paling gedhe (Perusahaan ing Lithuania)

Ignitis Group - Perusahaan paling gedhe ing Lithuania

Ignitis Group minangka salah sawijining perusahaan energi lan energi terbarukan paling gedhe ing wilayah Baltik . Perusahaan perusahaan beroperasi ing Lithuania, Latvia, Estonia, Poland lan Finland. Dana inovasi sing dikelola grup kasebut wis nandur modal ing 17 perusahaan ing pitung negara ing saindenging jagad ngembangake teknologi anyar babagan energi lan mobilitas listrik.

Kegiatan utama perusahaan klompok yaiku produksi lan pasokan listrik lan panas, perdagangan lan distribusi listrik lan gas alam, uga implementasi solusi energi inovatif. Grup perusahaan nyuplai listrik lan gas alam kanggo babagan 1.6 yuta. bisnis lan pelanggan pribadi.

Ignitis Group menehi perhatian gedhe kanggo pangembangan energi ijo lan tujuane dadi sing utama pusat kompetensi energi anyar ing wilayah kasebut lan pimpinan solusi energi sing disebarake ing Segara Baltik lan ing wilayah liyane .

Saiki, Ignitis Group perusahaan ing Lithuania duwe papat ladang angin operasi kanthi total kapasitas 58 MW, lan liyane 18 MW operasi ing Estonia. 2021 Ing musim semi 2006, Grup uga ngasilake listrik pertama ing peternakan angin 94 MW ing Pomerania, Polandia. Ing distrik Mažeikiai, pambangunan peternakan angin wis diwiwiti, lan ing taun 2022. Ing pungkasan taun 2007, listrik ijo bakal diasilake dening 14 peternakan angin kanthi total kapasitas terpasang sekitar 63 MW.

Klompok duweke Kompleks Elektrėnai kanthi kapasitas pembangkit listrik 1,055 MW. Uga ngoperasikake wilayah sing unik Pembangkit Listrik Akumulasi Hidro Kruonis kanthi kapasitas 900 MW lan Pembangkit Listrik Tenaga Air Kaunas Algirdas Brazauskas Pembangkit Listrik kanthi kapasitas 100.8 MW. Klompok uga duwe pembangkit listrik kogenerasi modern ing Vilnius lan Kaunas , sing ngowahi sampah sing ora cocog dadi energi. 

Dhaptar perusahaan Lithuania paling gedhe (Perusahaan ing Lithuania)

Kapasitas termal pembangkit listrik kogenerasi Vilnius yaiku 229 MW, lan kapasitas listrik 92 MW. Kapasitas pembangkit listrik kogenerasi Kaunas masing-masing tekan 70 MW lan 24 MW. Ignitis Group uga nandur modal kanggo nyuda emisi gas omah kaca - wis mbagekke 600 yuta. euro worth obligasi ijo . Dana sing ditampa saka wong-wong mau digunakake kanggo ngleksanakake macem-macem proyek ing Lithuania, sing samesthine bakal ngurangi emisi karbon dioksida paling ora. 700 ewu saben taun. ton 

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top