Perusahaan Truk Top ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 07

Dadi ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Top Trucking Companies ing Donya sing diurutake adhedhasar Total Revenue ing taun anyar.

DAIMLER TRUCK minangka perusahaan Truk paling gedhe ing donya kanthi bathi $ 44 Milyar disusul DSV kanthi bathi $ 19 Milyar lan XPO Logistics, Inc. Perusahaan truk paling gedhe saka Jerman diikuti karo Denmark.

Dhaptar Perusahaan Truk Paling Top ing Donya

Dadi iki dhaptar Perusahaan Truk Paling Top ing Donya adhedhasar total dodolan. dadi iki perusahaan truk kanthi revenue, Negara, karyawan, Utang kanggo Ekuitas, Margin Operasi, Ebitda Pendapatan lan Total Utang.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing EkuitasMargin Operasi Penghasilan EBITDATotal Utang
1TRUCK DAIMLER  $ 44 MilyarJerman982802.4-1.60%  $ 25,143 Yuta
2FWD  $ 19 MilyarDenmark566210.515.00%9%$ 2,749 Yuta$ 5,456 Yuta
3XPO Logistics, Inc. Sajarah rega saham $ 16 MilyarAmerika Serikat1020004.322.30%5%$ 1,518 Yuta$ 4,401 Yuta
4COMPA…IA DE DISTRIBUCION INTEGRAL LOGISTA HOLDINGS, SA $ 13 MilyarSpanyol58510.337.20%2%$ 426 Yuta$ 198 Yuta
5JB Hunt Transport Services, Inc. $ 10 MilyarAmerika Serikat303090.424.90%8%$ 1,535 Yuta$ 1,300 Yuta
6SISTEM TRANSPORTASI HITACHI $ 6 MilyarJapan226822.512.20%6%$ 822 Yuta$ 3,824 Yuta
7SEINO HOLDINGS $ 5 MilyarJapan294110.14.50%5%$ 455 Yuta$ 344 Yuta
8Knight-Swift Transportation Holdings Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat227000.410.40%15%$ 1,409 Yuta$ 2,208 Yuta
9Schneider National, Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat152250.115.00%9%$ 757 Yuta$ 308 Yuta
10Perusahaan Kuning $ 5 MilyarAmerika Serikat30000-5.7 1%$ 202 Yuta$ 1,751 Yuta
11DERICHEBOURG $ 4 MilyarFrance413371.428.50%7%$ 441 Yuta$ 1,139 Yuta
12Landstar System, Inc. $ 4 MilyarAmerika Serikat13200.241.50%8%$ 502 Yuta$ 188 Yuta
13Old Dominion Freight Line, Inc. $ 4 MilyarAmerika Serikat19779028.70%26%$ 1,554 Yuta$ 100 Yuta
14TFI INTERNATIONAL INC $ 4 MilyarCanada167530.927.30%9%$ 926 Yuta$ 1,962 Yuta
15STEF $ 4 MilyarFrance187611.112.80%5%$ 404 Yuta$ 1,131 Yuta
16ArcBest Corporation $ 3 MilyarAmerika Serikat130000.419.50%6%$ 337 Yuta$ 354 Yuta
17FUKUYAMA TRANSPORTING CO $ 3 MilyarJapan218260.56.50%8%$ 361 Yuta$ 1,138 Yuta
18KAMIGUMI CO LTD $ 2 MilyarJapan433505.90%10%$ 364 Yuta$ 0 Yuta
19Werner Enterprises, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat122920.319.50%11%$ 552 Yuta$ 364 Yuta
20HANJIN TRNSPT $ 2 MilyarKorea Kidul14391.318.70%4%$ 179 Yuta$ 1,551 Yuta
21Saia, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat106000.121.30%13%$ 423 Yuta$ 162 Yuta
22US Xpress Enterprises, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat94402.38.90%2%$ 129 Yuta$ 639 Yuta
23WINCANTON PLC ORD 10P $ 2 MilyarInggris 14.4543.40%5%$ 140 Yuta$ 292 Yuta
24NIKKON HOLDINGS CO LTD $ 2 MilyarJapan122120.37.80%11%$ 280 Yuta$ 546 Yuta
25KRSCORP $ 2 MilyarJapan63420.84.20%2%$ 85 Yuta$ 317 Yuta
26Daseke, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat43044.236.80%6%$ 178 Yuta$ 713 Yuta
27Universal Logistics Holdings, Inc. Sajarah rega saham $ 1 MilyarAmerika Serikat61871.928.60%6%$ 199 Yuta$ 559 Yuta
28LOGWIN AG NAM. ON $ 1 Milyarluxembourg41600.321.90%5%$ 123 Yuta$ 102 Yuta
29TONAMI HOLDINGS CO LTD $ 1 MilyarJapan67070.37.40%6%$ 113 Yuta$ 248 Yuta
30MEITETSU TRANSPORT CO. LTD. $ 1 MilyarJapan74990.78.70%4%$ 89 Yuta$ 263 Yuta
Dhaptar Perusahaan Truk Paling Top ing Donya

Dadi pungkasane iki Daftar Perusahaan Truk Paling Top ing Donya adhedhasar total Pendapatan.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top