19 Perusahaan Pemasaran lan Iklan Paling Top ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 07

Dadi ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Pemasaran lan Periklanan Paling Top ing Donya sing diurutake adhedhasar total dodolan (Revenue).

WPP minangka perusahaan layanan pemasaran pisanan sing nerbitake laporan kelestarian (ing taun 2002), lan tetep dadi pimpinan ing lapangan minangka anggota Indeks FTSE4Good lan Indeks Keberlanjutan Dow Jones.

Omnicom minangka jaringan global perusahaan komunikasi pemasaran terkemuka. Portofolio perusahaan nyedhiyakake bakat, kreatifitas, teknologi lan inovasi sing paling apik kanggo sawetara merek paling apik lan sukses ing donya. Perusahaan nawakake macem-macem solusi marketing sing komprehensif kalebu iklan merek, manajemen hubungan pelanggan (CRM), perencanaan media lan layanan tuku, hubungan masyarakat.

Dhaptar Perusahaan Pemasaran lan Iklan Paling Top ing Donya

S.NOJeneng perusahaanTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing EkuitasMargin Operasi EBITDA incomeTotal Utang
1WPP PLC ORD  $ 16 MilyarInggris998301.5-1.9%11%$ 2,732 Yuta$ 9,901 Yuta
2PUBLICIS GROUPE SA $ 13 MilyarFrance790510.811.6%14%$ 2,852 Yuta$ 7,600 Yuta
3Omnicom Group Inc. $ 13 MilyarAmerika Serikat641001.647.0%15%$ 2,307 Yuta$ 6,273 Yuta
4HAKUHODO DY HLDGS INC $ 12 MilyarJapan247750.313.5%6%$ 780 Yuta$ 1,150 Yuta
5DENTSU GROUP INC $ 9 MilyarJapan645330.6-7.7%13%$ 2,008 Yuta$ 5,288 Yuta
6Interpublic Group of Companies, Inc. (The) $ 9 MilyarAmerika Serikat502001.624.0%15%$ 1,736 Yuta$ 5,259 Yuta
7Nielsen NV $ 6 MilyarAmerika Serikat430001.813.4%23%$ 1,593 Yuta$ 6,072 Yuta
8AGEN CYBER $ 6 MilyarJapan59440.237.7%16%$ 1,030 Yuta$ 385 Yuta
9Advantage Solutions Inc. Sajarah rega saham $ 3 MilyarAmerika Serikat620000.8 5%$ 414 Yuta$ 2,033 Yuta
10JC DECAUX SA. $ 3 MilyarFrance97604.3-30.6%-9%$ 1,122 Yuta$ 7,566 Yuta
11CHEIL WORLDWIDE $ 3 MilyarKorea Kidul 0.119.0%8%$ 262 Yuta$ 135 Yuta
12Ipsos $ 2 MilyarFrance 0.616.3%13%$ 396 Yuta$ 831 Yuta
13GUANGDONG ADV GP $ 2 MilyarChina30270.0-15.8%2% $ 17 Yuta
14Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. Sajarah rega saham $ 2 MilyarAmerika Serikat4800-2.2 1%$ 557 Yuta$ 7,384 Yuta
15STROEER SE + CO. KGAA $ 2 MilyarJerman100034.216.4%9%$ 500 Yuta$ 1,978 Yuta
16HYLINK DIGITAL SOLUTION CO.,LTD $ 1 MilyarChina21150.611.6%3% $ 220 Yuta
17RELIA INC $ 1 MilyarJapan136200.016.2%7%$ 100 Yuta$ 9 Yuta
18INNOCEAN $ 1 MilyarKorea Kidul6740.19.4%10%$ 144 Yuta$ 98 Yuta
19Thryv Holdings, Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat 2.0120.9%20%$ 338 Yuta$ 612 Yuta
Dhaptar Perusahaan Pemasaran lan Iklan Paling Top ing Donya
Read More  Ndhuwur 4 Jaringan Afiliasi Paling Apik ing Donya 2024

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene