Top 4 perusahaan semikonduktor Cina paling gedhe

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Ing kene sampeyan bisa nemokake Dhaptar perusahaan semikonduktor Cina paling gedhe. Semikonduktor minangka pondasi masa depan sing cerdas. Kanthi ekosistem industri sing mapan lan bakat sing apik ing R&D, industri semikonduktor kebak potensial lan momentum pertumbuhan. 

Iki minangka dhaptar perusahaan semikonduktor paling dhuwur ing China.

Dhaptar perusahaan semikonduktor Cina paling gedhe

Dadi ing ngisor iki dhaptar 10 perusahaan semikonduktor China paling gedhe [Paling gedhe]. Longi minangka salah sawijining perusahaan semikonduktor paling gedhe ing donya.

1. LONGi Green Energy Technology

Grup LONGi Green Energy Technology Co.,Ltd lan Wafer BU yaiku kantor pusat ing Xi'an. LONGi Mono-kristal Silicon njupuk kauntungan lengkap saka sumber daya regional, gumantung ing kondisi financial sehat karo tim R & D kuwat kanggo nindakake tata letak industri lan ngoptimalake centering ing Xi'an, kalebu Yinchuan, Zhongning, Wuxi, Chuxiong, Baoshan lan Lijiang.

LONGi Mono-kristal Silicon wis dikembangaké menyang produsen silikon Mono-kristalin paling gedhe ing donya wiwit 2015, lan nggawe basis produksi jaban rangkah anyar ing Malaysia ing 2016.

Ing pungkasan 2018, kapasitas produksi saka LONGi Mono-crystalline Silicon wis tekan 28GW, mundhak dadi 36GW ing pungkasan taun 2019, lan bakal terus nambah ing kacepetan dhuwur kanggo nyedhiyani njamin sumber daya sarujuk kanggo LONGi kang global nambah kapasitas lan tetep nyukupi pasokan produk mono-kristal.

  • Penghasilan: CNY 44 Milyar
  • 526 paten teknologi inti

Wafer BU nduweni visi prospektif sing unik lan setya nyedhiyakake produk mono-kristal sing luwih dipercaya lan luwih efisien. Kerja sama karo puluhan lab PV internasional lan sawetara institusi riset ilmiah domestik lan akademi, lan uga nandur modal dhuwit akeh kanggo mbangun platform kuat kanggo riset lan pangembangan mono-kristal.

Read More  10 Perusahaan Bioteknologi Cina [Pharma] paling dhuwur

LONGi, bebarengan karo manufaktur mono-kristal liyane, sijine nerusake konsep "nyawiji ukuran Mono-Crystalline Wafer", banget mromosiaken pangembangan standarisasi industri, pangembangan "Mono-Crystalline Silicon Wafer", lan Tambah saka pasar. Enggo bareng produk silikon mono-kristalin efisien tipe-N. LONGi Mono-kristal

Silicon nduweni proses ngiris kawat berlian sing paling utama ing donya lan dadi pimpinan ing industri kanggo entuk teknologi 100% kawat berlian slicing wafer silikon mono-kristalin ing 2015. Perusahaan iki minangka semikonduktor Cina paling gedhe.

LONGi Mono-kristal Silicon terus-terusan netepake lan nambah sistem manajemen kualitas streamlined kanggo mesthekake yen saben wafer mono-kristal nduweni kualitas banget lan meets syarat pelanggan. Perusahaan kasebut kalebu ing daftar 100 perusahaan semikonduktor paling dhuwur.

2. Semiconductor Manufacturing International Corporation

Semiconductor Manufacturing International Corporation (“SMIC” SSE STAR MARKET: 688981; SEHK: 00981) lan anak perusahaan bebarengan salah siji foundries anjog ing donya, minangka pengecoran paling maju lan paling gedhe ing Daratan China, paling jembar ing jangkoan teknologi, lan paling lengkap ing jasa produksi semikonduktor.

SMIC Group nyedhiyakake layanan pengecoran sirkuit terpadu (IC) lan teknologi ing simpul proses saka 0.35 mikron nganti 14 nanometer. Kantor pusat ing Shanghai, China, SMIC Group duwe basis manufaktur lan layanan internasional. Perusahaan kasebut kalebu ing daftar 100 perusahaan semikonduktor paling dhuwur.

  • Penghasilan: CNY 28 Milyar

Ing China, SMIC 2nd semikonduktor Cina paling gedhé duwé fasilitas fabrikasi wafer 300mm (fab), fab 200mm lan fab joint-venture 300mm sing dikontrol kanthi efektif kanggo node maju ing Shanghai; fab 300mm lan fab 300mm mayoritas-diduweni ing Beijing; loro fabs 200mm ing saben Tianjin lan Shenzhen; lan fasilitas bumping 300mm gabungan sing diduweni mayoritas ing Jiangyin.

Read More  Perusahaan Manufaktur Semikonduktor ing Daftar AS

SMIC Group uga duwe kantor marketing lan layanan pelanggan ing AS, Eropa, Jepang, lan Taiwan China, lan kantor perwakilan ing Hong Kong China. Perusahaan kasebut minangka salah sawijining dhaptar perusahaan semikonduktor paling dhuwur.

3. Jiangsu Changjing Electronics Technology

Jiangsu Changjing Electronics Technology Co., Ltd. is a riset lan pangembangan produk semikonduktor, desain lan dodolan perusahaan karo riset lan pangembangan independen, dodolan lan layanan minangka badan utama. Perusahaan kasebut diadegaké ing November 2018 lan kantor pusat ing Nanjing Jiangbei New District Research and Development Park. Madegake anak perusahaan, cabang lan kantor ing Shenzhen, Shanghai, Beijing, Hong Kong Taiwan lan panggonan liyane.

Riset lan pangembangan utama perusahaan, desain lan dodolan dioda, transistor, MOSFET, LDO, DC-DC, piranti frekuensi, daya piranti, lan sapiturute, kanthi luwih saka 15,000 seri lan model produk, produk sing akeh digunakake ing macem-macem lapangan elektronik konsumen lan industri.

Perusahaan sing dadi semikonduktor Cina paling gedhe nomer telu yaiku divisi piranti diskrit saka Jiangsu Changjiang Electronics Technology Co., Ltd. (Kode saham: 3). Changjiang Electronics Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1972 lan sukses kadhaptar ing papan utama Bursa Saham Shanghai ing taun 2003.

  • Penghasilan: CNY 26 Milyar
  • Ditetepake: 1972

Teknologi Changdian minangka sirkuit terpadu sing misuwur ing donya packaging lan perusahaan testing, nyediakake desain paket, pangembangan produk lan sertifikasi kanggo donya, uga sawetara lengkap saka layanan produksi profesional saka pangukuran chip lan packaging kanggo testing produk rampung lan pengiriman, lan wis domestik dhuwur Kapadhetan sirkuit terpadu. Laboratorium Teknik Nasional, Pusat Teknologi Perusahaan Nasional, Stasiun Penelitian Pascadoktoral, lsp.

Jiangsu Changjing Technology Co., Ltd. fokus ing inovasi lan pangembangan industri semikonduktor China, ngarahake nggawe merek semikonduktor kelas donya!. Perusahaan kasebut ana ing dhaptar 100 perusahaan semikonduktor paling dhuwur.

Read More  Top 4 Perusahaan Mobil Cina Paling gedhe

4. Will Semiconductor Co

Bakal Semiconductor Co. Ltd., diadegaké ing Mei 2007 lan dumunung ing Shanghai Zhangjiang Hi-tech Park, iku piranti semikonduktor lan mix-sinyal IC desain house. Saiki, Willsemi wis nyiyapake cabang Shenzhen, Taipei, Hongkong kajaba markas Shanghai.

Lini produk utama Willsemi yaiku piranti Protecting (TVS, TSS), piranti Daya (MOSFET, SCHOTTKY, Transistor), IC manajemen daya (LDO, DC-DC, pangisi daya, driver BL, driver LED Flash) lan saklar Analog & Daya. Kabeh luwih saka 700 nomer bagean digunakake ing ponsel, komputer, komunikasi, monitor keamanan, bisa dipakai, lan mobil, lan liya-liyane. Minangka perusahaan sing kompetitif, Willsemi tetep tuwuh kanthi rata-rata 20% saben taun.

  • Penghasilan: CNY 19 Milyar

Salah sawijining kauntungan saka Willsemi yaiku Willsmei bisa nyedhiyakake dhukungan teknis sing paling apik kanggo para pelanggan. Dhukungan kasebut kalebu tes EMC ing LAB kita. Perusahaan iki minangka salah sawijining perusahaan semikonduktor Cina paling dhuwur ing donya.

Willsemi nduweni proses kontrol kualitas sing lengkap. Lab linuwih, EMC Lab, prosedur standar RD, mbatesi kritéria kualitas ing pilot run, jaminan produk massal Willsemi bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur. Perusahaan nomer 4 ing dhaptar perusahaan semikonduktor.

Produk, Layanan, Dhukungan teknis, nggawe Wlllsemi dadi pemasok IC sing luwih misuwur ing saindenging jagad. Salah sawijining perusahaan paling apik ing dhaptar 100 perusahaan semikonduktor paling dhuwur.

Dadi pungkasane iki dhaptar 4 perusahaan semikonduktor China paling gedhe.

About Author The

1 panginten ing "4 perusahaan semikonduktor China paling gedhe"

  1. Sapa saka perusahaan kasebut klone lan adol chip sing dirancang dening perusahaan kulon kayata Texas Instruments, On Semiconductor, Teknologi Microchip lan Piranti Analog? Kripik perusahaan endi sing digunakake dening Tesla?

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top