Perusahaan Aluminium Top ing Donya 2023

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 07

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Aluminium Top ing Donya. Aluminium Corporation of China Limited minangka Perusahaan Aluminium paling gedhe ing donya kanthi revenue $ 28 Milyar, disusul Norsk Hydro ASA kanthi revenue $ 16 Milyar. Hydro minangka perusahaan aluminium lan energi terkemuka sing mbangun bisnis lan kemitraan kanggo masa depan sing luwih lestari.

Aluminium Corporation of China Limited digabungake ing 10 September 2001 ing China, lan aluminium Corporation of China (sabanjuré diarani "Chinalco") minangka pemegang saham kontrol. Iku uga siji-sijine perusahaan gedhe ing industri aluminium China sing melu kabeh rantai nilai, saka eksplorasi lan pertambangan bauksit lan batu bara, produksi, dodolan, lan R&D alumina, produk aluminium lan aluminium utama, nganti perdagangan internasional, logistik. , lan daya generasi saka loro bahan bakar fosil lan energi anyar.

Hydro minangka salah sawijining panyedhiya ingot ekstrusi, ingot lembaran, paduan pengecoran, rod kawat lan aluminium kemurnian dhuwur kanthi jaringan produksi global. Perusahaan fasilitas produksi logam utama ing Eropa, Canada, Australia, Brazil lan Qatar, lan fasilitas daur ulang ing Eropah lan AS. Rong pertiga produksi aluminium primer adhedhasar energi sing bisa dianyari. Perusahaan kasebut uga nawakake aluminium kualitas prima sing digawe kanthi konten kethokan pasca konsumen paling dhuwur ing pasar (> 75%), sing menehi jejak karbon paling murah ing industri aluminium daur ulang.

Dhaptar Perusahaan Aluminium Top ing Donya

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Aluminium Top ing Donya adhedhasar Total Penjualan (Revenue) ing taun anyar.

S.NoPerusahaan AluminiumTotal Revenue NegarakaryawanUtang kanggo Equity Bali ing EkuitasMargin Operasi EBITDA incomeTotal Utang
1ALUMINIUM CORPORATION OF CHINA LIMITED $ 28 MilyarChina630071.210.7%6% $ 14,012 Yuta
2NORSK HYDRO ASA $ 16 MilyarNorway342400.415.9%4%$ 1,450 Yuta$ 3,390 Yuta
3CHINA HONGQIAO GROUP LTD $ 12 MilyarChina424450.822.9%24%$ 4,542 Yuta$ 10,314 Yuta
4VEDANTA LTD $ 12 MilyarIndia700890.730.7%26%$ 5,006 Yuta$ 8,102 Yuta
5Perusahaan Alcoa $ 9 MilyarAmerika Serikat129000.322.5%16%$ 2,455 Yuta$ 1,836 Yuta
6UNITED COMPANY RU $ 8 MilyarRussian Federation485480.839.0%15%$ 2,117 Yuta$ 7,809 Yuta
7Perusahaan Arconic $ 6 MilyarAmerika Serikat134001.1-27.8%5%$ 614 Yuta$ 1,726 Yuta
8Perusahaan UACJ CORPORATION $ 5 MilyarJapan97221.510.0%6%$ 681 Yuta$ 2,938 Yuta
9YUNNAN ALUMINIUM $ 4 MilyarChina122810.726.8%13% $ 2,035 Yuta
10NIPPON LIGHT METAL HLDGS CO LIMITED $ 4 MilyarJapan131620.74.9%6%$ 453 Yuta$ 1,374 Yuta
11SHANDONG NANSHAN ALUMINIUM CO., LTD $ 3 MilyarChina185840.27.7%14% $ 1,324 Yuta
12ELKEM ASA $ 3 MilyarNorway68560.718.4%13%$ 660 Yuta$ 1,478 Yuta
13ALUMINIUM BAHRAIN BSC $ 3 MilyarBahrain 0.725.2%25%$ 1,207 Yuta$ 2,683 Yuta
14HENAN MINGTAI AL. INDUSTRIAL CO.,LTD. $ 2 MilyarChina53010.419.4%8% $ 618 Yuta
15JIANGSU DINGSHENG NEW MATERIAL JOINT-STOCK CO.,LTD $ 2 MilyarChina49822.06.2%4% $ 1,475 Yuta
16XINGFA ALUMINIUM HOLDINGS LIMITED $ 2 MilyarChina83451.025.3%7%$ 204 Yuta$ 602 Yuta
17Perusahaan Aluminium Century $ 2 MilyarAmerika Serikat20781.3-57.6%0%$ 86 Yuta$ 412 Yuta
18GUANGDONG HEC TECHNOLOGY HOLDING CO., LTD $ 2 MilyarChina118941.37.5%2% $ 2,302 Yuta
19GRANGES AB $ 1 MilyarSwedia17740.712.9%6%$ 192 Yuta$ 519 Yuta
20DAIKI ALUMINIUM INDUSTRY CO $ 1 MilyarJapan11870.926.2%9%$ 178 Yuta$ 431 Yuta
21HENAN ZHONGFU INDUSTRY CO.,LTD $ 1 MilyarChina70440.3-16.6%3% $ 612 Yuta
22ALUMINIUM NASIONAL $ 1 MilyarIndia170600.020.9%22%$ 415 Yuta$ 17 Yuta
23Kaiser Aluminium Corporation $ 1 MilyarAmerika Serikat25751.5-2.0%4%$ 167 Yuta$ 1,093 Yuta
Dhaptar Perusahaan Aluminium Top ing Donya

China Hongqiao Group Co., Ltd minangka perusahaan multinasional ekstra gedhe sing nutupi kabeh rantai industri aluminium. Dikembangake dadi produser aluminium paling gedhe ing donya ing 2015, Hongqiao khusus ing thermoelectric, pertambangan, lan prodhuk produk aluminium. Portofolio produk sing macem-macem kalebu alumina, campuran aluminium cair panas, ingot alloy aluminium, produk alloy aluminium sing digulung lan tuang, busbar aluminium, piring aluminium presisi dhuwur kanthi foil, lan bahan anyar. Iki kadhaptar ing Papan Utama Bursa Saham Hong Kong ing taun 2011. Ing pungkasan taun 2020, total aset saka Hongqiao gunggungipun 181.5 milyar yuan.

Perusahaan Aluminium Top ing India

Dadi pungkasane iki dhaptar Perusahaan Aluminium Top ing Donya.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top