3 Panyedhiya Layanan Cloud Top [Perusahaan] ing Donya 2021

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Apa sampeyan ngerti babagan Dhaptar Top 3 Panyedhiya Layanan Cloud [Perusahaan] ing Donya adhedhasar pangsa pasar ing taun anyar. Top 3 Brands duwe pangsa pasar luwih saka 80% ing Cloud adhedhasar Top siji yuta situs. Layanan web awan minangka salah sawijining sektor sing paling cepet berkembang ing jagad digital.

Dhaptar Panyedhiya Layanan Cloud Top ing Donya [Komputasi awan]

Dadi iki Dhaptar Panyedhiya layanan Cloud Top [perusahaan komputasi awan paling dhuwur] ing Donya adhedhasar pangsa pasar.

1. Google Cloud Platform (GCP)

Google Cloud Platform (GCP), [panyedhiya layanan awan paling gedhe] sing ditawakake Google, minangka suite layanan komputasi awan. Google Cloud Platform nyedhiyakake infrastruktur minangka layanan, platform minangka layanan, lan lingkungan komputasi tanpa server.

  • Pangsa Pasar ing Cloud: 51%

GCP minangka Panyedhiya layanan maya paling gedhe ing Donya. Ing April 2008, Google ngumumake App Engine, platform kanggo ngembangake lan web hosting aplikasi ing pusat data sing dikelola Google, sing dadi layanan komputasi awan pisanan saka perusahaan kasebut.

Layanan iki umume kasedhiya ing November 2011. Wiwit woro-woro App Engine, Google nambahake sawetara layanan awan menyang platform kasebut. GCP minangka sing paling gedhe ing dhaptar perusahaan komputasi awan paling dhuwur ing donya adhedhasar pangsa pasar.

Google Cloud Platform minangka bagéan saka Google Cloud, sing kalebu infrastruktur awan umum Google Cloud Platform, uga Google Workspace (sadurunge G Suite), versi perusahaan Android lan Chrome OS, lan antarmuka pemrograman aplikasi (API) kanggo machine learning lan layanan pemetaan perusahaan.

2. Layanan Web Amazon (AWS)

Amazon Web Services (AWS) minangka platform maya sing paling lengkap lan diadopsi sacara wiyar ing donya, nawakake luwih saka 175 layanan fitur lengkap saka pusat data sacara global. Mayuta-yuta pelanggan-kalebu wiwitan sing paling cepet tuwuh, perusahaan paling gedhe, lan lembaga pemerintah sing unggul-nggunakake AWS kanggo ngedhunake biaya, dadi luwih lincah, lan luwih cepet inovasi.

AWS nduweni luwih akeh Layanan, lan luwih akeh fitur ing layanan kasebut, tinimbang panyedhiya maya liyane - saka teknologi infrastruktur kaya komputasi, panyimpenan, lan basis data - nganti teknologi sing berkembang, kayata pembelajaran mesin lan intelijen buatan, tlaga data lan analytics, lan Internet saka barang.

  • Pangsa Pasar ing Cloud: 44%
  • Nawakake luwih saka 175 layanan lengkap

Iki nggawe luwih cepet, luwih gampang, lan luwih efektif kanggo mindhah aplikasi sing wis ana menyang awan lan nggawe meh kabeh sing bisa dibayangake. AWS minangka nomer 2 ing dhaptar perusahaan komputasi awan paling dhuwur ing donya adhedhasar Pangsa Pasar

AWS uga nduweni fungsi paling jero ing layanan kasebut. Contone, AWS nawakake macem-macem database paling akeh sing dirancang kanggo macem-macem jinis aplikasi supaya sampeyan bisa milih alat sing tepat kanggo proyek kasebut supaya entuk biaya lan kinerja sing paling apik.

AWS ndhukung 90 standar keamanan lan sertifikasi kepatuhan, lan kabeh 117 layanan AWS sing nyimpen data pelanggan nawakake kemampuan kanggo ndhelik data kasebut. Panyedhiya layanan awan paling gedhe nomer loro ing donya

AWS nduweni 77 Zona Ketersediaan ing 24 wilayah geografis ing saindenging jagad, lan wis ngumumake rencana kanggo 18 Zona Ketersediaan liyane lan 6 Wilayah AWS liyane ing Australia, India, Indonesia, Jepang, Spanyol, lan Swiss. Model AWS Region / Availability Zone wis diakoni dening Gartner minangka pendekatan sing disaranake kanggo mbukak aplikasi perusahaan sing mbutuhake kasedhiyan dhuwur.

3. Microsoft Azure

Platform awan Azure luwih saka 200 produk lan layanan awan sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawa solusi anyar kanggo urip-kanggo ngatasi tantangan saiki lan nggawe masa depan.

Gawe, mbukak lan ngatur aplikasi ing macem-macem awan, ing papan lan ing pinggir, kanthi alat lan kerangka sing dipilih. Nomer 3 paling gedhe ing dhaptar panyedhiya layanan awan paling dhuwur ing donya.

  • Panyedhiya layanan Cloud kanthi luwih saka 200 Produk
  • Diduweni dening Microsoft

Entuk keamanan saka wiwitan, didhukung dening tim ahli lan kepatuhan proaktif sing dipercaya dening perusahaan, pamrentah lan startup. Iki minangka salah sawijining perusahaan komputasi awan paling dhuwur ing donya lan Amerika Serikat.

Saka perusahaan Fortune 500, 95 persen ngandelake Azure kanggo layanan awan sing dipercaya. Perusahaan kabeh ukuran lan kadewasan nggunakake Azure ing transformasi digital.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top