Top 25 perusahaan Broadcasting paling gedhe - Perusahaan Media

Dhaptar Top 25 perusahaan Broadcasting paling gedhe (Perusahaan Media) ing donya adhedhasar total Revenue ing taun anyar.

Dhaptar 25 perusahaan Broadcasting paling gedhe (Perusahaan Media)

Dadi pungkasane iki dhaptar 25 perusahaan Broadcasting paling gedhe - Perusahaan Media sing diurutake adhedhasar total revenue.

1. ViacomCBS Inc

ViacomCBS Inc (NASDAQ: VIAC; VIACA), sing dikenal minangka Paramount, minangka perusahaan media lan hiburan global sing nggawe konten lan pengalaman premium kanggo pamirsa ing saindenging jagad.

Didorong dening studio, jaringan lan layanan streaming sing apik, portofolio merek konsumen kalebu CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount +, Pluto TV lan Simon & Schuster, lan liya-liyane.

  • Revenue: $ 25 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Perusahaan kasebut nyedhiyakake bagean paling gedhe saka pamirsa televisi AS lan nduwe salah sawijining perpustakaan judhul TV lan film sing paling penting lan ekstensif ing industri. Saliyane nawakake layanan streaming lan digital sing inovatif video produk, ViacomCBS menehi kemampuan kuat ing produksi, distribusi lan solusi iklan.

2. Fox Corporation

Fox Corporation ngasilake lan nyebarake konten warta, olahraga, lan hiburan sing menarik liwat merek domestik utama, kalebu FOX News Media, FOX Sports, FOX Entertainment lan Stasiun Televisi FOX, lan layanan AVOD terkemuka Tubi.

  • Revenue: $ 13 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Merek kasebut nduweni makna budaya karo konsumen lan pentinge komersial kanggo distributor lan pengiklan. Jembar lan ambane jejak kita ngidini kita ngirim konten sing narik kawigaten lan ngandhani pamirsa, ngembangake hubungan konsumen sing luwih jero, lan nggawe penawaran produk sing luwih menarik.

FOX njaga rekor sukses ing industri warta, olahraga, lan hiburan sing nggumunake sing mbentuk strategi kita kanggo nggunakake kekuwatan sing wis ana lan nandur modal ing inisiatif anyar. 

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1ViacomCBS Inc. $ 25 MilyarAmerika Serikat
2Fox Corporation $ 13 MilyarAmerika Serikat
3SiriusXM Holdings Inc. $ 8 MilyarAmerika Serikat
4RTLGgroup $ 7 Milyarluxembourg
5Sinclair Broadcast Group, Inc. $ 6 MilyarAmerika Serikat
6PROSIEBENSAT.1 NA ON $ 5 MilyarJerman
7FUJI MEDIA HOLDING $ 5 MilyarJapan
8Nexstar Media Group, Inc. $ 5 MilyarAmerika Serikat
9ITV PLC ORD 10P $ 4 MilyarInggris
10NIPPON TELEVISION HOLDINGS INC $ 4 MilyarJapan
11iHeartMedia, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat
12TBS HOLDINGS INC $ 3 MilyarJapan
13TEGNA Inc $ 3 MilyarAmerika Serikat
14TF1 $ 3 MilyarFrance
15TV ASAHI HOLDINGS CORP $ 2 MilyarJapan
16Gray Television, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat
17Perusahaan EW Scripps (The) $ 2 MilyarAmerika Serikat
18NINE ENTERTAINMENT CO. HOLDINGS LIMITED $ 2 MilyarAustralia
19METROPOLE TV $ 2 MilyarFrance
20SKY PERFECT JSAT HOLDINGS INC $ 1 MilyarJapan
21TV TOKYO HLDG CORP $ 1 MilyarJapan
22CORUS ENTERTAINMENT INC $ 1 MilyarCanada
23Audasi $ 1 MilyarAmerika Serikat
24MNC INVESTAMA TBK $ 1 MilyarIndonesia
25MEDIASET ESPA…A KOMUNIKASI, SA $ 1 MilyarSpanyol
Dhaptar Top 25 perusahaan Broadcasting paling gedhe - Perusahaan Media

3. Sirius XM Holdings Inc

Sirius XM Holdings Inc. (NASDAQ: SIRI) minangka perusahaan hiburan audio terkemuka ing Amerika Utara. SiriusXM nawakake program lan konten unik ing platform audio sing didhukung iklan digital lan langganan perusahaan. Platform SiriusXM sacara kolektif nggayuh luwih saka 150 yuta pamireng ing kabeh kategori audio digital - musik, olahraga, obrolan, lan podcast - jangkauan paling gedhe saka panyedhiya audio digital ing Amerika Utara.

Satelit lan platform audio streaming SiriusXM minangka omah saka rong saluran eksklusif Howard Stern. Saluran musik sing dikurasi lan bebas iklan makili pirang-pirang dekade lan genre, saka rock, pop, country, hip hop, klasik, Latin, tari elektronik, jazz, heavy metal lan liya-liyane.

  • Revenue: $ 8 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat

Program SiriusXM kalebu warta saka toko nasional sing dihormati, lan macem-macem obrolan, komedi lan hiburan sing jero. SiriusXM minangka tujuan utama kanggo para penggemar olahraga, nawakake game live, acara, warta, analisis lan pendapat para pamireng kanggo kabeh olahraga profesional utama, saluran fulltime kanggo konferensi olahraga perguruan tinggi, lan program sing nyakup olahraga liyane kayata olahraga otomatis, golf, bal-balan, lan liyane.

SiriusXM uga dadi papan kanggo podcast eksklusif lan populer kalebu akeh seri SiriusXM asli lan pilihan podcast sing dipilih banget saka panyedhiya lan panyedhiya terkemuka.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top