Top 10 perusahaan farmasi gedhe ing Jerman

Dhaptar Top 10 gedhe perusahaan farmasi Ing Jerman

Dhaptar 10 perusahaan farmasi paling gedhe ing Jerman

Dadi iki dhaptar Top 10 perusahaan farmasi gedhe ing Jerman diurutake adhedhasar dodolan.

1. Bayer Ag Na 

Bayer minangka perusahaan global kanthi kompetensi inti ing bidang ilmu urip babagan perawatan kesehatan lan nutrisi. Produk lan layanan kasebut dirancang kanggo mbantu manungsa lan planet iki berkembang kanthi ndhukung upaya kanggo ngatasi tantangan utama sing disedhiyakake dening populasi global sing saya tambah akeh lan tuwa.

Bayer setya nyopir pembangunan sing lestari lan ngasilake dampak positif karo bisnise. Ing wektu sing padha, Grup duwe tujuan kanggo nambah penghasilan daya lan nggawe nilai liwat inovasi lan wutah. Merek Bayer tegese kapercayan, linuwih lan kualitas ing saindenging jagad. Ing fiskal 2022, Grup kasebut nyambut gawe udakara 101,000 wong lan duwe dodolan 50.7 milyar euro. Biaya R&D sadurunge item khusus udakara 6.2 milyar euro.

2. Merck Kgaa 

Merck, perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi terkemuka, ngoperasikake ilmu urip, kesehatan lan elektronik.

Luwih saka 64,000 karyawan makarya kanggo nggawe prabédan positif kanggo mayuta-yuta wong saben dina kanthi nggawe cara sing luwih nyenengake lan lestari kanggo urip. Saka nyediakake produk lan layanan sing nyepetake pangembangan obat lan manufaktur uga nemokake cara unik kanggo nambani penyakit sing paling tantangan kanggo mbisakake intelijen piranti - perusahaan ing endi wae. Ing taun 2022, Merck ngasilake dodolan € 22.2 milyar ing 66 negara.

S / NJeneng perusahaanTotal Pendapatan (FY)Jumlah Karyawan
1Bayer Ag Na $ 50,655 Yuta99538
2Merck Kab $ 21,454 Yuta58096
3Dermapharm Hldg Inh $ 971 Yuta 
4Evotec Se Inh $ 613 Yuta3572
5Biotest Ag St $ 592 Yuta1928
6Haemato Ag Inh $ 292 Yuta 
7Pharmasgp Holding Se $ 77 Yuta67
8Apotis Pharm. Ag Inh$ 48 Yuta 
9Paion ON$ 24 Yuta43
10Magforce Ag$ 1 Yuta29
11Mph Health Care Inh ON- $ 11 yuta 
Dhaptar 10 perusahaan farmasi paling gedhe ing Jerman

Dadi iki Dhaptar 11 perusahaan farmasi gedhe ing Jerman

3. Dermapharm Hldg Inh

Dermapharm minangka produsen obat-obatan bermerek kanthi cepet. Didegaké ing taun 1991, Perusahaan iki adhedhasar ing Grünwald cedhak Munich. Model bisnis terpadu Perusahaan kalebu pangembangan internal, produksi lan distribusi produk merek dening tenaga penjualan farmasi sing terlatih. Saliyane lokasi utama ing Brehna cedhak Leipzig, Dermapharm uga ngoperasikake lokasi produksi, pangembangan lan distribusi liyane ing Eropa (utamane ing Jerman) lan Amerika Serikat.

Ing bagean "Farmasi bermerek lan produk kesehatan liyane", Dermapharm duwe luwih saka 1,200 wewenang pemasaran kanthi luwih saka 380 bahan farmasi aktif. Portofolio pharmaceuticals, piranti medis lan suplemen panganan Dermapharm dicocogake kanggo wilayah terapeutik sing dipilih ing ngendi Perusahaan dadi pimpinan pasar, utamane ing Jerman.

Ing bagean "Ekstrak Herbal", Dermapharm bisa nutul keahlian saka Perusahaan Spanyol Euromed SA, produsen ekstrak herbal lan bahan aktif adhedhasar tanduran global kanggo industri farmasi, nutraceutical, panganan lan kosmetik. Wiwit wiwitan taun 2022, segmen kasebut wis dilengkapi karo Grup C³ Jerman, sing ngembangake, ngasilake lan pasar cannabinoid alami lan sintetik. Grup C³ minangka pimpinan pasar kanggo dronabinol ing Jerman lan Austria.

Model bisnis Dermapharm uga kalebu segmen "bisnis impor paralel" sing beroperasi ing merek "axicorp". Adhedhasar revenue, axicorp minangka salah sawijining limang perusahaan impor paralel paling dhuwur ing Jerman ing taun 2021.

Kanthi strategi R&D sing konsisten lan akeh akuisisi produk lan perusahaan sing sukses lan kanthi nambah upaya internasionalisasi, Dermapharm terus ngoptimalake bisnise sajrone 30 taun kepungkur lan golek kesempatan wutah eksternal saliyane kanggo pertumbuhan organik. Dermapharm kanthi setya kanggo nerusake iki duwe bathi mesthi wutah ing mangsa.

4. Evotec Se Inh 

Evotec beroperasi sacara global kanthi luwih saka 4,500 wong sing nduweni kualifikasi dhuwur ing 17 situs ing enem negara ing saindenging Eropa lan AS.

Situs Perusahaan ing Hamburg (HQ), Cologne, Goettingen, Halle/Westphalia lan Munich (Jerman), Lyon lan Toulouse (France), Abingdon lan Alderley Park (Inggris), Modena lan Verona (Italia), Orth (Austria), uga ing Branford, Princeton, Redmond, Seattle lan Framingham (USA) nawakake teknologi lan layanan sing sinergis banget lan beroperasi minangka kluster pelengkap. unggul.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top