Raytheon | United Technologies [Merger] Anak Perusahaan 2022

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

United Technologies [Raytheon] panyedhiya global produk lan layanan teknologi dhuwur kanggo sistem bangunan lan aerospace industri.

Operasi United Technologies kanggo periode sing dituduhake ing kene diklasifikasikake dadi papat segmen bisnis utama:

  • Otis,
  • Pembawa,
  • Pratt & Whitney, lan
  • Collins Aerospace Systems.

Otis lan Carrier diarani minangka "bisnis komersial," dene Pratt & Whitney lan Collins Aerospace Systems diarani minangka "bisnis aerospace."

Teknologi United

United Technologies punika a pimpinan global ing industri aerospace lan bangunan. Company bisnis aerospace nemtokake maneh masa depan penerbangan kanthi mesin pesawat generasi sabanjure lan sistem lan komponen terpadu.

  • 240,000 karyawan sak ndonya
  • Total Penjualan: $77 Milyar

Ing ngisor iki minangka bisnis Aerospace teknologi United.

  • Collins Aerospace Systems lan
  • Pratt & Whitney.

United Technologies uga duwe bisnis komersial sing jenenge

  • Pembawa lan
  • Otis

Bisnis bangunan komersial United Technologies nindakake warisan sing sugih kanggo ningkatake kualitas urip kanthi ngembangake solusi lestari sing nggawe wong nyaman lan aman, sing nggawe langit-langit, lan nggawe wong terus maju.

Daftar Anak Perusahaan Utama United Technologies [Raytheon]

Ing ngisor iki minangka Anak Perusahaan Utama United Technologies [Raytheon]

carrier

Carrier uga dadi panyedhiya utama produk pemanasan, ventilasi, AC (HVAC), pendinginan, geni, keamanan, lan otomasi bangunan, solusi, lan layanan kanggo aplikasi komersial, pamrentah, infrastruktur, lan properti omah lan pendinginan. transportasi aplikasi.

Portofolio kasebut kalebu merek sing misuwur ing industri kayata Carrier, Chubb, Kidde, Edwards, LenelS2 lan Logika Otomatis.

  • 52,600 Karyawan
  • $18.6B dodolan Net

Carrier nyedhiyakake macem-macem sistem bangunan, kalebu pendinginan, pemanasan, ventilasi, kulkas, geni, nyala, Gas, lan deteksi asap, alat pemadam kebakaran portabel, pemadam kebakaran, weker penyusup, sistem kontrol akses, video pengawasan, lan sistem kontrol bangunan.

Carrier uga nyedhiyakake macem-macem layanan bangunan sing gegandhengan, kalebu audit, desain, instalasi, integrasi sistem, ndandani, pangopènan, lan layanan ngawasi. Carrier uga nyedhiyakake produk lan solusi pendinginan lan pemantauan kanggo industri transportasi.

Raytheon United Technologies [Merger] Anak Perusahaan lan Produk
Raytheon United Technology [Merger] Anak Perusahaan lan Produk

Otis

Otis minangka panyedhiya elevator, eskalator lan dalan sing obah ing donya. Iki mindhah 2 milyar wong saben dina lan njaga luwih saka 2 yuta unit pelanggan ing saindenging jagad-portofolio layanan paling gedhe ing industri.

  • 69,000 Karyawan
  • $13.1B dodolan Net

Collins Aerospace Systems

Collins Aerospace Systems punika a panyedhiya global anjog saka teknologi produk aerospace canggih lan solusi layanan aftermarket kanggo manufaktur pesawat, maskapai penerbangan, pasar regional, bisnis lan penerbangan umum, operasi militer lan ruang angkasa.

  • 77,200 Karyawan
  • $26.0B dodolan Net

Portofolio produk Collins Aerospace Systems kalebu listrik daya sistem pembangkitan, manajemen daya lan distribusi, data udara lan sistem penginderaan pesawat, sistem kontrol mesin, intelijen, sistem pengawasan lan pengintaian, komponen mesin, sistem kontrol lingkungan, sistem deteksi lan proteksi geni lan es, sistem baling-baling, sistem nacelle mesin, kalebu thrust reversers lan pylons sing dipasang, cahya pesawat interior lan njaba, kursi pesawat lan sistem kargo, sistem aktuasi, sistem kebangkrutan, kalebu landing gear lan rodha lan rem, produk lan subsistem angkasa, sistem avionik terpadu, penargetan presisi, perang elektronik lan jarak lan sistem latihan , kontrol penerbangan, sistem komunikasi, sistem navigasi, sistem oksigen, simulasi lan sistem latihan, preparation pangan lan wedang, panyimpenan lan galley sistem, WC lan sistem manajemen banyu limbah.

Collins Aerospace Systems uga ngrancang, ngasilake lan ndhukung interior kabin, sistem komunikasi lan penerbangan lan produk lan nyedhiyakake layanan manajemen informasi liwat jaringan lan solusi komunikasi swara lan data ing saindenging jagad.

Layanan aftermarket kalebu suku cadang, mrikso lan ndandani, dhukungan teknis lan teknis, pelatihan lan solusi manajemen armada, lan layanan manajemen informasi.

Collins Aerospace Systems ngedol produk lan layanan aerospace menyang manufaktur pesawat, maskapai lan operator pesawat liyane, pemerintah AS lan manca, panyedhiya pangopènan, ndandani lan mrikso, lan distributor independen.

Pratt & Whitney

Pratt & Whitney iku sawijining pimpinan donya ing desain, Pabrik lan layanan saka mesin pesawat lan sistem daya tambahan. Pratt & Whitney terus nyetel standar industri kanggo kinerja.

  • 42,200 Karyawan
  • $20.9B dodolan Net

Mesin GTF (geared turbofan) minangka mesin sing paling tenang, paling resik lan paling irit bahan bakar ing kelase. Panjaluk mesin GTF kuwat kanthi luwih saka 10,000 pesenan perusahaan lan pilihan ing pungkasan taun 2019. Kira-kira 1,400 mesin GTF ana ing layanan ing enem bawana.

Pratt & Whitney kalebu ing Supplier mesin pesawat utama ing donya kanggo komersial, militer, jet bisnis lan pasar penerbangan umum.

Pratt & Whitney nyedhiyakake layanan manajemen armada lan layanan pangopènan, ndandani lan mrikso aftermarket. Pratt & Whitney mrodhuksi lan develops kulawargané mesin gedhe kanggo sudhut- lan narrowbody lan pesawat regional gedhe ing pasar komersial lan kanggo fighter, tukang ngebom, tanker lan transportasi pesawat ing pasar militèr.

P&WC minangka salah sawijining panyedhiya mesin utama ing donya sing nguwasani penerbangan umum lan bisnis, uga maskapai regional, pesawat utilitas lan militer, lan helikopter.

Pratt & Whitney lan P&WC uga ngasilake, ngedol lan nglayani unit daya tambahan kanggo pesawat komersial lan militer. Produk Pratt & Whitney didol utamane menyang pabrikan pesawat, maskapai penerbangan lan operator pesawat liyane, perusahaan leasing pesawat lan pamrentah AS lan manca.

Penggabungan karo Perusahaan Raytheon (Raytheon)

UTC mlebu menyang persetujuan panggabungan karo Raytheon Company (Raytheon) nyediakake panggabungan kabeh-saham transaksi padha.

Persetujuan penggabungan Raytheon nyedhiyakake, antara liya, yen saben saham saham biasa Raytheon sing diterbitake lan pinunjul langsung sadurunge penutupan penggabungan Raytheon (kajaba saham sing dicekel dening Raytheon minangka saham treasury) bakal diowahi dadi hak nampa 2.3348 saham. saka saham UTC.

Sawise nutup penggabungan Raytheon, Raytheon bakal dadi anak perusahaan UTC, lan UTC bakal ngganti jeneng dadi Raytheon Technologies Corporation.

Ing tanggal 11 Oktober 2019, para pemilik saham saben UTC lan Raytheon nyetujoni usulan-usulan sing dibutuhake kanggo ngrampungake penggabungan Raytheon. Penggabungan Raytheon samesthine bakal ditutup ing awal kuartal kaping pindho taun 2020 lan tundhuk karo kahanan penutupan biasa, kalebu panrimo persetujuan peraturan sing dibutuhake, uga ngrampungake pemisahan UTC saka bisnis Otis lan Carrier.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top