Informasi babagan perusahaan Pinterest Inc

Kaca kiyé nembé diowahi jam 20, tanggal 2022 September 08

Pinterest Inc minangka papan 459 yuta wong ing saindenging jagad golek inspirasi kanggo urip. Dheweke bakal nemokake ide babagan apa wae sing bisa sampeyan bayangake: kegiatan saben dina kayata masak nedha bengi utawa mutusake apa sing bakal dipakai, komitmen utama kaya ndandani omah utawa latihan maraton, karep sing terus-terusan kaya fly fishing utawa acara fashion lan tonggak sejarah kaya ngrancang pesta. utawa liburan ngimpi.

Profil Pinterest Inc

Pinterest Inc tergabung ing Delaware ing Oktober 2008 minangka Cold Brew Labs Inc. Ing April 2012, perusahaan kasebut ngganti jeneng dadi Pinterest, Inc. Kantor eksekutif utama Pinterest Inc dumunung ing 505 Brannan Street, San Francisco, California 94107, lan nomer telpon kita yaiku (415) 762-7100.

Perusahaan kasebut ngrampungake penawaran umum perdana ing April 2019 lan saham umum Kelas A kita kadhaptar ing Bursa Saham New York kanthi simbol "PINS."

Pinterest minangka alat produktivitas kanggo ngrancang impen sampeyan. Ngimpi lan produktivitas bisa uga katon kaya polar, nanging ing Pinterest, inspirasi ndadekake tumindak lan impen dadi kasunyatan. Visualisasi masa depan mbantu urip. Kanthi cara iki, Pinterest unik. Paling konsumen perusahaan internet yaiku alat (search, e-commerce) utawa media (newsfeeds, video, jejaring sosial). Pinterest dudu saluran media murni; iku sarana sugih media.

Pangguna Aktif Saben Bulanan Pinterest Global lan Amerika Serikat
Pangguna Aktif Saben wulan saben wulan Global lan Amerika Serikat

Perusahaan kasebut nyebut wong kasebut Pinners. Perusahaan kasebut nuduhake rekomendasi visual, sing diarani Pins, adhedhasar rasa lan kapentingan pribadine. Dheweke banjur nyimpen lan ngatur rekomendasi kasebut dadi koleksi, sing diarani papan. Njelajah lan nyimpen gagasan visual ing layanan mbantu Pinners mbayangno kaya apa masa depane, sing mbantu dheweke pindhah saka inspirasi menyang tumindak.


Pengalaman Visual. Wong asring ora duwe tembung kanggo nggambarake apa sing dikarepake, nanging dheweke ngerti yen ndeleng. Mulane perusahaan nggawe Pinterest minangka pengalaman visual. Gambar lan video bisa komunikasi konsep sing ora mungkin
kanggo nggambarake kanthi tembung.

Perusahaan kasebut percaya yen Pinterest minangka papan sing paling apik ing web kanggo wong entuk inspirasi visual kanthi skala. Panelusuran visual dadi luwih umum ing Pinterest, kanthi atusan yuta telusuran visual saben wulan.

Kita wis nandur modal akeh ing visi komputer kanggo mbantu wong nemokake kemungkinan sing ora bisa ditawakake pitakon telusuran adhedhasar teks tradisional. Model visi komputer sing wis dikembangake "ndeleng" isi saben Pin lan ngoptimalake milyaran rekomendasi sing gegandhengan saben dina kanggo mbantu wong tumindak ing Pin sing ditemokake.

Kepribadian. Pinterest minangka lingkungan pribadi sing dikurasi. Umume Pin wis dipilih, disimpen lan diatur sajrone pirang-pirang taun kanthi atusan yuta Pinner sing nggawe milyaran papan. Ing tanggal 31 Desember 2020, Pinners nylametake meh 300 milyar Pin ing luwih saka enem milyar papan.

Perusahaan kasebut nyebut awak data iki minangka grafik rasa Pinterest. Pembelajaran mesin lan visi komputer mbantu kita nemokake pola ing data kasebut. Kita banjur mangertos saben sesambetan Pin individu ora mung kanggo Pinner sing disimpen, nanging uga kanggo gagasan lan estetika dibayangke dening jeneng lan isi Papan ngendi iku wis pinned. Kita yakin bisa luwih apik prédhiksi konten apa sing bakal migunani lan relevan amarga Pinner ngandhani carane ngatur ide. Grafik rasa Pinterest minangka aset data pihak pisanan sing digunakake daya rekomendasi visual kita.

Nalika wong ngatur ide dadi koleksi ing Pinterest, dheweke nuduhake kepiye kontekstual ide kasebut. Nalika kita ngukur kurasi manungsa ing atusan yuta Pinner sing ngirit meh 300 milyar Pin, kita yakin grafik rasa lan rekomendasi bakal luwih apik. Luwih akeh wong nggunakake Pinterest, luwih sugih grafik rasa, lan luwih akeh wong nggunakake Pinterest, feed omah dadi luwih pribadi.

Dirancang kanggo Tindakan. Wong nggunakake Pinterest kanggo nggambarake masa depan lan nggawe impen dadi kenyataan. Kita goal kanggo saben Pin kanggo pranala bali menyang sumber migunani-kabeh saka produk tuku, bahan kanggo resep utawa instruksi kanggo ngrampungake project. Kita wis nggawe fitur sing nyengkuyung Pinners kanggo tumindak ing gagasan sing katon ing Pinterest, kanthi fokus khusus kanggo nggawe gampang kanggo wong tuku produk sing ditemokake ing layanan kita.

Lingkungan Inspiratif. Pinners njlèntrèhaké Pinterest minangka panggonan inspirasi sing bisa fokus ing awake dhewe, kapentingan lan masa depan. Kita nyengkuyung positip ing platform liwat kabijakan lan pangembangan produk - contone, Pinterest wis nglarang iklan politik, ngembangake fungsi telusuran kaendahan sing inklusif lan ngluncurake telusuran welas asih kanggo Pinner sing njaluk dhukungan kesehatan mental. Karya iki minangka bagéyan penting saka proposisi nilai kita amarga wong-wong cenderung ora ngimpi babagan masa depan nalika dheweke ngrasakake awake dhewe, ora kalebu, ora seneng utawa sibuk karo masalah-masalah ing dina iki.

Lingkungan Inspiratif. Pengiklan ing bisnis inspirasi. Ing Pinterest, bisnis duwe kesempatan kanggo nampilake produk lan layanan ing lingkungan kreatif lan inspirasi. Iki arang banget ing internet, ing ngendi pengalaman digital konsumen bisa nyebabake stres utawa negatif, lan merek bisa kejiret. Kita yakin yen perasaan inspirasi lan mbangun sing dialami akeh wong ing Pinterest nggawe situs kita dadi lingkungan sing efektif banget kanggo merek lan pencipta kanggo mbangun hubungan emosional karo konsumen.

Pamirsa sing Terhormat. Pinterest tekan 459 yuta pangguna aktif saben wulan, kira-kira rong pertiga saka wong wadon. Nilai pamirsa Pinterest kanggo pengiklan didorong ora mung dening jumlah Pinners ing platform kita utawa demografi, nanging uga kanthi alesan dheweke teka ing Pinterest ing wiwitan. Entuk inspirasi kanggo omah, gaya, utawa lelungan asring tegese sampeyan lagi aktif golek produk lan layanan kanggo tuku.

Milyar telusuran kedadeyan ing Pinterest saben wulan. Konten komersial saka merek, pengecer lan pengiklan minangka pusat Pinterest. Iki tegese iklan sing relevan ora saingan native isi ing Pinterest; tinimbang, padha isi.

Alignment sing saling nguntungake antarane pengiklan lan Pinner mbedakake kita saka platform liyane ing ngendi iklan (malah iklan sing relevan) bisa ngganggu utawa ngganggu. Kita isih ing tahap awal mbangun suite produk pariwara sing kanthi lengkap ngetok nilai keselarasan iki antarane Pinners lan pengiklan, nanging kita yakin bakal dadi kauntungan kompetitif sajrone jangka panjang.

Inspirasi kanggo Tumindak. Pinners nggunakake layanan kita kanggo njaluk inspirasi kanggo apa padha arep kanggo nindakake lan tuku ing urip nyata. Iki lelungan saka ideation kanggo tumindak njupuk wong-wong mau mudhun kabeh purchasing "corong", supaya pengiklan kita duwe kesempatan kanggo nyelehake isi dipromosikan sing cocog ing ngarepe Pinners ing saben tataran saka lelampahan tuku-nalika padha browsing liwat akeh kemungkinan tanpa idea cetha. apa padha arep, nalika padha wis dikenali lan mbandhingaké sawetara opsi lan nalika lagi siyap kanggo nggawe tuku. Akibaté, pengiklan bisa entuk macem-macem kesadaran lan tujuan kinerja ing Pinterest.

Kompetisi Pinterest Inc

Perusahaan utamane saingan karo perusahaan internet konsumen sing minangka alat (search, ecommerce) utawa media (newsfeeds, video, jejaring sosial). Perusahaan kasebut bersaing karo perusahaan sing luwih gedhe lan luwih mapan kayata Amazon, Facebook 12 (kalebu Instagram), Google (kalebu YouTube), Snap, TikTok lan Twitter.

Akeh perusahaan kasebut duwe sumber daya finansial lan manungsa sing luwih gedhe. Kita uga ngadhepi saingan saka perusahaan cilik ing siji utawa luwih vertikal dhuwur-nilai, kalebu Allrecipes, Houzz lan Tastemade, sing nawakake pangguna narik kawigaten konten lan kesempatan dagang liwat teknologi utawa produk sing padha karo kita.

Perusahaan tetep fokus ing kompetisi sing berkembang uga lan ngadhepi kompetisi ing meh kabeh aspek bisnis, utamane pangguna lan keterlibatan, pariwara lan bakat.

Produk Pinner

Wong teka ing Pinterest amarga kebak milyaran gagasan apik. Saben gagasan diwakili dening Pin. Pin bisa digawe utawa disimpen dening pangguna individu utawa bisnis.

Nalika pangguna individu nemokake konten kaya artikel, gambar utawa video ing web lan pengin disimpen, dheweke bisa nggunakake ekstensi browser utawa tombol Simpen kanggo nyimpen link menyang ide kasebut menyang papan topik sing luwih gedhe, bebarengan karo gambar sing makili gagasan.

Dheweke uga bisa nyimpen ide ing Pinterest amarga entuk inspirasi kanggo ide sing ditemokake wong liya. Kajaba iku, Pinterest Inc ana ing wiwitan ngenalake Story Pins, sing ngidini para pangripta nggawe Pin sing nampilake karya asline dhewe, kaya resep sing digawe, tutorial kaendahan, gaya utawa dekorasi omah, utawa pandhuan perjalanan. Nalika wong ngeklik Pin, dheweke bisa sinau luwih akeh lan tumindak.

Bisnis uga nggawe Pin ing platform Pinterest Inc ing wangun konten organik lan pariwara sing dibayar. Pinterest Inc percaya yen tambahan konten organik saka pedagang nambah nilai sing signifikan kanggo pengalaman Pinners lan pengiklan, amarga Pinterest Inc yakin Pinners teka kanthi tujuan kanggo nyoba sing anyar, lan nampa konten saka merek.

Pinterest Inc ngarepake yen Pin iki bakal dadi bagean sing luwih gedhe saka konten kita ing mangsa ngarep. Kita duwe sawetara jinis Pin ing platform kanggo menehi inspirasi kanggo wong lan mbantu dheweke tumindak, kalebu Pin standar, Pin Produk, koleksi, Pin Video lan Pin Crita. Liyane jinis Pin lan fitur bakal teka ing mangsa ngarep.

  • Pin standar: Gambar kanthi pranala bali menyang konten asli saka saindhenging web, digunakake kanggo nyorot produk, resep, gaya lan inspirasi omah, DIY, lan liya-liyane.
  • Pin produk: Pin Produk nggawe barang bisa dituku kanthi rega paling anyar, informasi babagan kasedhiyan lan tautan sing langsung menyang kaca pambayaran pengecer. situs.
  • Koleksi: Koleksi ngidini Pinners kanggo toko kanggo produk individu padha ndeleng ing pemandangan inspirasi ing fashion lan dekorasi ngarep Pins.
  • Pin Video: Pin Video minangka video cekak babagan topik kaya konten babagan masak, kaendahan, lan DIY sing mbantu Pinners melu luwih jero kanthi nonton ide dadi urip.
  • Pins crita: Pin Crita minangka video, gambar, teks lan dhaptar multi-halaman sing digawe asli ing Pinterest. Format iki mbisakake pangripta nuduhake carane nggawe gagasan kanggo urip (contone, carane masak dhaharan utawa ngrancang kamar).

planning

Papan minangka papan Pinners nyimpen lan ngatur Pin menyang koleksi ing babagan topik. Saben Pin anyar sing disimpen pangguna kudu disimpen ing papan tartamtu lan digandhengake karo konteks tartamtu (kayata "gagasan karpet kamar turu," "listrik
pit” utawa “cemilan bocah sing sehat”).

Sawise Pin wis disimpen, ana ing Papan Pinner sing disimpen, nanging uga nggabungake milyaran Pin kasedhiya kanggo Pinners liyane nemokake lan nyimpen kanggo Papan dhewe. Pinners ngakses papan ing profil lan ngatur wong-wong mau nanging luwih seneng.

Pinners bisa nggawe bagean ing Papan kanggo luwih ngatur Pins. Contone, papan "Panganan Dina Minggu Cepet" bisa duwe bagean kaya "sarapan", "nedha awan", "nedha bengi" lan "panganan panganan". Papan bisa dideleng kanggo sapa wae ing Pinterest utawa tetep pribadi supaya mung Pinner sing bisa ndeleng.

Nalika Pinners ngrancang proyek, kayata renovasi omah utawa pesta, dheweke bisa ngundang wong liya ing Pinterest menyang papan grup sing dienggo bareng. Nalika Pinner ngetutake wong liya ing Pinterest, dheweke bisa milih ngetutake papan sing dipilih utawa kabeh akun.

Discovery

Wong menyang Pinterest kanggo nemokake ide sing paling apik kanggo digawa menyang urip. Dheweke nindakake iki kanthi njelajah feed ngarep lan alat telusuran ing layanan.

• Feed Ngarep: Nalika wong mbukak Pinterest, dheweke ndeleng feed omah, ing ngendi dheweke bakal nemokake Pin sing cocog karo kapentingane adhedhasar sebagian kegiatan sing paling anyar. Penemuan Feed Ngarep didhukung dening rekomendasi pembelajaran mesin adhedhasar kegiatan sadurunge lan kapentingan Pinner sing tumpang tindih kanthi rasa sing padha.

Dheweke uga bakal ndeleng Pin saka wong, topik lan papan sing dipilih. Saben feed ngarep wis pribadi kanggo dinamis nggambarake rasa lan kapentingan Pinner.

search:
◦ Pitakonan teks
: Pinners bisa nelusuri Pins, gagasan jembar, papan, utawa wong kanthi ngetik ing garis telusuran. Pinner sing nggunakake panelusuran biasane pengin ndeleng akeh kemungkinan sing cocog sing dipersonalisasi kanggo rasa lan kapentingan individu tinimbang siji jawaban sing sampurna. Asring, Pinners miwiti kanthi ngetik sing umum kaya "gagasan nedha bengi," banjur nggunakake pandhuan telusuran sing dibangun ing Pinterest (kayata "dina minggu" utawa "kulawarga") kanggo
mbatesi asil.

Pitakonan visual: Nalika Pinner nutul Pin kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan gagasan utawa gambar, feed saka Pins padha visual disedhiyakake ing ngisor gambar tapped. Pin sing gegandhengan iki mbantu Pinners springboard saka titik inspirasi kanggo njelajah luwih jero menyang kapentingan utawa mbatesi ing idea sampurna.

Pinner uga nggoleki ing gambar kanthi nggunakake alat Lens kanggo milih obyek tartamtu ing pemandangan sing inspirasi, contone, lampu ing pemandangan ruang tamu utawa sepatu ing adegan fashion dalan. Tumindak iki kanthi otomatis micu telusuran anyar sing ngasilake Pin sing gegandhengan sing katon padha karo obyek tartamtu. Iki didhukung dening visi komputer taun-taun sing bisa ngenali obyek lan atribut ing adegan.

Blanja: Pinterest ngendi wong nguripake inspirasi menyang tumindak, minangka Pinners ngrancang, nyimpen, lan golek barang kanggo tuku sing menehi inspirasi kanggo nggawe urip sing padha tresna. Perusahaan iki mbangun panggonan kanggo blanja online-ora mung panggonan kanggo golek barang kanggo tuku.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene