52 Perusahaan Teknologi paling gedhe ing Korea Kidul

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 07

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar paling gedhe Perusahaan Tech in Korea Kidul (Perusahaan teknologi paling gedhe ing Korea Selatan).

Dhaptar Perusahaan Teknologi paling gedhe ing Korea Selatan yaiku saka

  • Teknologi Elektronik
  • Layanan Teknologi
  • Teknologi Kesehatan.

SK minangka perusahaan Layanan Teknologi Terbesar ing Korea Selatan kanthi Pendapatan $ 75 Milyar diikuti dening SAMSUNG SDS. Ing Teknologi Elektronik Samsung Electronic paling gedhé ing Dhaptar banjur SK HYNIX, LG DISPLAY lan DOOSAN.

Ing Teknologi Kesehatan SK DISCOVERY yaiku perusahaan terkemuka ing Korea Selatan kanthi Pendapatan $ 4 Milyar banjur CELLTRION lan GCH CORP.

Dhaptar perusahaan Tech paling gedhe ing Korea Selatan

Dadi iki Dhaptar perusahaan Tech paling gedhe ing Korea Selatan sing diurutake adhedhasar Total dodolan (Revenue) ing taun kepungkur.

S.NOPerusahaan KoreaTotal Revenue SektorUtang kanggo Equity Bali ing Ekuitas
1SAMSUNG ELEC$ 218 MilyarTeknologi Elektronik0.0613%
2SK$ 75 MilyarLayanan Teknologi1.022%
3SK HYNIX$ 29 MilyarTeknologi Elektronik0.2715%
4LG Nampilake$ 22 MilyarTeknologi Elektronik0.9313%
5DOOSAN$ 16 MilyarTeknologi Elektronik1.30-11%
6SAMSUNG SDI CO.,LTD.$ 10 MilyarTeknologi Elektronik0.288%
7SAMSUNG SDS$ 10 MilyarLayanan Teknologi0.0610%
8LG INNOTEK$ 9 MilyarTeknologi Elektronik0.6231%
9SAMSUNG ELEC MECH$ 8 MilyarTeknologi Elektronik0.2117%
10HANWHHA AEROSPACE$ 5 MilyarTeknologi Elektronik0.7410%
11NAVER$ 5 MilyarLayanan Teknologi0.1510%
12TEKNIK DAO$ 4 MilyarLayanan Teknologi3.0020%
13SK PANEMUKAN$ 4 MilyarTeknologi Kesehatan0.929%
14KAKAO$ 4 MilyarLayanan Teknologi0.2215%
15YOUNGPOONG$ 3 MilyarTeknologi Elektronik0.083%
16IMARKETKOREA$ 3 MilyarLayanan Teknologi0.148%
17AEROSPACE KOREA$ 3 MilyarTeknologi Elektronik0.921%
18NETMARBLE$ 2 MilyarLayanan Teknologi0.134%
19ITCEN$ 2 MilyarTeknologi Elektronik0.566%
20CELLTRION$ 2 MilyarTeknologi Kesehatan0.1916%
21GCH CORP. Sajarah rega saham$ 2 MilyarTeknologi Kesehatan0.615%
22SD BIOSENSOR$ 2 MilyarTeknologi Elektronik0.01 
23Cilik$ 2 MilyarLayanan Teknologi0.052%
24KRAFTON$ 2 MilyarLayanan Teknologi0.04 
25SISTEM HANWHA$ 2 MilyarTeknologi Elektronik0.077%
26KESEHATAN CELLTRION$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.159%
27BIO WAE$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.6218%
28YUHAN$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.075%
29LIG NEX1$ 1 MilyarTeknologi Elektronik1.1614%
30HYUNDAIAUTOEVER$ 1 MilyarLayanan Teknologi0.147%
31SFA$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.1210%
32GC CORP$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.468%
33DAEWOONG$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.4016%
34MCNEX$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.347%
35CHONGKUNDANG$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.429%
36KWANGDONG PHARM$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.252%
37SAMT$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.6820%
38SIMMTECH HOLDINGS$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.2914%
39SIMMTECH$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.3624%
40TEKNIK HANSOL$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.791%
41TOP ENG$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.300%
42PARTRON$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.2316%
43SAMSUNG BIOLOGIS$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.249%
44LX SEMIKON$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.0139%
45SSC$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.337%
46MOBASE$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.78-2%
47SEEGENE$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.1281%
48WONIK IPS$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.0016%
49DWS$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.7811%
50HANMIPHARM$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.8210%
51DAEWOONG PHARMA$ 1 MilyarTeknologi Kesehatan0.662%
52DREAMTECH$ 1 MilyarTeknologi Elektronik0.4023%
Dhaptar perusahaan Teknologi paling gedhe ing Korea Selatan

Dadi pungkasane iki dhaptar perusahaan Teknologi Paling gedhe ing Korea Selatan adhedhasar total revenue (sales) ing taun kepungkur.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene