JBS SA Stock - Perusahaan Pangan paling gedhe nomer loro ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 01

JBS SA minangka perusahaan protein kewan paling gedhe lan perusahaan panganan nomer loro ing donya. Amarga platform produksi global sing beda-beda miturut lokasi geografis lan jinis protein, Perusahaan duwe akses luwih akeh kanggo bahan mentah.

Profil JBS SA

Perusahaan JBS SA nduwe Lokasi ing 15 negara lan luwih saka 400 unit produksi lan properti komersial ing limang bawana (Amerika, Asia, Eropa, Afrika lan Oseania). JBS minangka nomer loro paling gedhe perusahaan panganan ing Donya adhedhasar revenue.

Kanthi enem dekade sejarah, JBS saiki dadi produser protein paling gedhe ing donya lan perusahaan panganan paling gedhe nomer loro ing donya.

Perusahaan makaryakke ing pangolahan daging sapi, daging babi, wedhus lan pitik, lan uga makaryakke ing produksi panganan penak lan nilai tambah. Kajaba iku, adol produk kulit, kebersihan lan reresik, kolagen, logam packaging, biodiesel lan liya-liyane.

Saiki, JBS duwe luwih saka 400 unit ing saindenging jagad, 230 ing antarane langsung ana hubungane karo produksi daging lan produk tambah nilai lan kenyamanan. Kanthi luwih saka 240,000 anggota tim, perusahaan nduweni kapasitas kanggo ngolah luwih saka 75 ewu ekor sapi saben dina, watara 14 yuta manuk saben dina, luwih saka 115 ewu babi saben dina lan 60 ewu kulit saben dina.

  • Produsen daging sapi #1 global kanthi operasi ing Amerika Serikat, Australia lan Kanada.
  • Produsen unggas #1 global kanthi operasi ing Amerika Serikat, Inggris, Meksiko lan Puerto Rico
  • Produsen daging babi global #2 kanthi operasi ing Amerika Serikat, Inggris lan Australia

Kajaba iku, JBS nduweni portofolio produk sing akeh macem-macem, kanthi merek sing diakoni ing Brasil lan ing luar negeri kayata Swift, Friboi, Seara, Maturatta, Plumrose, Pilgrim's Pride, Just Bare, Gold'nPlump, Golden Kist Farms, Pierce, 1855, Primo lan Sarang tawon.

Read More  Dhaptar 10 perusahaan minuman paling gedhe

Iki macem-macem produk lan ngarsane ing 15 negara ing limang bawana (antarane platform produksi lan kantor), porsi liwat 275,000 pelanggan ing luwih saka 190 negara ing donya.

  • 250,000 ANGGOTA TIM
  • 142,000 ing Brasil
  • Ana ing 180 negara
  • 20 NEGARA kanthi platform produksi lan kantor penjualan

Makarya kanggo ngolah protein kewan lan produk tambah nilai ing daging sapi, daging babi,
segmen domba lan unggas, Perusahaan uga ngoperasikake bisnis sing gegandhengan, kayata
kulit, biodiesel, perawatan pribadi lan reresik, solusi manajemen sampah padat, lan kemasan logam.

Lokasi Perusahaan JBS SA

Perusahaan JBS SA Kanthi lokasi ing 15 negara lan luwih saka 400 unit produksi lan kantor komersial ing limang bawana (Amerika, Asia, Eropa, Afrika lan Oseania), JBS nglayani sekitar 275,000 pelanggan, ing luwih saka 190 negara, wiwit saka rantai supermarket nganti pengecer cilik. , klub Grosir lan perusahaan layanan pangan.

JBS SA minangka perusahaan panganan paling gedhe nomer loro ing Donya Kanthi luwih saka 240,000 anggota tim, kelestarian sing padha (ekonomi, sosial lan lingkungan), pedoman inovasi, kualitas lan keamanan panganan dituruti ing saben wilayah, ngetrapake praktik paling apik adhedhasar misi lan nilai Perusahaan. lan fokus ing keunggulan operasional.

JBS USA

JBS USA minangka panyedhiya global utama kanggo macem-macem produk panganan kanthi kualitas dhuwur, kalebu portofolio merek sing terkenal lan produk premium sing inovatif lan tambah nilai.

Ing AS, kita minangka prosesor utama daging sapi, daging babi, unggas lan panganan sing disiapake; prosesor anjog daging sapi lan panganan disiapake ing Canada; lan prosesor anjog daging sapi, wedhus, daging babi lan panganan disiapake ing Australia.

JBS USA minangka pemegang saham mayoritas (80.21%) saka Pilgrim's Pride Corporation (Pilgrim's), kanthi operasi ing AS lan Meksiko, pemilik Moy Park, perusahaan unggas lan panganan sing disiapake ing Inggris lan Eropa lan pemilik saka Pilgrim's UK, perusahaan daging babi lan panganan sing disiapake ing Inggris

Read More  Top 10 Perusahaan FMCG Paling gedhe ing Donya

Minangka tim global, perusahaan ngolah, nyiapake, ngemas lan ngirim produk daging lan unggas premium sing seger, diproses luwih lan nilai tambah kanggo didol menyang pelanggan ing luwih saka 100 negara ing enem bawana.

Portofolio produk JBS

JBS SA nduweni portofolio produk sing akeh macem-macem, saka daging seger lan beku nganti sajian siap dipangan (disiapake), kanthi merek terkemuka sing diakoni kanggo keunggulan lan inovasi ing pasar, kayata: Friboi, Just Bare, Pilgrim's Pride, Plumrose, Primo, Seara lan Swift.

JBS Food Brands
JBS Food Brands

Negara Operasi

JBS SA Company operasi ing Amerika Serikat, Australia, Kanada, Meksiko, Puerto Rico, ing Inggris lan Eropa Daratan dikontrol dening JBS USA, sing kalebu JBS USA Beef, JBS USA Pork lan Pilgrim's Pride Corporation (pemilik operasi Moy Park lan Tulip, kanthi unit produksi ing Inggris, France, Walanda lan Irlandia) unit bisnis

Ing Brasil, Perusahaan JBS SA ngembangake bisnis daging sapi, unggas, daging babi lan panganan sing disiapake, dipérang dadi merek Friboi lan Seara. Friboi nduweni 37 unit produksi lan limang feedlots sing disebar ing saindhenging wilayah kanthi peternakan intensif,
njamin akses sing wiyar kanggo bahan mentah.

JBS SA Stock Minangka merek daging sapi Brasil paling laris ing pasar manca, penawaran produk Friboi nyedhiyakake macem-macem profil lan kabutuhan konsumen, kayata Friboi eponymous, Reserva Friboi, Do Chef Friboi, Maturatta Friboi, 1953 Friboi, Bordon lan Anglo, antara liya.

Seara minangka produser lan eksportir daging pitik lan daging babi paling gedhe nomer loro ing negara kasebut.
Wis 30 unggas lan wolung pabrik pangolahan daging babi, saliyane 20 unit panganan sing disiapake.

Produk Seara didol ing merek sing dikenal kanthi kualitas,
sing misuwur yaiku Seara, Seara Gourmet, Incrível Seara, Seara Nature, Rezende, LeBon, Doriana, Agrovêneto, Massa Leve, Excelsior, Frangosul, Confiança, Pena Branca, Marba, Wilson, lan Macedo.

Read More  Dhaptar 10 perusahaan minuman paling gedhe
JBS Global Presence
JBS Global Presence

Negara Ekspor

JBS SA Stock Merek iki uga diekspor menyang luwih saka 100 negara, utamane ing Timur Tengah, Eropa lan Asia.

Selaras karo strategi nambah nilai ing rantai produksi, JBS Brasil ditemokake ing segmen kulit, sing dadi pimpinan global, sing saiki duwe 21 unit produksi lan telung unit pemotong, kanthi kapasitas produksi 84,000 kulit saben dina ing Brasil, Argentina, Uruguay, Vietnam, Jerman, Italia, AS lan Meksiko.

JBS SA uga duwe bisnis sing gegandhengan ing sektor panganan. Ing Brasil, liwat JBS Novos Negócios, ana 11 unit bisnis sing umume nggunakake produk - kalebu biodiesel, kolagen, input farmasi, perawatan pribadi lan barang reresik,
bahan nutrisi kewan lan casing alam.

JBS SA Novos Negócios uga nawakake layanan lan produk pelengkap kanggo rantai nilai Perusahaan, kayata kemasan logam, dagang, lingkungan.
solusi manajemen lan layanan transportasi.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene