Intuit Inc | QuickBooks TurboTax Mint Credit karma

Kaca kiyé nembé diowahi jam 29, tanggal 2022 Oktober 11

Intuit mbantu konsumen, bisnis cilik, lan wiraswasta makmur kanthi ngirim produk lan layanan manajemen finansial lan kepatuhan. Perusahaan uga nyedhiyakake produk pajak khusus kanggo accounting profesional, sing partners tombol sing mbantu kita ngawula pelanggan bisnis cilik.

Profil Intuit Inc

Intuit Inc. digabungake ing California ing Maret 1984. Perusahaan kasebut gabung maneh ing Delaware lan ngrampungake penawaran umum perdana ing Maret 1993. Kantor eksekutif utama perusahaan dumunung ing 2700 Coast Avenue, Mountain View, California, 94043, lan nomer telpon utama yaiku 650-944-6000.

Produk lan platform global Perusahaan, kalebu

  • TurboTax,
  • QuickBooks,
  • Mint, lan
  • Credit Karma, dirancang kanggo bantuan konsumen lan

bisnis cilik ngatur keuangan sing, nyimpen dhuwit, mbayar utang lan nindakake pajak karo ease lan kapercayan supaya padha nampa mbalekaken maksimum padha pantes.

  • $9.6B Asil ing 2021
  • 20 - Rong puluh kantor ing sangang negara
  • 14,200 - karyawan Sak ndonya
  • Pelanggan: 102 yuta

Kanggo pelanggan sing mbukak bisnis cilik, perusahaan fokus kanggo mbantu dheweke entuk gaji luwih cepet, mbayar karyawan, ngakses modal, mesthekake bukune rampung kanthi bener lan nemokake lan njaga pelanggan.

Perusahaan nglayani kira-kira 100 yuta pelanggan ing kabeh penawaran produk lan platform. Perusahaan kasebut duwe bathi $ 9.6 milyar ing taun fiskal sing rampung tanggal 31 Juli 2021.

Bisnis Intuit Inc

Bisnis perusahaan dadi papat segmen sing bisa dilaporake:

Bisnis Cilik & Wiraswasta: Segmen iki nglayani bisnis cilik lan mandhiri ing saindenging jagad, lan profesional akuntansi sing mbantu lan menehi saran. Penawaran kita kalebu layanan online manajemen keuangan lan bisnis QuickBooks lan piranti lunak desktop, solusi gaji, pelacakan wektu, solusi pangolahan pembayaran pedagang, lan pendanaan kanggo bisnis cilik.

Segmen Usaha Kecil & Wiraswasta nglayani bisnis cilik lan wiraswasta ing saindenging jagad, lan profesional akuntansi sing mbantu
lan maringi pitutur marang wong-wong mau. Tujuane yaiku QuickBooks dadi sumber bebener kanggo saben pelanggan bisnis cilik sing nggunakake platform terintegrasi. Kita kerja kanggo nggawe iki
kasunyatan liwat strategi pertumbuhan telung pilar: Tuwuh Inti kanthi ngowahi piranti lunak manajemen finansial lan ketemu pelanggan ing ngendi wae;
Sambungake Ekosistem, kanthi nyukupi kabutuhan pelanggan sing luwih akeh kanthi platform terpadu siji; lan nggedhekake jejak geografis kita sacara global, kanthi nglayani
bisnis cilik ing saindhenging donya. Kanthi strategi iki, kita ngaktifake ekosistem sing kuat, sing dipersonalisasi nggunakake intelijen buatan, kanggo ngirim suite sing cocog kanggo aku.
solusi kanggo sawetara saka sudhut pelanggan global

Read More  Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik

Konsumen: Segmen iki nglayani konsumen lan kalebu produk lan layanan persiapan pajak penghasilan TurboTax do-it-yourself lan dibantu sing didol ing AS lan Canada. Penawaran Mint minangka penawaran keuangan pribadi sing mbantu para pelanggan nglacak keuangan lan prilaku finansial saben dinane.

Intuit Inc Brands QuickBooks TurboTax Mint Credit karma
Intuit Inc Brands QuickBooks TurboTax Mint Credit karma

Karma Kredit: Segmen iki nglayani konsumen kanthi platform keuangan pribadi sing menehi rekomendasi kertu kredit, omah, mobil lan pribadi, lan produk asuransi; tabungan online lan mriksa akun liwat partner kita, MVB Bank, Inc., anggota FDIC; lan akses menyang skor lan laporan kredit, ngawasi kredit lan identitas, perselisihan laporan kredit, lan sumber daya sing didorong data.

ProConnect: Segmen iki nglayani akuntan profesional ing AS lan Kanada, sing penting kanggo sukses bisnis cilik lan persiapan pajak lan pengajuan. Penawaran pajak profesional kalebu Lacerte, ProSeries, lan ProConnect Tax Online ing AS, lan ProFile lan ProTax Online ing Kanada.

QuickBooks Online: Solusi manajemen keuangan QuickBooks mbantu bisnis cilik, wiraswasta, lan akuntan ngatasi finansial lan
masalah selaras, nggawe dhuwit liyane lan nyuda karya rasah, nalika menehi wong kapercayan lengkap ing tumindak lan pancasan. Pangguna bisa nglacak
income lan expenses, nggawe lan ngirim invoice lan prakiraan, ngatur lan mbayar tagihan, lan maneh macem-macem laporan financial.

QuickBooks Live ngidini para pelanggan entuk saran babagan pembukuan langsung saka para profesional. QuickBooks Online uga dilengkapi aplikasi seluler sing kuat sing kasedhiya ing iOS lan Android sing ngidini para pelanggan mbukak kabeh bisnis saka telpon.

Aplikasi kasebut nyedhiyakake akses cepet menyang data QuickBooks lan kalebu fitur kuat sing njupuk kauntungan saka teknologi seluler kayata nglacak mil bisnis kanthi otomatis utawa kemampuan kanggo ngunggah gambar kuitansi. QuickBooks Online minangka platform mbukak, ngidini pangembang pihak katelu nggawe aplikasi online lan seluler sing nggabungake karo penawaran kita. Akeh perusahaan sing nawakake aplikasi sing dibangun kanggo platform QuickBooks, kalebu PayPal, Shopify lan Square.

Piranti Lunak Desktop QuickBooks: Solusi manajemen keuangan QuickBooks uga kasedhiya minangka versi desktop kanggo bisnis cilik.
Saliyane penawaran QuickBooks inti, kita uga nawakake solusi khusus kanggo segmen pelanggan ing ngisor iki:

Mid-Market Usaha Cilik. Penawaran QuickBooks Online Advanced lan QuickBooks Enterprise dirancang kanggo bisnis cilik kanthi 10 nganti 100 karyawan sing duwe kabutuhan luwih rumit. QuickBooks Online Advanced, penawaran basis awan Intuit, dirancang khusus kanggo bisnis cilik sing tuwuh kanthi dhuwur, pasar tengah lan nggunakake wawasan AI, otomatisasi lan data kanggo menehi luwih akeh cara supaya bisa berkembang lan skala.

Read More  Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik

QuickBooks Enterprise kasedhiya kanggo diundhuh lan uga bisa diwenehake minangka solusi sing di-host. Penawaran iki nyedhiyakake laporan lan fitur khusus industri kanggo macem-macem industri, kalebu Kontraktor, Manufaktur lan Grosir, Nirlaba, lan Toko.

Pakaryan. QuickBooks Self-Employed dirancang khusus kanggo pelanggan mandhiri sing kabutuhan beda karo bisnis cilik sing nggunakake QuickBooks. Fitur kalebu nggolongake transaksi bisnis lan pribadhi, ngenali lan nggolongake biaya sing bisa disudo pajak, nglacak jarak tempuh, ngitung pajak saben wulan lan ngirim invoice.

QuickBooks Self-Employed bisa digabungake karo TurboTax kanggo ngekspor lan mbayar pajak akhir taun. QuickBooks Self-Employed kasedhiya online lan liwat aplikasi seluler.

Bisnis Berbasis Produk. Kanthi QuickBooks Commerce, bisnis adhedhasar produk kayata adol online bisa ngakses inventaris lan dodolan saka macem-macem saluran penjualan, ngatur pesenan lan pemenuhan, nyelarasake inventaris ing saluran online lan offline supaya ora kehabisan stok lan entuk wawasan babagan bathi.

QuickBooks Commerce uga mbantu bisnis cilik narik lan adol menyang pelanggan anyar ing pirang-pirang saluran lan pungkasane tuwuh
Bisnis.

Akuntan. QuickBooks Online Accountant lan QuickBooks Accountant Desktop Plus kasedhiya kanggo profesional akuntansi sing nggunakake penawaran QuickBooks lan menehi rekomendasi menyang klien bisnis cilik.

Penawaran kasebut nyedhiyakake alat lan kemampuan enggo bareng file sing dibutuhake para profesional akuntansi kanggo ngrampungake tugas pembukuan lan laporan keuangan kanthi efisien lan uga ngatur praktike.

Perusahaan uga nawakake keanggotaan menyang program QuickBooks ProAdvisor, sing nyedhiyakake akses akuntan menyang Akuntan Online QuickBooks, Akuntan Akuntan QuickBooks Desktop Plus, Akuntan Perusahaan QuickBooks Desktop, Desktop Penjualan QuickBooks, dhukungan teknis, pelatihan, sertifikasi produk, alat pemasaran, lan diskon ing Produk lan layanan Intuit sing dituku atas jenenge klien.

Misi Intuit

Ing Intuit, Misi perusahaan yaiku daya kamakmuran ing saindhenging donya. Kabeh pelanggan duwe kabutuhan umum. Padha nyoba kanggo nggawe ends ketemu, ngoptimalake tax mbalekaken, nyimpen dhuwit lan mbayar utang.

Wong-wong sing wis nggawe keputusan sing wani dadi pengusaha, lan mlebu bisnis dhewe, duwe kabutuhan tambahan. Dheweke pengin golek lan njaga pelanggan, dibayar kanggo kerja keras, ngakses modal kanggo tuwuh lan njamin bukune bener.

Read More  Dhaptar Piranti Lunak Akuntansi Paling Apik kanggo Bisnis Cilik

Ing platform, perusahaan nggunakake kekuwatan teknologi kanggo menehi telung keuntungan inti kanggo para pelanggan: mbantu nyelehake dhuwit luwih akeh ing kanthong, ngilangi kerja lan ngirit wektu supaya bisa fokus ing apa sing penting kanggo dheweke, lan mesthekake yen dheweke duwe kapercayan lengkap. ing saben keputusan finansial sing ditindakake.

Mundhak saka Kecerdasan Buatan (AI) dhasar nggawe maneh jagad - lan Intuit njupuk kauntungan saka revolusi teknologi iki kanggo golek cara anyar kanggo nindakake misi. Perusahaan iki fokus kanggo nggunakake kesempatan iki kanggo nambah kamakmuran ing saindenging jagad lan menehi inspirasi kanggo tenaga kerja, nalika nandur modal ing reputasi perusahaan lan pertumbuhan sing tahan lama ing mangsa ngarep.

Daftar anak perusahaan intuit inc

Mangkene dhaptar anak perusahaan intuit inc

  • Applatix, Inc.
  • CBS Employer Services, Inc.
  • Chrono LLC
  • CK Progress, Inc.
  • Kredit Karma, LLC
  • Layanan Asuransi Karma Kredit, LLC d/b/a Layanan Asuransi Karma, LLC
  • Penawaran Karma Kredit, Inc.
  • Kredit Karma Technologies, Ltd.
  • Kredit Karma Mortgage, Inc.
  • Kredit Karma UK Holdings Limited
  • Kredit Karma UK Limited
  • Sumber Daya Komputasi, Inc.
  • Electronic Clearing House, LLC
  • Exactor, Inc.
  • Exactor (Kanada) Inc.
  • Global Karma, Inc.
  • Haven Money, Inc.
  • IFI Borrower SPV I, LLC
  • Intuit Inc.
  • Intuit Australia Pty Limited
  • Intuit Brasil Serviços de Informática Ltda.
  • Intuit Canada ULC
  • Intuit Consumer Group LLC
  • Intuit (Mriksa) Software Ltd.
  • Intuit Do-It-Yourself Payroll
  • Intuit Financing Inc. Sajarah rega saham
  • Intuit France SAS
  • Intuit Holding Ltd
  • Intuit India Product Development Center Private Ltd.
  • Intuit India Software Solutions Private Limited
  • Intuit India Technology and Services LLP
  • Layanan Asuransi Intuit Inc.
  • Intuit Limited
  • Intuit Mint Bills, Inc.
  • Intuit Mint Bills Payments, Inc.
  • Intuit Mortgage Inc.
  • Solusi Pembayaran Intuit, LLC
  • Intuit Payments Inc.
  • Intuit Payroll Holding, LLC
  • Intuit Payroll Services, LLC
  • Intuit QuickBooks Mexico, Sociedad de Responsabilidad Limitada de Capital Variable
  • Intuit Sales Tax LLC
  • Intuit TT Penawaran Inc.
  • Perusahaan Lacerte Software Corporation
  • Singa Mitra LLC
  • Maple Leaf Meerkat, LLC
  • Mint Software Inc.
  • Origami Logika Inc.
  • Origami Logika Ltd.
  • Origami Logic (Thailand) Co., Ltd
  • PayCycle, Inc.
  • Payroll Solution, Inc.
  • Pusat Data Quincy, LLC
  • Tech Approved Technologies, Inc.
  • The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp
  • TSheets Holdco Inc. Sajarah rega saham
  • TSheets.com, LLC

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top