Endurance International Group Holdings Inc | EIG Anak Perusahaan

Kaca kiyé nembé diowahi jam 16, tanggal 2024 Juni 07

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Endurance International Group Holdings, Anak perusahaan, Dhaptar merek sing diduweni.

Endurance International Group Holdings (EIG) didegaké ing taun 1997 minangka perusahaan Delaware kanthi jeneng Innovative Marketing Technologies Incorporated.

The endurance international group inc ing Desember 2011, dana investasi lan entitas afiliasi karo Warburg Pincus lan Goldman, Sachs & Co. angsal kapentingan kontrol ing perusahaan. Sadurunge penawaran umum perdana, utawa IPO, ing Oktober 2013, Perusahaan minangka anak perusahaan ora langsung saka WP Expedition Topco LP, kemitraan winates Delaware sing diarani WP Expedition Topco.

Endurance International Group Holdings

Endurance International Group Holdings, Inc. (NASDAQ:EIGI) mbantu mayuta-yuta bisnis cilik ing saindenging jagad kanthi produk lan teknologi kanggo nambah kehadiran web online, marketing email, solusi bisnis, lan liya-liyane.

Sawetara anak perusahaan grup internasional Popular Endurance

The Endurance kulawarga merek kalebu: Punika sawetara amba toleransi klompok internasional tambahan.

  • Kontak konstan,
  • Bluehost,
  • HostGator, lan
  • domain.com, antara liya.

Iki minangka dhaptar anak perusahaan grup internasional endurance

Endurance International Group bermarkas ing Burlington, Massachusetts, Endurance makaryakke luwih saka 3,700 wong ing Amerika Serikat, Brazil, India lan Walanda.

Endurance International Group Holdings, Inc.

EIG minangka panyedhiya solusi platform basis awan sing dirancang kanggo mbantu bisnis cilik lan menengah, utawa UKM, sukses online. Endurance international group inc duwe kira-kira 4.8 yuta pelanggan ing saindenging jagad kanthi macem-macem produk lan layanan sing mbantu UKM online, golek lan ngembangake bisnis.

Saliyane kanggo bisnis untung, The endurance international group holdings inc pelanggan kalebu

  • organisasi nirlaba,
  • kelompok masyarakat,
  • blogger, lan
  • hobi. - anak perusahaan grup internasional endurance

Sanajan Grup Internasional Endurance Nyedhiyani solusi liwat sawetara merek, EIG uga fokus ing upaya pemasaran, teknik lan pangembangan produk ing sawetara strategi strategis. aset, kalebu endurance international group anak perusahaan

  • Kontak konstan,
  • Bluehost,
  • HostGator, lan
  • merek Domain.com.

anak perusahaan grup internasional ketahanan Sawetara anak perusahaan Big Endurance International Group Holdings disorot.

Presensi Web:

Segmen ngarsane web utamane kalebu merek web hosting, kalebu Bluehost lan HostGator. Segmen iki uga kalebu produk sing gegandhengan kayata jeneng domain, situs keamanan, alat lan layanan desain situs web, lan produk e-commerce.

email Marketing:

email Segmen pemasaran kalebu alat pemasaran email Kontak Konstan lan produk sing gegandhengan. Segmen iki uga ngasilake bathi saka dodolan alat pembangun situs web bermerek Constant Contact lan manajemen inventaris Ecomdash lan solusi dhaptar pasar, utawa Ecomdash, sing dipikolehi ing kuartal kaping telu 2019.

Read More  Perusahaan Hosting Web Dibagi Paling Top ing Donya 2022

Kanggo umume taun 2019, segmen pemasaran email uga kalebu bisnis etalase digital SinglePlatform, sing didol perusahaan ing tanggal 5 Desember 2019.

Domain:

Segmen domain kasusun saka merek fokus domain kayata

  • Domain.com,
  • ResellerClub lan
  • Kotak Logika uga merek web hosting tartamtu sing ana ing manajemen umum karo merek fokus domain.

Segmen iki adol jeneng domain lan layanan manajemen domain menyang pengecer lan pangguna pungkasan, uga jeneng domain premium, lan uga ngasilake revenue iklan saka parkir jeneng domain. Iki uga adol maneh jeneng domain lan layanan manajemen domain menyang segmen ngarsane web kita.

web Hosting:

Kanthi nyedhiyakake set produk inti sing nggabungake panyimpenan, bandwidth lan pangolahan daya, layanan hosting bareng tingkat entri ngaktifake pelanggan nggawe kehadiran web awal kanthi cepet lan larang regane. Paket hosting sing dienggo bareng perusahaan nawakake sawetara opsi kanggo mbangun situs web, kalebu pembangun situs web (dibahas ing ngisor iki) lan macem-macem paket hosting WordPress.

Gedung situs:

Alat pembangun situs web ngidini para pelanggan nggawe situs web sing disesuaikan lan profesional kanthi cepet.

Pangguna pembuat situs web uga bisa njupuk kauntungan saka alat logomaker, sing ngasilake macem-macem logo bisnis sing bisa disesuaikan sing bisa digabungake kanthi otomatis menyang situs lan template marketing email, lan sawetara produk liyane kanggo promosi bisnis, kayata alat marketing email sing didhukung dening Constant Contact, marketing mesin telusur, optimisasi mesin telusur, lan Google My Business.

Registrasi Domain, Manajemen lan adol maneh. Minangka registrar domain akreditasi kanthi kira-kira 11.3 yuta domain sing dikelola ing 31 Desember 2019.

Endurance International Group uga nawakake privasi domain, sing ngidini pelanggan ndhaptar jeneng domain tanpa nyathet umum jeneng lan informasi kontak, lan proteksi domain, sing mbantu para pelanggan supaya ora sengaja ora bisa gawe anyar jeneng domain amarga kertu kredit utawa informasi kontak sing wis lawas.

Kajaba iku, Perusahaan njaga portofolio domain premium sing kasedhiya kanggo adol maneh.

Pemasaran Email: Pangowahan rega saham saka Endurance International Group Inc Contact pancet solusi pemasaran email ngidini bisnis cilik lan organisasi liyane bisa nggawe, ngirim lan nglacak kampanye email sing katon profesional kanthi gampang, supaya bisa komunikasi kanthi efektif karo pelanggan lan pelanggan potensial liwat email.

Layanan pemasaran email sing kasedhiya kanggo para pelanggan kalebu mbangun lan nggawe dhaptar milis, ngrancang lan ngatur buletin email, jadwal lan ngirim pesen email, lan nglaporake lan nglacak asil saben kampanye.

Read More  Perusahaan Hosting Web Dibagi Paling Top ing Donya 2022

Endurance international group inc uga nyedhiyakake perpustakaan integrasi pihak katelu sing ngidini pelanggan bisa ngimpor, nyelarasake, lan ngatur kontak saka database eksternal kanthi gampang, ngatur acara online, lan nganakake survey.

Pelanggan uga bisa njupuk kauntungan saka alat pembangun situs web lan Penasihat Pemasaran Kontak Konstan, sing ngidini dheweke bisa ngomong langsung liwat telpon utawa ngobrol online karo penasihat pemasaran kanggo entuk tuntunan sing dibutuhake.

Pengaktifan E-commerce:

Perusahaan nawakake produk sing ngidini pelanggan adol produk lan layanan kanthi online, kalebu pembayaran sing aman lan dienkripsi, troli blanja, manajemen inventaris, solusi dhaptar pasar online,
pangolahan pembayaran lan layanan sing gegandhengan lan pembayaran seluler.

keamanan:

Perusahaan uga nawakake solusi perlindungan malware kanggo mbantu pelanggan njaga situs web saka virus, kode ala lan ancaman liyane, uga firewall aplikasi web, sing bisa nyegah serangan ing situs web pelanggan sadurunge mengaruhi data utawa operasi pelanggan.

Perusahaan uga nawakake Secure Socket Layer, utawa SSL, sertifikat sing ndhelik data sing diklumpukake ing situs web, kanggo pelanggan sing ngumpulake informasi sing bisa dingerteni pribadi utawa data pribadi liyane saka pelanggan lan pengunjung situs web.

Grup internasional endurance inc nyedhiyakake sertifikat SSL dhasar gratis kanggo umume kabeh hosting web, domain lan pelanggan pembangun situs web, lan nawakake paket SSL premium kanggo pelanggan sing golek fitur tambahan.

Situs Back-Up:

Perusahaan kasebut nawakake solusi kontrol serep sing ngidini pelanggan nggawe jadwal, njaga, ngatur lan mulihake serep data lan situs web online.
Search Engine Optimization (SEO) lan Search Engine Marketing (SEM).

Endurance nawakake macem-macem optimasi mesin telusur lan solusi pemasaran sing bisa nambah kemampuan pelanggan supaya bisa ditemokake dening pelanggan potensial.

Layanan kasebut mbantu pelanggan nyebarake profil bisnis menyang direktori online lan ngatur tautan lan tembung kunci nganggo alat diagnostik ing kaca. Perusahaan uga nawakake layanan bayar saben klik (PPC) sing dirancang kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web pelanggan.

mobile: Perusahaan nawakake solusi sing ngidini pelanggan nggawe situs web lan kampanye pemasaran email ing piranti seluler lan target pelanggan seluler kanggo bisnis, ing antarane fitur lan fungsi liyane.

Solusi pembangun situs web perusahaan nawakake template sing siap seluler, sing ngidini bisnis cilik kanggo mesthekake yen situs web kasebut apik ing desktop, laptop, tablet, lan smartphone. Pelanggan uga bisa ngatur situs web lan kampanye pemasaran email nalika lelungan, liwat browser seluler lan native apps.

Media sosial: Perusahaan nawakake alat lan layanan sing mbantu pelanggan komunikasi kanthi efektif karo pelanggan lan pelanggan potensial liwat jaringan sosial lan kanggo koordinasi upaya pemasaran situs web lan email kanthi sosial.
ngarsane media.

Read More  Perusahaan Hosting Web Dibagi Paling Top ing Donya 2022

Solusi Produktivitas: Perusahaan nawakake pelanggan sawetara alat produktivitas bisnis sing unggul, kalebu Microsoft Office 365 lan G Suite dening Google Cloud. Piranti kasebut kalebu, antara liya, email profesional, piranti lunak pangolahan tembung lan presentasi, panyimpenan online, tanggalan bareng, lan video rapat-rapat

Analytics: Perusahaan nawakake panel kontrol lan dashboard sing nyedhiyakake alat kanggo para pelanggan kanggo nganalisa kegiatan ing situs web.

Layanan Profesional. Endurance International nawakake layanan profesional kanggo pelanggan sing pengin bantuan tambahan kanggo nggawe lan ngembangake kehadiran online, kalebu desain situs web, layanan pemasaran (kalebu pitulung karo optimasi mesin telusur lan marketing mesin telusur), layanan manajemen media sosial, lan layanan migrasi situs web.

Informasi Geografis:

Perusahaan saiki njaga kantor lan nindakake operasi utamane ing

  • Amerika Serikat,
  • Brasil,
  • India, lan
  • Londo.

Perusahaan kasebut uga duwe pengaturan dhukungan pihak katelu ing India, Filipina, lan China.

Competition:

Pasar layanan berbasis awan global kanggo SMB kompetitif banget lan terus berkembang. Kanggo anane web lan segmen domain, Perusahaan ngarepake kompetisi terus, ing domestik lan internasional, saka sawetara sumber, kalebu ing ngisor iki:

  • Saingan ing pasar domain, hosting lan situs web kayata GoDaddy, Ionos dening 1&1, Wix, Squarespace, Weebly (saiki diduweni dening Square), lan Web.com;
  • WordPress.com lan WordPress-fokus hosting perusahaan kayata WPEngine lan SiteGround;
  • e-commerce, pambayaran, pemasaran email, lan perusahaan otomasi pemasaran sing ngembangake penawaran kanggo nyakup pembangun situs web utawa penawaran kehadiran web liyane;
  • Panyedhiya hosting awan; lan
  • perusahaan gedhe kaya Amazon, Microsoft lan Google, sing nawakake hosting web utawa pembangun situs web, registrasi domain lan layanan basis awan liyane, lan Facebook, sing nawakake platform pemasaran Internet. Kanggo segmen marketing email, kita ngarepake kompetisi terus saka MailChimp lan email liyane sing fokus ing SMB
  • vendor marketing, uga kompetisi tambahan saka panyedhiya piranti lunak otomasi marketing lan saingan ngarsane web sing ngembangaken penawaran kanggo kalebu fungsi marketing email.

Perusahaan yakin faktor kompetitif utama ing pasar layanan berbasis awan kanggo UKM kalebu: gampang digunakake lan efektifitas; kasedhiyan solusi terpadu lan komprehensif; fungsi produk, kinerja lan linuwih; pelanggan
layanan lan dhukungan; kesadaran merek lan reputasi; keterjangkauan; lan skalabilitas produk.

Ing sawetara kasus, perusahaan duwe kemitraan komersial karo perusahaan sing uga bersaing.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene