Top 9 Perusahaan Manufaktur Busana ing Vietnam

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 08

Kene sampeyan bisa nemokake Dhaftar Busana Perusahaan Manufaktur ing Vietnam sing diurutake adhedhasar total sales Revenue.

VIETNAM NATIONAL TEXT & GARMEN minangka Perusahaan Manufaktur Busana paling gedhe ing Vietnam kanthi bathi $ 603 Yuta diikuti THANH CONG TEKSTIL INVESTASI GARMENT, INVESTASI TRADING EKSPOR IMPOR VIET PHAT, VIET THANG CORPORATION lan CENTURY SYNTHETIC FIBER CORPORATION.

Dhaptar Perusahaan Manufaktur Busana ing Vietnam

Dadi iki dhaptar Perusahaan Manufaktur Busana ing Vietnam adhedhasar total dodolan (Revenue).

S.NoDescriptionRevenueReturn on Equity (TTM)Simbol Simpenan
1TEKS NASIONAL VIETNAM & GARMEN GRP$ 603 YutaVGT
2THANH CONG TEXTILE GARMENT INVESTASI TRADING COMPANY SAHAM$ 150 Yuta10.2TCM
3VIET PHAT IMPOR EKSPOR TRADING INVESTASI SAHAM COMPANY$ 101 Yuta64.3LPG
4Perusahaan VIET THANG CORPORATION$ 80 Yuta13.4TVT
5CENTURY SYNTHETIC FIBER CORPORATION$ 76 Yuta24.7STK
6DAMSAN JOINT STOCK COMPANY$ 58 Yuta22.0iklan
7MIRAE JOINT STOCK COMPANY$ 18 Yuta1.7KMR
8DUC QUAN INVESTASI lan PENGEMBANGAN COMPANY STOCK JOINT$ 4 Yuta-66.5FTM
9TRUONG TIEN GROUP JSC$ 1 Yuta-0.9Mpt
Perusahaan Busana ing Daftar Vietnam

Tekstil Thanh Cong

Thanh Cong - pabrik tekstil global sing misuwur nawakake layanan Sistem Produksi Vertikal terpadu. Perusahaan wis ana ing Tekstil & Garmen - Manufaktur lan dagang produk spinning, tenun, nyulam, dyeing lan sandhangan, Fashion Toko, Real Estate lan Merek Dagang: TCM.

Viet Thang Corporation

Viet Thang Corporation - anggota grup Tekstil lan Garmen Vietnam - asline dijenengi VIET - MY KY NGHE DET SOI CONG TY (disingkat VIMYTEX ) sadurunge 1975 - didegaké ing 1960 lan dileksanakake ing operasi resmi ing 1962 dening sawetara domestik lan investor asing lan spesialisasi ing produksi macem-macem jinis benang spun, tenunan abu-abu lan kain rampung (printing, dyeing lan finishing).

Perusahaan wis kaping pirang-pirang ngganti organisasi struktural lan kanthi macem-macem jeneng: Pabrik Tekstil Viet Thang, Pabrik Tekstil Gabungan Viet Thang, Perusahaan Tekstil Viet Thang lan banjur Viet Thang One Member State Company Limited.

Perusahaan wis ana ing Produksi lan adol katun mentah, serat, benang, kain lan produk garmen, Perdagangan mesin, peralatan, suku cadang, bahan kimia, bahan kanggo industri lan konstruksi, Konstruksi sipil lan industri, bisnis real estate, Instalasi mesin industri. lan peralatan, Bisnis ing transportasi barang dening kendaraan .

Century Synthetic Fiber Corp (CSF)

Century Synthetic Fiber Corp (CSF), didegaké tanggal 1 Juni 2000 kanthi jeneng Century Manufacturing and Trading Co., Ltd. Ing wektu iku, Century ngasilake Draw Textured Yarn (DTY) saka Partially Oriented Yarn (POY) sing diimpor saka luar negeri.

Ing 10 taun operasi, CSF wis nggedhekake kapasitas produksi lan kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan pasar. CSF wis nandur modal ing baris produksi majeng diimpor saka Oerlikon – Barmag Group (Jerman) kanggo nambah kualitas produk.

CSF uga nggawe standarisasi proses produksi lan sistem manajemen kualitas miturut ISO 9001:2008. Ing 2009, Century terus nggedhekake kapabilitas lan kapasitas produksi liwat panyiapan pabrik DTY lan POY ing Trang Bang, Provinsi Tay Ninh.

DamSan JSC

Perusahaan iki diadegaké ing wulan Juni 2006, sajrone 10 taun kepungkur kanthi upaya kanggo munggah lan tuwuh saka bisnis kanthi penghasilan udakara 100 milyar VND / taun. Ing taun 2015, revenue Perusahaan wis tekan VND 1520 milyar kanthi omzet impor-ekspor USD 60-70 yuta / taun. Kanggo nggayuh asil kasebut, wiwit wiwitan madeg, Perusahaan duwe orientasi lan orientasi investasi. pembangunan modern.

Benang katun:  Kanthi jembar tanah 80,000m 2 , kanthi skala 3 pabrik benang (Pabrik Damsan I, Pabrik Damsan II, Pabrik Benang EIFFEL) kanthi kapasitas 16,000 ton benang katun / taun sing diinvestasi dening mesin Mesin paling modern saka Truszchler (Jerman), Rieter (Swiss), Murata, Toyta (Jepang), Uster (Swiss) … ngasilake produktivitas dhuwur, konsumsi energi sing sithik, kualitas nyukupi kabutuhan konsumen. Mulane, produk diekspor saka 80 nganti 90%.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene