27 Perusahaan Bioteknologi paling gedhe ing Donya

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar perusahaan bioteknologi paling gedhe ing donya adhedhasar Total Revenue.

Amgen Inc minangka perusahaan bioteknologi nomer 1 ing donya kanthi bathi $ 25 Milyar saka Amerika Serikat, banjur Gilead Sciences, Inc.

Dhaptar Perusahaan Bioteknologi Paling gedhe ing Donya

Iki minangka perusahaan bioteknologi paling gedhe ing donya sing diurutake adhedhasar total Pendapatan. dhaptar perusahaan biotek ing donya.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negara
1Amgen Inc. $ 25 MilyarAmerika Serikat
2Gilead Ilmu, Inc. $ 25 MilyarAmerika Serikat
3Biogen Inc. $ 12 MilyarAmerika Serikat
4CSL LIMITED $ 10 MilyarAustralia
5Regeneron Pharmaceutical, Inc. $ 8 MilyarAmerika Serikat
6Gabungan Farmasi Vertex $ 6 MilyarAmerika Serikat
7SHN NEPTUNUS BIO $ 6 MilyarChina
8LONZA N $ 5 MilyarSwiss
9SINO BIOPHARMACEUTICAL $ 3 MilyarHong Kong
10Illumina, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat
11Incyte Corporation $ 3 MilyarAmerika Serikat
12LIAONING CHENGDA CO.,LTD. $ 3 MilyarChina
13SICHUAN KELUN PHAR $ 2 MilyarChina
14NOVOZYMES BA/S $ 2 MilyarDenmark
15Seagen Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat
16SWEDISH ORPHAN BIOVITRUM AB $ 2 MilyarSwedia
17BioMarin Farmasi Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat
18CELLTRION $ 2 MilyarKorea Kidul
19Perusahaan Exact Sciences $ 1 MilyarAmerika Serikat
20CHANGCHUN Dhuwur NEW $ 1 MilyarChina
21BGI GENOMICS COLT $ 1 MilyarChina
22CHR. HANSEN HOLDING A/S $ 1 MilyarDenmark
23SAMSUNG BIOLOGIS $ 1 MilyarKorea Kidul
24FUJIAN ANJOY FOODS CO.,LTD $ 1 MilyarChina
25Neurocrine Biosciences, Inc. Sajarah rega saham $ 1 MilyarAmerika Serikat
26Alkermes plc $ 1 MilyarIreland
27SEEGENE $ 1 MilyarKorea Kidul
Dhaptar 27 perusahaan Biotek paling gedhe ing donya

Dadi iki minangka perusahaan bioteknologi terkemuka ing donya adhedhasar ukurane.

Amgen - perusahaan bioteknologi paling gedhe ing donya

Amgen minangka salah sawijining perusahaan bioteknologi terkemuka ing donya. Amgen minangka perusahaan adhedhasar nilai-nilai, kanthi dhasar ilmu lan inovasi kanggo ngowahi ide lan panemuan anyar dadi obat kanggo pasien sing lara serius.

Perusahaan kasebut ana ing udakara udakara 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad lan obat-obatan inovatif wis tekan jutaan wong ing perang nglawan penyakit serius. Perusahaan biotek fokus ing enem bidang terapeutik: penyakit kardiovaskular, onkologi, kesehatan tulang, ilmu saraf, nefrologi lan inflamasi. Obat-obatan perusahaan biasane ngatasi penyakit sing ana pilihan perawatan sing winates, utawa obat-obatan sing menehi pilihan sing bisa ditrapake kanggo apa sing kasedhiya.

Ilmu Gilead

Gilead Sciences, Inc. minangka biodataperusahaan farmasi sing wis ngupayakake lan entuk terobosan ing babagan obat luwih saka telung puluh taun, kanthi tujuan nggawe jagad sing luwih sehat kanggo kabeh wong.

Perusahaan kasebut setya ngembangake obat-obatan inovatif kanggo nyegah lan nambani penyakit sing ngancam nyawa, kalebu HIV, hepatitis virus lan kanker. Gilead makaryakke ing luwih saka 35 negara ing saindenging jagad, kanthi kantor pusat ing Foster City, California.

Biogen Inc.

Salah sawijining perusahaan bioteknologi global pisanan ing donya, Biogen didegake ing taun 1978 dening Charles Weissmann, Heinz Schaller, Sir Kenneth Murray, lan pemenang Bebungah Nobel Walter Gilbert lan Phillip Sharp.

Dina iki, Biogen duwe portofolio obat-obatan sing unggul kanggo ngobati multiple sclerosis, wis ngenalake perawatan sing disetujoni pisanan kanggo atrofi otot balung mburi, lan ngembangake perawatan pisanan lan mung sing disetujoni kanggo ngatasi patologi penyakit Alzheimer.

Biogen uga komersialisasi biosimilars lan fokus kanggo maju salah sawijining pipa industri sing paling macem-macem ing neurosains sing bakal ngowahi standar perawatan kanggo pasien ing sawetara wilayah sing mbutuhake kabutuhan dhuwur.

Ing taun 2020, Biogen ngluncurake inisiatif 20 taun, $250 yuta sing kandel kanggo ngatasi masalah iklim, kesehatan, lan ekuitas sing saling gegandhengan. Healthy Climate, Healthy Lives™ nduweni tujuan kanggo ngilangi bahan bakar fosil ing operasi perusahaan, mbangun kolaborasi karo institusi terkenal kanggo maju ilmu pengetahuan kanggo ningkatake asil kesehatan manungsa, lan ndhukung komunitas sing kurang.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene