Restoran Top (Perusahaan layanan panganan) ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 6, tanggal 2022 Oktober 12

Dhaptar Restoran Top (Perusahaan layanan Pangan) ing Donya adhedhasar total Revenue.

Starbucks Corporation minangka sing paling gedhe ing dhaptar kanthi Pendapatan $ 29 Milyar.

Dhaptar Restoran Top (Perusahaan layanan panganan) ing Donya

Dadi iki Dhaptar Restoran Top (perusahaan layanan Pangan) ing Donya kanthi total Pendapatan.

1. Starbucks Corporation

Kisah Starbucks Corporation diwiwiti ing taun 1971 ing dalan-dalan cobblestone ing Pasar Pike Place bersejarah Seattle. Ing kene Starbucks mbukak toko sing sepisanan, nawakake biji kopi panggang, teh lan rempah-rempah saka sak ndonya kanggo digawa menyang pelanggan. Jeneng kita diilhami dening dongeng klasik, "Moby-Dick," sing nyebabake tradhisi pelaut para pedagang kopi awal.

  • Revenue: $ 29 Milyar
  • Negara: Amerika Serikat
  • karyawan: 383000

Sepuluh taun salajengipun, New Yorker enom jenenge Howard Schultz bakal mlaku liwat lawang iki lan dadi kepincut karo kopi Starbucks saka sip pisanan kang. Sawise gabung karo perusahaan ing taun 1982, dalan cobblestone sing beda bakal nuntun dheweke menyang panemuan liyane. Ing trip menyang Milan ing 1983 Howard pisanan ngalami coffeehouses Italia, lan bali menyang Seattle inspirasi kanggo nggawa anget lan seni budaya kopi sawijining kanggo Starbucks. Ing taun 1987, kita ngganti apron coklat dadi ijo lan miwiti bab sabanjure minangka warung kopi.

Starbucks bakal nggedhekake menyang Chicago lan Vancouver, Canada lan banjur menyang California, Washington, DC lan New York. Ing taun 1996, kita bakal nyabrang Pasifik kanggo mbukak toko pisanan ing Jepang, disusul Eropa ing taun 1998 lan China ing taun 1999. Sajrone rong dekade sabanjure, perusahaan bakal tuwuh kanggo nampa jutaan pelanggan saben minggu lan dadi bagean saka kain. saka puluhan ewu tetanggan ing saindhenging donya.

S.NoJeneng perusahaanTotal Revenue Negarakaryawan
1Perusahaan Starbucks $ 29 MilyarAmerika Serikat383000
2KOMPAS GROUP PLC  $ 24 MilyarInggris 
3McDonald's Corporation $ 19 MilyarAmerika Serikat200000
4Aramark $ 12 MilyarAmerika Serikat248300
5Yum China Holdings, Inc. Sajarah rega saham $ 8 MilyarChina400000
6Darden Restaurants, Inc. $ 7 MilyarAmerika Serikat156883
7Chipotle Mexican Grill, Inc. $ 6 MilyarAmerika Serikat88000
8Yum! Brands, Inc. $ 6 MilyarAmerika Serikat38000
9ZENSHO HOLDINGS CO LTD $ 5 MilyarJapan16253
10Restaurant Brands International Inc. $ 5 MilyarCanada5200
11RESTAURANT BRANDS INTL LTD PTNRSHP $ 5 MilyarCanada5200
12ELIOR GROUP $ 4 MilyarFrance98755
13HAIDILAO INTL HLDG LTD $ 4 MilyarChina131084
14Domino's Pizza Inc $ 4 MilyarAmerika Serikat14400
15Brinker International, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat59491
16Bloomin' Brands, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat77000
17Cracker Barrel Old Country Store, Inc. $ 3 MilyarAmerika Serikat70000
18SKYLARK HOLDINGS CO LTD $ 3 MilyarJapan6161
19MCDONALD'S HOLDINGS COMPANY(JAPAN) $ 3 MilyarJapan2083
20Spa Autogrill $ 3 MilyarItalia31092
21JOLLIBEE FOODS CORPORATION $ 3 MilyarPhilippines11819
22Texas Roadhouse, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat61600
23PANGAN & LIFE COMPANIES LTD $ 2 MilyarJapan4577
24Arcos Dorados Holdings Inc. $ 2 MilyarUruguay73438
25The Cheesecake Factory Incorporated $ 2 MilyarAmerika Serikat42500
26ALSEA SAB DE CV $ 2 MilyarMexico64625
27AMREST $ 2 MilyarSpanyol44780
28Papa John's International, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat16700
29Perusahaan Wendy (The) $ 2 MilyarAmerika Serikat14000
30DOMINO'S PIZZA ENTERPRISES LIMITED $ 2 MilyarAustralia649
31YOSHINOYA HOLDINGS CO LTD $ 2 MilyarJapan4043
32Carrols Restaurant Group, Inc. $ 2 MilyarAmerika Serikat26500
33COLOWIDE CO LTD $ 2 MilyarJapan5625
34MITCHELLS & BUTLERS PLC ORD 8 13/24P $ 1 MilyarInggris43354
35Plenus Co Ltd $ 1 MilyarJapan1656
36KURA SUSHI INC $ 1 MilyarJapan 
37Perusahaan TORIDOLL HOLDINGS CORPORATION $ 1 MilyarJapan4475
38PERUSAHAAN SAIZERIYA $ 1 MilyarJapan4134
39Jack Ing Box Inc. $ 1 MilyarAmerika Serikat5300
40SSP GROUP PLC ORD 1 17/200P $ 1 MilyarInggris 
41WETHERSPOON ( JD) PLC ORD 2P $ 1 MilyarInggris39025
Dhaptar Restoran Top (Perusahaan layanan panganan) ing Donya

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top