Perusahaan Konstruksi Top ing Jerman 2023

Punika dhaptar Top Perusahaan Konstruksi ing Jerman diurutake adhedhasar total dodolan ing taun anyar.

Dhaptar Perusahaan Konstruksi Top ing Jerman

Mangkene dhaptar Perusahaan Konstruksi Top ing Jerman sing diurutake adhedhasar dodolan.

HOCHTIEF

HOCHTIEF minangka grup infrastruktur global sing dipimpin dening teknik kanthi posisi utama ing kegiatan inti konstruksi, layanan lan konsesi / kemitraan publik-swasta (PPP) fokus ing Australia, Amerika Utara lan Eropa.

HOCHTIEF nawakake layanan kanggo desain, konstruksi lan rekonstruksi bangunan ing saindenging jagad. Iki kalebu bangunan kantor, properti kesehatan, fasilitas olahraga lan budaya

150 taun kepungkur, loro sedulur ngedegake HOCHTIEF: Balthasar (1848-1896, mekanik) lan Philipp Helfmann (1843-1899, mason). Ing taun 1872 Philipp Helfmann pindhah menyang distrik Bornheim ing Frankfurt kanggo miwiti bisnis minangka pedagang kayu, banjur dadi kontraktor bangunan. Sedhèrèkipun Balthasar mèlu piyambakipun ing taun 1873, sakcepete sadèrèngipun 'Gründerkrise', krisis ékonomi sasampunipun madegé Reich Jerman, dipunwiwiti. Ing taun 1874 buku alamat Bornheim pisanan nyathet perusahaan kasebut minangka "Helfmann Brothers".

STRABAG SE

STRABAG SE iku klompok teknologi basis Eropah kanggo layanan construction, pimpinan ing inovasi lan kekuatan financial. Kegiatan perusahaan njangkau kabeh area industri konstruksi lan nutupi kabeh rantai nilai konstruksi.

Perusahaan nggawe nilai tambah kanggo klien kanthi njupuk tampilan mburi-kanggo-mburi saka construction liwat kabeh siklus urip - saka planning lan desain kanggo construction, operasi lan manajemen fasilitas kanggo pembangunan maneh utawa demolition.

Perusahaan kasebut mbentuk masa depan konstruksi lan nggawe investasi sing signifikan ing portofolio luwih saka 250 inovasi lan 400 proyek kelestarian. Liwat kerja keras lan dedikasi kita kira-kira 79,000 karyawan, ngasilake volume output taunan watara € 17 milyar.

Perusahaan JermanTotal Pendapatan (FY)siaga
HOCHTIEF AG$ 28,085 YutaHOT
STRABAG SE$ 18,047 YutaXD4
PORR AG$ 5,692 YutaABS2
BILFINGER SE $ 4,235 YutaGBF
BAUER AG$ 1,644 YutaB5A
BERTRANDT AG $ 979 YutaBDT
VANTAGE TOWERS AG Sajarah rega saham $ 641 YutaVTWR
ENVITEC BIOGAS $ 235 YutaDLL
VA-Q-TEC AG Sajarah rega saham$ 88 YutaVQT
COMPLEO CHARGING SOLUTIONS AG$ 41 YutaC0M
Dhaptar perusahaan konstruksi Top ing Jerman

PORR AG

PORR AG minangka salah sawijining konstruksi utama perusahaan ing Eropah. Kita wis netepi motto kita luwih saka 150 taun: bangunan cerdas nyambungake wong. Sawise kabeh, minangka panyedhiya layanan lengkap nggabungake standar kualitas, inovasi, teknologi lan efisiensi sing dibutuhake kanggo kabeh wong sing melu proyek konstruksi dadi harmonis.

Bilfinger

Bilfinger minangka panyedhiya layanan industri internasional. Tujuan saka kegiatan Grup yaiku kanggo nambah efisiensi lan kelestarian pelanggan ing industri proses lan dadi mitra nomer siji ing pasar kanggo tujuan kasebut. Portofolio lengkap Bilfinger nyakup kabeh rantai nilai saka konsultasi, teknik, manufaktur, perakitan, pangopènan lan ekspansi pabrik nganti turnarounds lan aplikasi digital.

Perusahaan ngirim layanan ing rong baris layanan: Teknik & Maintenance lan Teknologi. Bilfinger utamané aktif ing Eropah, Amerika Utara lan Timur Tengah. Pelanggan industri proses asale saka sektor sing kalebu energi, kimia & petrokimia, pharma & biopharma lan minyak & gas. Kanthi ~30,000 karyawan, Bilfinger njunjung standar safety lan kualitas sing paling dhuwur lan ngasilake revenue €4.3 milyar ing taun finansial 2022. Kanggo nggayuh tujuane, Bilfinger wis nemtokake rong dorongan strategis: repositioning dhewe minangka pimpinan ing ningkatake efisiensi lan kelestarian, lan nyopir keunggulan operasional kanggo ningkatake kinerja organisasi.

Grup BAUER

Grup BAUER minangka panyedhiya layanan, peralatan lan produk utama sing ngurusi banyu lemah lan lemah. Grup bisa ngandelake jaringan ing saindenging jagad ing kabeh bawana. Operasi Grup dipérang dadi telung segmen sing maju kanthi potensial sinergi sing dhuwur: constructionWear lan Resources. Bauer entuk bathi gedhe banget saka kolaborasi telung bagean bisnis, ngidini Grup kasebut dadi panyedhiya produk lan layanan sing inovatif lan khusus kanggo nuntut proyek ing teknik yayasan spesialis lan pasar sing gegandhengan.

Mulane Bauer nawakake solusi sing cocog kanggo tantangan paling gedhe ing donya, kayata urbanisasi, kabutuhan infrastruktur sing saya tambah, lingkungan, uga banyu. Grup BAUER didegaké ing 1790 lan adhedhasar ing Schrobenhausen, Bavaria. Ing taun 2022, dheweke nyambut gawe udakara 12,000 wong lan entuk bathi Grup total EUR 1.7 milyar ing saindenging jagad. BAUER Aktiengesellschaft nilai sejarah ing Dolar Amérikah Sarékat.

Bertrandt

Perusahaan Bertrandt didegaké ing taun 1974 minangka kantor teknik siji-wong ing Baden-Württemberg. Layanan inovatif lan kompetensi pakar ing donya seluler ndadekake Bertrandt dadi jaminan kanggo solusi khusus pelanggan. Saiki, Grup kasebut minangka salah sawijining perusahaan teknik terkemuka ing donya.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top