Ndhuwur 4 Jaringan Afiliasi Paling Apik ing Donya

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 08

Ing kene kita bisa ngrembug babagan Jaringan afiliasi Top ing saindenging jagad. Afiliasi Amazon minangka salah sawijining program pemasaran afiliasi paling gedhe ing donya.

Program Amazon Associates mbantu panyipta konten, penerbit, lan blogger kanggo monetisasi lalu lintas. Kanthi mayuta-yuta produk lan program sing kasedhiya ing Amazon, asosiasi nggunakake alat link-bangunan sing gampang kanggo ngarahake pamirsa menyang rekomendasi, lan entuk saka tuku lan program sing cocog.

Dadi ing kene kita bisa ndeleng babagan dhaptar jaringan afiliasi Top ing donya liyane saka amazon. Dadi riset iki rampung ing ndhuwur 1 Million situs karo pangsa pasar.

Dhaptar Jaringan Afiliasi Top ing donya

dadi iki Dhaptar Jaringan Afiliasi paling dhuwur ing Donya.

1. ShareaSale [ SHAREASALE.COM, INC. ] - Bagéyan saka Awin

ShareASale wis ana ing bisnis sajrone 20 taun, khusus minangka Jaringan Pemasaran Afiliasi. Teknologi Perusahaan nampa penghargaan kanggo kacepetan, efisiensi, lan akurasi. Tujuan Shareasale yaiku nyedhiyakake platform Pemasaran Afiliasi sing maju.

Perusahaan usaha kanggo ngirim produk paling apik ing industri, lan ndhukung karo layanan customer unggul sing diwenehake dening wong sing bakal tindakake munggah, nelpon maneh, lan menehi solusi nyata.

  • ShareASale dadi tuan rumah 3,900+ Program Afiliasi sing kalebu 40 macem-macem kategori
  • Pangsa Pasar: 6.9%
  • Jumlah Situs web sing nggunakake Shareasale: 8900 situs web

Ing Januari 2017, jaringan afiliasi global Awin entuk ShareASale kanggo menehi kesempatan internasional luwih akeh kanggo pengiklan lan penerbit domestik. Perusahaan kasebut minangka jaringan pemasaran afiliasi paling gedhe ing donya.

SHAREASALE IS A PRIVATELY HELD ILLINOIS, USA CORPORATION wiwit APRIL 2000,
Dumunung ing: 15 W. HUBBARD ST. STE 500 | CHICAGO, IL 60654 | USA

Read More  Ndhuwur 3 Piranti Platform Pemasaran Email Paling Apik

Jaringan Afiliasi Top ing India

2. Skimlinks [Perusahaan Connexity]

Skimlinks nyambungake 60,000 penerbit menyang 48,500 pedagang ing saindenging jagad, ngasilake dodolan $2.5m saben dina. Kanthi luwih saka sepuluh taun ing industri, Skimlinks wis dadi mitra jangka panjang sing dipercaya kanggo penerbit. Skimlinks minangka perusahaan Connexity.

Klien kalebu setengah saka penerbit konten paling dhuwur ing AS lan ing Inggris kayata Conde Nast, Hearst, Yahoo!, Huffington Post, Trinity Mirror, lan MailOnline. Platform kasebut bisa diukur lan didhukung dening kerangka kerja privasi sing dipercaya 100% sing disertifikasi dening EDAA lan IAB kanthi kepatuhan GDPR lengkap. Antarane dhaptar jaringan pemasaran afiliasi paling gedhe ing ndonya.

  • Penjualan Saben Taun: $913 Yuta
  • 60,000 penerbit
  • 48,500 pedagang
  • 7.5% pangsa pasar
  • 8600 Situs Web

Skimlinks nguwasani strategi konten dagang kanggo penerbit. Minangka platform monetisasi konten commerce paling gedhe ing donya, iki mbantu ngembangake aliran pendapatan sing bisa nyumbang nganti seprapat saka penghasilan sakabèhé penerbit. Ing tembung liyane, iki mbisakake penerbit dadi kurang gumantung ing iklan.

Teknologi kasebut kanthi otomatis entuk penerbit bagean dodolan sing ditindakake liwat tautan produk ing konten sing gegandhengan karo perdagangan sing digawe dening editor. Platform kasebut minangka solusi siji mandeg sing nyedhiyakake teknologi lan data kanggo miwiti, tuwuh lan sukses skala strategi perdagangan konten. Kerjane ing desktop, tablet lan seluler.

Jaringan afiliasi paling dhuwur ing donya
Jaringan afiliasi paling dhuwur ing donya

3. Iklan Rakuten [ Jaringan Afiliasi Rakuten ]

Rakuten Advertising minangka bagéan saka Rakuten Group. Rakuten Group minangka salah sawijining perusahaan layanan Internet terkemuka ing donya, nguatake individu lan bisnis ing saindenging jagad. Saiki, Perusahaan duwe 70+ bisnis sing kalebu e-commerce, konten digital, komunikasi, fintech lan olahraga profesional, nggawa kabungahan panemuan luwih saka 1.2 milyar anggota ing saindenging jagad. 

  • Pangsa Pasar: 7.2 %
  • situs 8300
Read More  Ndhuwur 3 Piranti Platform Pemasaran Email Paling Apik

Milih Jaringan Pemasaran Afiliasi #1 ing industri sajrone sangang taun mlaku, Rakuten Advertising nglumpukake konsumen lan merek top saka sak ndonya kaya sadurunge. Salah sawijining jaringan pemasaran afiliasi paling apik ing ndonya.

Ing 2018, Perusahaan wis ngolah 100 yuta pesenan ing luwih saka 200 negara lan wilayah lan 25 mata uang. Perusahaan iki duwe luwih saka 150,000 penerbit global.

Alat Riset tembung kunci paling dhuwur

4. CJ Afiliasi

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, Perusahaan minangka salah sawijining jeneng sing paling dipercaya lan mapan ing pemasaran afiliasi. Wiwit didegake ing Santa Barbara, California ing 1998, afiliasi CJ wis semangat banget kanggo nyopir wutah cerdas kanggo para klien.

Dumunung ing 14 kantor ing saindenging jagad, The Company karyawan darmabakti kanggo ngirim solusi lan strategi inovatif sing dirancang kanggo ngasilake asil gedhe. Merek kasebut minangka nomer 4 ing dhaptar jaringan pemasaran afiliasi paling dhuwur ing donya adhedhasar dodolan.

Perusahaan digali jero lan ngatasi pitakonan angel kanggo klien. Minangka bagéan saka Public Media Groupe lan didadekake siji ing hub media Publicis Media, akses Perusahaan menyang data unparalleled ngidini kita kanggo kurban pendekatan saestu customer-sentris kanggo affiliate marketing.

Perusahaan hosting Web Shared Top ing Donya

Dadi, iki minangka dhaptar Top 4 Jaringan Afiliasi Paling Apik ing Donya adhedhasar dodolan.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top