Perusahaan Aerospace Top ing Inggris 2023

Dhaptar Top Perusahaan Aerospace ing Inggris diurutake adhedhasar Total Sales ing taun anyar

Dhaptar Top Aerospace Perusahaan ing Inggris

Dadi iki Dhaptar Perusahaan Aerospace Top ing Inggris adhedhasar Revenue

BAE Systems Plc (BAE)

BAE Systems Plc (BAE) duwe kapabilitas ing donya ing teknologi pesawat militer lan komersial. Perusahaan kasebut nduweni kapabilitas utama ing babagan kontrak utama, integrasi sistem, teknik cepet, manufaktur, pangopènan, ndandani lan nganyarke, lan latihan militer kanggo pesawat tempur lan pelatih canggih kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. BAE Systems Plc (BAE) minangka kontraktor pertahanan lan integrator sistem. Perusahaan kasebut nyedhiyakake solusi pertahanan, aerospace, lan keamanan sing ana gandhengane karo udara, darat, lan maritim.

Penawaran produk BAE kalebu elektronik canggih, keamanan siber lan intelijen, solusi teknologi informasi, lan layanan dhukungan. Perusahaan ngrancang, nggawe, lan nyedhiyakake pesawat militer, sistem ruang angkasa, kapal permukaan, kapal selam, avionik, radar, komando, kontrol, komunikasi, komputer, sistem intelijen, pengawasan, lan pengintaian (C4ISR), sistem elektronik, torpedo, lan senjata dipandu. sistem.

Iki nglayani pelanggan pemerintah lan komersial. Perusahaan kasebut duwe bisnis ing saindenging Eropa, Timur Tengah, Amerika Utara, Asia-Pasifik, Afrika, lan Amerika Tengah lan Kidul. BAE kantor pusat ing London, Inggris.

Bisnis Aerospace Rolls-Royce

Bisnis Dirgantara Pertahanan Kanthi luwih saka 16,000 mesin militer ing layanan karo 160 pelanggan ing 103 negara, Rolls-Royce minangka pemain sing kuat ing pasar mesin aeroangkasa pertahanan.

Saka pertempuran kanggo transportasi, saka trainer kanggo helikopter, mesin lan solusi layanan pionir kita mesthekake yen pelanggan duwe teknologi mesin anjog ing donya kasedhiya, apa wae sing dikarepake misi.

Rolls-Royce duwe pelanggan ing luwih saka 150 negara, kalebu luwih saka 400 maskapai lan pelanggan leasing, 160 angkatan bersenjata lan angkatan laut, lan luwih saka 5,000 daya lan pelanggan nuklir. Kanggo nyukupi panjaluk pelanggan kanggo solusi sing luwih lestari, kita setya nggawe produk kita cocog karo emisi karbon nol net.

Pendapatan dhasar taunan yaiku £ 12.69bn ing 2022 lan operasi dhasar MediaWiki punika £652m. Rolls-Royce Holdings plc minangka perusahaan publik sing didagang ing bursa saham (LSE: RR., ADR: RYCEY, LEI: 213800EC7997ZBLZJH69)

ya wisJeneng perusahaanTotal Pendapatan (FY)SIMBOL
1Sistem BAE Plc$ 26,351 YutaBA.
2Rolls-Royce Holdings Plc$ 16,163 YutaRR.
3Meggitt Plc $ 2,302 YutaMGGT
4Qinetiq Group Plc $ 1,764 YutaQQ
5Holdings Elektronik Ultra Plc $ 1,175 YutaULE
6Senior Plc $ 1,003 YutaSNR
7Kelompok Chemring Plc $ 537 YutaCHG
8Avon Protection Plc Ord $ 245 YutaAVON
9Cohort Plc $ 198 YutaCHRT
10Avingtrans Plc $ 140 YutaAVG
11Ms International Plc $ 85 YutaMSI
12Croma Security Solutions Group Plc $ 45 YutaCSSG
13Velocity Composites Plc $ 18 YutaVEL
14Thruvision Group Plc $ 9 YutaTHRU
15Image Scan Holdings Plc $ 4 YutaIPI
Dhaptar Perusahaan Aerospace Top ing Inggris

Meggitt PLC

Meggitt PLC, perusahaan internasional anjog sing spesialisasine ing komponen kinerja dhuwur lan subsistem kanggo aerospace, pertahanan lan pasar energi milih. Meggitt PLC, pimpinan donya ing aerospace, pertahanan lan energi. Parker Meggitt makaryakke luwih saka 9,000 karyawan ing luwih saka 37 fasilitas manufaktur lan kantor regional ing saindenging jagad.

Qinetiq Group Plc Bisnis Aerospace

Saka nglawan drone lan njaga landasan pacu saka lebu, kanggo ndeteksi serangan elektromagnetik lan nglindhungi perimeter lapangan udara, inovasi njamin keamanan, keamanan lan operasi sing lancar. Kinerja lan proteksi minangka inti saka akeh solusi kita: produsen percaya fasilitas trowongan angin kita kanggo mbantu dheweke ngevaluasi pesawat sing lepas landas lan mendarat, lan materi inovatif kita nglindhungi pesawat saka karusakan impact.

Qinetiq Group Plc ngatur ETPS, salah sawijining sekolah pilot tes sing paling misuwur ing donya, nglatih pilot lan insinyur supaya bisa nindakake kabeh bentuk uji coba kanthi aman lan efektif, kalebu program sertifikasi sipil sing disetujoni EASA.

Dadi pungkasane iki Dhaptar Perusahaan Aerospace Top ing Inggris sing diurutake adhedhasar Total Sales.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top