5 Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya | Penerbangan

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa ndeleng babagan Dhaptar 5 Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya 2021, perusahaan penerbangan paling apik sing diurutake adhedhasar Total Revenue. Top 5 Airline Brands duwe Turnover luwih saka $ 200 Milyar. Dhaptar perusahaan penerbangan paling dhuwur

Dhaptar Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya

Dadi iki Dhaptar Perusahaan Maskapai Paling Apik ing Donya sing diurutake adhedhasar Total Sales.

1. Delta Air Lines, Inc

Delta Airlines minangka maskapai global utama AS sing nglayani 200 yuta pelanggan saben taun. Perusahaan nyambungake pelanggan ing jaringan global sing jembar menyang luwih saka 300 tujuan ing luwih saka 50 negara.

Perusahaan minangka maskapai penerbangan paling gedhe ing donya kanthi total bathi lan paling akeh duwe bathi kanthi limang taun berturut-turut $ 5 milyar utawa luwih ing penghasilan sadurunge pajak. Salah sawijining perusahaan penerbangan paling dhuwur ing donya

Perusahaan setya marang safety lan linuwih sing unggul ing industri lan terus-terusan dadi pemain paling apik ing industri. Jalur Delta Air minangka sing paling gedhe ing perusahaan penerbangan paling dhuwur.

  • Total Penjualan: $47 Milyar
  • Luwih saka 5,000 budhal saben dina
  • 15,000 mangkat afiliasi

Company karyawan nyediakake pengalaman lelungan kelas donya kanggo pelanggan lan menehi bali menyang komunitas ngendi padha manggon, bisa lan ngawula. Kauntungan kompetitif utama liyane kalebu keandalan operasional, jaringan global, kesetiaan pelanggan lan neraca kelas investasi.

Kemitraan sing saya tambah akeh karo American Express nyedhiyakake aliran pendapatan merek co-brand sing ana gandhengane karo belanja konsumen sing luwih akeh. Merek maskapai paling terkenal ing donya Delta Brand, sing disebutake ora mung ing antarane maskapai global paling apik, nanging uga karo merek konsumen paling dhuwur.

Read More  Dhaptar 61 Perusahaan Aerospace lan Pertahanan Top

2. Penerbangan American Airlines

Tanggal 15 April 1926, Charles Lindbergh miber pesawat American Airlines pisanan - nggawa surat AS saka St. Louis, Missouri, menyang Chicago, Illinois. Sawise 8 taun rute surat, maskapai kasebut wiwit dadi saiki.

pangadeg Amérika CR Smith makarya karo Donald Douglas kanggo nggawe DC-3; pesawat sing diganti kabeh industri maskapai, ngoper sumber revenue saka mail kanggo penumpang.

  • Total Penjualan: $ 46 Milyar
  • Didegaké: 1926

Bebarengan karo mitra regional American Eagle, Perusahaan nawakake rata-rata meh 6,700 penerbangan saben dina menyang 350 tujuan ing 50 negara. Perusahaan minangka anggota pendiri saka sijidonya® aliansi, sing anggota lan anggota sing dipilih nawakake meh 14,250 penerbangan saben dina menyang 1,000 tujuan ing 150 negara.

American Eagle iku jaringan 7 operator regional sing makaryakke miturut codeshare lan perjanjian layanan karo American. Bareng padha ngoperasikake 3,400 penerbangan saben dina menyang 240 tujuan ing AS, Canada, Karibia lan Meksiko.

Perusahaan iki duwe 3 anak perusahaan saka American Airlines Group:

  • Envoy Air Inc.
  • Piedmont Airlines Inc.
  • PSA Airlines Inc.

Plus 4 operator kontrak liyane:

  • Kompas
  • Mesa
  • Republik
  • SkyWest

Ing taun 2016, American Airlines Group Inc. ndhuweni dhaptar turnaround bisnis paling apik ing majalah Fortune lan saham (NASDAQ: AAL) gabung karo indeks S&P 500. 2nd ing dhaptar perusahaan penerbangan paling dhuwur.

3. United Airlines Holdings

United Airline Holding minangka maskapai paling gedhe nomer telu ing dhaptar perusahaan maskapai paling dhuwur ing donya adhedhasar revenue.

  • Total Penjualan: $ 43 Milyar

United Airline Holding minangka salah sawijining Dhaptar perusahaan penerbangan paling dhuwur ing donya.

Read More  10 Perusahaan Aeroangkasa Utama ing Donya 2022

4. Lufthansa Group

Grup Lufthansa minangka klompok penerbangan sing operasi ing saindenging jagad. Kanthi 138,353 karyawan, Grup Lufthansa ngasilake penghasilan EUR 36,424 juta ing taun finansial 2019. 

Grup Lufthansa dumadi saka segmen Network Airlines, Eurowings lan Aviation Services. Layanan Penerbangan kalebu segmen Logistik, MRO, Katering lan Bisnis Tambahan lan Fungsi Grup. Sing terakhir uga kalebu Lufthansa AirPlus, Pelatihan Penerbangan Lufthansa lan perusahaan IT. Kabeh segmen nduwe posisi utama ing pasar masing-masing.

  • Total Penjualan: $ 41 Milyar
  • 138,353 karyawan
  • 580 Anak Perusahaan

Segmen Network Airlines kalebu Lufthansa German Airlines, SWISS lan Austrian Airlines. Kanthi strategi multi-hub, Network Airlines nawakake
penumpang premium, produk lan layanan kualitas dhuwur, lan jaringan rute lengkap digabungake karo tingkat paling dhuwur saka keluwesan travel.

Segmen Eurowings kalebu operasi penerbangan Eurowings lan Brussels Airlines. Investasi ekuitas ing SunExpress uga minangka bagean saka segmen iki. Eurowings
nyedhiyakake penawaran inovatif lan kompetitif kanggo pelanggan sing sensitif rega lan berorientasi layanan ing segmen lalu lintas langsung Eropa sing terus berkembang.

5. Udhara France

Didegaké ing taun 1933, Air France minangka maskapai penerbangan Prancis nomer siji lan, bebarengan karo KLM, salah sawijining maskapai penerbangan paling gedhé ing donya miturut revenue lan penumpang sing diangkut. Aktif ing lalu lintas udhara penumpang - bisnis inti -, lalu lintas kargo lan pangopènan lan layanan penerbangan.

Ing taun 2019, grup Air France-KLM ngirim omzet sakabèhé 27 milyar euro, sing 86% kanggo operasi penumpang jaringan, 6% kanggo Transavia lan 8% kanggo pangopènan.

  • Total Penjualan: $ 30 Milyar
  • Didegaké: 1933
Read More  10 Perusahaan Aeroangkasa Utama ing Donya 2022

Air France minangka pemain global sing unggul ing telung bidang kegiatan utama: 

  • Angkutan penumpang,
  • transportasi kargo lan
  • Pangopènan pesawat.

Air France minangka anggota pendiri aliansi global SkyTeam, bebarengan korean Air, Aeromexico lan Delta. Kanthi maskapai Amérika Lor, Air France uga wis nggawe usaha patungan khusus kanggo operasi gabungan sawetara atus penerbangan transatlantik saben dina.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top