Paysafe Group Holdings UK Limited | Skrill

Kaca kiyé nembé diowahi jam 7, tanggal 2022 September 01

Paysafe minangka platform pembayaran khusus sing unggul. Tujuan utama yaiku supaya bisnis lan konsumen bisa nyambung lan transaksi kanthi lancar liwat kapabilitas industri ing pamroses pembayaran, dompet digital, lan solusi awis online.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman pembayaran online, volume transaksi taunan luwih saka US $120 milyar ing 2021, lan udakara 3,500 karyawan dumunung ing 10+ negara, Paysafe nyambung bisnis lan konsumen liwat 100 jinis pembayaran ing liwat 40 duit ing saindhenging donya. Dikirim liwat platform terintegrasi, solusi Paysafe diarahake menyang transaksi sing diwiwiti kanthi seluler, analytics wektu nyata lan konvergensi antarane pembayaran bata-lan-mortir lan online. 

Profil Paysafe Limited

Paysafe Limited digabungake dening PGHL miturut undang-undang Bermuda tanggal 23 November 2020 kanggo nindakake Transaksi kasebut. Sadurunge Transaksi, Paysafe Limited ora duwe materi aset lan ora nindakake bisnis apa wae. Transaksi kasebut nyebabake Paysafe Limited entuk, lan dadi penerus, ing Accounting pendahulu.

Bebarengan, ngrampungake kombinasi karo perusahaan cangkang umum, FTAC, kanthi ijol-ijolan saham lan jaminan sing diterbitake dening Paysafe Limited kanggo FTAC. Transaksi kasebut dianggep minangka reorganisasi kapital sing diikuti karo kombinasi karo FTAC, sing dianggep minangka rekapitalisasi. Sawise Transaksi kasebut, Pendahulu Akuntansi lan FTAC minangka anak perusahaan ora langsung saka Paysafe Limited.

Paysafe klompok Holdings winates

Paysafe minangka pionir global utama ing perdagangan digital kanthi volume luwih saka $122 milyar sing diproses ing taun 2021 lan $101 milyar sing diproses ing taun 2020, ngasilake bathi $1.5 milyar lan $1.4 milyar ing taun 2021 lan 2020.

Platform pembayaran terintegrasi khusus perusahaan nawakake spektrum lengkap solusi pembayaran wiwit saka pangolahan kertu kredit lan debit menyang dompet digital, eCash lan solusi perbankan wektu nyata. Kombinasi solusi sing amba, manajemen risiko sing canggih lan keahlian regulasi sing jero lan kawruh industri sing jero ing kabeh vertikal khusus ngidini kita nguatake 14 yuta pangguna aktif ing luwih saka 120 negara lan luwih saka 250,000 UKM kanggo nindakake perdagangan sing aman lan tanpa gesekan ing online. , saluran seluler, ing-app lan ing toko.

Perusahaan uga nyedhiyakake solusi perdagangan digital kanggo vertikal industri khusus, kalebu iGaming (sing nyakup pilihan taruhan online sing akeh babagan olahraga, e-olahraga, olahraga fantasi, poker lan game casino liyane), game, barang digital, cryptocurrencies, lelungan lan layanan finansial, uga solusi US Acquiring kanggo SMB lan klien marketing langsung.

Digital Commerce makili kira-kira $837 yuta, utawa 56%, saka revenue kita lan US Acquiring makili kira-kira $650 yuta, utawa 44%, saka revenue kita kanggo taun pungkasan 31 Desember 2021.

Perusahaan kasebut percaya yen persentase perdagangan digital sing saya tambah ing saindenging jagad dadi rumit banget kanggo tradisional Toko layanan pembayaran, akeh sing isih nggunakake proses bisnis lan teknologi warisan sing dikembangake 10 utawa luwih taun kepungkur kanggo ngatasi eCommerce generasi sadurunge. Platform warisan iki ora duwe fungsi khusus, manajemen risiko sing canggih lan infrastruktur kepatuhan peraturan sing kuat sing dibutuhake kanggo ngatasi wilayah pasar sing gedhe lan cepet iki.

  • Solusi Dompet Digital Nilai-Simpen Global—sing ngidini pangguna ngunggah, nyimpen, mbatalake, mbayar lan ngirim dana saka akun virtual bermerek, utawa dipasang, sing bisa transaksi ing luwih saka 15 basa lan luwih saka 40 mata uang lan digabungake karo meh 100 metode pembayaran alternatif, utawa APM, saka sak donya;
  • Jaringan eCash—sing ngidini pangguna ngowahi awis ing luwih saka 700,000 lokasi ing 50 negara dadi mata uang digital eksklusif sing diakses dening aplikasi seluler, akun virtual utawa kode pangguna lan digunakake kanggo game online, video game, perdagangan seluler, utawa tuku ing-app; lan
  • Solusi Perolehan Merchant Independen ing Amerika Serikat—sing ngidini UKM bisa nindakake eCommerce, perdagangan terintegrasi piranti lunak lan perdagangan ing toko kanthi luwih efektif kanthi nggunakake API tunggal, gateway kepemilikan, tokenisasi data, manajemen risiko lan alat penipuan lan luwih saka 150 vendor piranti lunak terpadu ("ISV") integrasi kanggo diproses. kertu kredit, kertu debit lan layanan APM seamlessly.

Paysafe Limited

Paysafe Limited wiwitane digabungake minangka perusahaan winates sing dibebasake miturut hukum Bermuda tanggal 23 November 2020 kanggo tujuan ndarbeni Foley Trasimene Acquisition Corp. II (“FTAC”). FTAC wiwitane digabungake ing Negara Bagian Delaware tanggal 15 Juli 2020 minangka perusahaan akuisisi tujuan khusus kanggo tujuan panggabungan, bursa saham modal, akuisisi aset, tuku saham, rekapitalisasi, reorganisasi utawa transaksi sing padha karo siji utawa luwih bisnis. FTAC ngrampungake Penawaran Umum Perdana (“IPO”) ing Agustus 2020.

Tanggal 7 Desember 2020, Paysafe Limited, FTAC, Merger Sub Inc., (perusahaan Delaware lan langsung, anak perusahaan saka Paysafe Limited, ing kene diarani "Merger Sub"), Paysafe Bermuda Holding LLC (tanggung jawab winates sing dibebasake saka Bermuda. perusahaan lan langsung, anak perusahaan wutuh saka Paysafe Limited, ing kene diarani minangka "LLC"), Pi Jersey Holdco 1.5 Limited (perusahaan winates pribadi sing tergabung ing hukum Jersey, Channel Islands ing 17. November 2017, ing kene diarani minangka
"Legacy Paysafe" utawa "Accounting Predecessor"), lan Paysafe Group Holdings Limited (perusahaan winates pribadi sing digabungake miturut hukum Inggris lan Wales, ing kene diarani "PGHL"), mlebu persetujuan lan rencana penggabungan sing definitif. rampung tanggal 30 Maret 2021.

Sadurunge Transaksi, Legacy Paysafe minangka anak perusahaan langsung, sing diduweni kabeh saka Paysafe Group Holdings Limited lan utamane diduweni dening dana sing disaranake dening afiliasi CVC Capital Partners (dana kasebut bebarengan, "CVC") lan The Blackstone Group Inc. ("Blackstone". ”).

Kepemilikan iki liwat entitas induk pokok, Pi Jersey Topco Limited ("Topco" utawa "Ultimate Parent"), sing langsung duwe PGHL. Minangka asil saka Transaksi, Legacy Paysafe minangka anak perusahaan sing diduweni sakabehe saka Perusahaan. Sawise Transaksi, Topco, CVC lan Blackstone nahan kepemilikan ing Perusahaan.

Paysafe punika pimpinan global ing layanan pembayaran iGaming, kang nyakup pilihan sing godhongé amba saka totoan olahraga online, esports, olahraga Fantasi, poker lan game casino liyane. Vertikal iki diatur banget lan mbutuhake pembangunan teknologi lan infrastruktur kepatuhan sing signifikan kanggo nggampangake perdagangan lintas-wates lan penetrasi pasar anyar, kayata Amerika Serikat lan Amerika Latin, sing dibukak amarga tren sekuler lan peraturan sing nguntungake lan nambah panggunaan
smartphone minangka antarmuka utami.

Paysafe wis nglayani watara 1,500 operator ing pasar iGaming global. Minangka pimpinan global, Paysafe dibukak layanan iGaming ing Canada ing 2010 lan Amerika Serikat ing 2013. Paysafe punika pimpinan global ing layanan pembayaran kanggo eSports, console game lan multi-pamuter game online.

Solusi eCash perusahaan, paysafecard, wis dadi ndhuwur carane bayar ing game lan kita ndhukung pembayaran ing antarane pedagang game terkemuka, kalebu Sony PlayStation, Xbox, Google Play, Stadia, Samsung, Huawei, Steam, Wargaming.net, Riot Games, Roblox, Twitch, EPIC Games, Ubisoft, Mojang, Innogames, Facebook, Activision Blizzard lan liya-liyane.

Paysafecard mbisakake pedagang game iki kanggo nampa pembayaran eCash, asil ing tingkat konversi luwih lan disualekno customer anyar, kang asalé saka segmen customer untapped dening opsi pembayaran conventional. Adhedhasar kasuksesan layanan eCash, kita uga wis wiwit adol Dompet digital lan Solusi Terpadu & eCommerce ("IES") menyang sawetara pedagang game kasebut, nambah kesinambungan hubungan kita.

Paysafe minangka pimpinan global ing layanan pembayaran eCommerce. Perusahaan ndhukung akeh platform eCommerce lan pasar online supaya bisa nampa macem-macem pembayaran ing ekosistem. Dompet digital perusahaan Skrill ndhukung macem-macem platform eCommerce, kalebu Shopify, Wix, Magento, WooCommerce, lan PrestaShop.

Contone, Perusahaan ngaktifake pangguna kanggo mbukak dana menyang akun Amazon liwat Paysafecash, ngidini dheweke mbayar barang lan layanan nggunakake awis ing salah siji saka 200,000 lokasi sing melu: perusahaan uga ngidini pangguna paysafecard mbayar konten lan layanan ing macem-macem platform Google. ing luwih saka 16 negara, kayata Google Play Store, YouTube lan Stadia, lan wis ngaktifake push-provisioning kertu prabayar lan NET+ Skrill kita menyang Google Pay.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene