Dhaptar Top 14 Perusahaan Piranti Lunak ing Timur Tengah

Kaca kiyé nembé diowahi jam 8, tanggal 2022 September 01

Ing kene sampeyan bisa nemokake dhaptar Perusahaan Piranti Lunak ing wetan tengah kang diurutake adhedhasar total dodolan (revenue) ing taun anyar iki. MANNAI CORPORATION nilai sejarah ing Dollar US Perusahaan Perangkat Lunak ing Qatar Timur tengah kanthi Total Revenue $ 3,402 Million diikuti Formula, Internet Arab lsp.

Dhaptar Perusahaan Piranti Lunak ing Timur Tengah

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Perangkat Lunak ing Timur Tengah adhedhasar total Penjualan (Revenue) ing Taun Anyar.

S.NOperusahaan piranti lunakTotal SalesNegaraSektor/IndustriReturn on Equity (TTM)Rasio Utang-kanggo-Ekuitas Simbol Simpenan
1MANNAI CORPORATION QPSC$ 3,402 YutaQatarLayanan IT19.24.0MCCS
2FORMULA$ 2,071 YutaIsraelLayanan IT10.40.6PATANG PULUH
3ARABIAN INTERNET AND COMUNICATION SERVICES CO$ 1,837 YutaSaudi ArabiaLayanan IT0.07202
4NICE$ 1,765 YutaIsraelLayanan IT7.50.3NICE
5MATRIK$ 1,200 YutaIsraelLayanan IT24.71.3MTRX
6TIM MALAM$ 696 YutaIsraelLayanan IT13.30.9MLTM
7LANGSUNG KOMPUTER$ 589 YutaIsraelLayanan IT27.61.1CMDR
8SATU TEKNOLOGI$ 588 YutaIsraelLayanan IT28.81.1ONE
9HILAN$ 507 YutaIsraelLayanan IT28.60.4HLAN
10E&M$ 438 YutaIsraelLayanan IT11.90.8EMCO
11MAGIC$ 371 YutaIsraelPaket Software11.00.2MGIC
12AL MOAMMAR INFORMATION SYSTEMS CO.$ 271 YutaSaudi ArabiaLayanan IT24.41.67200
13MER$ 117 YutaIsraelLayanan IT-12.62.7CMER
14NAYAX LTD$ 84 YutaIsraelPaket Software0.1NYAX
15FAWRY FOR BANKING TECHNOLOGY lan pembayaran ELEKTRONIK$ 78 YutaMesirPaket Software0.6FWRY
16SYNEL$ 46 YutaIsraelLayanan IT15.11.5SNEL
17ORAD$ 45 YutaIsraelLayanan IT-18.92.7ORAD
18HUB CYBER$ 35 YutaIsraelLayanan IT-9.30.1HUB
19ELDAV$ 35 YutaIsraelLayanan IT35.70.5ELDAV
20GLASSBOX LTD$ 24 YutaIsraelPaket Software0.0GLBX
21TRENDLINE$ 23 YutaIsraelPiranti Lunak / Layanan Internet4.20.0SEpur
22UTRON$ 13 YutaIsraelLayanan IT-17.40.4UTRN
23ABRA TECH$ 10 YutaIsraelPaket Software3.70.2Mbukak
24PHOTOMYNE LTD$ 10 YutaIsraelPaket Software0.0PHTM
25POMVOM LTD$ 9 YutaIsraelPiranti Lunak / Layanan Internet-141.60.3PMVM
26RAZOR LABS LTD$ 7 YutaIsraelPaket Software-69.90.3RZR
27SPRING$ 6 YutaIsraelPiranti Lunak / Layanan Internet61.20.0SPRG
28SAFE-T GROUP$ 5 YutaIsraelLayanan IT-55.60.0SFET
29BLENDER FINANCE TE$ 5 YutaIsraelPiranti Lunak / Layanan Internet-62.90.6BLND
30GROUP AERODROME$ 4 YutaIsraelPaket Software-9.60.2ARDM
31QUICKLISARD LTD$ 2 YutaIsraelPaket Software-5921.6-0.1QLRD
32IDENTI KESEHATAN$ 2 YutaIsraelLayanan IT-518.80.0IDNT
33MICRONET 0.1$ 2 YutaIsraelPaket Software12.90.1MCRNT
34SHAMAYM TINGKAT$ 1 YutaIsraelPaket Software-0.1SHMM
35VERTIKA FOR INDUSTRI & TRADE$ 1 YutaMesirPaket Software1.2GREEN
36TECTONA LTD$ 1 YutaIsraelPaket Software-350.30.0TECT
37AL MOASHER FOR PROGRAMMING AND INFORMATION DISSEMINATIONKurang saka 1MMesirPaket Software0.1AMPI
38MOBILE MAX-MKurang saka 1MIsraelPaket Software-1.5MBMX-M
39NEXTGEN BIOMED LTDKurang saka 1MIsraelLayanan IT-27.50.0NXGN
40PULSENMORE LTDKurang saka 1MIsraelPaket Software-413.80.0PULSE
41TRUCKNET ENTERPRISKurang saka 1MIsraelPaket Software-819.90.0TRAN
42VONETIZE PLCKurang saka 1MIsraelPiranti Lunak / Layanan Internet-0.5VNTZ-M
43GLILEO TECHKurang saka 1MIsraelPaket Software-51.50.3GLTC
dhaptar piranti lunak perusahaan ing Timur Tengah

Perusahaan Mannai

Mannai duwe utang sukses lan kepemimpinan pasar sing terus-terusan amarga nilai-nilai sing dituduhake, kompetensi inti ing perdagangan lan teknologi, lan semangat inovasi sing ora ana gandhengane ing kabeh aspek urip perusahaan. Tujuan Perusahaan yaiku kanggo menehi keuntungan ekonomi sing unggul lan jangka panjang kanggo para pelanggan, pemegang saham, karyawan, lan komunitas ing ngendi perusahaan beroperasi.

Perusahaan kasebut sacara umum dipérang dadi rong kegiatan utama, Perdagangan lan Layanan. Kanthi bisnis ing sektor minyak lan gas, distribusi otomotif, teknologi informasi lan komunikasi, Toko, peralatan omah lan elektronik, layanan lelungan, logistik lan perwakilan, perusahaan nyedhiyakake spektrum layanan lan solusi sing akeh kanggo basis klien sing berkembang kanthi cepet.

Formula

Formula Group minangka panyedhiya layanan mobilitas perusahaan terpadu ing India, nyedhiyakake layanan mobilitas kanggo luwih saka 20 klien Fortune 100 kanggo kabutuhan mobilitas mlebu lan metu. Perusahaan macem-macem layanan manajemen relokasi didhukung dening platform teknologi manungsa-sentris sing ngidini karyawan lan kulawargane bisa sukses transisi saka lokasi sing wis ana menyang omah anyar.

LAYANAN INTERNET LAN KOMUNIKASI ARAB

ARABIAN INTERNET AND COMUNICATIONS SERVICES COMPANY LIMITED dumunung ing Riyadh, Arab Saudi lan minangka bagean saka Industri Pembawa Telekomunikasi Kabel lan Nirkabel. ARABIAN INTERNET AND COMUNICATIONS SERVICES COMPANY LIMITED nduwe 1,715 karyawan ing lokasi iki lan ngasilake $93.19 yuta ing dodolan (USD). 

Dadi pungkasane iki Daftar Perusahaan Perangkat Lunak ing Timur Tengah sing adhedhasar total dodolan ing taun kepungkur.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene