Charoen Pokphand Foods Public Company Limited

Kaca kiyé nembé diowahi jam 18, tanggal 2022 September 03

Chareon Pokphand Foods Public Company Limited lan anak perusahaan beroperasi kanthi terintegrasi agroindustri lan bisnis panganan, nggunakake investasi lan kemitraan ing 17 negara ing saindenging jagad, lan diwujudake kanthi visi dadi "Pawon Donya".

Perusahaan nduweni tujuan kanggo nggayuh keamanan pangan liwat inovasi terus-terusan sing nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing paling apik uga pangembangan produk anyar sing ningkatake kepuasan konsumen sing luhur. Ing wektu sing padha, perusahaan ngupayakake njaga keseimbangan sukses bisnis lan nilai sing diwenehake marang kabeh pemangku kepentingan kanthi selaras karo prinsip '3-Manfaat' sing tujuane nggawe kesejahteraan kanggo negara, komunitas lokal uga perusahaan lan masarakat.

Operasi Charoen Pokphand Foods kanthi mantep ndhukung Tujuan Pembangunan Lestari PBB (UNSDGs); lan njamin selaras karo tata kelola perusahaan sing apik. Perusahaan prioritas riset lan pangembangan kanggo luwih maju ing inovasi nutrisi lan nilai tambah kanggo ngirim produk sing ningkatake kesehatan lan kesejahteraan. Salajengipun, Perusahaan mesthekake yen saluran distribusi selaras karo prilaku konsumen nalika efisiensi sumber daya ditambah kanthi otomatisasi.

Ing tengah-tengah kerusuhan, keamanan pangan minangka salah sawijining mesin utama kanggo ngatasi krisis iki. Kanthi pengakuan kasebut, Perusahaan ngetrapake langkah-langkah maju kanggo nggedhekake safety produksi lan prosedur operasi nalika nglindhungi. karyawan lan kulawarga liwat panyedhiya vaksin. Kajaba iku, koordinasi digawe karo sektor publik saben negara kanggo nyedhiyakake perawatan umum kanggo masarakat uga.

Charoen Pokphand Foods Financials
Charoen Pokphand Foods Financials

Perusahaan wis nggedhekake perhatian marang masyarakat liwat kontribusi kanggo nguatake keamanan pangan ing Thailand uga negara liya. Wiwit taun 2020 nganti saiki, inisiatif "CPF's Food from the Heart against Covid-19 Project" lan "CP Merging Hearts to Fight against Covid-19 Project" wis ditindakake ing ngendi Perusahaan nyedhiyakake panganan lan minuman kanggo staf medis lan wong-wong ing mbutuhake pitulungan.

Panganan lan bumbu seger wis diwenehake menyang rumah sakit, rumah sakit lapangan, kelompok sing rawan, pusat vaksinasi, pusat ujian Covid-19, pusat isolasi komunitas, lan luwih saka 500 biro ing saindenging negoro. Kagiyatan sing padha uga ditindakake ing negara-negara sing ana jejak Perusahaan yaiku Vietnam, Kamboja, Laos, Filipina, Turki, Amerika Serikat, lan Rusia.

Chareon Pokphand Foods Anak Perusahaan
Chareon Pokphand Foods Anak Perusahaan

Charoen Pokphand Foods Public Company Limited Sajarah rega saham

Ing taun 2021, Perusahaan nyathet total revenue dodolan 512,704 yuta baht, nilai aset 842,681 yuta baht, pembayaran pajak 8,282 yuta baht. Kinerja Perusahaan kena pengaruh pandemi Covid-19, sing nyebabake konsumsi sing luwih murah lan nyuda rega produk utama ing sawetara wilayah yen dibandhingake karo taun 2020. Ing sisih liya, biaya operasional mundhak saka macem-macem kegiatan kanggo maksimalake standar kebersihan ing papan kerja lan kanggo njamin keamanan karyawan lan produk ing kabeh fasilitas.

Taun 2021 uga ana kenaikan biaya bahan mentah lan logistik. Amarga faktor kasebut ing ndhuwur, Perusahaan mungkasi taun 2021 kanthi net MediaWiki saka 13,028 yuta baht, suda yen dibandhingake karo taun sadurunge.

Penjualan Revenue Breakdown Chareon Pokphand Foods
Penjualan Revenue Breakdown Chareon Pokphand Foods

Perusahaan ngoperasikake bisnis agro-industri lan panganan sing terintegrasi kanthi vertikal kanggo nawakake produk kualitas paling apik babagan nutrisi, rasa, keamanan panganan, lan keterlacakan. Perusahaan nduweni tekad kanggo mbangun wutah bisnis ing lokasi strategis kanthi fokus kanggo njaga kelas donya, proses produksi modern uga konsumsi sumber daya alam sing efisien lan ramah lingkungan kanggo nambah kompetensi lan daya saing ing tingkat internasional. We njupuk menyang akun kapentingan saka
kabeh pemangku kepentingan kanggo mesthekake wutah sustainable, nalika bisa terus-terusan ngasilake asil sing cocog kanggo para pemegang saham.

Charoen Pokphand Foods Thailand Operations

Charoen Pokphand Foods Ngoperasikake bisnis agro-industri lan panganan terpadu kanggo distribusi lan ekspor domestik menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.

Operasi Internasional

Charoen Pokphand Foods Ngoperasikake bisnis agroindustri lan panganan ing 16 negara ing njaba Thailand, yaiku Vietnam, China kalebu Republik China (Taiwan), Inggris, Amerika Serikat, India, Malaysia, Filipina, Rusia, Kamboja, Turki, Laos, Poland, Belgium, Sri Lanka, lan investasi ing Canada lan Brazil.

Bisnis Feed

Pakan kewan minangka titik wiwitan ing rantai produksi kanggo ngasilake daging lan panganan sing berkualitas amarga minangka faktor penting sing mengaruhi kesehatan kewan lan kesejahteraan kewan. Mulane, Perusahaan wis fokus ing nggawe inovasi produksi pakan lan terus-terusan ngembangaken teknologi nutrisi kewan, mbisakake Company kanggo gawé pakan kualitas miturut standar internasional nalika tetep biaya competitive lan distribusi produk ing rega cocok kanggo petani.

Produk utama Perusahaan yaiku pakan babi, pakan ayam lan pakan udang, ing macem-macem format, kalebu konsentrat pakan, pakan bubuk, lan tablet. Pakan kewan utamane diprodhuksi lan disebarake sacara lokal. Perusahaan iki melu bisnis feed ing 11 negara ing saindenging jagad yaiku, Thailand, Vietnam, India, Republik China (Taiwan), Turki, Malaysia, Filipina, Kamboja, Laos, Rusia lan perusahaan patungan ing China lan Kanada. Total dodolan bisnis pakan ing taun 2021 yaiku 127,072 yuta baht utawa 25% saka total dodolan Perusahaan.

Usaha Tani lan Pengolahan

Perusahaan iki melu bisnis peternakan lan pangolahan sing kalebu kewan, peternakan kewan, lan produksi daging olahan utama. Perusahaan milih lan ngembangake kewan kewan kanggo nanggepi panjaluk pasar. Ing wektu sing padha, kita nggabungake teknologi canggih lan ramah lingkungan sajrone prosedur pertanian lan fokus ing kesejahteraan kewan selaras karo prinsip kesejahteraan kewan internasional supaya bisa ngasilake produk kanthi kualitas lan keamanan panganan. Kategori produk inti kita yaiku kewan kewan, kewan urip, daging lan endhog olahan utami; lan kéwan utama kita kalebu babi, broiler, lapisan, bebek, lan urang.

Perusahaan ngoperasikake bisnis pertanian lan pangolahan ing 15 negara yaiku, Thailand, China, Vietnam, Rusia, Kamboja, Filipina, Malaysia, India, Republik China (Taiwan), Amerika Serikat, Laos, Turki, Sri Lanka, Polandia, lan joint venture ing Kanada lan Brazil. Saben entitas nggunakake pendekatan bisnis sing beda-beda adhedhasar kesempatan pasar lan kesesuaian. Total dodolan usaha tani lan pangolahan ing taun 2021 ana 277,446 yuta baht utawa 54% saka total dodolan Perusahaan.

Bisnis Pangan

Perusahaan ndeleng pinunjul ing riset lan pangembangan sing mbukak dalan kanggo produksi panganan kualitas dhuwur sing nawakake nutrisi lan rasa sing akeh banget. Produk diprodhuksi kanthi safety terjamin ing saindhenging rantai pasokan manufaktur, sing ningkatake kesehatan konsumen kanthi rega terjangkau uga macem-macem sing cocog karo panjaluk konsumen global kabeh umur lan lokalitas.

Perusahaan duwe tujuan kanggo nambah kepenak kanggo para pelanggan liwat saluran distribusi sing akeh. Bisnis panganan kalebu panganan olahan, panganan siap-dipangan, kalebu bisnis restoran lan distribusi. Perusahaan ngoperasikake bisnis panganan ing 15 negara yaiku, Thailand, Amerika Serikat, China, Vietnam, Republik China (Taiwan), Inggris Raya, Rusia, Malaysia, Kamboja, Filipina, India, Turki, Laos, Sri Lanka, Belgia, lan Polandia . Total dodolan bisnis panganan ing taun 2021 yaiku 108,186 yuta baht utawa 21% saka total dodolan Perusahaan.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top