Brookfield Asset management Inc | Anak perusahaan

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Brookfield Asset management Inc minangka manajer aset alternatif global kanthi $ 600 milyar aset ing manajemen, lan fokus ing nandur modal ing long-umur, aset kualitas dhuwur lan bisnis sing bantuan mbentuk penyangga ekonomi global.

Tujuan Brookfield Asset management Inc yaiku kanggo ngaktifake perusahaan lan aset Perusahaan nandur modal ing, minangka Perusahaan minangka komunitas ing ngendi Perusahaan beroperasi, supaya bisa berkembang ing jangka panjang.

Sejarah saka Brookfield Asset Management Inc

Brookfield Asset management Inc minangka manajer aset alternatif global sing duwe sejarah luwih saka 100 taun. Perusahaan nduweni aset $600 milyar sing dikelola ing portofolio real estate, infrastruktur, sing bisa dianyari daya, ekuitas pribadi lan kredit.

Brookfield Asset management Inc nglayani macem-macem investor institusional, dana perusahaan lan individu ing saindenging jagad. Minangka pramugari saka investor perusahaan ibukutha sing dipercaya, Perusahaan nggunakake pengalaman perusahaan lan keahlian operasi sing jero kanggo nggawe nilai jangka panjang kanggo pihak kasebut, mbantu dheweke entuk target lan nglindhungi masa depan finansial.

  • Makarya ing luwih saka 30 negara ing limang bawana ing saindenging jagad
  • 150,000 operasi karyawan sak ndonya
  • $ 600 milyar aset ing manajemen

Struktur ibukutha perusahaan dibangun kanggo mbiayai investasi kanthi nggambar saka macem-macem perusahaan-kalebu neraca perusahaan dhewe, ibukutha afiliasi perusahaan sing kadhaptar umum lan modal saka investor institusional perusahaan.

Iki akses menyang fleksibel, modal gedhe-ukuran ngidini kanggo nguber transaksi kanggo investor perusahaan sing pinunjul ing ukuran, ngasilaken atraktif financial bali lan awis, lan ndhukung wutah saka aktivitas Manajemen aset perusahaan.
Sing penting, iki uga tegese ibukutha perusahaan diinvestasi bebarengan karo investor perusahaan, kanggo mesthekake yen kapentingan perusahaan tansah selaras karo kepentingane.

Ing Brookfield, praktik Lingkungan, Sosial lan Pamrentahan (ESG) sing apik minangka integral kanggo mbangun bisnis sing tahan banting lan nggawe nilai jangka panjang kanggo investor lan pemangku kepentingan perusahaan. Praktek kasebut diarahake ing filosofi perusahaan kanggo nindakake bisnis kanthi perspektif jangka panjang kanthi cara sing lestari lan etis.

  • 1,000+ profesional investasi
  • 150,000+ karyawan operasi
  • 30 negara ing limang bawana
  • 2,000+ investasi ing saindenging jagad

Iki tegese operasi kanthi pamrentahan sing kuat lan prinsip lan praktik ESG liyane, lan njaga fokus sing disiplin kanggo nggabungake prinsip kasebut ing kabeh kegiatan perusahaan. Bisnis Perusahaan kalebu

  • Real Estate 
  • infrastructure 
  • Daya Dianyari 
  • Equity swasta 
  • Oaktree 

Brookfield Asset management Inc wong tetep unsur paling penting saka bisnis perusahaan, lan budaya perusahaan adhedhasar integritas, collaboration lan disiplin.

Perusahaan menehi penekanan sing kuat babagan keragaman ing kabeh bisnis perusahaan, amarga Perusahaan ngerteni manawa sukses perusahaan gumantung saka ngembangake macem-macem perspektif, pengalaman lan tampilan jagad.

Kanthi udakara $650 milyar ing aset sing dikelola, lan warisan luwih saka 100 taun minangka pemilik lan operator global, perusahaan fokus ing nandur modal ing penyangga ekonomi global, lan setya ndhukung lan ningkatake komunitas ing ngendi perusahaan beroperasi. .

Fokus investasi:

Brookfield Asset management Inc fokus ing real estate, infrastruktur, perusahaan sing bisa dianyari, usaha pribadi lan kredit.

Penawaran produk sing macem-macem: Perusahaan nawakake strategi inti, inti-plus, tambah nilai, oportunistik/pertumbuhan lan strategi kredit liwat kendaraan tertutup lan terus-terusan ing pasar umum lan swasta.

Strategi investasi fokus:

Brookfield Asset management Inc nandur modal ing endi Perusahaan bisa nggawa kaluwihan kompetitif perusahaan, nggunakake jangkauan global perusahaan, akses menyang modal skala gedhe lan keahlian operasional.

Pendekatan Pembiayaan Disiplin:

Perusahaan njupuk pendekatan konservatif kanggo nggunakake pengaruh, mesthekake Perusahaan bisa ngreksa modal ing kabeh siklus bisnis.

Sustainability:

Brookfield Asset management Inc setya kanggo mesthekake yen aset lan bisnis Perusahaan nandur modal ing disetel kanggo sukses long-term, lan Perusahaan ngupaya kanggo duwe impact positif ing lingkungan lan komunitas kang Brookfield Asset management Inc operate.

Perusahaan $312 milyar ing modal ragad nandur modhal kanggo sawetara investor institusi paling gedhe ing donya, dana kasugihan negara lan rencana pensiun, bebarengan karo ewonan individu.

Brookfield Asset management Inc nyedhiyakake macem-macem produk dana pribadi lan kendaraan umum sing darmabakti, sing ngidini investor nandur modal ing limang kelas aset utama lan melu kinerja portofolio sing ndasari.

Brookfield Asset management Inc nandur modal kanthi cara sing disiplin, nargetake ngasilake 12-15% sajrone jangka panjang kanthi proteksi downside sing kuat, ngidini para investor lan para pemangku kepentingan bisa nggayuh tujuane lan nglindhungi masa depan finansial.

Informasi terkait

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene