Upwork Global Inc | Perusahaan Freelance paling gedhe No 1

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2022 September 02

Upwork Global Inc ngganti cara kerja kanthi nempatake bakat mandiri ing saben bisnis.

Profil Upwork Global Inc

Upwork digabungake ing Negara Bagian Delaware ing Desember 2013 sadurunge lan ana hubungane karo kombinasi Elance, Inc., sing diarani perusahaan Elance, lan oDesk Corporation, sing diarani oDesk.

Upwork minangka pasar kerja ing saindenging jagad, nyambungake mayuta-yuta bisnis kanthi bakat mandiri saka sak ndonya. Perusahaan kasebut nglayani kabeh wong saka wiwitan nganti 30% saka Fortune 100 kanthi platform sing didorong kepercayaan kuat sing ngidini perusahaan lan freelancer bisa kerja bareng kanthi cara anyar sing mbukak kunci potensial.

Komunitas bakat entuk luwih saka $ 2.3 milyar ing Upwork ing 2020 liwat luwih saka 10,000 katrampilan, kalebu situs lan pembangunan app, kreatif lan desain, support customer, finance lan accounting, konsultasi, lan operasi.

Perusahaan Freelance paling dhuwur ing donya

Hubungane karo kombinasi kasebut, perusahaan kasebut ngganti jeneng dadi Elance-oDesk, Inc. ing Maret 2014, banjur dadi Upwork Inc. ing Mei 2015. Ing 2015, kita miwiti konsolidasi platform Elance lan platform oDesk lan sawise konsolidasi kasebut. ing 2016, wiwit operasi ing pasar karya siji.

Kantor eksekutif utama perusahaan dumunung ing 2625 Augustine Drive, Suite 601, Santa Clara, California 95054, lan alamat surat yaiku 655 Montgomery
Street, Suite 490, Departemen 17022, San Francisco, California 94111.

  • Nomer telpon perusahaan yaiku (650) 316-7500.
  • alamat situs web: www.upwork.com.

Komunitas bakat perusahaan entuk luwih saka $2.3 milyar ing Upwork ing taun 2020 liwat luwih saka 10,000 katrampilan, kalebu pangembangan situs web lan aplikasi, kreatif lan desain, dhukungan pelanggan, keuangan lan akuntansi, konsultasi, lan operasi.

Upwork Global Inc ngoperasikake perusahaan kasebut pasar kerja paling gedhe ing donya sing nyambungake bisnis, sing diarani perusahaan minangka klien, kanthi bakat independen, sing diukur kanthi volume layanan reged, sing diarani perusahaan minangka GSV.

Sajrone taun sing rampung tanggal 31 Desember 2020, pasar kerja perusahaan diaktifake $2.5 milyar saka GSV.

Perusahaan nemtokake freelancer minangka pangguna sing ngiklanake lan nyedhiyakake layanan kanggo klien liwat pasar kerja, lan nemtokake klien minangka pangguna sing kerja karo freelancer liwat pasar kerja.

Kanggo freelancer, perusahaan dadi saluran pemasaran sing kuat kanggo nemokake karya sing bermanfaat, menarik, lan fleksibel. Freelancer entuk manfaat saka akses menyang klien sing berkualitas lan pembayaran sing aman lan pas wektune nalika ngrasakake kebebasan kanggo mbukak bisnis dhewe, nggawe jadwal dhewe, lan kerja saka sing disenengi.
lokasi.

Upwork Global Financials
Upwork Global Financials

Kajaba iku, para freelancer duwe visibilitas wektu nyata menyang kesempatan sing dikarepake, supaya bisa nandur modal wektu lan fokus ing
ngembangaken skills sought-sawise.

Kanggo klien, pasar kerja perusahaan nyedhiyakake akses sing cepet, aman, lan efisien menyang bakat sing berkualitas kanthi luwih saka 10,000 katrampilan ing luwih saka 90 kategori, kayata
sales and marketing, customer service, data science and analytics, design and creative, and web, mobile, and software development.

Perusahaan nawakake pendekatan langsung-total minangka alternatif kanggo perantara tradisional kayata perusahaan staf, perekrut, lan agensi kanthi nyedhiyakake bakat lan fitur mandiri sing berkualitas tinggi sing mbantu mbangun hubungan sing dipercaya lan menehi kapercayan ing kerja jarak jauh, kalebu kemampuan kanggo melu para freelancer. minangka salah siji kontraktor independen utawa minangka karyawan saka panyedhiya staf pihak katelu.

Pasar kerja perusahaan uga ngidini para klien nyelarasake alur kerja, kayata sumber bakat, jangkauan, lan kontrak. Kajaba iku, pasar kerja kita nyedhiyakake akses menyang fungsi penting kanggo keterlibatan jarak jauh karo para freelancer, kalebu komunikasi lan kolaborasi, nelusuri wektu, invoice, lan pembayaran.

Klien perusahaan ukurane saka bisnis cilik nganti perusahaan Fortune 100.
Kita yakin manawa pembeda utama lan pendorong pertumbuhan kita yaiku rekaman trek nggawe kepercayaan lan ngidini pangguna bisa nyambung kanthi sukses.

Read More  5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2022

Pasar kerja paling gedhe ing donya

Minangka pasar kerja paling gedhe ing donya sing nyambungake bisnis karo bakat independen, kaya sing diukur dening GSV, entuk manfaat saka efek jaringan sing nyebabake wutah ing jumlah klien sing ngirim proyek lan jumlah freelancer sing golek kerja.

Wutah kerja didorong dening panggunaan pasar kerja jangka panjang lan terus-terusan dening pangguna. Perusahaan ngasilake bathi saka para freelancer lan klien, kanthi mayoritas revenue sing diasilake saka biaya layanan sing dikenani biaya kanggo freelancer.

Perusahaan uga ngasilake revenue saka biaya sing dikenani biaya kanggo klien lan freelancer kanggo layanan liyane, kayata kanggo transaksi pembayaran liwat pasar kerja, penawaran premium, tumbas "Connects" (token virtual sing ngidini freelancer nawarake proyek ing pasar kerja kita), ijol-ijolan mata uang asing, lan tawaran Upwork Payroll.

Kajaba iku, upwork nyedhiyakake penawaran layanan sing dikelola ing ngendi perusahaan melu para freelancer kanggo ngrampungake proyek, menehi tagihan langsung marang klien, lan tanggung jawab kanggo karya sing ditindakake.

Pasar lan Layanan Ngatur

Upwork duwe penawaran pasar lan penawaran layanan sing dikelola. Penawaran pasar perusahaan kalebu

  • Kerja Dasar,
  • Upwork Plus,
  • Upwork Enterprise, lan
  • Gaji Upwork.

Dasar Upwork: Penawaran Upwork Basic nyedhiyakake klien akses menyang bakat independen kanthi riwayat kerja sing wis diverifikasi ing pasar kerja lan umpan balik klien
kemampuan kanggo langsung cocog karo freelancer sing tepat, lan fitur kolaborasi sing dibangun.

Upwork Plus: Penawaran Upwork Plus dirancang kanggo tim sing pengin tampil ing bakat kualitas lan perekrutan kanthi cepet. Saliyane nampa kabeh produk
fitur saka Upwork Basic, klien Upwork Plus bisa ngakses pitulungan pribadi, apa strategis utawa proyek-tartamtu. Dheweke uga nampa tunjangan kayata a
lencana klien sing wis diverifikasi lan kiriman proyek sing disorot, sing dadi para freelancer paling dhuwur lan mbantu klien entuk asil.

Perusahaan Upwork: Penawaran Upwork Enterprise dirancang kanggo klien sing luwih gedhe. Klien Upwork Enterprise nampa kabeh fitur produk saka Upwork Plus, saliyane tagihan gabungan lan invoice saben wulan, tim penasihat khusus, laporan rinci babagan wawasan lan tren perusahaan supaya klien bisa nyewa luwih cepet lan luwih sukses, lan kesempatan kanggo klien onboard bakat independen sing wis ana ing pasar kerja.

Read More  5 Perusahaan Freelancing Paling Top ing Donya 2022

Upwork Enterprise uga nawakake akses menyang fitur produk tambahan, akses premium menyang freelancer top, layanan profesional, lan fleksibilitas syarat pembayaran. Kajaba iku, liwat penawaran kepatuhan perusahaan, klien bisa melu kita kanggo nemtokake manawa freelancer kudu diklasifikasikake minangka pegawe utawa kontraktor independen adhedhasar ruang lingkup layanan freelancer sing disepakati antarane klien lan freelancer lan faktor liyane.

Gaji Upwork: Layanan Upwork Payroll, salah sawijining penawaran premium, kasedhiya kanggo klien nalika milih kerja bareng karo freelancer sing ditindakake liwat Upwork
minangka karyawan. Kanthi Upwork Payroll, klien duwe akses menyang panyedhiya staf pihak katelu kanggo makaryakke karyawan supaya bisa nyukupi kabutuhan bakat.
liwat pasar kerja kita.

Penawaran Layanan Ngatur

Liwat penawaran layanan sing dikelola, kita melu freelancer langsung utawa minangka karyawan panyedhiya staf pihak katelu kanggo nindakake layanan kanggo klien ing
atas jenenge, langsung invoice klien, lan tanggung jawab kanggo karya dileksanakake.

Layanan Escrow

Perusahaan kasebut dilisensi minangka agen escrow internet dening Departemen Perlindungan Keuangan lan Inovasi California, sing diarani DFPI. miturut
kanggo peraturan sing ditrapake, dana sing ditahan atas jenenge pangguna ditahan ing akun escrow lan dirilis mung miturut instruksi escrow sing
wis disepakati dening pangguna.

Kanggo kontrak rega tetep, klien nyetor dana sing ditahan ing escrow, kanthi wutuh utawa kanthi tonggak sejarah, sadurunge freelancer wiwit kerja. Dana escrow banjur dirilis menyang freelancer sawise rampung proyek utawa tonggak sejarah.

Kanggo kontrak saben jam, klien nampa invoice mingguan ing dina Minggu, ing ngendi dana kanggo invoice diselehake ing escrow, lan duwe sawetara dina kanggo mriksa invoice.

Dana dirilis menyang freelancer sawise periode review, kajaba klien ngajokake regejegan. Ing cilik saka sembarang regejegan antarane freelancers lan klien liwat dana dianakaké ing escrow duwe tim darmabakti fokus ing gampang resolusi antarane wong-wong mau.

About Author The

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top