Top Swap Dhuwur Mbayar Broker Forex

Kaca kiyé nembé diowahi jam 10, tanggal 2024 Juli 11

Dhaptar Swap Dhuwur Mbayar Broker Forex adhedhasar swap rata-rata sing dibayar ing mata uang kasebut. Forex (uga dikenal minangka FX) iku singkatan saka valuta asing pasar global kanggo tuku lan adol mata uang asing.

Pasar iki regane luwih saka $ 6 triliun saben dina, kanthi pusat lan pribadi bank-bank, dana pager, pedagang, lan lelungan ing saindenging jagad mbukak 24 jam dina, 5.5 dina saben minggu ijol-ijolan dhuwit kanthi rega sing beda-beda. Rega mata uang ganti saben detik, menehi investor kesempatan tanpa wates kanggo mlebu dagang. Lan investor nyoba golek dhuwit kanthi prédhiksi kanthi bener obahe rega pasangan sing beda-beda.

Dhaptar Top Swap Dhuwur Mbayar Broker Forex

Dhaptar Top Swap Dhuwur Mbayar Broker Forex

Broker Forex Multibank Group

MultiBank Group diadegaké ing California, USA, ing 2005. Wiwit iku, Perusahaan wis berkembang dadi salah siji saka panyedhiya derivatif financial paling gedhé ing donya, karo modal mbayar-munggah saiki liwat $322 yuta.

Layanan broker Forex basis klien ekstensif luwih saka 1,000,000+ pelanggan saka 100 negara. Nawakake Perdagangan luwih saka 20,000 instrumen kalebu Forex, Logam, Saham, Indeks, Komoditas & Mata Uang Kripto.

Tickmill forex

Tickmill minangka jeneng dagang saka perusahaan Tickmill Group.

Tickmill.com diduweni lan dilakokno ing Grup perusahaan Tickmill. Tickmill Group kasusun saka Tickmill UK Ltd, diatur dening Financial Conduct Authority (Kantor kadhaptar: 3rd Floor, 27 - 32 Old Jewry, London EC2R 8DQ, Inggris).

Tickmill Europe Ltd, diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (Kantor Terdaftar: Kedron 9, Mesa Geitonia, 4004 Limassol, Siprus),

Tickmill South Africa (Pty) Ltd, FSP 49464, diatur dening Financial Sector Conduct Authority (FSCA) (Kantor Terdaftar: The Pavilion, Cnr Dock and Portswood Rd, V andA Waterfront, 8001, Cape Town),

Tickmill Ltd, Alamat: 3, F28-F29 Eden Plaza, Eden Island, Mahe, Seychelles sing diatur dening Otoritas Layanan Keuangan Seychelles lan anak perusahaan 100% Procard Global Ltd, nomer registrasi UK 09369927 (Kantor Terdaftar: Lantai 3, 27 - 32 Old Jewry, London EC2R 8DQ, Inggris),

Tickmill Asia Ltd – diatur dening Otoritas Jasa Keuangan Labuan Malaysia (Nomer Lisensi: MB/18/0028 lan Kantor Terdaftar: Unit B, Lot 49, Lantai 1, Blok F, Gudang Lazenda 3, Jalan Ranca-Ranca, 87000 FT Labuan , Malaysia).

IC Markets

IC Markets minangka salah sawijining panyedhiya CFD Forex sing paling misuwur, nawakake solusi dagang kanggo pedagang dina aktif lan scalper uga pedagang sing anyar ing pasar forex. IC Markets nawakake para klien sing paling apik platform dagang, panyambungan latency kurang lan likuiditas unggul.
IC Markets ngrevolusi dagang forex online. Pedagang saiki bisa entuk akses menyang rega sing sadurunge mung kasedhiya kanggo bank investasi lan individu kanthi regane dhuwur.

Wektu forex

merek FXTM wis sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi.

ForexTime Ltd (www.forextime.com/eu) kanthi nomer registrasi HE 310361 lan alamat registrasi ing 35, Lamprou Konstantara, Menara FXTM, 4156, Kato Polemidia, Limassol, Siprus diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus kanthi nomer lisensi CIF 185/12 , dilisensi dening Financial Sector Conduct Authority (FSCA) saka Afrika Kidul, karo FSP No. 46614.

Exinity Capital East Africa Ltd (www.forextime.com) kanthi nomer registrasi PVT-ZQU6JE7 lan alamat registrasi ing West End Towers, Waiyaki Way, 6th Floor , PO Box 1896-00606, Nairobi, Republik Kenya diatur dening Otoritas Pasar Modal Republik Kenya karo Broker Devisa Online Non-Dealing kanthi nomer lisensi 135.

Exinity UK Limited (www.forextime.com/uk) kanthi nomer registrasi 10599136 lan alamat registrasi ing 1 st. Katharine's Way London, Inggris, E1W 1UN, UK sah lan diatur dening Financial Conduct Authority kanthi nomer lisensi 777911.

Exinity Limited (www.forextime.com) kanthi nomer registrasi C119470 C1/GBL lan alamat registrasi ing Lantai 5, Menara NEX, Rue du Savoir, Cybercity, 72201 Ebene, Republik Mauritius diatur dening Komisi Layanan Keuangan Republik Mauritius kanthi Lisensi Dealer Investasi kanthi nomer lisensi C113012295.

FxPro

Wiwit diadegake, FxPro wis sukses nggedhekake layanan Toko lan klien institusi ing luwih saka 170 negara - lan kita isih akeh. FxPro nawakake Contracts for Difference (CFD) ing 6 kelas aset: Forex, Saham, Indeks Spot, Futures, Logam Titik lan Energi Titik. Kita nyedhiyakake klien kita kanthi akses menyang likuiditas tingkat paling dhuwur lan eksekusi perdagangan maju tanpa intervensi meja dealing.

FxPro UK Limited wis sah lan diatur dening FCA wiwit 2010. FxPro Financial Services Limited wis sah lan diatur dening CySEC wiwit 2007 lan dening FSCA wiwit 2015. FxPro Global Markets Limited wis sah lan diatur dening SCB.

Taksi

Axi minangka jeneng dagang saka AxiTrader Limited (AxiTrader), sing digabungake ing St Vincent lan Grenadines, nomer 25417 SM 2019 dening Pendaftar Perusahaan Bisnis Internasional, lan kadhaptar dening Otoritas Layanan Keuangan, lan alamat Suite 305, Griffith Pusat Perusahaan, PO Box 1510, Beachmont Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

AxiTrader 100% diduweni dening AxiCorp Financial Services Pty Ltd, perusahaan sing tergabung ing Australia (ACN 127 606 348). Derivatif sing over-the-counter minangka instrumen sing rumit lan duwe risiko dhuwur bakal kelangan luwih akeh tinimbang investasi awal kanthi cepet amarga pengaruh. Sampeyan kudu nimbang apa sampeyan ngerti cara kerja turunan sing over-the-counter lan apa sampeyan bisa njupuk risiko dhuwur kanggo ibukutha sampeyan. Investasi ing turunan over-the-counter nggawa risiko sing signifikan lan ora cocok kanggo kabeh investor.

Didegake ing 2007, kita wis tuwuh saka wiwitan rong wong dadi perusahaan dagang online sing unggul ing industri, dipercaya dening 60,000+ pelanggan. Wiwit didegake ing 2007, AxiCorp wis berkembang dadi bisnis sing bener-bener global.

Dukascopy

Dagang forex mata uang online karo Broker Forex Swiss - ECN Forex Brokerage, Akun Forex Ngatur, ngenalake makelar forex, Feed Data Mata Uang lan Berita Mata Uang Forex Trading Platform kasedhiya online dening Dukascopy.com
Kabeh informasi sing gegandhengan karo dagang ing Dukascopy situs ora dimaksudaké kanggo solicit residents saka Belgium, Israel, Federasi Rusia, Canada (kalebu Québec) lan Inggris. Umumé, situs web iki ora dimaksudaké kanggo njaluk pengunjung kanggo melu aktivitas dagang. Dagang margin leverage lan opsi binar mbutuhake risiko kelangan dhuwit kanthi cepet.

Pasar Admiral

Admiral Markets UK Ltd kadhaptar ing Inggris lan Wales ing Companies House - nomer registrasi 08171762. Admiral Markets UK Ltd wis sah lan diatur dening Financial Conduct Authority (FCA) - nomer registrasi 595450. Kantor kadhaptar kanggo Admiral Markets UK Ltd yaiku: Lantai 37, One Canada Square, Canary Wharf, London, E14 5AB, Inggris.

Admiral Markets Cyprus Ltd kadhaptar ing Siprus - kanthi nomer registrasi perusahaan 310328 ing Departemen Pendaftar Perusahaan lan Penerima Resmi. Admiral Markets Cyprus Ltd sah lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC), nomer lisensi 201/13. Kantor kadhaptar kanggo Admiral Markets Cyprus Ltd yaiku: Dramas 2, lantai 1, 1077 Nicosia, Siprus.

Admirals AU Pty Ltd Kantor Kadhaptar: Level 1, 17 Castlereagh Street, Sydney, NSW 2000, Australia. Admirals AU Pty Ltd (ABN 63 151 613 839) nduweni Lisensi Layanan Keuangan Australia (AFSL) kanggo nindakake bisnis layanan finansial ing Australia, diwatesi kanggo layanan finansial sing dilindhungi dening AFSL no. 410681.

Admiral Markets AS Jordan Ltd wis sah lan diatur kanggo nindakake bisnis investasi dening Jordan Securities Commission (JSC) ing Hashemite Kratoning Yordania, nomer registrasi 57026. Kantor kadhaptar saka Admiral Markets AS Jordan Ltd lantai siji, Time Center Building, Eritrea Street, Um Utaina, Amman, Yordania.

Admirals SA (Pty) Ltd kadhaptar ing Afrika Kidul karo Komisi Perusahaan lan Kekayaan Intelektual (CIPC) - nomer registrasi - 2019 / 620981 / 07. Admirals SA (Pty) Ltd minangka panyedhiya layanan finansial resmi (FSP51311) sing didaftar ing Otoritas Perilaku Sektor Keuangan. Kantor kadhaptar kanggo Admirals SA (Pty) Ltd yaiku: Dock Road Junction, CNR Dock Road lan Stanley Street, V&A Waterfront, Cape Town, Western Cape, 8001, Afrika Kidul.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene