Најдобра алатка за истражување на клучни зборови | Врвен планер за клучни зборови

Последно ажурирано на 10 септември 2022 година во 02:47 часот

Овде можете да го најдете списокот со најдобра алатка за истражување на клучни зборови во светот (Топ планер за клучни зборови).

Список на најдобра алатка за истражување на клучни зборови

Значи, тука е Листата на најдобра алатка за истражување на клучни зборови кои се подредени врз основа на бројот на посетители на страницата.

1. Ахрефс Пте. Ltd

Ahrefs создава онлајн алатки за оптимизација и создава бесплатни материјали за учење кои им помагаат на милиони сопственици ширум светот за да добијат поголем сообраќај од пребарувачите.

Ахрефс е мултинационален тим со седиште во Сингапур. Компанијата е слаб старт-ап кој го цени создавањето значајни и лесни за употреба производи. Компанијата е основана во 2010 година од Дмитриј Герасименко и е со седиште во Сингапур.

Повеќе од 10 години, Ahrefs лази на интернет, складира и обработува петабајти податоци и фино подесува едноставен, интуитивен кориснички интерфејс. Сега нашироко се смета за задолжително нешто за врвните маркетинг професионалци и доверлив пријател на сопствениците на мали бизниси.

Алатките и карактеристиките на Ahrefs ги покриваат најважните потреби за оптимизација како што се истражување на конкурентот, истражување на клучни зборови, ревизија на страницата, следење на рангирање и многу, многу повеќе. Компанијата брзо ги менува работите за да им даде на клиентите она што им е најважно и да не држи напред во играта. Мотото на компанијата е „Прво направете го тоа, потоа направете го правилно, а потоа направете го подобро“.

  • Канцеларија: Marina One East Tower, 7 Straits View, #08-02, Сингапур 018936.
  • Е-пошта: support@ahrefs.com

Извршниот директор на компанијата, Дмитриј, го изгради својот прв пребарувач за документи кога имал само 15 години. Неговиот интерес за пребарувачите никогаш не исчезнал и во 2007 година, тој повторно ја разгледал својата работа на пребарувачите за документи и датотеки. Ова доведе до раѓање на нашиот индекс на линкови во 2010 година, кој пак стана извор на податоци за првата верзија на Site Explorer на Ahrefs.

2. Алатка за клучни зборови Semrush

Семруш се изјасни во 2008 година како мала група на специјалисти за оптимизација и ИТ обединети со една мисија - да го направат онлајн натпреварот фер и транспарентен, со еднакви можности за сите. За период од 13 години компанијата прерасна во една од водечките светски конкурентни истражувачки услуги за онлајн маркетинг.

  • Ослужени 142 земји
  • 1000 + Вработени,
  • Канцеларии во 5 земји
  • 76k+ клиенти кои плаќаат

Semrush е онлајн платформа за управување со видливост и маркетинг на содржина SaaS. Денес, компанијата им помогна на 7 милиони маркетери ширум светот поефикасно да ја вршат својата работа и да дадат супериорни резултати.

  • Канцеларија: USA, 800 Boylston Street, Suite 2475, Boston, MA 02199 
  • Е-пошта: mail@semrush.com

Денес, софтверот на компанијата им помага на компаниите од сите големини и индустрии да ја оптимизираат својата видливост преку клучните канали и да создадат привлечна содржина за нивните корисници.

Податоците на компанијата овозможуваат откривање на големи можности за раст, додека решенијата за работниот тек и следењето им помагаат на корисниците континуирано да спроведуваат експерименти и попрецизно да ги мерат резултатите.

3. Moz, Inc

Алатка за истражување со еден клучен збор за успех во оптимизација. Компанијата Откријте ги најдобрите клучни зборови што го поттикнуваат сообраќајот за вашата страница од индексот Moz од над 500 милиони вистински клучни зборови.

Moz е еден од најдобрите планери за клучни зборови на Google за истражување на клучни зборови.

4. Key Tools Limited

keywordtool.io Алатката за клучни зборови ви помага да разберете што бараат луѓето на интернет. Тоа покажува различни клучни зборови, производи и хаштагови кои се бараат на различни пребарувачи во различни земји низ светот.

Алатката за клучни зборови добива клучни зборови од различни пребарувачи - Google, YouTube, Amazon, Instagram, eBay, Play Store, Twitter за да именува неколку. Повеќето клучни зборови, хаштагови и производи прикажани во алатката за клучни зборови доаѓаат од автоматско пополнување на податоците на пребарувачите.

5. Ubersuggest алатка за клучни зборови – Nailpatel

Ubersuggest е алатка за истражување на клучни зборови од Nailpatel и е еден од најдобрите планери за клучни зборови во светот. Ubersuggest е меѓу најдобрите планер за клучни зборови на Google таму.

Ubersuggest нуди бесплатна алатка за истражување на клучни зборови според планот за трага. Тоа е најдобрата алатка за истражување на клучни зборови која е најдобра по вредност.

Така, конечно, ова е списокот на најдобра алатка за истражување на клучни зборови во светот.

За авторот

Оставете коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *

Дојдете до врв