Dhaptar 6 Perusahaan Mobil Korea Kidul

Kaca kiyé nembé diowahi jam 13, tanggal 2022 September 12

Kene sampeyan bisa nemokake Profil rinci Top South korean Perusahaan Mobil. Hyundai Motor minangka Perusahaan Mobil Korea Selatan paling gedhe adhedhasar total Penjualan.

Perusahaan Mobil Korea nandur modal ing teknologi canggih kayata robotika lan Urban Air Mobility (UAM) kanggo nggawa solusi mobilitas revolusioner, nalika ngupayakake inovasi mbukak kanggo ngenalake layanan mobilitas ing mangsa ngarep. 

Ing nguber masa depan sustainable kanggo donya, Korea Perusahaan mobil bakal nerusake upaya kanggo ngenalake kendaraan nol emisi sing dilengkapi karo sel bahan bakar hidrogen lan teknologi EV sing unggul ing industri.

Daftar Perusahaan Mobil Korea Selatan

Dadi ing ngisor iki dhaptar Perusahaan Mobil Korea Kidul

Madeg ing taun 1967, Hyundai Motor Company saiki ana ing luwih saka 200 negara kanthi luwih saka 120,000. karyawan darmabakti kanggo ngatasi tantangan mobilitas nyata ing ndonya.

1. Hyundai Motor Company

Hyundai Motor Company digabungake ing Desember 1967, miturut hukum Republik Korea. Perusahaan nggawe lan nyebarake kendaraan bermotor lan suku cadang, ngoperasikake pembiayaan kendaraan lan pangolahan kertu kredit, lan nggawe sepur.

Saham Perusahaan wis kadhaptar ing Bursa Korea wiwit Juni, 1974, lan Global Depositary Receipts sing diterbitake dening Perusahaan wis kadhaptar ing Bursa Saham London lan Bursa Saham Luxembourg.

Pemegang saham utama Hyundai Motor Company yaiku Hyundai MOBIS (45,782,023 saham, 21.43%) lan Pak Chung, Mong Koo (11,395,859 saham, 5.33%). Adhedhasar visi merek 'Progress for Humanity,' Hyundai Motor nyepetake transformasi dadi Penyedia Solusi Mobilitas Cerdas.

  • Revenue: $ 96 Milyar
  • Karyawan: 72K
  • ROE: 8%
  • Utang/Ekuitas: 1.3
  • Margin Operasi: 5.5 %
Read More  Top 10 Perusahaan Otomotif ing Donya 2022

Hyundai Motor ngupaya kanggo mujudake kapabilitas transportasi optimal adhedhasar teknologi inovatif manungsa-sentris lan ramah lingkungan lan layanan lengkap, kanggo nyedhiyani spasi anyar sing nggawe urip pelanggan luwih trep lan seneng.

Hyundai Motor Company minangka Perusahaan Mobil Korea Selatan paling gedhe adhedhasar dodolan (Total Revenue).

2. Kia Corporation

Kia Corporation didegaké ing Mei 1944 lan minangka pabrikan kendaraan bermotor paling tuwa ing Korea. Saka asal-usule sing nggawe sepedha lan sepedha motor, Kia wis berkembang - minangka bagean saka Hyundai-Kia Automotive Group global sing dinamis - dadi produsen kendaraan paling gedhe nomer lima ing donya.

  • Revenue: $ 54 Milyar
  • Karyawan: 35K
  • ROE: 14%
  • Utang/Ekuitas: 0.3
  • Margin Operasi: 7.4 %

Ing negara 'ngarep' sawijining Korea Kidul, Kia ngoperasikake telung pabrik perakitan kendaraan utama - fasilitas Hwasung, Sohari lan Kwangju - plus pusat riset lan pangembangan kelas donya sing makaryakke 8,000 teknisi ing Namyang lan pusat R&D lingkungan darmabakti.

Institut Riset Eco-Technology, cedhak Seoul, nggarap kendharaan sel bahan bakar hidrogen kanggo masa depan uga teknologi lan proses daur ulang kendaraan pungkasan sing paling canggih. Kia mbuwang 6% saka bathi taunan ing R&D lan uga mbukak pusat riset ing AS, Jepang lan Jerman.

Iki minangka perusahaan mobil paling gedhe nomer loro ing Korea Kidul adhedhasar total dodolan lan jumlah karyawan.

Saiki, Kia mrodhuksi luwih saka 1.4 yuta kendaraan saben taun ing 14 operasi manufaktur lan perakitan ing wolung negara. Kendaraan iki didol lan dilayani liwat jaringan luwih saka 3,000 distributor lan dealer ing 172 negara. Corporation duwe luwih saka 40,000 karyawan lan bathi taunan luwih saka US $17 milyar.

Read More  Top 3 perusahaan hiburan Korea

Daftar Perusahaan Mobil Korea Selatan

Mangkene dhaptar Perusahaan Mobil Korea Kidul sing diurutake adhedhasar total revenue.

NAMA PERUSAHAANGAMPANGUTANG / EKUITASP/B ROE%PANJENENGAN
HYUNDAI71.504K1.320.787.6103.998 T KRW
     
KIA35.424K0.281.1314.2459.168 T KRW
     
LVMC HOLDINGS440.50.8-7.06274.17B KRW
     
ENPLUS600.162.45-18.0027.447B KRW
     
HDI2116201.0610.41209.841B KRW
     
KR MOTOR620.922.17-26.59117.834BKRW
Daftar Perusahaan Mobil Korea Selatan

Dadi pungkasane iki minangka dhaptar Perusahaan Mobil Korea Kidul Paling Top ing saindenging jagad.

Informasi terkait

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene